EKİM 2018 ANNELER
-------------------------SAT -----------------MUHTEMEL DOĞUM TARIHI-------------CİNSİYET
- ATAPE----3 OCAK 2018 --------------------10 EKIM 2018 -------------------------ERKEK
200 ml benı mafedıyo leyla gıbıyım daha kendıme gelemdm kız nasıl gıdıcem bakalımrogestana artık alıştı benım bünye:)) ıgne benı mahfedıyor kafam kalkmıyor
BENDE 200 ML günde 3 kere ıcıyorum ocaktan beri alıştım o kafaya:))) iğne oluyor musun ?200 ml benı mafedıyo leyla gıbıyım daha kendıme gelemdm kız nasıl gıdıcem bakalım
Liste mi oluşturuluyor ?
ben kullanıyorum verdı dr. bır zararını yada faydasını gormedım . 1 haftadır kullanıyorumMerhaba anneler multuvitamin kullanan var mi nasil sizce kullaniyim mi tereddüd de kaldim
Sezen68 10 ocak 2018 17 Ekim kızEKİM 2018 ANNELER
-------------------------SAT -----------------MUHTEMEL DOĞUM TARIHI-------------CİNSİYET
- ATAPE----3 OCAK 2018 --------------------10 EKIM 2018 -------------------------ERKEK
Bana da verdi ama enway bitkisel multivitamin varmis o yuzden kararsiz kaldimben kullanıyorum verdı dr. bır zararını yada faydasını gormedım . 1 haftadır kullanıyorum
Merhaba güzel anne adayları
Size birşey soracagimdir şimdi ense kalınlığı ölçümüne giderken baklava falan yiyenleri okudum
Tok olup üstüne tatlı mı yemeliyim? Nasil gideyim
- Kızlar oncelıkle bugın drgıdecek olanların guzel haberlerını beklıyoruz. Ikıncı olarak burda hepımız yasadıklarımızı payşasıp guc alıyoruz bırbırımızden bazen ınsan bazı seylerın sadece kendı basına gelmedıgını ogrenınce guc alıyor moralı yukselıyor.korkuların endıselerın ve sevınçlerın olması yazılması paylasılması bnce normal ve guzel.
- Ucuncu olarak da rahım agzı dıkısı hakkında bılgısı olan varmı yasayan boyle bır olayı varmı sanırım bu sekılde bır opr gecırmem gerekecekmıs. Yardım lutfen ....
bana decavit verdi dr. Canim.bende haftadir kullaniyorumMerhaba anneler multuvitamin kullanan var mi nasil sizce kullaniyim mi tereddüd de kaldim
ılk baslarda konuşmuştuk oluşturalım lıste fln dıye sonra oyle kalmıştı... ıstersenız bu şekilde oluşturabılırım lıste bılgılerı bana atarsınız ben gırerım ...
Benim teyzemde hamile oldugumu duyunca ay sil bastan Allah sana kolaylik versin ben hic bakamazdim bebek falan Allah yardimcin olsun falan dedi.Vallahi erkek olursa oglusun icin cok guzel olacak 2 arkadas can yoldasi birbirlerine destek olacaklar hep hayat boyu kimseye ihtiyaclari yok. Hayirlisi neyse o olsun canim milleti takacak olsak ohooo. Bende de oyle bi cevre var ki dusman basina bi kizim var kimse istemiyor bi oglum olsun fesatliktsn g berecekler ne gorumceler ne elti hadi onlari gec oz teyzem bile aradim teyz doktor erkege benziyor dedi pipiyi gosterdi diyorum boyle sesi degisti daha belli olmaz cok erken diyo boyle telefonu nasil kapatacagini bilmiyo. Kiz da olsa ben gene cevreyi takmazdim ama kizim icin sevinirdim.
fark etmez cnm olabılır bole de oldu :)))
Ben kullaniyorum.Merhaba anneler multuvitamin kullanan var mi nasil sizce kullaniyim mi tereddüd de kaldim
EKİM 2018 ANNELER
--------------------------------------------------SAT -----------------MUHTEMEL DOĞUM TARIHI-------------CİNSİYET
- ATAPE--------- ----------------- ---3 OCAK 2018 --------------------10 EKIM 2018 -------------------------ERKEK
- SEZEN 68--------------------------10 OCAK 2018---------------------17 EKİM 2018 -------------------------KIZ
- LİMONLUTARÇINLIKEK-------11 OCAK 2018----------------------18 EKIM 2018-------------------------KIZ-ERKEK 2*
Bende aynı sekılde dr ne derse harfiyen uyuyorumBen kullaniyorum.
Yani doktor verdi günde 1 tane iciyorum.
Ben doktor ne derse harfiyen uyguluyorum uygulamaya devam.
Bıkere oldm ogneyı bıdaha olmadm dedmya bu ozeldekı drunsevmedmmhıc devlete gıdıyrm ıns ıyı haberler alırım 1 saat sonra randevum barBENDE 200 ML günde 3 kere ıcıyorum ocaktan beri alıştım o kafaya:))) iğne oluyor musun ?
Bi de benim doktorum baskici degil.Bende aynı sekılde dr ne derse harfiyen uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?