2018 Ekim Anneleri

Kac haftaliksin canim?kanamanın sebebi neymis?
Çok şükür 13+5 im kese Etrafında bir kanama alanı varmış da Kanamaların sebebini Tıp açıklayamıyor.Rahim büyümekte zorlanıyor ondan bence .Önce kahverengi lekeler vardı sonra bir gğn boyunca Süren adetten de fazla kanama,sonrasinda da sürekli kahverengi lekeler yine bakalım böyle geçicek sanırım benim hamileliğim

Ah onkahbe lekeler ve kanama alanı bıran once gecse bebeklerımız buyuse

Ilk gebelikmi senn cnm. Dr secmek cok zor ya bn ilkinde dogurana kdr napsam die hep dusundum ama bu kez dedigim gibi tavsiye uzerine aylin hocayi sectim hayirlisi bakalim artik bebisler saglikli olsunda dr sansimiza artik
Evet ilk gebeliğim canım.Amin.Allah iyilerle karşılaştırsın

CocoChanelmademoiselle bizede 12 haftaya kadar yasak demişti ne olur ne olmaz diye dikkat ettik şuan serbest kanama yoksa sorın yok dedi doktorum çok şükür hiç kanamam olmadı ilkindede öyleydi onda ilk hagtadan itibaren giriyorduk zaten doktoruna danış yine ama biz dikkatli bir şekilde çok hateket etmeden girmeye özen gösteriyoruz

S Slyvanas canım ben gebelik öncesi günde en az 3-5 bardak çay ,en az 2 bardakta kahve içiyoRdum.Doktora kahve ne kadar içebilirim diye sordum ilk ..Günde bir bardak kahve,2-3fincan da açık çay rahatlıkla içebilirsin dedi..Ama sadece o hafta bi fincan kahve içebildim,belki bir bardakta çay.Şimdlerde canım ne kahve ne de çayı istemiyor.Hatta kahveyi düşününce bulanıyor gibi oluyorum.Demek ki bebekler ihtiyacı olanı istiyorlar.Çokta kasmamak lazım yani

Güle güle kullan canım çok güzeller

Ben hic kilo almadan devam ediyorum.
Sık ve az yiyorum.
Aksam meyve , yogurt harici pek bisi tuketmiyorum.
Umarim ilk 6 ay en az kiloyla ilerlerim.
Son aylar zaten aliniyor.

Bana doktorum çayda kahvede içebilirsin dedi rahat ol dedi çiğ ürün hariç herşeyde yiyebilirsin dedi orda burda yazan şeylere inanma dedi :)ama brn yinede dikkat ediyorum çay çok açık arada içiyorum kahvede öyle haftada 1 anca

Benimde geçenlerde canim birşey çekti şimdi adını soylemeyim evde koktu resmen eşim de as ermek bu mu dedi bana valla herhalde böyle oluyor dedim bende
Bizim evde eşimden bana sıra gelmed aşermek İçin ..Hamile olduğum belli olduğundan beri sağolsun elinde sürekli aşerme ihtimalim olan yiyeceklerle geliyor (meyve vb) benden önce de kendi yiyiyor zaten .Göbüşü bile çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…