2018 Ekim Anneleri

EKİM 2018 ANNELER

-------------------------SAT -----------------MUHTEMEL DOĞUM TARIHI-------------CİNSİYET
  1. ATAPE----3 OCAK 2018 --------------------10 EKIM 2018 -------------------------ERKEK

KIZLAR TAKVIM YAPALIM DIYORDUK YA BAKIN BOLE BISEY YAPTIM BANA BILGILERI ATIN SIZI DE EKLIYIM

Merhaba güzel anne adayları
Size birşey soracagimdir şimdi ense kalınlığı ölçümüne giderken baklava falan yiyenleri okudum
Tok olup üstüne tatlı mı yemeliyim? Nasil gideyim

Canım hic tatliya cikolataya girismene gerek yok.
Yiyeceğin bisyler ye,komposto yapiyorsan ondan iç hatta yanına al istiyorsan.
Artik her yeme icme sonrasi daha duyarlilar
Kontrole yakın yesen içsen yeter.

Allah yardimcin olsun.
Erken teshis ve uygulama buyuk sans olacaktir.
Insallah baska birseye gerek kalmaz.

Limonlutarcinlikek
SAT ------------11 OCAK
MUHTEMEL DOĞUM TARIHI----------18 EKIM
CİNSİYET -------------KIZ-ERKEK (İKİZ)

@Atape canim yazdim

Merhaba anneler multuvitamin kullanan var mi nasil sizce kullaniyim mi tereddüd de kaldim
bana decavit verdi dr. Canim.bende haftadir kullaniyorum

ılk baslarda konuşmuştuk oluşturalım lıste fln dıye sonra oyle kalmıştı... ıstersenız bu şekilde oluşturabılırım lıste bılgılerı bana atarsınız ben gırerım ...

Canim ilgileneceksen sayfayi devredebilirim.Ilk sayfada kalici olarak durur.
Hazir tablolar flnda var galiba ekleyebilecegin yaş vs yazan

Benim teyzemde hamile oldugumu duyunca ay sil bastan Allah sana kolaylik versin ben hic bakamazdim bebek falan Allah yardimcin olsun falan dedi.
Herkes felaket tellalı olmus.
Sevincimizide paylaşamaz olduk.
Sanki onlar bakacak buyutecek.
Güzel konuşmak zor geliyor bu millete.

BENDE 200 ML günde 3 kere ıcıyorum ocaktan beri alıştım o kafaya:))) iğne oluyor musun ?
Bıkere oldm ogneyı bıdaha olmadm dedmya bu ozeldekı drunsevmedmmhıc devlete gıdıyrm ıns ıyı haberler alırım 1 saat sonra randevum bar

Bende aynı sekılde dr ne derse harfiyen uyuyorum
Bi de benim doktorum baskici degil.
Misal testleri veriyor nerede istersen yaptir diyor.
2li test icin açıklama yaptı bana yaptırınca ne olur gibi ben yaptırmadan yanayım ama senin fikrin dedi
Ben zaten yaptırmayı kafama koyarak gitmistim.
O gün yaptırmadım mesela ölçümün yapıldığı gun kan vermem gerekmiş bilmiyordum ertesi gün aradım hemen doktorumu bilmiyordum o gun hemen verilecegini dedim gel yaptir vakit kaybetme dedi.
Gittim ilgilendi sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…