Sat 27 Aralik 2017
Beklenen dogum tarihi 03 Ekim 2018
Cinsiyet Erkek
Baslangic kilo 64
Benim doktorumda her gittiğimde tansiyonuma baktirip(yardimcisina) tarttiriyor.Kızlar merhaba ;
Benim geçen hafta kontrolüm vardı. Kontrolüm güzel geçti. Kısaca anlatayım.
Bebiş çok uykucu ve göbekli dedi :) çikolata yemiştim ama ne yaptıysak kıpırdamadı minnak :) Vücudunu yatmaya alıştırma çocukta tembel olur dedi. O yüzden her gün 5 bin adım atmaya çalışıyorum artık.
Cinsiyet tahmininde bulundu KIZ dedi :) çok istiyordum kız olmasınıdeğişebilir tabi ki kendimi alıştırmıyorum hemen :)
İkili test yapıldı. Sonuçlar haftaya çıkacak inşallah.
multivitamin olarak DECAVİT verdi doktorum. Bir de balık yağı verdi haftada iki gün kullan dedi ( ı mom )
çatlaklar için mustela önerdi. Eczaneye sordum 114 tl demişlerdi almadım n11 de 64 tl ye buldum :)
Güneş kremi tavsiyesi istedim. Solantenin hamileler için olanını önerdi. eczanede 119 tl dediler n11 de 105 e buldum.
1 ay heyecanla bekliyorum doktora gitmeyi 10 dk kalıp çıkıyoruzacaba doktorumu mu değiştirsem diyorum. Daha ayrıntılı anlatsın istiyorum. Ne kilomu ne de beslenmemi sordu. Ne de bebeğin durumunu ayrıntılı anlattı. Sizde durumlar nasıl ? doktorlarınız ayrıntılı ilgileniyor mu ? Bulunduğum ilçeden 3 saat yol gidiyorum özel hastane için. Ama değmiyor gibi geliyor.
Kızlar merhaba ;
Benim geçen hafta kontrolüm vardı. Kontrolüm güzel geçti. Kısaca anlatayım.
Bebiş çok uykucu ve göbekli dedi :) çikolata yemiştim ama ne yaptıysak kıpırdamadı minnak :) Vücudunu yatmaya alıştırma çocukta tembel olur dedi. O yüzden her gün 5 bin adım atmaya çalışıyorum artık.
Cinsiyet tahmininde bulundu KIZ dedi :) çok istiyordum kız olmasınıdeğişebilir tabi ki kendimi alıştırmıyorum hemen :)
İkili test yapıldı. Sonuçlar haftaya çıkacak inşallah.
multivitamin olarak DECAVİT verdi doktorum. Bir de balık yağı verdi haftada iki gün kullan dedi ( ı mom )
çatlaklar için mustela önerdi. Eczaneye sordum 114 tl demişlerdi almadım n11 de 64 tl ye buldum :)
Güneş kremi tavsiyesi istedim. Solantenin hamileler için olanını önerdi. eczanede 119 tl dediler n11 de 105 e buldum.
1 ay heyecanla bekliyorum doktora gitmeyi 10 dk kalıp çıkıyoruzacaba doktorumu mu değiştirsem diyorum. Daha ayrıntılı anlatsın istiyorum. Ne kilomu ne de beslenmemi sordu. Ne de bebeğin durumunu ayrıntılı anlattı. Sizde durumlar nasıl ? doktorlarınız ayrıntılı ilgileniyor mu ? Bulunduğum ilçeden 3 saat yol gidiyorum özel hastane için. Ama değmiyor gibi geliyor.
Canım pessinus sat 4 ocak........... muhtemel doğum tarihi 11 ekim
Ayy canım kusura bakma ben de onlarla uğraşıyordum kızların yazdıklarını okuyayın derken kaldı 29 yaş...... ikinci bebiş.... başlangıç kilosu 72Yaş-Kacinci bebis-Baslangic kilosu bilgilerinide eklersen yazayim canim
Benim doktorumda her gittiğimde tansiyonuma baktirip(yardimcisina) tarttiriyor.
Sonra ultrasonda bebege bakiyoruz.
Kaç gr. boyu kac cm. anlatiyor.
Yapilacak testlerim varsa onu acikliyor.
Ilaç gerekse onları yazıp nasil kullanmam gerektiğini anlatıyor.
Benim bir sorum var mi onu soruyor.
Okadar.
Yani toplasan bende 5-7dk kalıyorum odasinda.
Özel hastaneye gidiyorum.
Kadın tek doktor ve cok yogun.
Yani önemli bir durum yoksa extra uzun kalmanın pek bi anlamı yok bence.
Amaç bebeğin iyi olduğunu bilmek gormek.
Bana basta liste verdi anlatti bunlari bunlari yeme diye.
Sonra bir daha sorup anlatmadi.
Maşallah canım minik bebişine ve sanaBen şu anki doktorumdan çok memnunum. Randevu aralıkları yarım saat ortalama 20 dk sürüyor muayene ama her seferinde kilo ve beslenme üzerine konuşuyoruz, hangi ayda hangi besinlere ağırlık vermek daha uygun olur diye. Bir de lekelenme sorunum olduğu için onunla ilgili aklıma takılanları sorunca da yanıtlıyor sağ olsun Hatta geçen hafta 2'li kontrol için gittiğimde ultrasonla o kadar uzun süre baktı ki bir de malum karnıma hafif bastırıyo cihazla, içimden dedim yavrucak yatsın uyusun artık rahatsız etmeyelim daha fazla yandan üstten önden gösterdi baya minik kuşumu Bence sen de aklına takılanları sorarak hocayı yönlendir. Sorularını illa ki yanıtlar
Ya canım merakımı bağışla ama 4.ayda Olduğum için korktum 4 aylık olan neden düştü ki ?Herkese merhaba....
Bende 11 hafta 3 gunluk hamileyim...
Bu cuma kontrolum var acaba cinsiyet belli olur mu ki...yani rn azindan belki bir fikir verir doktor..
Daha once iki dusuk yaptigim icin ( birisi 4 aylik digeri 8 haftalik ) simdi hem igne hemde ecoprin kullaniyorrum..
Siz sormak istedigim son bir haftadir cok fena oksuruyorum...
(Kusura bakmayib ) ustelik balgamli bir oksuruk malum ilacla kullanamiyoruz..oksurdukce bebege bir sey olacak diye de aklim cikiyor
Evde ihlamur zencefil balli limon iciyorum ama daha gecmedi bir turlu
Ne yapsamda gecse ya..
Eline sağlık canımKizlar sayfa bende ben ekliyorum
Etiketlerseniz sevinirim
Yazdim yazmadi arkadas
Az az baslayim devam edilsin dedim ama tabloyu cözdüm bu sayede
Ahh Anlamıyorum ki bu kanama alanları ne zaman bizi terk edecek acabaKızlar kanama alanım 4 küsür cm mıs rısk devam edıyor sımdı ozeldekı dr a gudıyorum rapor ıcın devlet veremıyormus rapor ohalden dolayı
Sat 27 Aralik 2017
Beklenen dogum tarihi 03 Ekim 2018
Cinsiyet Erkek
Baslangic kilo 64
Yaş 36
İlk bebek
plojovic
Canim simdiye kadar yazilanlarin hepsini yazdim.Dogru sanirim.Yanlis varsa duzeltirim.Eklenecekleride zamanla ekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?