Sende kanama vs yok dimi ama..yok zaten ben en son yumurtlama günümde takılı kaldım.Kanama ve risk olduğu zaman yasaklıyorlar bize de sormadan ilişki yasağı yok dedi
Yüzde 90 bi kızım olacakmışçok duygulandım, Allah herkese nasip etsin
Sağol canım hepimize iyi oldu :)
Hiç kendini geri çekme canım.
Gerekiyorsa isim etiketleyerek sor
Hatta tekrar sor
Hepimiz bi sekilde birbirimizin icini rahatlatiyoruz.Bilen biri mutlaka cikar.
Yok canım geri cektigimden degil. :)
Sana sormak zorunda canım.
O seçimi sen yapabilirsin.
Hangi ilçede yaşıyorsun canım. Ben Ayhan beyin adını çok duyuyorum da o yüzden sordum canım bide Vitale hastanesinde Koray bey varmış onu çok kişi öneriyor valla bende içime sinen bir doktor bulamadım canım yaBen Derya AKSU ya gidiyorum canım. Aslında çok tatlı dilli ama bir şey eksik geliyor.Bulunduğum ilçeden 3 saat yol gidiyorum heyecanla 10 dk da bitiyor görüşme.Sanki apar topar çıkıyormuşuz gibi odasından. Herkes Ayhan Bey den bahsediyor acaba ona mı geçsem diyorum.
Canım gatayı bende duydum hatta hastane de bi bayanla tanıştım o da gatada doğum yapmış çok memnun kaldım diyorduOffff napsam ben ya GATA yı da övüyorlar
Yok her wc de geliyo koyu koyu.. Son Dr Yürü ki çıksın temizlensin dedi diye yatmayı bıraktım ve miktarı arttı inşallah.Cuma günü bir kontrole gideyim diyorum Bakslım temizleniyor muymuş.Günde 3 progestan içiyorum sadece.
Bu arada sen her kontrole idrara sıkışık gidiyor musun ben öyle yapıyorum da
Gözden kaçmıştır belki canim benimde bilgim yok hic. 22.2 çıkmış erkek olur kiz olur cok onwmlibdegil bugun tarama testlerimiz de iyi cikti şükür
Olabilir canim canim gözden kacmistir herhalde dediğin gibi. Gözün aydin bu arada
Canim ikili taramada ki serbest beta hcg değeri var o
Hangi ilçede yaşıyorsun canım. Ben Ayhan beyin adını çok duyuyorum da o yüzden sordum canım bide Vitale hastanesinde Koray bey varmış onu çok kişi öneriyor valla bende içime sinen bir doktor bulamadım canım ya
Hangi ilçede yaşıyorsun canım. Ben Ayhan beyin adını çok duyuyorum da o yüzden sordum canım bide Vitale hastanesinde Koray bey varmış onu çok kişi öneriyor valla bende içime sinen bir doktor bulamadım canım ya
Tabi o da olabilir. Doktorum erkek genel olarak kadınların kan değeri düşük olduğu için cinsiyetin bile farkı vardır. Ben günlük 20 bardağa yakın içiyordum şimdi günlük 5-6 bardağa düşürdüm bir de açık severim zaten. Aldığım tek kafein olduğu içinde biraz gönlüm rahat
Peki sizin kanınız ile alakalı tedaviniz nedir.
Yüzde 90 bi kızım olacakmışçok duygulandım, Allah herkese nasip etsin
Evet canım öğretmenim topiğimizde baya kalabalık bir grubuz öğretmenler olarakEvet canım. Bir idarecinin hayat damarlarından biri o :))) yokluğu düşünülemez :)
Sende öğretmensin sanırım. Ne çok mesletaşımız var burda ne güzel :)
Biraz önce hastaneden geldim ben de. İkili sonucumu gösterdim. Şükür bi sorun yok. Cinsiyet tahmini sordum. Biraz uğraştı falan. Erkeğe benziyor dedi. Ama net bisi demedi. Ve tam bir ay sonra gel dedi. Cok uzun değil mi ya? Sizler ne kadar sonra gideceksiniz?
Harika allahım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallahYüzde 90 bi kızım olacakmışçok duygulandım, Allah herkese nasip etsin
Önemli olan içine sinmesi canım olmazsa bir kez de Ayhan beye gidersin canım memnun kalırsan onunla devam edersin. Bu arada çok uzaktan geliyormuşsun canım ya kıyamam Demre baya bir uzak Allah yardımcın olsun canım. Bir şeye ihtiyacın olursa ya da ne bileyim herhangi bir konuda bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım.Derya hanım çok iyi. OFM deydi ablamın iki doğumunu da o yaptırdı ama ben üsluptan kaynaklı çok haz edemedim. Arkadaşlarım Ayhan Beye gidiyor çok mennunlar. 7-8 doktor değiştirdim en iyisi o dedi arkadaşım. Ben medicalparkı sevdim orda devam etmek istiyorum. ya Derya hanım ya da Ayhan bey olacak.
Sağ ol canım. İlk bebeğimde hamileliğim cok sorunlu gecmişti. Daha sık gidiyordum. Şimdi araliklar uzayinca tuhafima gitti. Artik bir daha gittiğimizde cinsiyetler netleşirBenimde 4 hafta araliklarla cagiriyor.
Rutin kontrollerede yani testler,tahlillere denk geliyor aslinda yoksa hic cagirmayabilirler :)
Gecen hafta muayeneden 10 gun icinde tekrar gittim cinsiyet icin gostermedi minik :)
Ikili test icinde gozunaydin❤
Son ay doyarız kontrollere nstlere :))))
İlk çocuk muydu sizin? Ben ilk çocuğumda hep bir kız istemiştim o da şundan kaynaklı ilk çocuğum erkek olursa ne yapacağım nasıl büyüteceğimi bilmeyişimdendi özellikle ergenliğini falan düşününce... Allah nasip etti ilki kız oldu ikincide ise kız yine istiyorum aslında kızıma arkadaş da olsun diye ama hayırlısı diyorum erkek de olursa çok sevinirim çünkü o da tatmadığım bir şey olacak. Dr 12. Haftada %90 erkek demişti biz kendimizi o kadar kıza hazırlamışız ki kızım da hep kardeşin kız mı erkek mi olacak dediğimizde kız diyordu bunlarla alıştırmışız kendimizi dr erkeğe benziyor deyince ne tepki vereceğimizi bilemedikAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahbanada yüzde 80 kız dedi ağlamaya başladım :) Eşim kız istediğini öğrenmiş olduk diyor :) kalbimin bi köşesinde hep kız vardı benimde.
Antalya’dan bir kişi daha gördüm :) hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip eder inşallahplojovic liste için emeğinize sağlık. Bende bilgilerimi paylaşmak istiyorum eklerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sat: 23 ocak
Bdt: 30 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?