2018 Ekim Anneleri

Hatırladım cnm çok tşkr ederim Rabbim.isteyen herkese nasip etsin

Bn hep oyleydım ama cnm hamılelıkten degıl hırkasızda ev botsuzdamduramam hemen hasta olırım
Bn bolr degıldım hıc gıyınmezdım bıle... Usumezdım yanı hele ayaklarım hep sıcak olursu terlık gıymekten bıle nefret ederdım. Ayaklarım yaz kıs yorganın dısındaydı. Sucaga hıc gelemezdım. Sı dı o brn gıttı baska ben geldı

Cinsiyet sorulması beni hiç rahatsız etmiyor. Ilkim erkek olduğu için genelde ınşallah kiz olur diyorlar ben de i nsallah diyorum. Neden rahatsız olayım ki
Ben de anlamadım çevremizde ki insanlar tabi ki sağlıklı ve hayırlı olmasını ister ama merak işte soruyorlar. Rahatsız olunacak birsey yok :))

Merhaba dünyanın enn güzel anne adayları:)
Bu kahverengi akıntıdan çok fazla kişi muzdarip o yüzden bir kaç bişe söylemek istiyorum, haddimi aşarsam şimdiden affınıza sığınıyorum.
Geçen yıl bu aylarda ilk bebeğimi kaybettim.
7haftalıkken kalbi durdu, Ramazan’ın ilk günü kürtajla aldı doktorum.
Sonra tekrar hamile kaldım, tabi binbir korku ile.
5.haftamda kahverengi akıntım başladı, doktor gümde 3kez prosestan verdi, mide bulantıları cabası.
Kızdım, öfkelendim.
Ve şöyle dua ettim hep, rabbim herşey senin elinde, bu bebek senin emanetin, doğacaksa, ben ölsem bile doğacak, yok eğer dünyada nasibi yoksa ben ne yapsam nafile... o yüzden elimden geldiğince aldırmamaya, kafamı meşgul etmeye çalıştım. Hamdolsun iyiyim.
Belki yine kucağıma alamayacağım takdiri ilahi.
Ama unutmayın, bizim elimizde değil. Ve öyle ya da böyle hepimiz öleceğiz. 3 günlük dünya için, elimizde olmayan şeyler için kendimizi üzmemeliyiz. Elbetteki kolay değil, ama İnan’ın imkansız da değil. İnşaallah Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı eyler, ve onu ömrünüze nasip eyler...

Merhaba kızlar ❤
Herkes iyidir insallah.Düğün dernek atlattık cok sukur darisi isteyenlere olsun :)

Benim sikayetler bu hafta daha da azaldi.
Göbişte iyice kendini belli etmeye başladı.

Geçen hafta gittiğimizde erkeğe benzetmisti doktorumuz,bu hafta kıpırdandı döndü bacaklarını kapattı bebiş hiç kopya vermedi :)))

Cinsiyet mevzusu bence de sorulmasi sorun degil ama oyle uzulur gb konusmak fln kimsenin haddinede degil bence.Ailenin gonlundekini kimse bilemez.Bizde de mesela hic şöyle olsa böyle olsa değil cinsiyet konusu.Kız olsa kızımız var arkadas gb olurlar insallah diyoruz,erkek olsa farkli bi duygu olur.
Benim de abim var mesela 2 kardesiz,ablam olsa boyle olmazdik belki diyorum bazen.Cok sukur.
Allah ilklerede hayirlisini sagliklisini nasip etsin,ikincilere ucunculerede insallah..
Hepsi icin iyi olsun.Insan buyugunude kucugunude dusunuyor.

Önümüzdeki haftalar cinsiyetlerle,ilk kipirdanmalarla daha da guzellesir insallah❤
Haber bekleyenlere,kontrolleri olanlara iyi haberler nasip olsun insallah❤

Mide bulantım 10. Hafta gibi geçti. Şimdi 13. Haftadayım. Tekrar başladı. Benim gibi olan var mı. Korkuyorum bu durumdan

Korkulacak bisy degil ki canim.
Daha yeni atlatiyorsun ilk 3 ayı bile.
Gecicidir insallah yine de

Cinsyt sorulmasi kimsye sorun degildir herlde:) sorunlu gibi olduk. Mesele sadece sorulmasi degil. Erkek-kiz diye diretenler ve daha dahasi. Yoksa banada sorsalar aa ne diyosun sen demem

Cinsyt sorulmasi kimsye sorun degildir herlde:) sorunlu gibi olduk. Mesele sadece sorulmasi degil. Erkek-kiz diye diretenler ve daha dahasi. Yoksa banada sorsalar aa ne diyosun sen demem

O dahası nedense her konuda muhalefetler :) Keske cinsiyetle bitseler :)

Mide bulantım 10. Hafta gibi geçti. Şimdi 13. Haftadayım. Tekrar başladı. Benim gibi olan var mı. Korkuyorum bu durumdan
Korkma cnm bnde öyleyim 14.haftam bi ara 10.-11.haftaya kadar yogun vardi sonra kesildi 1 2 hafta rahattim yeniden basladi

Aynen aynen. O yuzden boyle zamanlarda insanlardan kaciyrm. Bi tek hamileler anliyomus beni gibime geliyi:)

Öyle de oluyor aslında :) İnsan icinde olduğu an'ı yaşıyor sonuçta.
Kendini kurtarmak en guzel iş boyle seylerde :)

Genelde ilk bebesi olanlar sorulması sorun değil demis zaten.
O sebepden anlamazlar bence 2.de anlarlar.

Ozaman senı baya etkılemıs bu konuda tum enerjımız vücudumuz bebıs ıcın calısıyor oyuzden bıze bısey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…