2018 Ekim Anneleri

Benim doktorumda her gittiğimde tansiyonuma baktirip(yardimcisina) tarttiriyor.
Sonra ultrasonda bebege bakiyoruz.
Kaç gr. boyu kac cm. anlatiyor.
Yapilacak testlerim varsa onu acikliyor.
Ilaç gerekse onları yazıp nasil kullanmam gerektiğini anlatıyor.

Benim bir sorum var mi onu soruyor.
Okadar.

Yani toplasan bende 5-7dk kalıyorum odasinda.
Özel hastaneye gidiyorum.
Kadın tek doktor ve cok yogun.
Yani önemli bir durum yoksa extra uzun kalmanın pek bi anlamı yok bence.

Amaç bebeğin iyi olduğunu bilmek gormek.

Bana basta liste verdi anlatti bunlari bunlari yeme diye.
Sonra bir daha sorup anlatmadi.

Benide eklermisin listeye plojovic rica etsem

Yas:32
Sat: 12 ocak
Muhtemel doğum tarihi : 20 ekim.
Kilom:58
2.bebegim.

Cinsiyeti bir dahaki ay netleşince yazdirim..

Maşallah canım minik bebişine ve sana Ben şu anki doktorumdan çok memnunum. Randevu aralıkları yarım saat ortalama 20 dk sürüyor muayene ama her seferinde kilo ve beslenme üzerine konuşuyoruz, hangi ayda hangi besinlere ağırlık vermek daha uygun olur diye. Bir de lekelenme sorunum olduğu için onunla ilgili aklıma takılanları sorunca da yanıtlıyor sağ olsun Hatta geçen hafta 2'li kontrol için gittiğimde ultrasonla o kadar uzun süre baktı ki bir de malum karnıma hafif bastırıyo cihazla, içimden dedim yavrucak yatsın uyusun artık rahatsız etmeyelim daha fazla yandan üstten önden gösterdi baya minik kuşumu Bence sen de aklına takılanları sorarak hocayı yönlendir. Sorularını illa ki yanıtlar

Canım pessinus sat 4 ocak........... muhtemel doğum tarihi 11 ekim

Merhaba arkadaşlar. Benim de Çarşamba ikili test sonucum çıkacak. Cinsiyet daha belli değil. Bir arkadaş burada "ikili test sonucundaki betahcg 50 ve üstünde ise kız, altindaysa erkek oluyormuş" demisti. Oğlumun ikili testine baktim. 38 miş. Aaba doğruluk payı nedir?

Yaş-Kacinci bebis-Baslangic kilosu bilgilerinide eklersen yazayim canim
Ayy canım kusura bakma ben de onlarla uğraşıyordum kızların yazdıklarını okuyayın derken kaldı 29 yaş...... ikinci bebiş.... başlangıç kilosu 72

İlk bebek olunca uzun uzun dinleyeyim istiyorum sanırım :) Sürekli kitaplardan , telefondaki uygulamalardan ve burdan okuyorum. Birazda o anlatsın istiyorum :/ Ama herkes aynı şeyi söylüyor. Sanırım tüm doktorlar aynı.

Benimki de karnıma bastırdı baya, öksür dedi öksürdüm uyanmadı sıpa :) çok uykucu kesin bana çekmiş

Doktora Sorular sordum ama tersliyor gibi geldi. Eşim sen hassassın öyle değil dediyse de ikna olmadım. Aynı hastanenin erkek doktoru var ona mı geçsem diyorum. Bir daha ki randevuya kadar karar vericem bakalım.

Kızlar kanama alanım 4 küsür cm mıs rısk devam edıyor sımdı ozeldekı dr a gudıyorum rapor ıcın devlet veremıyormus rapor ohalden dolayı

Ya canım merakımı bağışla ama 4.ayda Olduğum için korktum 4 aylık olan neden düştü ki ?

Kizlar sayfa bende ben ekliyorum
Etiketlerseniz sevinirim
Yazdim yazmadi arkadas
Az az baslayim devam edilsin dedim ama tabloyu cözdüm bu sayede
Eline sağlık canım Çok teşekkür ederiz. bilgileri veriyorum hemen
Son adet tarihi: 14 Ocak
Beklenen Doğum tarihi : 21 Ekim 2018
İlk bebeğim
Başlangıç kilom: 60

Kızlar kanama alanım 4 küsür cm mıs rısk devam edıyor sımdı ozeldekı dr a gudıyorum rapor ıcın devlet veremıyormus rapor ohalden dolayı
Ahh Anlamıyorum ki bu kanama alanları ne zaman bizi terk edecek acaba doktorlar da bilemiyorlar ki.. Dinlenmek, bol su içmek ve pozitif olmak dışında bir şey yok sanırım canım. Özel hastaneden alsan raporu oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…