Hatırladım cnm çok tşkr ederim Rabbim.isteyen herkese nasip etsinuzuun zamandır girmiyordum canım merhaba sen belki hatırlamazsın beni ama ben hatırladım ve hamile olduğunu görünce çook sevindim sen çok beklemişdin Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah <3
Bn bolr degıldım hıc gıyınmezdım bıle... Usumezdım yanı hele ayaklarım hep sıcak olursu terlık gıymekten bıle nefret ederdım. Ayaklarım yaz kıs yorganın dısındaydı. Sucaga hıc gelemezdım. Sı dı o brn gıttı baska ben geldıBn hep oyleydım ama cnm hamılelıkten degıl hırkasızda ev botsuzdamduramam hemen hasta olırım
Ben de anlamadım çevremizde ki insanlar tabi ki sağlıklı ve hayırlı olmasını ister ama merak işte soruyorlar. Rahatsız olunacak birsey yok :))Cinsiyet sorulması beni hiç rahatsız etmiyor. Ilkim erkek olduğu için genelde ınşallah kiz olur diyorlar ben de i nsallah diyorum. Neden rahatsız olayım ki
Mide bulantım 10. Hafta gibi geçti. Şimdi 13. Haftadayım. Tekrar başladı. Benim gibi olan var mı. Korkuyorum bu durumdan
Cinsyt sorulmasi kimsye sorun degildir herlde:) sorunlu gibi olduk. Mesele sadece sorulmasi degil. Erkek-kiz diye diretenler ve daha dahasi. Yoksa banada sorsalar aa ne diyosun sen demem
Korkma cnm bnde öyleyim 14.haftam bi ara 10.-11.haftaya kadar yogun vardi sonra kesildi 1 2 hafta rahattim yeniden basladiMide bulantım 10. Hafta gibi geçti. Şimdi 13. Haftadayım. Tekrar başladı. Benim gibi olan var mı. Korkuyorum bu durumdan
İçim rahatladı canım Çok sağol. bir problem var diye kafamda kurup duruyordumKorkma cnm bnde öyleyim 14.haftam bi ara 10.-11.haftaya kadar yogun vardi sonra kesildi 1 2 hafta rahattim yeniden basladi
İnşallah canımKorkulacak bisy degil ki canim.
Daha yeni atlatiyorsun ilk 3 ayı bile.
Gecicidir insallah yine de
Aynen aynen. O yuzden boyle zamanlarda insanlardan kaciyrm. Bi tek hamileler anliyomus beni gibime geliyi:)O dahası nedense her konuda muhalefetler :) Keske cinsiyetle bitseler :)
Aynen aynen. O yuzden boyle zamanlarda insanlardan kaciyrm. Bi tek hamileler anliyomus beni gibime geliyi:)
Genelde ilk bebesi olanlar sorulması sorun değil demis zaten.Cinsyt sorulmasi kimsye sorun degildir herlde:) sorunlu gibi olduk. Mesele sadece sorulmasi degil. Erkek-kiz diye diretenler ve daha dahasi. Yoksa banada sorsalar aa ne diyosun sen demem
Bence bu degısmez. Benım bebıste bole :))))oglusumuz gelıyor hayırlısıyla allahım
Istu evet hassaslık hıssedym bebıs ordanmı baslıyolıKızlar sizlerin de genital bölgeniz şişmiş durumda ve dokununca hafiften sızlıyor mu
Ozaman senı baya etkılemıs bu konuda tum enerjımız vücudumuz bebıs ıcın calısıyor oyuzden bıze bısey kalmıyorBn bolr degıldım hıc gıyınmezdım bıle... Usumezdım yanı hele ayaklarım hep sıcak olursu terlık gıymekten bıle nefret ederdım. Ayaklarım yaz kıs yorganın dısındaydı. Sucaga hıc gelemezdım. Sı dı o brn gıttı baska ben geldı
Aynen ole .... Etkıledı huyum suyum degıstı :))))Ozaman senı baya etkılemıs bu konuda tum enerjımız vücudumuz bebıs ıcın calısıyor oyuzden bıze bısey kalmıyor
Benım hhala devam edıyor cnm korkma oyuzden bebeslerdenMide bulantım 10. Hafta gibi geçti. Şimdi 13. Haftadayım. Tekrar başladı. Benim gibi olan var mı. Korkuyorum bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?