2018 Ekim Anneleri

Doktorunla görüşmelisin bence ben hiç tereddüt etmedim yaptırdım mesela kızımda da yaptırmıştım doktorumda bu önemli bir test yapalım dedi çok şükürde temiz çıktı en azından şuan için içim rahatladı ama sizin ne düşündüğünüz ve hissetiğiniz önemli bence bu noktoda yaptırmayan arkadaşlarımda var kan testine bende çok itimat etmiyorum ama ense kalınlığı burun kemiğine baktırabilirsiniz enazından içiniz rahat eder

leylunehar aynen benim önceki hamileliğimde ayrıntılı ultrason da kafası büyük ve kist var dediler ismi de subaraknoid kisti hiç unutmam zamanla kaybolur annesi dediler bu olur normal dediler. Benim de kafam azıcık büyüktür bana çekmiş bence Büyüyünce de kafa iyice kemikleştiği için görünmez dediler. Oğlum doğdu ve bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. Doğurunca dr a söyledim baktı mı hatırlamıyorum enfeksiyon dan yatmıştık her tarafını inceliyorlardı. Böyle olup sağlıklı doğum yapan çok anne varmış topiklerde okumuştum o zaman. İçin rahat olsun Yüce Allah a tevekkül et.

Canim ilk gebeligimde oraya gitmistim ben sabiha turandi drum sert gibi gorunuo ama tatli bi kadin sezeryanda bana gzl moral vermislerdi. Simdi koruda yacam dogumu ozel dr a gidiyorumm

Bende zübeyde ye gidiyorum memnun değilim. Lokman hekim hastanesi nasıl oraya baya iyi diyorlar. Siz şuan hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben lokman hekimin hemsirelerini begenmedim cocugum onlarin yuzunden sarilik olmustu bana hic yardimci olmadilar dogumda. Simdi koruda yapacam sansima artik ins burdan memnun kalitim. Lokman hekim cok youn bi hastane ama gidilebilir bnce. 2 yadinda oglum var ve birakacak kimse olmadigi icin bu dogumumda biraz konfora onem verdik biz . hakkimizda hayirlisi

Evet ilk gebeliğim canım.Amin.Allah iyilerle karşılaştırsın
Amin canim. Senin skintili gecio galiba hamileligin kanamalarinmi oluyor. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ve herkese soyledigim ins normal dogurursunz. Ben sezeryan kurbanlarindanim. Herkes acisiz die bayilio sezeryana ben hic anlam veremiyorum inan.

Hosgeldin minişinle :)
Doktorun gerekli kontrolleri ultrasonda yapacaktir canim.Onlar rutin ve ikili testin buyuk kismi aslinda.
Kan verme kismi hakkinda da bunlardan sonra doktorunla konusman daha iyi olacaktir

Gozunaydiinn nifty'de bekledigin gb gelir insallahh❤
Cinsiyette belli olmus cok sevindimm :)

6.haftadan beri kahverengi geliyo 10.haftada bir gün Süren bir kanamam oldu.Kansma alanı varmış kese Etrafında biter inşallah yok olur da rahat bırakır bebeğimi ya
Rabbim hepimizinkileri Sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin

Çok teşekkür ederim :)

Evet bu sfer sorayım herkes kullanıyor bi ben kullanmıyoruö

Ben de kullanmıyorum henüz bir vitamin. Doktor bu haftalarda gerek görmediğini söyledi, kan değerlerim de normal olduğu için sanırım. 15, 16. haftadan sonra başlarız dedi.

Bugün bir arkadaşımla konuştum, 16.haftada bebeğin cinsiyetine %90 erkek demiş doktoru. Geçen hafta ayrıntılı usg ye girmiş 20.haftada ve bebeği kızmış hala çok şaşkınız inanmak istemiyoruz diyordu. Sizlerin doktorları tamamen kesin mi konuşuyor cinsiyet hakkında?

Benimki 13.haftada yüzde 99 erkek dedi Ayrıntılı usg de bakmıştı

leylunehar Öncelikle geçmiş olsun canım..Ve fakat ben bu gibi durumlarda pek can sıkışmasından hana değilim.Eğer çocuğu aldırmak gibi düşünceni yoksa Allah’a havale edip normal yaşantıya devam etmek daha makul geliyor bana..Elbette sıkıntı olabilir ama zamanla iyileşebileceği dair bir sürü örnekte mevcut..Sen kalbini ferah tut Ve bebişi etkileme bence annesi

Evet teşhis ben kear doğru oluyor ben de düşünmedim değil..Ama çok derin ve sert nefes alınlarımı ve öksürüklerimi kontrol etti..Enfexia diye bir antibiyotik,parol(milli hamilelik ilacı),tantum sprey be astım hastalarının kullandığına benzer ve nefes açıcı gibi ilaçlar verdi cnm..Asında bi de solunum cihazları varmış ölçtükleri ama zaten hasta olduğumuz İçin sonuç yanıltabilirmiş..Belki sana onu da kullanabilirler

[QUOTE="plojovic, post: 55626493, member

Benim esimde ayni :)
Gecen canim ne istedi simdi biliyor musun diyorum bana baska bisy soyluyor :)))))))))
Ama agrilar konusunda cidden ayni daha ben soylemeden bugun nasil gecti derken tamm yerini anlatip ne oldugunu soyluyor..Adam yaşiyor birebir bariz.Ilk hamileligimde de boyleydi :)

[/QUOTE]

Wayy ağrıyı da hissediyor demek? senin ki benimkinin bi üst modeli demek ki

Bugün ikili test yaptırdım tıp fakültesinde. Asistanlar ultrasonla muayene etti. Tam 10 dakika 2 asistana deneme tahtası oldum resmen. 10 dakikada boynunu zor ölçtüler. Bu kadar uzun süre çekilen ultrason bebeğe zarar verir mi çok korkuyorum ya bişey olursa diye(((

Korkma bisey olmaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…