2018 Ekim Anneleri

Gözün aydın cnm uzun değil cnm benide ayda bir çağırıyo doktorum beklemek zor işte

Beni de ayda bir çağırıyor canım dr um. Biraz uzun geliyor ama arada belli taramalar falan olmadıkça çok da gerek yok gibi ya da sorun olmadıkça

Bebegım ıyı olsnda herseye ragzıyım mecbur yatıyorm aynı yıyorum 1 kılo falan almısım zaten cnm. Ins az kıloyla saglıkla gelsınler

Beni de ayda bir çağırıyor canım dr um. Biraz uzun geliyor ama arada belli taramalar falan olmadıkça çok da gerek yok gibi ya da sorun olmadıkça
Anladım canım. Genelde hep öyleymiş anlaşılan. Ben ilk gebeliğimde sık gidiyordum da ondan 1 ay deyince uzun geldi

Tabiki ondan benimde ilk hamileliğimde daha sıktı kontrollerim merak ve endişelerim var bian önce gitsem
Evet yaa. İlkinde öyle oluyor. Gerci simdi de kontrol gunlerini iple çekiyorum. mesela nasil gecicek bir ay onu düşünüyorum. Çok bulantim oldu. Kalkip bi sey yapamadim. ama oğlumla ilgilenirken 13 hafta bitiverdi.

Resmen kendi yaşadığım anlar gözümün önüne geldi. Doktorun sorumsuzluğu ilgisizliği bir de düşüyor bu bebek demesi Şimdi gazi üniye devam ediyorum herkes çok ilgili. Öğretim üyelerine muayene olmuyorum, asistanlar o kadar ilgili herşeyi açıklayıp gösteriyorlar. Deneyebilirsiniz belki bi kere. İnternet üzerinden randevu alınıyor mu bilmiyorum ama randevulu bile olunsa bi süre bekleme payı oluyor araya sonuç göstermek için fln girilince. Bir de önceki gittiğim hastanedeki gibi 2 sn ekrana bakıp kalkabilirsin demiyorlar. Ama doğumu memlektimde özel bir hastanede yapacağım. O konuda güvenemedim kalablıktan ötürü.

GATA'nın eski tadı tuzu yok canım benim ya. Kadın doğumunu bilmiyorum ama genel olarak değişmiş kadrolar falan.

Benim de bazen normale dönüyor akıntı ama hemen arkasından yine açık kahverengi geliyo. Demek ki daha temizlenmedi diyorum tümü Bu arada ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım demiştim ya, işte ayrıntılı ultrasonu da onlar ayarlıyormuş. Anlaşmalı olduğumuz bir hoca var dedi sigortacım . Senin gittiğin doktormuş Ahmet BOSTANCI Senin hocayla ilgili olumlu yorumlarını da okumuştum sevindim, nasip olursa ben de ayrıntılı için ona gidicem Bir de kontrole giderken hiç sıkışık gitmedim canım evden normal tuvalete girip gidiyodum. Farkı oluyo mu ki acaba

Ben de 12. haftamda kontole gitmiştim doktor 16. haftaya randevu verdi 3'lü tarama için canım. Herhangi bir sorun yoksa (kanama alanı falan gibi Allah korusun) genelde 1 ay sonraya veriyolar randevuyu

Evet yaa. İlkinde öyle oluyor. Gerci simdi de kontrol gunlerini iple çekiyorum. mesela nasil gecicek bir ay onu düşünüyorum. Çok bulantim oldu. Kalkip bi sey yapamadim. ama oğlumla ilgilenirken 13 hafta bitiverdi.
Çabuk geçti çocukla uğraşınca bide havalar düzeldi gezme tozma olursa dahada çabuk geçer mide bulantıları kötü olmuş benim geçti allahtan çok nadir oluyo

Benim ailem Antalya da. sürekli gittiğim için zor olmuyor.hem yeğenleri görüyorum bahane oluyor bana :) Teşekkür ediyorum canım benim düşünmen bile güzel

iyi saklamışssın canım 13 yıl :) maşallah kız olsa bile çok rahat kullanırsın birçoğunu. ablamın ikinci çocuk erkek ama hep ablasının pembelerle büyüyor

Evet canım ilk çocuk bana arkadaş olsun çok istiyorum.

kızla erkekte çok güzel arkadaş oluyorlar canım öyle düşünme.Ablamın büyük kız küçük erkek öyle güzeller ki bende öyle istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…