hadı ısallah güzel haberlerını beklıyorummm ....Bıkere oldm ogneyı bıdaha olmadm dedmya bu ozeldekı drunsevmedmmhıc devlete gıdıyrm ıns ıyı haberler alırım 1 saat sonra randevum bar
Lets go 5 Ocak 12 Ekim erkekKIZLAR TAKVIM YAPALIM DIYORDUK YA BAKIN BOLE BISEY YAPTIM BANA BILGILERI ATIN SIZI DE EKLIYIM
Beklıyorum daha sıram var elım ayagıma dolandı heycandanhadı ısallah güzel haberlerını beklıyorummm ....
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Beklıyorum daha sıram var elım ayagıma dolandı heycandan
Yok canim benim ikinci olacak kismetseIlk bebisler herhalde cunku ikincide okadar rahat oluyosun ki ben herhalde son ay yapicam alisverisiniilk heyecanlar cok guzel ama alisverisi abattmayin kizlar cok cabuk buyuyolar ozellikle giysi vallahi bir yada 2 kez giyiyor
Umarım cnm bakalm ne dıcekHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Ay bi ben mi boyle hevessizim bilmiyorumYok canim benim ikinci olacak kismetsebi kizim var 3 yasinda. alisverisi ben de abartmayacagim zaten kizimdan birsuru kiyafet kaldi cogunu giyebilir erkek olsa bile ama insan heves ediyor yine de. bir iki parca yenisi de olsun istiyorum. gercekten 2-3 kereden fazla giydiremiyosun biseyi yazik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?