2018 Ekim Anneleri

A Atape canim yapacaksan ilk sayfada baslattim
Tamamen ayarlayip birakabilirim tabloyu ordan eklersin
Yaş ve baslangic kilosuda var baska sey varsa da eklenebilir kizlar

Ilk bebisler herhalde cunku ikincide okadar rahat oluyosun ki ben herhalde son ay yapicam alisverisini ilk heyecanlar cok guzel ama alisverisi abattmayin kizlar cok cabuk buyuyolar ozellikle giysi vallahi bir yada 2 kez giyiyor
Yok canim benim ikinci olacak kismetse bi kizim var 3 yasinda. alisverisi ben de abartmayacagim zaten kizimdan birsuru kiyafet kaldi cogunu giyebilir erkek olsa bile ama insan heves ediyor yine de. bir iki parca yenisi de olsun istiyorum. gercekten 2-3 kereden fazla giydiremiyosun biseyi yazik oluyor.

A Atape
Tablo güzel olacak sağ ol canım, şimdiden ellerine sağlık

-------------------------SAT -----------------MUHTEMEL DOĞUM TARIHI-------------CİNSİYET
  1. Pixielix----11 OCAK 2018 --------------------18 EKIM 2018 -------------------------ERKEK
Başlangıç Kilosu: 48

Kızlar mrb Esenyurt'ta esencan hastanesini bilen oraya giden orası için bilgisi olan var mı acaba?

Kizlar ilk sayfadaki tabloyu başlattım bikac kisiyi örnek koydum.
Bari bilgiler verilecekse ordan ilgilenebilecek biri devam edebilir.
Var mı devralmak isteyen ? A Atape

Kızlar merhaba ;
Benim geçen hafta kontrolüm vardı. Kontrolüm güzel geçti. Kısaca anlatayım.

Bebiş çok uykucu ve göbekli dedi :) çikolata yemiştim ama ne yaptıysak kıpırdamadı minnak :) Vücudunu yatmaya alıştırma çocukta tembel olur dedi. O yüzden her gün 5 bin adım atmaya çalışıyorum artık.
Cinsiyet tahmininde bulundu KIZ dedi :) çok istiyordum kız olmasını değişebilir tabi ki kendimi alıştırmıyorum hemen :)

İkili test yapıldı. Sonuçlar haftaya çıkacak inşallah.

multivitamin olarak DECAVİT verdi doktorum. Bir de balık yağı verdi haftada iki gün kullan dedi ( ı mom )

çatlaklar için mustela önerdi. Eczaneye sordum 114 tl demişlerdi almadım n11 de 64 tl ye buldum :)

Güneş kremi tavsiyesi istedim. Solantenin hamileler için olanını önerdi. eczanede 119 tl dediler n11 de 105 e buldum.

1 ay heyecanla bekliyorum doktora gitmeyi 10 dk kalıp çıkıyoruz acaba doktorumu mu değiştirsem diyorum. Daha ayrıntılı anlatsın istiyorum. Ne kilomu ne de beslenmemi sordu. Ne de bebeğin durumunu ayrıntılı anlattı. Sizde durumlar nasıl ? doktorlarınız ayrıntılı ilgileniyor mu ? Bulunduğum ilçeden 3 saat yol gidiyorum özel hastane için. Ama değmiyor gibi geliyor.

Selam kizlar, listemiz cok guzel olmus :) sanirim bu sene erkek senesi olucak :)
Benim henuz cinsiyeti ogrenmedik bu ay sonunda ogrenecegiz insallah o zaman yazayim bilgileri.

Herkese merhaba....
Bende 11 hafta 3 gunluk hamileyim...
Bu cuma kontrolum var acaba cinsiyet belli olur mu ki...yani rn azindan belki bir fikir verir doktor..

Daha once iki dusuk yaptigim icin ( birisi 4 aylik digeri 8 haftalik ) simdi hem igne hemde ecoprin kullaniyorrum..
Siz sormak istedigim son bir haftadir cok fena oksuruyorum...
(Kusura bakmayib ) ustelik balgamli bir oksuruk malum ilacla kullanamiyoruz..oksurdukce bebege bir sey olacak diye de aklim cikiyor
Evde ihlamur zencefil balli limon iciyorum ama daha gecmedi bir turlu
Ne yapsamda gecse ya..

Ay bi ben mi boyle hevessizim bilmiyorum hiiic cocuk mu geliyo ev mi degisecek esya mi alinacak karnim iyice sisince nasil yapicam onu da bilmiyorum Allah sonumu hayir etsin saka bi yana iyi yapiyosun planli hazirlikli olmak herzaman iyidir bir de cinsiyetler iyice netlesirse belki bende heveslenirim azcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…