2018 Ekim Anneleri

Benim arkadaşımın kolları dahi çatlamıştı.

Vucudu bol ve guzel nemlendirmek lazim.

Ben bacak ve kollarıma sürmüyorum henüz soğuk üşeniyorum sanirim.
Ama mayıs itibari ile bacak ve kollarıma surucem.
Göğüs göbek bel arka bel kısımlarını kasiklarimi vs. Yagliyorum.
Cok da rahatladığını hissediyorum sürünce.
Sanki derim esniyor gibi bir rahatlık oluşuyor.

sağ
olasın tatlımm amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah

Neyy kollar bılemı eyvah yandık benım vucut zaten catlak kendımden korktum

Merhaba güzel anne adayları
Size birşey soracagimdir şimdi ense kalınlığı ölçümüne giderken baklava falan yiyenleri okudum
Tok olup üstüne tatlı mı yemeliyim? Nasil gideyim

Neyy kollar bılemı eyvah yandık benım vucut zaten catlak kendımden korktum
Malesef.
Deri elastikiyetiylemi alakalı bilemedim.
Fazla kilo almakdan korkuyorum ben de bu sebepden.
Ekmek, hamur işi, pasta, börek tadımlık yiyorum.
Ekmek dahi tuketmemeye calisiyorum.
Kızarmış ekmek , grisini vs. Geliştiriyorum.
Ya da günde 2 dilim siniri koyuyorum.
Çok kilo cok çatlak bence (tabi yine söylüyorum genlerle ve deriyle alakalıda olabilir)

Merhaba güzel anne adayları
Size birşey soracagimdir şimdi ense kalınlığı ölçümüne giderken baklava falan yiyenleri okudum
Tok olup üstüne tatlı mı yemeliyim? Nasil gideyim
Ben sabah bol bol tahin pekmez yiyip gittim. Minik kuş elini kolunu oynatıyodu ama doktor rahatlıkla yaptı ölçümü

ben komple sürmeye başladım sanırım benim vücudum çok fazla müsait bu duruma

Aynen cnm sanah kahvaltıda cok ınce ıkı dılım çavdar tam bugday ekmeğı yıyorım acıktıgımda da oldukca kuruyemıs tabı bıkactane avucavuc degl meyve kuru meyve tıyorm oda bıtane su ıcmeye calısıyorum bıasırı yemege baslarsak mıde genıslıcek cınkj sık yıyorum az az cok korkuyrm zaten zayıf bırı degılım bebıslere gıtsın kılolar kac kılo aldm acaba bılmıyorum

• Kızlar oncelıkle bugın drgıdecek olanların guzel haberlerını beklıyoruz. Ikıncı olarak burda hepımız yasadıklarımızı payşasıp guc alıyoruz bırbırımızden bazen ınsan bazı seylerın sadece kendı basına gelmedıgını ogrenınce guc alıyor moralı yukselıyor.korkuların endıselerın ve sevınçlerın olması yazılması paylasılması bnce normal ve guzel.
  • Ucuncu olarak da rahım agzı dıkısı hakkında bılgısı olan varmı yasayan boyle bır olayı varmı sanırım bu sekılde bır opr gecırmem gerekecekmıs. Yardım lutfen ....

Ilk bebisler herhalde cunku ikincide okadar rahat oluyosun ki ben herhalde son ay yapicam alisverisini ilk heyecanlar cok guzel ama alisverisi abattmayin kizlar cok cabuk buyuyolar ozellikle giysi vallahi bir yada 2 kez giyiyor

Merhabalar güzel annişler..Yeni haftamız sağlıkla mutlu huzurlu geçsin inş..BUgün dr kontrolü olan arkadaşlarım güZel haberlerinizi bekliyoruz inş..

Vallahi erkek olursa oglusun icin cok guzel olacak 2 arkadas can yoldasi birbirlerine destek olacaklar hep hayat boyu kimseye ihtiyaclari yok. Hayirlisi neyse o olsun canim milleti takacak olsak ohooo. Bende de oyle bi cevre var ki dusman basina bi kizim var kimse istemiyor bi oglum olsun fesatliktsn g berecekler ne gorumceler ne elti hadi onlari gec oz teyzem bile aradim teyz doktor erkege benziyor dedi pipiyi gosterdi diyorum boyle sesi degisti daha belli olmaz cok erken diyo boyle telefonu nasil kapatacagini bilmiyo. Kiz da olsa ben gene cevreyi takmazdim ama kizim icin sevinirdim.

Aa bende de oyle oluyo bir de meyve elma portakal vs. Yedigimde dilim damagim bi tuhaf oluyo midem bulaniyo pisman oluyorum. Hamilelik sekerinden falan suphelenmistim basta ama bir sey cikmadi kanda.

Canim o arkadasin cok fazla kilo almistir ondan catlamistir cunku oyle herzaman olan bi durum degil kollar falan catlamasi zaten hergun o kremleri sur dur hamilelikte cok useniyorum bi de kollari mollari katmayalim hic

Ay dr a gıdıcemde progestan benı mafedıyor kendıme gelemıyorum suan ya

Aa bende de oyle oluyo bir de meyve elma portakal vs. Yedigimde dilim damagim bi tuhaf oluyo midem bulaniyo pisman oluyorum. Hamilelik sekerinden falan suphelenmistim basta ama bir sey cikmadi kanda.
Benımde dr suphelendı baktı bende de çıkmadı bısey cok sukur. ama eskıden delı gıbı tatlı yıyen ben sımdı mahfoluyorum yedımdığımde hayret... hormonlar dıyıp geçeceğiz sanırım :)))

EKİM 2018 ANNELER

-------------------------SAT -----------------MUHTEMEL DOĞUM TARIHI-------------CİNSİYET
  1. ATAPE----3 OCAK 2018 --------------------10 EKIM 2018 -------------------------ERKEK
Liste mi oluşturuluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…