2018 Ekim Anneleri

Yüzde 90 bi kızım olacakmış çok duygulandım, Allah herkese nasip etsin

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada yüzde 80 kız dedi ağlamaya başladım :) Eşim kız istediğini öğrenmiş olduk diyor :) kalbimin bi köşesinde hep kız vardı benimde.

Hangi ilçede yaşıyorsun canım. Ben Ayhan beyin adını çok duyuyorum da o yüzden sordum canım bide Vitale hastanesinde Koray bey varmış onu çok kişi öneriyor valla bende içime sinen bir doktor bulamadım canım ya

Canım gatayı bende duydum hatta hastane de bi bayanla tanıştım o da gatada doğum yapmış çok memnun kaldım diyordu

Derya hanım çok iyi. OFM deydi ablamın iki doğumunu da o yaptırdı ama ben üsluptan kaynaklı çok haz edemedim. Arkadaşlarım Ayhan Beye gidiyor çok mennunlar. 7-8 doktor değiştirdim en iyisi o dedi arkadaşım. Ben medicalparkı sevdim orda devam etmek istiyorum. ya Derya hanım ya da Ayhan bey olacak.

Biraz önce hastaneden geldim ben de. İkili sonucumu gösterdim. Şükür bi sorun yok. Cinsiyet tahmini sordum. Biraz uğraştı falan. Erkeğe benziyor dedi. Ama net bisi demedi. Ve tam bir ay sonra gel dedi. Cok uzun değil mi ya? Sizler ne kadar sonra gideceksiniz?

Yine bayaa iciyormuşsun :)
Ben sevmediğim icin kahvalti dahil yoktur çayım,eşimde sevmiyor Allahtan :) O kahvaltida 1 dubble icer sadece.
Bende turk kahvesi cok severim ama ilk gebeligimde de tiksinmistim simdide yeni yeni icebiliyorum onu da sütlü yapıyorum,hergun icemiyorum yine de canim isterse :)

Kan icin en son 5 ünite takviye almiştım.10a cikmisti.Suan gunde 2 ilaç kullaniyorum.

Yüzde 90 bi kızım olacakmış çok duygulandım, Allah herkese nasip etsin

Gözünaydınnn :)
İnsan cinsiyeti ögrenince sanki hayalleri yol buluyor daha da heyecanlaniyor :))))

Evet canım. Bir idarecinin hayat damarlarından biri o :))) yokluğu düşünülemez :)

Sende öğretmensin sanırım. Ne çok mesletaşımız var burda ne güzel :)
Evet canım öğretmenim topiğimizde baya kalabalık bir grubuz öğretmenler olarak

Benimde 4 hafta araliklarla cagiriyor.
Rutin kontrollerede yani testler,tahlillere denk geliyor aslinda yoksa hic cagirmayabilirler :)
Gecen hafta muayeneden 10 gun icinde tekrar gittim cinsiyet icin gostermedi minik :)

Ikili test icinde gozunaydin❤

Son ay doyarız kontrollere nstlere :))))

Önemli olan içine sinmesi canım olmazsa bir kez de Ayhan beye gidersin canım memnun kalırsan onunla devam edersin. Bu arada çok uzaktan geliyormuşsun canım ya kıyamam Demre baya bir uzak Allah yardımcın olsun canım. Bir şeye ihtiyacın olursa ya da ne bileyim herhangi bir konuda bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım.

Teyzoslari.

Bakin bunlar benim 13 yaşındaki oglumdan sakladıklarımdan bazilari.
Kot tulumlar falan var ama en minnakları bunlar.
Mavi ve beyaz ağırlıkda almisiz.

Baya var 1 hurc kadar.
Heveslendirim azicik sizi.
Erkekse benim minnoş bunlar yeter ona.
Yıkayıp utulicem ama daha.
Ay yicem bakarken.
Nekadar minnakmis yaw.

Sağ ol canım. İlk bebeğimde hamileliğim cok sorunlu gecmişti. Daha sık gidiyordum. Şimdi araliklar uzayinca tuhafima gitti. Artik bir daha gittiğimizde cinsiyetler netleşir

İlk çocuk muydu sizin? Ben ilk çocuğumda hep bir kız istemiştim o da şundan kaynaklı ilk çocuğum erkek olursa ne yapacağım nasıl büyüteceğimi bilmeyişimdendi özellikle ergenliğini falan düşününce... Allah nasip etti ilki kız oldu ikincide ise kız yine istiyorum aslında kızıma arkadaş da olsun diye ama hayırlısı diyorum erkek de olursa çok sevinirim çünkü o da tatmadığım bir şey olacak. Dr 12. Haftada %90 erkek demişti biz kendimizi o kadar kıza hazırlamışız ki kızım da hep kardeşin kız mı erkek mi olacak dediğimizde kız diyordu bunlarla alıştırmışız kendimizi dr erkeğe benziyor deyince ne tepki vereceğimizi bilemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…