2018 Ekim Anneleri

Aynen ole .... Etkıledı huyum suyum degıstı :))))
Ben daha sınırlı bısı oldum bazende asıro duygusal hemen aglama modı esımde cok uzakta oldugu ıcın ıuıce bunalım ama herseye ragmen bebıs ıyı olsun baska bısey ıstemem

Aynen cnm ben de senin gibi düşünüyorum ben 4 yıl sonra tüp bebek ile hamile kaldım 7. Haftada ve 11. Haftada kanamalarım oldu ve şu an hala sürüyor. Ama dediğin gibi veren de Allah alan da.... Korkunun hiçbir faydası yok , burda sürekli korkularımızı anlatmaya da gerek yok çünkü yapacak birsey de yok... 2 günden beri sürekli yatmıyorum, geziyorum artık, doktorun verdiği ilacı düzenli olarak kullanıyorum o kadar. Sürekli yatmanın da bir çare olduğunu düşünmüyorum. Eşim ve annem bana çok kızıyor ama ben kendimi böyle rahat hissediyorum. Hepimiz inş sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu arada sürekli birşeyden korkarsak, dillendirirsek o şey başımıza gelir. Negatif enerjiyi çağırmamalıyız

Mide bulantım 10. Hafta gibi geçti. Şimdi 13. Haftadayım. Tekrar başladı. Benim gibi olan var mı. Korkuyorum bu durumdan
Benim de seninle benzer canım. 8-11 haftalar arası sabahları oluyodu. Hemen kalkar kalkmaz bi şeyler yemem gerekiyodu. Çok aşırı değildi ama hafif hafif bulantılarım ve koku hassasiyetim oluyodu. Geçen hafta tamamen geçmişti çok mutluydum. Dün ve bugün yine var. Hormonların değişiminden oluyor işte, bence endişelenecek bir şey yok

Gunaydin minnos anne adaylari

Aynen tuzlu her seyi gorunce dayanamiyorum
Kızlar sizlerin de genital bölgeniz şişmiş durumda ve dokununca hafiften sızlıyor mu
benimde sis ama acimiyor.

Merhabalar, Günaydınlar, güzel bir hafta olsun.
çoktan göğüsleri çatlamış biri olarak. ilk tavsiyem sakın üşümeyin. ben saha mühendisi olduğum için soğuklarda titremekten eve gittiğimde göğüslerimi görünce şok geçirdim ki zaten üşüyünce acayip sızlıyordu.
ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bio-oil başlamıştım zaten.
şimdide lierac aldım. göğüsler dışında şişme acıma yok.
Bu arada hiç göbeği olmayan benim şuan 5 aylık gibi göbüşüm var.

Aynen ben de yatmıyorum kaç gündür ve çok şükür lekeler gelmiyo artık gelse de çok minik

Evet cnm bıraz daha hassas bazen benım bazen normal karın altı bırz agrıyo bebıs genıslıyomu acaba
Bebiş zaten hep genişliyor da üşütmüşsündür diyorum dokunmadığım sürece bir yerim ağrımıyor benim şükür

Bebiş zaten hep genişliyor da üşütmüşsündür diyorum dokunmadığım sürece bir yerim ağrımıyor benim şükür
Boyle adet agrısı gıbı sorcm dr a hergn bıkac kere olurdu smdı azcık arttı bakalm ne dıcek cok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…