2018 Ekim Anneleri

Tam da benim üzerine düşünmekte Olduğum konu.Kanamalı lekeli bir hamileyim ben bütün doktorlar ilişki yasak derken son gittiğim Dr serbest dedi ama yasak koydum kendime serbest bırakamam korkuyorum
Kanama ve risk olduğu zaman yasaklıyorlar bize de sormadan ilişki yasağı yok dedi

Bebegım ıyı olsun da kıloya ragzıyım

Tam bu sebeple daha cok dikkat etmen gerek canim.
Hamileligin icin,dogumun icin,ozellikle iyilesme surecin icin ipleri bırakma :)
Ister istemez dogumdan sonra daha cok etkileniyor insan ve vucut saliyor o kilolar daha agir oluyor bu da bedenine,yorgunluguna cok yansır

Benim esimde ayni :)
Gecen canim ne istedi simdi biliyor musun diyorum bana baska bisy soyluyor :)))))))))
Ama agrilar konusunda cidden ayni daha ben soylemeden bugun nasil gecti derken tamm yerini anlatip ne oldugunu soyluyor..Adam yaşiyor birebir bariz.Ilk hamileligimde de boyleydi :)

:)))))) Benim ilki kızdı canım işte cidden sadece onumde bi gobek vardi.Geç cikmisti.
Simdi tam tersi :) pek cinsiyetle bagdastiramadim bu yuzden :)
Gece daha fazla dedigin gb :)
Bakalim bende sonraki kontrolu bekliyorum meraktayim ❤❤

Kizlar ben 4 kilo aldim. Ama hic onemli degil benim icin. Bebislerim saglikli olsun yeterki

Yukarda da yazdim canim.
Tam bu sebeple ipleri elden birakmamak gerek.
Zaten herseyin 2 kat fazla.
Fazla kilo iyilesme surecini etkiler sonrasi yorgunlugunuda etkiler,surekli eğil kalk vs ağrılar bile basliyor elde olmadan yükün ağırlaşır boşuna

Ben hic kilo almadan devam ediyorum.
Sık ve az yiyorum.
Aksam meyve , yogurt harici pek bisi tuketmiyorum.
Umarim ilk 6 ay en az kiloyla ilerlerim.
Son aylar zaten aliniyor.
Ben de yiyorum yiyorum bakiyorum tartida kilo artmis hafifletiyorum bu kac gun yuruyus falan geri normalde donuyo sonra bi daha yiyorum zaten benim hayat stilimdr boyle guzel bisey degil ama hamilelikte de aynen devam ediyor ama genetik olarak ani kilo almiyorum.

Ben ikisini de kullandim kesinlikle sirt cantasi derim ozellikle bir yere giderken bebekle cok iyi oluyo

Selam kızlar
Cinsiyetler belli olmuş ne güzel
Herkese sağlıklar dilerimmmm
Ben sislikten patlıcan.iştahimda cok açık.
Çalışıyorum maşa başı calisaniyim hep oturuyorum

Agrilarum var çok
Cumaertesi kontrolümüz var fetal dna yaptıracağım
Benden haberler böyle

Bende kronik kansızlık var hemoglobin 9larda seyrediyor. Hematologa gidiyorum ve kendisine sordum kendisi de günlük büyük boy 40 bardağa yakın içiyormuş ve birşey olmayacağını söyledi. Tabi çay mevzusu doktordan doktora değişiyor. Doktorlar arasında da fikir ayrılığı olabiliyor.

İnşallah o da geçer en kısa sürede canım

Aynı dertten muzdaribiz bu şişkinliğe çare bulamadım bi dilim ekmek yesem şişiyorum patlayacak yerdeyim muayenemde 2 hafta sonra gastrolojiye randevu mu alsam diye düşünüyorum artık

Merhaba güzel anneler

Size doktorumun verdiği gebelikte beslenme yazısını atıyorum. Siz de doktorlarınızdan aldıkça bizimle paylaşın. Doktorlar çok fazla konuşmuyorlar bu gruptan doktorlardan öğrendiğimden daha çok şey öğreniyorum.

Grupta ne kadar çokmuşuz :) kendimi bulurken zorlandım :) Benimde yaşadığım şehir Antalya gittiğim hastane medicalpark sevgili plojovic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…