- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Cnm senin cinsiyeti bellimiBnmde gerıden gelıyodu cnm sonra ılerı gectı takılma ona hıc
Sinirden kafama Ağrı girdi Allahım yarabbimplojovic
Kızlar kac kılo aldınız sımdıye kdr ben 1 1,50 falan almısım
Eşim A101 de bikaç bişey görmüş tutturdu ille de alalım gelelim aldık geldik .Ben kanama alanı yok olmadıkça bişey almak istemiyordum aslındaresmini atıyım hemen :) Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin
Benimde geçenlerde canim birşey çekti şimdi adını soylemeyim evde koktu resmen eşim de as ermek bu mu dedi bana valla herhalde böyle oluyor dedim bende
Kızlar bişey sorucam bebeginiz kaç gram ve kaç cm en son gittiginizde kaç haftaliktiniz kafam karışık biraz
Iç haznesi baya geniş ve cok gözlü
Olsun 2 sene rahat işimizi görur.
Bende nerden hangi siteden alsam bakiniyorum.
Genelde fiyatlari 130-150 gördüğüm kadariyla.
Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanın kuzuyla.
Akşam bende o siteye bakmıştım ama fiyatlar farklı hep siz ne kadara aldınız ? Bir de aklım hep o modeldeydi ama bakınırken başka gördüm fikrim değişti kararsız kaldım aynı satıcıda ikiside varsa ikisinide sipariş veririm ama hangi satıcı güvenilir onu da bilmiyorum
Evet bunu görmüştüm bi kişide almıs bundan . Kaç günde geldi canım
Ben bugun gittim.9cm olmus canim.14 haftaligim.Kızlar bişey sorucam bebeginiz kaç gram ve kaç cm en son gittiginizde kaç haftaliktiniz kafam karışık biraz
4 gün falan cnm ultrasonlarda 4 5 gun kucuk ölcebılıyomısgeç döllenme dedi doktor
kaçıncı haftada ileri geçti?
Aminnnn canım hepimiz inşallah çok Sağol :) evet belki moral olur inşallah.Banyo küveti kovası filan da lazımmış aslında takip etmek lazımmış:))) fenaa valla vurdu mu vuruyor kafaya.Bilirim.
Bu sabah tartıldım tam 900 gr :)))))
Ama 16.haftanin sonundan yazacam notlarima 1 haftam var daha :)
Kizimda da 4.ay 2 kilo alarak baslamistim.
Güle güle kullanmak nasip olsun.
Sende bunlara baktıkça moral olsun hiç olumsuz birsey duyma insallah❤
Gecende banyo kuveti kovasi fln vardı kitapcığında.
Aynen oyle canim :) sanki mutfakta var da saklamislar gb :) Gece uykudan kalkip eşimi kokladığımı bilirim kızımda.
Simdilik bunda pek olmadi,tek tük :)
13 hafta dolmak uzereyken gitmistim bende 6 cm flndı küsüratlı.
Böyle seylere hic takilma benden sana tavsiye canim.Ekstra bi durum olursa doktorun zaten söyler
Sakin karsilastirma yapma hele dogduktan sonra.
Her bebegin persentil degeri kendine özgüdür.Bizler gb.
Erkek dedı cnm dr dun banadaCnm senin cinsiyeti bellimi
Guzel cnm bende aldımmsandm ama almamısım 1 kılo ıyı gobek azcık cıktı:))) fenaa valla vurdu mu vuruyor kafaya.Bilirim.
Bu sabah tartıldım tam 900 gr :)))))
Ama 16.haftanin sonundan yazacam notlarima 1 haftam var daha :)
Kizimda da 4.ay 2 kilo alarak baslamistim.
Güle güle kullanmak nasip olsun.
Sende bunlara baktıkça moral olsun hiç olumsuz birsey duyma insallah❤
Gecende banyo kuveti kovasi fln vardı kitapcığında.
Aynen oyle canim :) sanki mutfakta var da saklamislar gb :) Gece uykudan kalkip eşimi kokladığımı bilirim kızımda.
Simdilik bunda pek olmadi,tek tük :)
13 hafta dolmak uzereyken gitmistim bende 6 cm flndı küsüratlı.
Böyle seylere hic takilma benden sana tavsiye canim.Ekstra bi durum olursa doktorun zaten söyler
Sakin karsilastirma yapma hele dogduktan sonra.
Her bebegin persentil degeri kendine özgüdür.Bizler gb.
Ilk gebeligimde kontrollerimi zubeydeye gittim ama dogumu lokman hekimde yaptim. Sirf tahliller hizli cikio die gittim zubeydeye ama igrenc bi hastane arkadasim dogum yapti kizi rezil etmisler gunlerce dogumu cok zor olmus zaten parcalamoslar heryerini eesmen. Iki hafta once ben gittim 9 hafyalik bebege 7 haftalik dedi ve hoc aciklma yapmadan gec dollenme diyip yolladilar beni. Beynimden vurulmusa dondum pislikler adam gibi bakmadiklari gibi it gibiler. Bizde inan paraya kiydik bu sefer ve ozel dra gidiorum artikBeb ankaradayım ve bu konuyu düşünüyorum içinden çıkamıyorum.Zübeydeye yakınım.rutin kontrollere gittipim Dr doğum yaptırmıyor Zübeydeyi öneriyor ve zübeyde de refakatçi yasak hemşireler sert filan davranıyorlarmış.Sırf Teçhizat iyi olduğu için gidilir mi bilmem
Aynen öyleler ya.Ben de bir gün bir bakıyım dedim devlet hastanesinde ne derler bana diye.Doktor ekrana Gözlerini kısarak bakıyor bişey söylemiyor.bi sıkıntı mı var yoksa dedim cevap yok,tekrar sordum az sabret söylicez dedi şok geçirdim.Ne usg de gösterdi ne resim verdi.Doğum kim bilir nasıldır.Sırf doktorum doğumhaneyi tavsiye etti diye düşündüm ama içime sinmiyor hiçIlk gebeligimde kontrollerimi zubeydeye gittim ama dogumu lokman hekimde yaptim. Sirf tahliller hizli cikio die gittim zubeydeye ama igrenc bi hastane arkadasim dogum yapti kizi rezil etmisler gunlerce dogumu cok zor olmus zaten parcalamoslar heryerini eesmen. Iki hafta once ben gittim 9 hafyalik bebege 7 haftalik dedi ve hoc aciklma yapmadan gec dollenme diyip yolladilar beni. Beynimden vurulmusa dondum pislikler adam gibi bakmadiklari gibi it gibiler. Bizde inan paraya kiydik bu sefer ve ozel dra gidiorum artik
tam haftanı yazsana. birde haftanla uyumlumuBen bugun gittim.9cm olmus canim.14 haftaligim.
Aynen canim ozel oda falan da vermiyorlar paran olsa bile tanidigin yoksa hicbisey yok. Bizde ilk gebelikte maddi durumdan dolayi orayi tercih ettik ama inan hastaneler berbat malesef turkiyenin hali bu canim. Gaziye gitmeyi denedinmi orayi oven cok oldu bana bide ortadogu diye bi hastane varmis ben bilmiyorum ama uygunmus fiyatlarida. Senn dr kimAynen öyleler ya.Ben de bir gün bir bakıyım dedim devlet hastanesinde ne derler bana diye.Doktor ekrana Gözlerini kısarak bakıyor bişey söylemiyor.bi sıkıntı mı var yoksa dedim cevap yok,tekrar sordum az sabret söylicez dedi şok geçirdim.Ne usg de gösterdi ne resim verdi.Doğum kim bilir nasıldır.Sırf doktorum doğumhaneyi tavsiye etti diye düşündüm ama içime sinmiyor hiç
14+1 ama ultrason olcumune gore 14+6tam haftanı yazsana. birde haftanla uyumlumu
Aminnnn canım hepimiz inşallah çok Sağol :) evet belki moral olur inşallah.Banyo küveti kovası filan da lazımmış aslında takip etmek lazımmış
Guzel cnm bende aldımmsandm ama almamısım 1 kılo ıyı gobek azcık cıktı
Kızlar ben vitamin di baska bir seydi kullanmıyrm folik asit kullanyrdm bıraktım benim doktor cok sormuyor böyle seyleri anlamadım
Bn 3 kılo aldmÇok az almissin canım yada benmi fazla aldim bilemiyorum5 kilo almisim ben yahuu
Ay nekdr tatlı cıkmıs kız benım alt karından cıktı ama dısardan bellı degıl daha cok ttatlı yenır oAktüel sayfaları oluyor galiba ordan takip edebilirsin düsünüyorsan.
Benim yakınımda yok bide hic gün yakalayamam :)
Benim göbiş bayaa aldı başını gitti ya.Kızımda 4.ay sonu bile bu kadar degildi.
Eki Görüntüle 2135486 durum bu
Canım ben ilk gebeligimde kullanmamıştım.Ama 3üz bebiş gıdalardan alman mümkün müdür herşeyi bilemedim.Yiyemiyormuşsunda hem.Bi sen sor istersen
Ben yesil cay icince rahatliyorum. Saklama degilde acik olan yesil caylardan denesen belki rahatlarsin.Daha 3 ay oldu ama ben yarın doğuma gidecek gibiyim :) rezene içebilir miyim demiştim doktor içebilirsin demişti ama o da pek işe yaramadı bendeinşaşlah birisi yardımcı olur çok rahatsız ediyor beni
Cnm ayaklar dahıl mı yoksa bas popo mu. Bıtde cok takılms bırdey olsa dr soler14+1 ama ultrason olcumune gore 14+6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?