- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Boyu gayet iyi canim14+1 ama ultrason olcumune gore 14+6
Aynen cnm çok giyilmeden büyüyolar hemencikYaaa ben bugun oyle bi kaldirdigim kiyafetleri duzenledim yenilerini ekledim kizimin. Aman yarabbiii neler almisim nelerrr hepsi yepyeni zaten kac kez giydiriyoruz ki cogunu giydirmedim
Bile hic. Ikinci erkek olunca evdeki hesap carsiya uymadi sil bastan yeni alcazneyseki abimin yeni kizi oldu tam da ayni ayda dogdular benim kizimla herseyi ona olacak icim rahat yoksa vallahi insan kahroluyor
Listeyi olusturunca yazicam canim aklimda ama tabiki tecrubeli annelerinki kulagimiza extra kupe olucaktir :) islak mendil olarak herkes unibaby yenidogan guzel oldugunu soyluyorlar ilk zamanlar saf su ve pamuk kullananlarda var ama kendimiz yasayip gorecegiz artik. Cantayi ali exp. Aldim resminide ekliyorum
Tam da benim üzerine düşünmekte Olduğum konu.Kanamalı lekeli bir hamileyim ben bütün doktorlar ilişki yasak derken son gittiğim Dr serbest dedi ama yasak koydum kendime serbest bırakamam korkuyorumMerhaba kizlar,birsey sormak istiyorum.bu haftalarda iliskiye giriyor musunuz doktor yasak koydu mu size
Kac haftaliksin canim?kanamanın sebebi neymis?Tam da benim üzerine düşünmekte Olduğum konu.Kanamalı lekeli bir hamileyim ben bütün doktorlar ilişki yasak derken son gittiğim Dr serbest dedi ama yasak koydum kendime serbest bırakamam korkuyorum
GiriyoruzMerhaba kizlar,birsey sormak istiyorum.bu haftalarda iliskiye giriyor musunuz doktor yasak koydu mu size
Ilk gebelikmi senn cnm. Dr secmek cok zor ya bn ilkinde dogurana kdr napsam die hep dusundum ama bu kez dedigim gibi tavsiye uzerine aylin hocayi sectim hayirlisi bakalim artik bebisler saglikli olsunda dr sansimiza artikOrtadoğu ds yakın bana bir defa muayeneye gittim doğum paketi 5000 diğer bikaç Hast göre uygun gelmişti yeni Doğan yoğun Bakım ünitesi de var ama benim Dr Orayı seçme devleti seç dedi.Tepe tip merkezine gidiyorum normalde ama son zamanlarda başka doktorlar da denedim.En son olarak Ahmet Bostancıya gittim doğum için medicana ya gel dedi de bilmiyorum kafam çok Karışık
Bende folikasiti bıraktım şimdi decavit ve OMEGA 3 verdi doktorum onlari kullaniyorumKızlar ben vitamin di baska bir seydi kullanmıyrm folik asit kullanyrdm bıraktım benim doktor cok sormuyor böyle seyleri anlamadım
Ay minik minik göstermeye başladı bebislerimiz kendilerini benimde göbeğim cikti ❤ Allah'ım saglikla sıhhatle kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah aminnnnnAktüel sayfaları oluyor galiba ordan takip edebilirsin düsünüyorsan.
Benim yakınımda yok bide hic gün yakalayamam :)
Benim göbiş bayaa aldı başını gitti ya.Kızımda 4.ay sonu bile bu kadar degildi.
Eki Görüntüle 2135486 durum bu
Canım ben ilk gebeligimde kullanmamıştım.Ama 3üz bebiş gıdalardan alman mümkün müdür herşeyi bilemedim.Yiyemiyormuşsunda hem.Bi sen sor istersen
Ben decatlondaki 20 lt olan çantalardan almayı düşünüyorum bence yeter.simdi bile 10 lt olani ile gidiyorum her yere kol çantasını hayatımdan cikardimKızlar çanta için fikir vermek isterim ki bebek çantası diye her çantaya bakmayın.Sırtınıza atabileceğiniz bir çanta olması büyük etken.
Diğer türlü kolda çanta,kucakta çocuk,araba vs sizi yorabilir.
Ben sling çok kullandım mesela sırt çantası takıp çıkıyordum.
Çok gezdim,çok yalnızda çıktım.
Gerçi bu işler biraz tecrübe edindikçede oluyor.İnsan çantaya koyduklarını bile eliyor zamanla :)
Ay minik minik göstermeye başladı bebislerimiz kendilerini benimde göbeğim cikti ❤ Allah'ım saglikla sıhhatle kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah aminnnnn
Ben decatlondaki 20 lt olan çantalardan almayı düşünüyorum bence yeter.simdi bile 10 lt olani ile gidiyorum her yere kol çantasını hayatımdan cikardim
Valla kizlar cayin genel olarak vucutdan D vitamini hizli cikardigini biliyordum icerigindeki kafein yuzunden ama yasak oldugunu blmiyordum. Benim canim baya baya yesil cay cekiyor yapamiyorum onsuz. Doktorum da yasak falan demediydi. Tekrar bi sorayim.
Ayy yok canim ne kanamasi Allah korusunben de hamorajik kist cikmisti ama doktor dinlen falan demedi kendiliginden genelde yok oluyo 16. Haftada tekrar kontrol edicez dedi. Tek dedigi bu o yuzden onun icind panik yapmadim.
Çantanın resmini paylaşabilir misiniz acaba?Ben decatlondaki 20 lt olan çantalardan almayı düşünüyorum bence yeter.simdi bile 10 lt olani ile gidiyorum her yere kol çantasını hayatımdan cikardim
Cok sagol canim bende aslında bir yandan yaptirmamayi düşünüyordum vazgecmeyecem sonucta bebeğimdenTeşekkür ederiim :) Yapı olarakta minyonum ondandır belki.58 kilo ile hamile kaldım.
Sonuca göre normal bi yol ama senin ne istediginde önemli.Eger istiyorsan haftan gecmediyse sorabilirsin canim.
Ben gönüllü olarak yaptırmadım mesela.
Ultrason kontrollerini yapti sadece.Onun doğrultusunda imzamıda verdim istemediğime dair.
Valla bende son ayları hayal edemiyorum böyle giderse :) Kilo ile de orantili degil dedigin gb.Cidden farkediyor demek 2.de
Kanamam var zaten. Yasak cnmTam da benim üzerine düşünmekte Olduğum konu.Kanamalı lekeli bir hamileyim ben bütün doktorlar ilişki yasak derken son gittiğim Dr serbest dedi ama yasak koydum kendime serbest bırakamam korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?