- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ben daha sınırlı bısı oldum bazende asıro duygusal hemen aglama modı esımde cok uzakta oldugu ıcın ıuıce bunalımAynen ole .... Etkıledı huyum suyum degıstı :))))
Aynen cnm ben de senin gibi düşünüyorum ben 4 yıl sonra tüp bebek ile hamile kaldım 7. Haftada ve 11. Haftada kanamalarım oldu ve şu an hala sürüyor. Ama dediğin gibi veren de Allah alan da.... Korkunun hiçbir faydası yok , burda sürekli korkularımızı anlatmaya da gerek yok çünkü yapacak birsey de yok... 2 günden beri sürekli yatmıyorum, geziyorum artık, doktorun verdiği ilacı düzenli olarak kullanıyorum o kadar. Sürekli yatmanın da bir çare olduğunu düşünmüyorum. Eşim ve annem bana çok kızıyor ama ben kendimi böyle rahat hissediyorum. Hepimiz inş sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu arada sürekli birşeyden korkarsak, dillendirirsek o şey başımıza gelir. Negatif enerjiyi çağırmamalıyızMerhaba dünyanın enn güzel anne adayları:)
Bu kahverengi akıntıdan çok fazla kişi muzdarip o yüzden bir kaç bişe söylemek istiyorum, haddimi aşarsam şimdiden affınıza sığınıyorum.
Geçen yıl bu aylarda ilk bebeğimi kaybettim.
7haftalıkken kalbi durdu, Ramazan’ın ilk günü kürtajla aldı doktorum.
Sonra tekrar hamile kaldım, tabi binbir korku ile.
5.haftamda kahverengi akıntım başladı, doktor gümde 3kez prosestan verdi, mide bulantıları cabası.
Kızdım, öfkelendim.
Ve şöyle dua ettim hep, rabbim herşey senin elinde, bu bebek senin emanetin, doğacaksa, ben ölsem bile doğacak, yok eğer dünyada nasibi yoksa ben ne yapsam nafile... o yüzden elimden geldiğince aldırmamaya, kafamı meşgul etmeye çalıştım. Hamdolsun iyiyim.
Belki yine kucağıma alamayacağım takdiri ilahi.
Ama unutmayın, bizim elimizde değil. Ve öyle ya da böyle hepimiz öleceğiz. 3 günlük dünya için, elimizde olmayan şeyler için kendimizi üzmemeliyiz. Elbetteki kolay değil, ama İnan’ın imkansız da değil. İnşaallah Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı eyler, ve onu ömrünüze nasip eyler...
Aynen benimde 10. Haftada bitmişti şimdi her sabah yeniden bulantılarım var anlamadım bende ama bulantı korkulan bisey değil bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir:)Mide bulantım 10. Hafta gibi geçti. Şimdi 13. Haftadayım. Tekrar başladı. Benim gibi olan var mı. Korkuyorum bu durumdan
Benim de seninle benzer canım. 8-11 haftalar arası sabahları oluyodu. Hemen kalkar kalkmaz bi şeyler yemem gerekiyodu. Çok aşırı değildi ama hafif hafif bulantılarım ve koku hassasiyetim oluyodu. Geçen hafta tamamen geçmişti çok mutluydum. Dün ve bugün yine var. Hormonların değişiminden oluyor işte, bence endişelenecek bir şey yokMide bulantım 10. Hafta gibi geçti. Şimdi 13. Haftadayım. Tekrar başladı. Benim gibi olan var mı. Korkuyorum bu durumdan
Aynen tuzlu her seyi gorunce dayanamiyorumDonuk cıkolata suslemelerınde fln kullanılıyor yada ust kaplamada. Ama dedıgın gıbı mado ıyı urunler kullanıyor. Bılmıyorum ama ıyıdır dıye dusunuyorum ıcerıgı. Haklısın ınsanın mıdesı bulansa da yıyor bazen canı ıstıyor .... Temkınlı davranmak lazım. Bnmde tuxlu seylerde ole hıc dayanamıyorum
benimde sis ama acimiyor.Kızlar sizlerin de genital bölgeniz şişmiş durumda ve dokununca hafiften sızlıyor mu
o zaman seninleyiz bugunGünaydın güzel anneler benimde bugün kontrolüm var bir ay oldu neredeyse gitmeyeli doktoraikili testimde yapılacak dua edin benim için olurmu
Ikımızdendr ınş hayırlı hbrlerGünaydın güzel anneler benimde bugün kontrolüm var bir ay oldu neredeyse gitmeyeli doktoraikili testimde yapılacak dua edin benim için olurmu
Bence hormonlardan kaynaklanıyor o hassasiyet :) bu ara fazlalaştı dokunamıyorum nerdeyseIstu evet hassaslık hıssedym bebıs ordanmı baslıyolı
Aynen ben de yatmıyorum kaç gündür ve çok şükür lekeler gelmiyo artık gelse de çok minikAynen cnm ben de senin gibi düşünüyorum ben 4 yıl sonra tüp bebek ile hamile kaldım 7. Haftada ve 11. Haftada kanamalarım oldu ve şu an hala sürüyor. Ama dediğin gibi veren de Allah alan da.... Korkunun hiçbir faydası yok , burda sürekli korkularımızı anlatmaya da gerek yok çünkü yapacak birsey de yok... 2 günden beri sürekli yatmıyorum, geziyorum artık, doktorun verdiği ilacı düzenli olarak kullanıyorum o kadar. Sürekli yatmanın da bir çare olduğunu düşünmüyorum. Eşim ve annem bana çok kızıyor ama ben kendimi böyle rahat hissediyorum. Hepimiz inş sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu arada sürekli birşeyden korkarsak, dillendirirsek o şey başımıza gelir. Negatif enerjiyi çağırmamalıyız
Evet cnm bıraz daha hassas bazen benım bazen normal karın altı bırz agrıyo bebıs genıslıyomu acabaBence hormonlardan kaynaklanıyor o hassasiyet :) bu ara fazlalaştı dokunamıyorum nerdeyse
Bebiş zaten hep genişliyor da üşütmüşsündür diyorum dokunmadığım sürece bir yerim ağrımıyor benim şükürEvet cnm bıraz daha hassas bazen benım bazen normal karın altı bırz agrıyo bebıs genıslıyomu acaba
Boyle adet agrısı gıbı sorcm dr a hergn bıkac kere olurdu smdı azcık arttı bakalm ne dıcek cok heycanlıyımBebiş zaten hep genişliyor da üşütmüşsündür diyorum dokunmadığım sürece bir yerim ağrımıyor benim şükür
Güzel haberlerle dön inşallah cnm benim mayısın ilk haftası dedi doktorum nasıl dayanıcam bakalımGunaydın kızlar dr kontrolum var ogleden sonra ıns hayırlı haberlerle gelırım belkı yaramaz bebıs kendını gosterır kıprasır sızler nasılsınız
Az var cnm sabretcen aman bısıkıntın olmasnda gecer zamanGüzel haberlerle dön inşallah cnm benim mayısın ilk haftası dedi doktorum nasıl dayanıcam bakalım
Güzel haberlerle dön inşallah canımGünaydın güzel anneler benimde bugün kontrolüm var bir ay oldu neredeyse gitmeyeli doktoraikili testimde yapılacak dua edin benim için olurmu
Aynen tabi kanamam durdu tamamen ona şükür dayanıcam artık allahım korusun bebişlerimizi inşallahAz var cnm sabretcen aman bısıkıntın olmasnda gecer zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?