Çok şükür 13+5 imKac haftaliksin canim?kanamanın sebebi neymis?
geçmez sanıyorım siz adet tarihini değiştirmeniz gerekir ona göre benimde 10 ocaktı 15 ocak yaptık o şekilde burdada doktordada seninde öyle yapması gerekirgeç döllenme dedi doktor
kaçıncı haftada ileri geçti?
Ah onkahbe lekeler ve kanama alanı bıran once gecse bebeklerımız buyuseÇok şükür 13+5 imkese Etrafında bir kanama alanı varmış da Kanamaların sebebini Tıp açıklayamıyor.Rahim büyümekte zorlanıyor ondan bence .Önce kahverengi lekeler vardı sonra bir gğn boyunca Süren adetten de fazla kanama,sonrasinda da sürekli kahverengi lekeler yine bakalım böyle geçicek sanırım benim hamileliğim
Evet ilk gebeliğim canım.Amin.Allah iyilerle karşılaştırsınIlk gebelikmi senn cnm. Dr secmek cok zor ya bn ilkinde dogurana kdr napsam die hep dusundum ama bu kez dedigim gibi tavsiye uzerine aylin hocayi sectim hayirlisi bakalim artik bebisler saglikli olsunda dr sansimiza artik
Aynen canımKanamam var zaten. Yasak cnm
Kızlar kac kılo aldınız sımdıye kdr ben 1 1,50 falan almısım
Güle güle kullan canım çok güzellerEşim A101 de bikaç bişey görmüş tutturdu ille de alalım gelelim aldık geldik .Ben kanama alanı yok olmadıkça bişey almak istemiyordum aslındaresmini atıyım hemen :) Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin
Bebegım ıyı olsun da kıloya ragzıyımBende 1buçuk kilo almışım bundan sonrası alırız her ay 2 kilo falan
Ben daha kendi dr a gitmedim aslında ama evde 2-3 kilo arasında alıp veriyorum..Fakat arada gittiğim dr tartısına göre 5 kilo almışım bile ama hiç sanmıyorumKızlar kac kılo aldınız sımdıye kdr ben 1 1,50 falan almısım
Amin bitsin gitsin inşallah.Her sabah Göbek altımı yokluyorum büyüdüyse rahatlıyorumAh onkahbe lekeler ve kanama alanı bıran once gecse bebeklerımız buyuse
Bizim evde eşimden bana sıra gelmed aşermek İçin ..Hamile olduğum belli olduğundan beri sağolsun elinde sürekli aşerme ihtimalim olan yiyeceklerle geliyor (meyve vb) benden önce de kendi yiyiyor zaten .Göbüşü bile çıktıBenimde geçenlerde canim birşey çekti şimdi adını soylemeyim evde koktu resmen eşim de as ermek bu mu dedi bana valla herhalde böyle oluyor dedim bende
Sağol canım.Yandan sarkıtmalı kullancam çantayı kısmet olursa.İçimden bişey çıkarmak gerektiğinde daha kolay olur yolda.Nasıl gidiyor senin bu aradaGüle güle kullan canım çok güzeller
Bizim evde eşimden bana sıra gelmed aşermek İçin ..Hamile olduğum belli olduğundan beri sağolsun elinde sürekli aşerme ihtimalim olan yiyeceklerle geliyor (meyve vb) benden önce de kendi yiyiyor zaten .Göbüşü bile çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?