- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Masallah cnm durmus ya guzel benım kahvelık devam bazen sıvı bazen tortulu gelıyo ıns ıyı haberler alırımAynen tabi kanamam durdu tamamen ona şükür dayanıcam artık allahım korusun bebişlerimizi inşallah
Benim arkadaşımın kolları dahi çatlamıştı.Merhabalar, Günaydınlar, güzel bir hafta olsun.
çoktan göğüsleri çatlamış biri olarak. ilk tavsiyem sakın üşümeyin. ben saha mühendisi olduğum için soğuklarda titremekten eve gittiğimde göğüslerimi görünce şok geçirdim ki zaten üşüyünce acayip sızlıyordu.
ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bio-oil başlamıştım zaten.
şimdide lierac aldım. göğüsler dışında şişme acıma yok.
Bu arada hiç göbeği olmayan benim şuan 5 aylık gibi göbüşüm var.
olasın tatlımm amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahKiz denip de erkek cikan olabiliyor ama erkek denip de kiz cikani duymadim henuzeger ki bir de bacak arasini falan yakalayip baktiysa doktor testisleri gormus olabilir ama yine 16. Haftalari bekleyebilirsin canim alisveris icin. Artik genital organ gelisimi baya netlesiyor o haftalarda hadi bakalim hayirlisi, saglikla gelsin minis
Neyy kollar bılemıBenim arkadaşımın kolları dahi çatlamıştı.
Vucudu bol ve guzel nemlendirmek lazim.
Ben bacak ve kollarıma sürmüyorum henüz soğuk üşeniyorum sanirim.
Ama mayıs itibari ile bacak ve kollarıma surucem.
Göğüs göbek bel arka bel kısımlarını kasiklarimi vs. Yagliyorum.
Cok da rahatladığını hissediyorum sürünce.
Sanki derim esniyor gibi bir rahatlık oluşuyor.
Malesef.Neyy kollar bılemıeyvah yandık benım vucut zaten catlak kendımden korktum
Ben sabah bol bol tahin pekmez yiyip gittim. Minik kuş elini kolunu oynatıyodu ama doktor rahatlıkla yaptı ölçümüMerhaba güzel anne adayları
Size birşey soracagimdir şimdi ense kalınlığı ölçümüne giderken baklava falan yiyenleri okudum
Tok olup üstüne tatlı mı yemeliyim? Nasil gideyim
ben komple sürmeye başladım sanırım benim vücudum çok fazla müsait bu durumaBenim arkadaşımın kolları dahi çatlamıştı.
Aynen cnm sanah kahvaltıda cok ınce ıkı dılım çavdar tam bugday ekmeğı yıyorım acıktıgımda da oldukca kuruyemıs tabı bıkactane avucavuc degl meyve kuru meyve tıyorm oda bıtane su ıcmeye calısıyorum bıasırı yemege baslarsak mıde genıslıcek cınkj sık yıyorum az az cok korkuyrm zaten zayıf bırı degılımMalesef.
Deri elastikiyetiylemi alakalı bilemedim.
Fazla kilo almakdan korkuyorum ben de bu sebepden.
Ekmek, hamur işi, pasta, börek tadımlık yiyorum.
Ekmek dahi tuketmemeye calisiyorum.
Kızarmış ekmek , grisini vs. Geliştiriyorum.
Ya da günde 2 dilim siniri koyuyorum.
Çok kilo cok çatlak bence (tabi yine söylüyorum genlerle ve deriyle alakalıda olabilir)
Ilk bebisler herhalde cunku ikincide okadar rahat oluyosun ki ben herhalde son ay yapicam alisverisini13. Haftada bana da %80 erkek demisti doktorum. 14. Hafta tekrar gittim hala erkege benziyor dedi. %100 soylemiyorlar 16 dan once o yuzden ben de tereddutteyim alisveris icin. Ultrason fotografi varsa paylasir misin benimkiyle ne kadar benziyor karsilastirayim.
Vallahi erkek olursa oglusun icin cok guzel olacak 2 arkadas can yoldasi birbirlerine destek olacaklar hep hayat boyu kimseye ihtiyaclari yok. Hayirlisi neyse o olsun canim milleti takacak olsak ohooo. Bende de oyle bi cevre var ki dusman basina bi kizim var kimse istemiyor bi oglum olsun fesatliktsn g berecekler ne gorumceler ne elti hadi onlari gec oz teyzem bile aradim teyz doktor erkege benziyor dedi pipiyi gosterdi diyorum boyle sesi degisti daha belli olmaz cok erken diyo boyle telefonu nasil kapatacagini bilmiyo. Kiz da olsa ben gene cevreyi takmazdim ama kizim icin sevinirdim.Benim arkadaşlar merakdan aradilar dun cinsiyet ne diye.
Hepsi kiz diyen tayfa.
Erkeğe benziyor dedi doktor dedim.
Ayy kizdir belki demeye basladilar.
Bende bunlarla ugrasicam simdi.
2 erkek olursa ne yani kötü bisimi.
Oğlumun dayanağı olur.
Birbirlerini daha iyi anlarlar.
Simdi bi de bunlar çıkar basima.
Bende bu sebeplerden pek kimseyle görüsmüyorum.
Hamile oldugumu soylemedim çoğu kimseyede disardan bellide olmadigindan anlamiyorlar.
Allah sağlıklı versin eli ayagi düzgün olsun diyen yok.
Kız mi erkek mi? Direk soru.
Ayıp yahu.
Bir de kesin erkek olursa teselli edecek olanlar cikar.
Evlat yani Allah nasip etmiş anne olmayı
Herkesin keyfi isteğine gore olmuyor o isler.
Bu anlayissiz insanlarla ben baş edebilirim fakat daha hassas insanlar incinir.
Hiç dusunmuyorlar.
Aa bende de oyle oluyo bir de meyve elma portakal vs. Yedigimde dilim damagim bi tuhaf oluyo midem bulaniyo pisman oluyorum. Hamilelik sekerinden falan suphelenmistim basta ama bir sey cikmadi kanda.Ben tatlı yıyınce mıdrm bulanıyor o yuzden tatlı almıyorum da yemıyorum da hemde hıc. Ama fıkrımı soracak olursan ıyı bır yerden alınmıs urunde ve cıg ıcerık olmayan urunlerde sıkıntı olmaz. Palm. Yaglı urunler almayın. Icerıgıne muhakkak ıyı bakılmalı yada sorarak ogrenılmelı.
Canim o arkadasin cok fazla kilo almistir ondan catlamistir cunku oyle herzaman olan bi durum degil kollar falan catlamasi zaten hergun o kremleri sur dur hamilelikte cok useniyorum bi de kollari mollari katmayalim hicBenim arkadaşımın kolları dahi çatlamıştı.
Ay dr a gıdıcemde progestan benı mafedıyor kendıme gelemıyorum suan ya
- Kızlar oncelıkle bugın drgıdecek olanların guzel haberlerını beklıyoruz. Ikıncı olarak burda hepımız yasadıklarımızı payşasıp guc alıyoruz bırbırımızden bazen ınsan bazı seylerın sadece kendı basına gelmedıgını ogrenınce guc alıyor moralı yukselıyor.korkuların endıselerın ve sevınçlerın olması yazılması paylasılması bnce normal ve guzel.
- Ucuncu olarak da rahım agzı dıkısı hakkında bılgısı olan varmı yasayan boyle bır olayı varmı sanırım bu sekılde bır opr gecırmem gerekecekmıs. Yardım lutfen ....
Benımde dr suphelendı baktı bende de çıkmadı bısey cok sukur. ama eskıden delı gıbı tatlı yıyen ben sımdı mahfoluyorum yedımdığımde hayret... hormonlar dıyıp geçeceğiz sanırım :)))Aa bende de oyle oluyo bir de meyve elma portakal vs. Yedigimde dilim damagim bi tuhaf oluyo midem bulaniyo pisman oluyorum. Hamilelik sekerinden falan suphelenmistim basta ama bir sey cikmadi kanda.
rogestana artık alıştı benım bünye:)) ıgne benı mahfedıyor kafam kalkmıyorAy dr a gıdıcemde progestan benı mafedıyor kendıme gelemıyorum suan ya
Liste mi oluşturuluyor ?EKİM 2018 ANNELER
-------------------------SAT -----------------MUHTEMEL DOĞUM TARIHI-------------CİNSİYET
- ATAPE----3 OCAK 2018 --------------------10 EKIM 2018 -------------------------ERKEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?