2018 Ekim Anneleri

Sinirden kafama Ağrı girdi Allahım yarabbim plojovic

:))) fenaa valla vurdu mu vuruyor kafaya.Bilirim.

Kızlar kac kılo aldınız sımdıye kdr ben 1 1,50 falan almısım

Bu sabah tartıldım tam 900 gr :)))))
Ama 16.haftanin sonundan yazacam notlarima 1 haftam var daha :)
Kizimda da 4.ay 2 kilo alarak baslamistim.

Güle güle kullanmak nasip olsun.
Sende bunlara baktıkça moral olsun hiç olumsuz birsey duyma insallah❤
Gecende banyo kuveti kovasi fln vardı kitapcığında.

Benimde geçenlerde canim birşey çekti şimdi adını soylemeyim evde koktu resmen eşim de as ermek bu mu dedi bana valla herhalde böyle oluyor dedim bende

Aynen oyle canim :) sanki mutfakta var da saklamislar gb :) Gece uykudan kalkip eşimi kokladığımı bilirim kızımda.
Simdilik bunda pek olmadi,tek tük :)

Kızlar bişey sorucam bebeginiz kaç gram ve kaç cm en son gittiginizde kaç haftaliktiniz kafam karışık biraz

13 hafta dolmak uzereyken gitmistim bende 6 cm flndı küsüratlı.
Böyle seylere hic takilma benden sana tavsiye canim.Ekstra bi durum olursa doktorun zaten söyler
Sakin karsilastirma yapma hele dogduktan sonra.
Her bebegin persentil degeri kendine özgüdür.Bizler gb.

Evet bunu görmüştüm bi kişide almıs bundan . Kaç günde geldi canım

Evet evet ic haznesi anlatildigi videoda baya buyuk gozukuyor bakalim henuz gelmedi canim gelince anlicaz. Evet fiyatlar hemen hemen o civarlarda ama kaca aldik inan hatirlamiyorum farkli seylerde aldik cunku

Aminnnn canım hepimiz inşallah çok Sağol :) evet belki moral olur inşallah.Banyo küveti kovası filan da lazımmış aslında takip etmek lazımmış

Guzel cnm bende aldımmsandm ama almamısım 1 kılo ıyı gobek azcık cıktı

Ilk gebeligimde kontrollerimi zubeydeye gittim ama dogumu lokman hekimde yaptim. Sirf tahliller hizli cikio die gittim zubeydeye ama igrenc bi hastane arkadasim dogum yapti kizi rezil etmisler gunlerce dogumu cok zor olmus zaten parcalamoslar heryerini eesmen. Iki hafta once ben gittim 9 hafyalik bebege 7 haftalik dedi ve hoc aciklma yapmadan gec dollenme diyip yolladilar beni. Beynimden vurulmusa dondum pislikler adam gibi bakmadiklari gibi it gibiler. Bizde inan paraya kiydik bu sefer ve ozel dra gidiorum artik

Kızlar ben vitamin di baska bir seydi kullanmıyrm folik asit kullanyrdm bıraktım benim doktor cok sormuyor böyle seyleri anlamadım

Kilo olarak bir bucuk kilo almısım sadece iyi mi kötü mü anlamadm
Hazımsızlık hala devam karında şişlik
Kusma acı su sarı su kusma yandöndü tam geçti dedim .
Karnımın sürekli acıkması ama midemin bişey kabul etmemesi .

Aynen öyleler ya.Ben de bir gün bir bakıyım dedim devlet hastanesinde ne derler bana diye.Doktor ekrana Gözlerini kısarak bakıyor bişey söylemiyor.bi sıkıntı mı var yoksa dedim cevap yok,tekrar sordum az sabret söylicez dedi şok geçirdim.Ne usg de gösterdi ne resim verdi.Doğum kim bilir nasıldır.Sırf doktorum doğumhaneyi tavsiye etti diye düşündüm ama içime sinmiyor hiç

Aynen canim ozel oda falan da vermiyorlar paran olsa bile tanidigin yoksa hicbisey yok. Bizde ilk gebelikte maddi durumdan dolayi orayi tercih ettik ama inan hastaneler berbat malesef turkiyenin hali bu canim. Gaziye gitmeyi denedinmi orayi oven cok oldu bana bide ortadogu diye bi hastane varmis ben bilmiyorum ama uygunmus fiyatlarida. Senn dr kim

Aminnnn canım hepimiz inşallah çok Sağol :) evet belki moral olur inşallah.Banyo küveti kovası filan da lazımmış aslında takip etmek lazımmış

Aktüel sayfaları oluyor galiba ordan takip edebilirsin düsünüyorsan.
Benim yakınımda yok bide hic gün yakalayamam :)

Guzel cnm bende aldımmsandm ama almamısım 1 kılo ıyı gobek azcık cıktı

Benim göbiş bayaa aldı başını gitti ya.Kızımda 4.ay sonu bile bu kadar degildi.
durum bu

Kızlar ben vitamin di baska bir seydi kullanmıyrm folik asit kullanyrdm bıraktım benim doktor cok sormuyor böyle seyleri anlamadım

Canım ben ilk gebeligimde kullanmamıştım.Ama 3üz bebiş gıdalardan alman mümkün müdür herşeyi bilemedim.Yiyemiyormuşsunda hem.Bi sen sor istersen

Ay nekdr tatlı cıkmıs kız benım alt karından cıktı ama dısardan bellı degıl daha cok ttatlı yenır o

Daha 3 ay oldu ama ben yarın doğuma gidecek gibiyim :) rezene içebilir miyim demiştim doktor içebilirsin demişti ama o da pek işe yaramadı bende inşaşlah birisi yardımcı olur çok rahatsız ediyor beni
Ben yesil cay icince rahatliyorum. Saklama degilde acik olan yesil caylardan denesen belki rahatlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…