2018 Ekim Anneleri

Aynen cnm çok giyilmeden büyüyolar hemencik iyi en azından verilecek bi yer var bizde kız olursa artık pembişleri alırız oğlumdan kalan unisex kıyafetlerde var tabi ama yetmez tabi ilk gebelik gibi çok alılverişe gerek yok yinede

Merhaba çantayı hangi satıcıdan aldınız acaba adını yazabilir misin :)

Buna benzer tabi aynı kalitede olmaz ama yarın şok markete gelecekmiş 30 lira sırt çantası ve buna benzer ona da bir bakayım diyorum ben.

Merhaba kizlar,birsey sormak istiyorum.bu haftalarda iliskiye giriyor musunuz doktor yasak koydu mu size
Tam da benim üzerine düşünmekte Olduğum konu.Kanamalı lekeli bir hamileyim ben bütün doktorlar ilişki yasak derken son gittiğim Dr serbest dedi ama yasak koydum kendime serbest bırakamam korkuyorum

Tam da benim üzerine düşünmekte Olduğum konu.Kanamalı lekeli bir hamileyim ben bütün doktorlar ilişki yasak derken son gittiğim Dr serbest dedi ama yasak koydum kendime serbest bırakamam korkuyorum
Kac haftaliksin canim?kanamanın sebebi neymis?

Merhaba kizlar,birsey sormak istiyorum.bu haftalarda iliskiye giriyor musunuz doktor yasak koydu mu size
Giriyoruz :)))) saka bi yana ben ilk bebekte sormustum sikinti yok 9 ay boyunca cinsellik olabilir bebekle bi alakasi yok hatta dogum yaklastigi zamanlar kolay dogum acisindan iyi bile oluyor ama risk vardir doktorun yasaklamistir o ayri.

Ilk gebelikmi senn cnm. Dr secmek cok zor ya bn ilkinde dogurana kdr napsam die hep dusundum ama bu kez dedigim gibi tavsiye uzerine aylin hocayi sectim hayirlisi bakalim artik bebisler saglikli olsunda dr sansimiza artik

Kızlar çanta için fikir vermek isterim ki bebek çantası diye her çantaya bakmayın.Sırtınıza atabileceğiniz bir çanta olması büyük etken.
Diğer türlü kolda çanta,kucakta çocuk,araba vs sizi yorabilir.
Ben sling çok kullandım mesela sırt çantası takıp çıkıyordum.
Çok gezdim,çok yalnızda çıktım.
Gerçi bu işler biraz tecrübe edindikçede oluyor.İnsan çantaya koyduklarını bile eliyor zamanla :)

CocoChanelmademoiselle Bizde yasak hiç olmadı ilişkide.Ama biz önlem aldık diyelim kendimizce.En güzeli durumuna göre doktorunun yönlendirmesi
Bebeğin durumu,bebeğin eşinin durumu vs bunlar hep etken.

Kızlar ben vitamin di baska bir seydi kullanmıyrm folik asit kullanyrdm bıraktım benim doktor cok sormuyor böyle seyleri anlamadım
Bende folikasiti bıraktım şimdi decavit ve OMEGA 3 verdi doktorum onlari kullaniyorum

Ay minik minik göstermeye başladı bebislerimiz kendilerini benimde göbeğim cikti ❤ Allah'ım saglikla sıhhatle kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah aminnnnn

Ben decatlondaki 20 lt olan çantalardan almayı düşünüyorum bence yeter.simdi bile 10 lt olani ile gidiyorum her yere kol çantasını hayatımdan cikardim

Valla kizlar cayin genel olarak vucutdan D vitamini hizli cikardigini biliyordum icerigindeki kafein yuzunden ama yasak oldugunu blmiyordum. Benim canim baya baya yesil cay cekiyor yapamiyorum onsuz. Doktorum da yasak falan demediydi. Tekrar bi sorayim.

Ay minik minik göstermeye başladı bebislerimiz kendilerini benimde göbeğim cikti ❤ Allah'ım saglikla sıhhatle kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah aminnnnn

Masallah size de :) ❤
Amiiiin insallah
Ben decatlondaki 20 lt olan çantalardan almayı düşünüyorum bence yeter.simdi bile 10 lt olani ile gidiyorum her yere kol çantasını hayatımdan cikardim

Bende de var ondan bitane buyudukce daha da kolay oluyor 1er yedekle,dolsada hafif bide :)
Kucukken vs bez,ıvır zıvır belki fazlalaşır.
Cidden kolaylık ama sırt çantası.

Normal çay ayrı canım yeşil çay ayrıdır.En güzeli sor

Ayy yok canim ne kanamasi Allah korusun ben de hamorajik kist cikmisti ama doktor dinlen falan demedi kendiliginden genelde yok oluyo 16. Haftada tekrar kontrol edicez dedi. Tek dedigi bu o yuzden onun icind panik yapmadim.

Allah korusun canım . Yanlış hatırlamışım . Allahım sorunsuz hamilelik nasip etsin her şey gönlünce olsun

Cok sagol canim bende aslında bir yandan yaptirmamayi düşünüyordum vazgecmeyecem sonucta bebeğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…