Bende kronik kansızlık var hemoglobin 9larda seyrediyor. Hematologa gidiyorum ve kendisine sordum kendisi de günlük büyük boy 40 bardağa yakın içiyormuş ve birşey olmayacağını söyledi. Tabi çay mevzusu doktordan doktora değişiyor. Doktorlar arasında da fikir ayrılığı olabiliyor.
Dimi en azından daha rahat edilebilirBen ikisini de kullandim kesinlikle sirt cantasi derim ozellikle bir yere giderken bebekle cok iyi oluyo
Grupta ne kadar çokmuşuz :) kendimi bulurken zorlandım :) Benimde yaşadığım şehir Antalya gittiğim hastane medicalpark sevgiliplojovic
Ekledim canim :)
Tarihlere gore sıra,o kolaylik olabilir
Günaydın canım bende Antalya’da yaşıyorum:)Grupta ne kadar çokmuşuz :) kendimi bulurken zorlandım :) Benimde yaşadığım şehir Antalya gittiğim hastane medicalpark sevgiliplojovic
Günaydın canım bende Antalya’da yaşıyorum:)
Teşekkür ederiz canım bu arada mali mühür direk dikkatimi cektiMerhaba güzel anneler
Size doktorumun verdiği gebelikte beslenme yazısını atıyorum. Siz de doktorlarınızdan aldıkça bizimle paylaşın. Doktorlar çok fazla konuşmuyorlar bu gruptan doktorlardan öğrendiğimden daha çok şey öğreniyorum. Eki Görüntüle 2135663 Eki Görüntüle 2135664
Bende yeni farkettim canımm benim ben Akdeniz şifa ve eğitim araştırmaya gidiyorum canım ama bu aydan sonra değiştirmek istiyorum evime daha yakın bir hastane olsun istiyorum. Ayhan beye mi gidiyorsun yoksa canımBende sana yazacaktım canım :) hem adaşız hem doğumlar aynı zamanda hem de şehir :) Sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
İlk aile hekimine gittim ama çok bilgili bir adam.Ardından göğüs hastalıkları uzmanına göründüm.Buna rağmen bronşite çevirdi.Ve öksürükten çocuğu kusacam nerdeyse
Teşekkür ederiz canım bu arada mali mühür direk dikkatimi cektimeslektasız galiba
Bende yeni farkettim canımm benim ben Akdeniz şifa ve eğitim araştırmaya gidiyorum canım ama bu aydan sonra değiştirmek istiyorum evime daha yakın bir hastane olsun istiyorum. Ayhan beye mi gidiyorsun yoksa canım
mali müşavirim bende canım efatura ve e defter imzalamak için kullanıyoruz okullardada aynı imzanın kullanıldıgı bilmıyodumBen bir ilkokulda müdür yardımcısıyım. Bizde imza çipi diye geçiyor mali deyince bilemedim canım benim :)
Âmin güzel haberlerle dön inşallahGünaydın herkeseBugün kontrolümüz var dua edin lütfen. Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. Korkularımızdan muhafaza eylesin amin
Değerleri zaten iyidirde kaybı yoktur bence :)
Sonucta vucutla alakali.
Benimde kronik ve surekli geri ceker.
6'dan ciktik en son.
Bu durumda hergun icsem beni dibe ceker cidden.
Aslinda suçu tek birseyede atmamak lazim.Neyi neyle tükettiğimizde bu anlamda cok onemli
Ben de görünce idareci herhalde dedim elektronik imza galiba değil mi? Sanki dys yle birlikte kullanmaya başladı bizim idareciler. Başka kurumlarda da kullanmaya başlamışlar sanırım o yüzden arkadaşa da tanıdık gelmişBen bir ilkokulda müdür yardımcısıyım. Bizde imza çipi diye geçiyor mali deyince bilemedim canım benim :)
Offff napsam ben ya GATA yı da övüyorlarNormal doğum sırasında karşı komşumun bebeğinin sağ köprücük kemiğini kırmışlarNasıl çekiştirdilerse yavrucağı... Hemen karşısında yatan kadın da sancı çekerken çok bağırıyomuş can havliyle, doktorun kadına tokat attığını görmüş Sonra hemen yatağın çevresindeki perdeyi falan çektiler dedi
Yok her wc de geliyo koyu koyu.. Son Dr Yürü ki çıksın temizlensin dedi diye yatmayı bıraktım ve miktarı arttı inşallah.Cuma günü bir kontrole gideyim diyorum Bakslım temizleniyor muymuş.Günde 3 progestan içiyorum sadece.Kahverengi lekeler senin de geçmedi mi canım? Bende de devam ediyor ama bir hafta önceki kontrolde hoca "bir sorun yok, sadece tedbir amaçlı, oral olarak Günde 2 kez Progestan a devam edicez 16. haftaya kadar" dedi..
Ben de görünce idareci herhalde dedim elektronik imza galiba değil mi? Sanki dys yle birlikte kullanmaya başladı bizim idareciler. Başka kurumlarda da kullanmaya başlamışlar sanırım o yüzden arkadaşa da tanıdık gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?