Yine bayaa iciyormuşsun :)
Ben sevmediğim icin kahvalti dahil yoktur çayım,eşimde sevmiyor Allahtan :) O kahvaltida 1 dubble icer sadece.
Bende turk kahvesi cok severim ama ilk gebeligimde de tiksinmistim simdide yeni yeni icebiliyorum onu da sütlü yapıyorum,hergun icemiyorum yine de canim isterse :)
Kan icin en son 5 ünite takviye almiştım.10a cikmisti.Suan gunde 2 ilaç kullaniyorum.
Ben çayı çok seviyorum ya. Kendime uygun bir doktor buldum diye çok sevinmiştim zaten
Bende rutin demir ilacı kullanıyorum bir yine demir oranı yüksek gıda takviyesi alıyorum. Dün doktorum gebelik sürecide damardan demir veya kan takviyesi yapabiliriz dedi. Geçmiş olsun sizede. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da. Yine de bin şükür halimize.
Gözün aydın cnm uzun değil cnm benide ayda bir çağırıyo doktorum beklemek zor işteBiraz önce hastaneden geldim ben de. İkili sonucumu gösterdim. Şükür bi sorun yok. Cinsiyet tahmini sordum. Biraz uğraştı falan. Erkeğe benziyor dedi. Ama net bisi demedi. Ve tam bir ay sonra gel dedi. Cok uzun değil mi ya? Sizler ne kadar sonra gideceksiniz?
Beni de ayda bir çağırıyor canım dr um. Biraz uzun geliyor ama arada belli taramalar falan olmadıkça çok da gerek yok gibi ya da sorun olmadıkçaBiraz önce hastaneden geldim ben de. İkili sonucumu gösterdim. Şükür bi sorun yok. Cinsiyet tahmini sordum. Biraz uğraştı falan. Erkeğe benziyor dedi. Ama net bisi demedi. Ve tam bir ay sonra gel dedi. Cok uzun değil mi ya? Sizler ne kadar sonra gideceksiniz?
Sağ ol canım. ilk bebişin hamileliği biraz sorunluydu. Sık gidiyordum. Ondan garip geldi herhalde.Gözün aydın cnm uzun değil cnm benide ayda bir çağırıyo doktorum beklemek zor işte
Bebegım ıyı olsnda herseye ragzıyım mecbur yatıyorm aynı yıyorum 1 kılo falan almısım zaten cnm. Ins az kıloyla saglıkla gelsınlerTam bu sebeple daha cok dikkat etmen gerek canim.
Hamileligin icin,dogumun icin,ozellikle iyilesme surecin icin ipleri bırakma :)
Ister istemez dogumdan sonra daha cok etkileniyor insan ve vucut saliyor o kilolar daha agir oluyor bu da bedenine,yorgunluguna cok yansır
Benim esimde ayni :)
Gecen canim ne istedi simdi biliyor musun diyorum bana baska bisy soyluyor :)))))))))
Ama agrilar konusunda cidden ayni daha ben soylemeden bugun nasil gecti derken tamm yerini anlatip ne oldugunu soyluyor..Adam yaşiyor birebir bariz.Ilk hamileligimde de boyleydi :)
:)))))) Benim ilki kızdı canım işte cidden sadece onumde bi gobek vardi.Geç cikmisti.
Simdi tam tersi :) pek cinsiyetle bagdastiramadim bu yuzden :)
Gece daha fazla dedigin gb :)
Bakalim bende sonraki kontrolu bekliyorum meraktayim ❤❤
Yukarda da yazdim canim.
Tam bu sebeple ipleri elden birakmamak gerek.
Zaten herseyin 2 kat fazla.
Fazla kilo iyilesme surecini etkiler sonrasi yorgunlugunuda etkiler,surekli eğil kalk vs ağrılar bile basliyor elde olmadan yükün ağırlaşır boşuna
Anladım canım. Genelde hep öyleymiş anlaşılan. Ben ilk gebeliğimde sık gidiyordum da ondan 1 ay deyince uzun geldiBeni de ayda bir çağırıyor canım dr um. Biraz uzun geliyor ama arada belli taramalar falan olmadıkça çok da gerek yok gibi ya da sorun olmadıkça
inşallah @Lets go canım benim çok sağol. Hep bir heyecan ve korku. İnşallah sonu çook güzel olur. Rabbimin izniyle bebişlerimizi kucağımıza alırız.Âmin güzel haberlerle dön inşallah
Antalya’dan bir kişi daha gördüm :) hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
Tabiki ondan benimde ilk hamileliğimde daha sıktı kontrollerim merak ve endişelerim var bian önce gitsemSağ ol canım. ilk bebişin hamileliği biraz sorunluydu. Sık gidiyordum. Ondan garip geldi herhalde.
Hangi ilçedesin canımAmin cnm cümlemiz inşallah. İlçedeyim ben doktorum da burda.
Evet yaa. İlkinde öyle oluyor. Gerci simdi de kontrol gunlerini iple çekiyorum. mesela nasil gecicek bir ay onu düşünüyorum. Çok bulantim oldu. Kalkip bi sey yapamadim. ama oğlumla ilgilenirken 13 hafta bitiverdi.Tabiki ondan benimde ilk hamileliğimde daha sıktı kontrollerim merak ve endişelerim var bian önce gitsem
Yok çok şükür canım tüp bebek tedavsi gördüm ben o yüzden doktor yasak yok dediği halde yasaklıyız :)) psikolojik olarak sanırımSende kanama vs yok dimi ama..yok zaten ben en son yumurtlama günümde takılı kaldım.
Aynen öyleler ya.Ben de bir gün bir bakıyım dedim devlet hastanesinde ne derler bana diye.Doktor ekrana Gözlerini kısarak bakıyor bişey söylemiyor.bi sıkıntı mı var yoksa dedim cevap yok,tekrar sordum az sabret söylicez dedi şok geçirdim.Ne usg de gösterdi ne resim verdi.Doğum kim bilir nasıldır.Sırf doktorum doğumhaneyi tavsiye etti diye düşündüm ama içime sinmiyor hiç
Hangi ilçedesin canım
Offff napsam ben ya GATA yı da övüyorlar
Yok her wc de geliyo koyu koyu.. Son Dr Yürü ki çıksın temizlensin dedi diye yatmayı bıraktım ve miktarı arttı inşallah.Cuma günü bir kontrole gideyim diyorum Bakslım temizleniyor muymuş.Günde 3 progestan içiyorum sadece.
Bu arada sen her kontrole idrara sıkışık gidiyor musun ben öyle yapıyorum da
Biraz önce hastaneden geldim ben de. İkili sonucumu gösterdim. Şükür bi sorun yok. Cinsiyet tahmini sordum. Biraz uğraştı falan. Erkeğe benziyor dedi. Ama net bisi demedi. Ve tam bir ay sonra gel dedi. Cok uzun değil mi ya? Sizler ne kadar sonra gideceksiniz?
Ben de ilkinde hep kanama sorunu nedeniyle rutin 2 haftada bir gitmiştim kontrole. Ama sorun olmayınca daha seyrek çağırıyolarSağ ol canım. ilk bebişin hamileliği biraz sorunluydu. Sık gidiyordum. Ondan garip geldi herhalde.
Çabuk geçti çocukla uğraşınca bide havalar düzeldi gezme tozma olursa dahada çabuk geçerEvet yaa. İlkinde öyle oluyor. Gerci simdi de kontrol gunlerini iple çekiyorum. mesela nasil gecicek bir ay onu düşünüyorum. Çok bulantim oldu. Kalkip bi sey yapamadim. ama oğlumla ilgilenirken 13 hafta bitiverdi.
Önemli olan içine sinmesi canım olmazsa bir kez de Ayhan beye gidersin canım memnun kalırsan onunla devam edersin. Bu arada çok uzaktan geliyormuşsun canım ya kıyamam Demre baya bir uzak Allah yardımcın olsun canım. Bir şeye ihtiyacın olursa ya da ne bileyim herhangi bir konuda bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım.
Teyzoslari.
Bakin bunlar benim 13 yaşındaki oglumdan sakladıklarımdan bazilari.
Kot tulumlar falan var ama en minnakları bunlar.
Mavi ve beyaz ağırlıkda almisiz.
Eki Görüntüle 2135683
Eki Görüntüle 2135684 Eki Görüntüle 2135685 Eki Görüntüle 2135687 Eki Görüntüle 2135690
Baya var 1 hurc kadar.
Heveslendirim azicik sizi.
Erkekse benim minnoş bunlar yeter ona.
Yıkayıp utulicem ama daha.
Ay yicem bakarken.
Nekadar minnakmis yaw.
İlk çocuk muydu sizin? Ben ilk çocuğumda hep bir kız istemiştim o da şundan kaynaklı ilk çocuğum erkek olursa ne yapacağım nasıl büyüteceğimi bilmeyişimdendi özellikle ergenliğini falan düşününce... Allah nasip etti ilki kız oldu ikincide ise kız yine istiyorum aslında kızıma arkadaş da olsun diye ama hayırlısı diyorum erkek de olursa çok sevinirim çünkü o da tatmadığım bir şey olacak. Dr 12. Haftada %90 erkek demişti biz kendimizi o kadar kıza hazırlamışız ki kızım da hep kardeşin kız mı erkek mi olacak dediğimizde kız diyordu bunlarla alıştırmışız kendimizi dr erkeğe benziyor deyince ne tepki vereceğimizi bilemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?