2018 Ekim Anneleri

Değerleri zaten iyidirde kaybı yoktur bence :)
Sonucta vucutla alakali.
Benimde kronik ve surekli geri ceker.
6'dan ciktik en son.
Bu durumda hergun icsem beni dibe ceker cidden.
Aslinda suçu tek birseyede atmamak lazim.Neyi neyle tükettiğimizde bu anlamda cok onemli

Bende sana yazacaktım canım :) hem adaşız hem doğumlar aynı zamanda hem de şehir :) Sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
Bende yeni farkettim canımm benim ben Akdeniz şifa ve eğitim araştırmaya gidiyorum canım ama bu aydan sonra değiştirmek istiyorum evime daha yakın bir hastane olsun istiyorum. Ayhan beye mi gidiyorsun yoksa canım

İlk aile hekimine gittim ama çok bilgili bir adam.Ardından göğüs hastalıkları uzmanına göründüm.Buna rağmen bronşite çevirdi.Ve öksürükten çocuğu kusacam nerdeyse

Ayy gecmis olshn canm..
Sanki benki de bronsite cevirdi gibi geldi bana
Cumartesi sabah gidecegim bende doktors
Burada iyi dedikleri bir dahiliye gidecem bende
Film cekemeyecegi icin sirtimi dinler sanirim
Belki bir oksuruk surubu yada balgam sokturuxu verir

Benim endise ettigim film cekmeden tam olarak ne oldugunu anlayabilirler mi
Daha once boyle basims bir sey gelmedigi icin bilmiyorumda

Kusura bakma canm..cok soru sordum ama
Doktor sana ne ilaci verdi
Ne testler yapti da bronsit tanisi koydkan tahlili yapti mi yada baska bir se

Bende yeni farkettim canımm benim ben Akdeniz şifa ve eğitim araştırmaya gidiyorum canım ama bu aydan sonra değiştirmek istiyorum evime daha yakın bir hastane olsun istiyorum. Ayhan beye mi gidiyorsun yoksa canım

Ben Derya AKSU ya gidiyorum canım. Aslında çok tatlı dilli ama bir şey eksik geliyor.Bulunduğum ilçeden 3 saat yol gidiyorum heyecanla 10 dk da bitiyor görüşme.Sanki apar topar çıkıyormuşuz gibi odasından. Herkes Ayhan Bey den bahsediyor acaba ona mı geçsem diyorum.

Tabi o da olabilir. Doktorum erkek genel olarak kadınların kan değeri düşük olduğu için cinsiyetin bile farkı vardır. Ben günlük 20 bardağa yakın içiyordum şimdi günlük 5-6 bardağa düşürdüm bir de açık severim zaten. Aldığım tek kafein olduğu içinde biraz gönlüm rahat

Peki sizin kanınız ile alakalı tedaviniz nedir.

günaydın hanımlar,

bende bu sabah tartıldım 69,5 ile hamile kalmıştım 71,5 olmuşum bakalım 20 sinde gidicem kontrole cinsiyeti de öğrenemedik hala. ama sanki 2 kilo almış gibi değilde daha çok almış gibiyim çünkü şişkinliğim çok var ve geçen haftadan beri kıyafetlerim artık değişti hamile pant giyiyorum eşler sanırım hepimizin aynı, ama öyle bir şey varmış gerçekten anne adayında görülen tüm septomlar baba adayında da görülebiliyomuş

Ben bir ilkokulda müdür yardımcısıyım. Bizde imza çipi diye geçiyor mali deyince bilemedim canım benim :)
Ben de görünce idareci herhalde dedim elektronik imza galiba değil mi? Sanki dys yle birlikte kullanmaya başladı bizim idareciler. Başka kurumlarda da kullanmaya başlamışlar sanırım o yüzden arkadaşa da tanıdık gelmiş

Offff napsam ben ya GATA yı da övüyorlar
Kahverengi lekeler senin de geçmedi mi canım? Bende de devam ediyor ama bir hafta önceki kontrolde hoca "bir sorun yok, sadece tedbir amaçlı, oral olarak Günde 2 kez Progestan a devam edicez 16. haftaya kadar" dedi..
Yok her wc de geliyo koyu koyu.. Son Dr Yürü ki çıksın temizlensin dedi diye yatmayı bıraktım ve miktarı arttı inşallah.Cuma günü bir kontrole gideyim diyorum Bakslım temizleniyor muymuş.Günde 3 progestan içiyorum sadece.
Bu arada sen her kontrole idrara sıkışık gidiyor musun ben öyle yapıyorum da

Evet canım. Bir idarecinin hayat damarlarından biri o :))) yokluğu düşünülemez :)

Sende öğretmensin sanırım. Ne çok mesletaşımız var burda ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…