- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Kilo olarak bir bucuk kilo almısım sadece iyi mi kötü mü anlamadm
Hazımsızlık hala devam karında şişlik
Kusma acı su sarı su kusma yandöndü tam geçti dedim .
Karnımın sürekli acıkması ama midemin bişey kabul etmemesi .
Ay nekdr tatlı cıkmıs kız benım alt karından cıktı ama dısardan bellı degıl daha cok ttatlı yenır o
Yesılcayı ıcındekı bır maddeden dolayı tabsıye etmıyolar hamılelıkte dıye bılıyorumBen yesil cay icince rahatliyorum. Saklama degilde acik olan yesil caylardan denesen belki rahatlarsin.
Kızlar hamılelıkte yesıl cay adacayı ve maydonoz kullanmamız gereken yada kontrollu tuletmemız gereken gıdalardan. Bnm kanamam var mesela kesınlıkle bana yasak. Aman dıkkat edınBen yesil cay icince rahatliyorum. Saklama degilde acik olan yesil caylardan denesen belki rahatlarsin.
Bnde aynadan gorunce hafıf boyle cok hosuma gıdıyo cok tatlılar arkadasımın ıkıncıde daha cok cıkmıstı senın sıvrılmıs erkek gıbı2.ler cabuk cikiyor derlerdi başıma geldi :))))
Alt karnımdan basladi benimde.Orasi daha sert dolu.
Ben yesil cay icince rahatliyorum. Saklama degilde acik olan yesil caylardan denesen belki rahatlarsin.
Bnde aynadan gorunce hafıf boyle cok hosuma gıdıyo cok tatlılar arkadasımın ıkıncıde daha cok cıkmıstı senın sıvrılmıs erkek gıbı
Bas popo olctu. Anlamadim canim? Bir sorun yok.Arkadaslar sordu yazdim.Cnm ayaklar dahıl mı yoksa bas popo mu. Bıtde cok takılms bırdey olsa dr soler
Sağol canım hepimize iyi oldu :)
Hiç kendini geri çekme canım.
Gerekiyorsa isim etiketleyerek sor
Hatta tekrar sor
Hepimiz bi sekilde birbirimizin icini rahatlatiyoruz.Bilen biri mutlaka cikar.
Sana sormak zorunda canım.
O seçimi sen yapabilirsin.
Saglıkla gelsınlerde cnm ne olursa olsn kucuk mınık yavrucuklarBenim bildigim kontrollu bile icilmiyor yesil cay canım.Mutlaka doktoruna sor.
Kizimdada sivriydi karnim :) Teyzem doktora inanmadi dogana kadar erkek bekledi hatta :)
Bakalim nasip erkege benzetmisti doktorda daha kesinlesmedi.
Yenmezler mii hele bi dogsunlar❤❤
Canım yaa ben de aynı durumdayım valla kızımda kilo almıştım ama karnım çıkmamıştı 6 aya kadar belli bile değildi hamile olduğum bu hamilelikte top gibi önde çıktı daha 14. Haftanın içindeyim evdeki pantolon eşofmanların neredeyse hepsinin karnı sıkmaya başladı ne olacak bu halim bilmiyorum2.ler cabuk cikiyor derlerdi başıma geldi :))))
Alt karnımdan basladi benimde.Orasi daha sert dolu.
Ense kalinligi normal dedi hicbir sikinti görünmüyor dedi canim yinede iatersen yapalim demedi yani
Canım yaa ben de aynı durumdayım valla kızımda kilo almıştım ama karnım çıkmamıştı 6 aya kadar belli bile değildi hamile olduğum bu hamilelikte top gibi önde çıktı daha 14. Haftanın içindeyim evdeki pantolon eşofmanların neredeyse hepsinin karnı sıkmaya başladı ne olacak bu halim bilmiyorum
Selam kizlar bugun biraz enerjiktim sanki yavas yavas bulanti halsizlik gidiyorrr ayy insallah tum gun temizlik yaptim uzun zamandir boyle dip kose temizlik yapamiyordum cok iyi oldu. Yalniz ilk bebegimde de olan kuyruk sokumu agrim yavastan nuksetmeye basladi o hic iyi olmadi. Ozaman fizyoterapi falan gormustum tabi ilk hamilelik iyle kalcam sandimbebek dogup rahim toparlayinca gecmisti bunda da oyle olur herhalde panik yok
Yaaa ben bugun oyle bi kaldirdigim kiyafetleri duzenledim yenilerini ekledim kizimin. Aman yarabbiii neler almisim nelerrr hepsi yepyeni zaten kac kez giydiriyoruz ki cogunu giydirmedimBende cinsiyeti belli olunca bebişin ona göre alışveriş yaparım erkek olursa oğlumdan herşey var giyinmedikleri çok kıyafet var ilk olduğu için herkes aldı bizde alınca kaldılar hep kaliteli eltim almanyadan çok almıştı koli yapıp gönderdi h&m den çoğu emzirme önlüğü nukun kullanılmamış biberonu bile var emziklerde paketli hiç açılmadı duruyo kundak uyku tulumu hiç kullanılmadı battaniyeler çok fazla çantamı civilden almıştım çok güzel ama keşke sırt çantası olsaymış lohusa pijamalarım bile duruyokadife tulumları çok ama kız olursa yinede bir alışveriş ister eşim herşeyi pembiş alırım diyo hastane çıkışı mutlaka yeniden iki takım alırım en tatlışından inşallah sağlıkla doğsun miniklerimiz bunlar çok güzel heyecanlar
Ortadoğu ds yakın bana bir defa muayeneye gittim doğum paketi 5000 diğer bikaç Hast göre uygun gelmişti yeni Doğan yoğun Bakım ünitesi de var ama benim Dr Orayı seçme devleti seç dedi.Tepe tip merkezine gidiyorum normalde ama son zamanlarda başka doktorlar da denedim.En son olarak Ahmet Bostancıya gittim doğum için medicana ya gel dedi de bilmiyorum kafam çok KarışıkAynen canim ozel oda falan da vermiyorlar paran olsa bile tanidigin yoksa hicbisey yok. Bizde ilk gebelikte maddi durumdan dolayi orayi tercih ettik ama inan hastaneler berbat malesef turkiyenin hali bu canim. Gaziye gitmeyi denedinmi orayi oven cok oldu bana bide ortadogu diye bi hastane varmis ben bilmiyorum ama uygunmus fiyatlarida. Senn dr kim
Ayy yok canim ne kanamasi Allah korusunKanama olmamış mıydı sende canım dikkat et. Boşver temizliği uğraşma birine yaptır. Kanaması olanlar sürekli yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?