2018 Ekim Anneleri

Yok bende oyle cnm 1 1.50 bende yatarken ıns almam hazırmsızlık ıcın ıyı beslen bn kabız olmadm cok sukur

Ben yesil cay icince rahatliyorum. Saklama degilde acik olan yesil caylardan denesen belki rahatlarsin.
Kızlar hamılelıkte yesıl cay adacayı ve maydonoz kullanmamız gereken yada kontrollu tuletmemız gereken gıdalardan. Bnm kanamam var mesela kesınlıkle bana yasak. Aman dıkkat edın

2.ler cabuk cikiyor derlerdi başıma geldi :))))
Alt karnımdan basladi benimde.Orasi daha sert dolu.
Bnde aynadan gorunce hafıf boyle cok hosuma gıdıyo cok tatlılar arkadasımın ıkıncıde daha cok cıkmıstı senın sıvrılmıs erkek gıbı

Ben yesil cay icince rahatliyorum. Saklama degilde acik olan yesil caylardan denesen belki rahatlarsin.

Benim bildigim kontrollu bile icilmiyor yesil cay canım.Mutlaka doktoruna sor.

Bnde aynadan gorunce hafıf boyle cok hosuma gıdıyo cok tatlılar arkadasımın ıkıncıde daha cok cıkmıstı senın sıvrılmıs erkek gıbı

Kizimdada sivriydi karnim :) Teyzem doktora inanmadi dogana kadar erkek bekledi hatta :)
Bakalim nasip erkege benzetmisti doktorda daha kesinlesmedi.

Yenmezler mii hele bi dogsunlar❤❤

Ense kalinligi normal dedi hicbir sikinti görünmüyor dedi canim yinede iatersen yapalim demedi yani

Saglıkla gelsınlerde cnm ne olursa olsn kucuk mınık yavrucuklar

2.ler cabuk cikiyor derlerdi başıma geldi :))))
Alt karnımdan basladi benimde.Orasi daha sert dolu.
Canım yaa ben de aynı durumdayım valla kızımda kilo almıştım ama karnım çıkmamıştı 6 aya kadar belli bile değildi hamile olduğum bu hamilelikte top gibi önde çıktı daha 14. Haftanın içindeyim evdeki pantolon eşofmanların neredeyse hepsinin karnı sıkmaya başladı ne olacak bu halim bilmiyorum

Bizde bugün ikili testin sonucu için gittik düşük risk cikmis doktor iyi üçlü test yapmamiza gerek yok dedi 16. Hafta bitene kadar da gitmicem cinsiyet de kız gibi olabilir dedi

plojovic benim göbüşte böyle ama siz daha fitsiniz hanımefendi

Teşekkür ederiim :) Yapı olarakta minyonum ondandır belki.58 kilo ile hamile kaldım.

Ense kalinligi normal dedi hicbir sikinti görünmüyor dedi canim yinede iatersen yapalim demedi yani

Sonuca göre normal bi yol ama senin ne istediginde önemli.Eger istiyorsan haftan gecmediyse sorabilirsin canim.
Ben gönüllü olarak yaptırmadım mesela.
Ultrason kontrollerini yapti sadece.Onun doğrultusunda imzamıda verdim istemediğime dair.

Valla bende son ayları hayal edemiyorum böyle giderse :) Kilo ile de orantili degil dedigin gb.Cidden farkediyor demek 2.de

Selam kizlar bugun biraz enerjiktim sanki yavas yavas bulanti halsizlik gidiyorrr ayy insallah tum gun temizlik yaptim uzun zamandir boyle dip kose temizlik yapamiyordum cok iyi oldu. Yalniz ilk bebegimde de olan kuyruk sokumu agrim yavastan nuksetmeye basladi o hic iyi olmadi. Ozaman fizyoterapi falan gormustum tabi ilk hamilelik iyle kalcam sandim bebek dogup rahim toparlayinca gecmisti bunda da oyle olur herhalde panik yok

Kanama olmamış mıydı sende canım dikkat et. Boşver temizliği uğraşma birine yaptır. Kanaması olanlar sürekli yatıyor

Yaaa ben bugun oyle bi kaldirdigim kiyafetleri duzenledim yenilerini ekledim kizimin. Aman yarabbiii neler almisim nelerrr hepsi yepyeni zaten kac kez giydiriyoruz ki cogunu giydirmedim
Bile hic. Ikinci erkek olunca evdeki hesap carsiya uymadi sil bastan yeni alcaz neyseki abimin yeni kizi oldu tam da ayni ayda dogdular benim kizimla herseyi ona olacak icim rahat yoksa vallahi insan kahroluyor

Ortadoğu ds yakın bana bir defa muayeneye gittim doğum paketi 5000 diğer bikaç Hast göre uygun gelmişti yeni Doğan yoğun Bakım ünitesi de var ama benim Dr Orayı seçme devleti seç dedi.Tepe tip merkezine gidiyorum normalde ama son zamanlarda başka doktorlar da denedim.En son olarak Ahmet Bostancıya gittim doğum için medicana ya gel dedi de bilmiyorum kafam çok Karışık

Kanama olmamış mıydı sende canım dikkat et. Boşver temizliği uğraşma birine yaptır. Kanaması olanlar sürekli yatıyor
Ayy yok canim ne kanamasi Allah korusun ben de hamorajik kist cikmisti ama doktor dinlen falan demedi kendiliginden genelde yok oluyo 16. Haftada tekrar kontrol edicez dedi. Tek dedigi bu o yuzden onun icind panik yapmadim.

Merhaba kizlar,birsey sormak istiyorum.bu haftalarda iliskiye giriyor musunuz doktor yasak koydu mu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…