Doktorunla görüşmelisin bence ben hiç tereddüt etmedim yaptırdım mesela kızımda da yaptırmıştım doktorumda bu önemli bir test yapalım dedi çok şükürde temiz çıktı en azından şuan için içim rahatladı ama sizin ne düşündüğünüz ve hissetiğiniz önemli bence bu noktoda yaptırmayan arkadaşlarımda var kan testine bende çok itimat etmiyorum ama ense kalınlığı burun kemiğine baktırabilirsiniz enazından içiniz rahat edermerhabalar, ben de tüp bebekle hamile kaldim. doğum tarihi 31 ekim - 1 kasım görünüyor. kasım annelerini bir sure takip ettim ama bana gore cok geriden geliyorlar. o yüzden buraya bakmaya karar verdim. haftaya sali kontrolüm var muhtemelen ikili test isticek doktorumuz. bu konuda kararsizim. sizce yaptırmalı miyim?
Canim geçenlerde duymuştum bebeğin kafasının arkasında kist mi ne varmış kadına sonlandırılması lazım demişler ama haftası ilerledikçe kaybolmuş
Rabbim Şafi ismi serifinin hurmetine şifa versin insaallah. Haftaya gittiğinde iyi haber al canim ama yakın zamanda perinatologa gitsen
Canim ilk gebeligimde oraya gitmistim ben sabiha turandi drum sert gibi gorunuo ama tatli bi kadin sezeryanda bana gzl moral vermislerdi. Simdi koruda yacam dogumu ozel dr a gidiyorummBen de aynen senin yaşadıklarını yaşadım zübeydeye önceden çok gidiyodum inferteliteye ordaki doktor hep aynıydı çokta iyiydi ama gebe polikinliği tam bi rezalet bende lokman hekime geçtim ordaki doktorun kim benimki meltem antalyalı şimdilik çok memnunum
Ben lokman hekimin hemsirelerini begenmedim cocugum onlarin yuzunden sarilik olmustu bana hic yardimci olmadilar dogumda. Simdi koruda yapacam sansima artik ins burdan memnun kalitim. Lokman hekim cok youn bi hastane ama gidilebilir bnce. 2 yadinda oglum var ve birakacak kimse olmadigi icin bu dogumumda biraz konfora onem verdik biz . hakkimizda hayirlisiBende zübeyde ye gidiyorum memnun değilim. Lokman hekim hastanesi nasıl oraya baya iyi diyorlar. Siz şuan hangi hastaneye gidiyorsunuz
Amin canim. Senin skintili gecio galiba hamileligin kanamalarinmi oluyor. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ve herkese soyledigim ins normal dogurursunz. Ben sezeryan kurbanlarindanim. Herkes acisiz die bayilio sezeryana ben hic anlam veremiyorum inan.Evet ilk gebeliğim canım.Amin.Allah iyilerle karşılaştırsın
merhabalar, ben de tüp bebekle hamile kaldim. doğum tarihi 31 ekim - 1 kasım görünüyor. kasım annelerini bir sure takip ettim ama bana gore cok geriden geliyorlar. o yüzden buraya bakmaya karar verdim. haftaya sali kontrolüm var muhtemelen ikili test isticek doktorumuz. bu konuda kararsizim. sizce yaptırmalı miyim?
Kızlar kötü haber paylaştım iyi haberi de paylaşayım. Ayrıntılı ultrasonda bir problem görmedi doktor ense kalınlığı içinde evet sorundur ama 3.5 mm ve sonrası sorundur dedi. Şimdi geriye nifty test sonucu kaldı. Veeee cinsiyeti de kız
6.haftadan beri kahverengi geliyo 10.haftada bir gün Süren bir kanamam oldu.Kansma alanı varmış kese Etrafında biter inşallah yok olur da rahat bırakır bebeğimi yaAmin canim. Senin skintili gecio galiba hamileligin kanamalarinmi oluyor. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ve herkese soyledigim ins normal dogurursunz. Ben sezeryan kurbanlarindanim. Herkes acisiz die bayilio sezeryana ben hic anlam veremiyorum inan.
Cok sevındım hayırlınugurlu olsun. Guzel haberlerını beklıyoruz. Iyı dusun ıyı olsun guzel olsun hersey
Hosgeldin minişinle :)
Doktorun gerekli kontrolleri ultrasonda yapacaktir canim.Onlar rutin ve ikili testin buyuk kismi aslinda.
Kan verme kismi hakkinda da bunlardan sonra doktorunla konusman daha iyi olacaktir
Gozunaydiinn nifty'de bekledigin gb gelir insallahh❤
Cinsiyette belli olmus cok sevindimm :)
Evet bu sfer sorayım herkes kullanıyor bi ben kullanmıyoruö
Benimki 13.haftada yüzde 99 erkek dedi Ayrıntılı usg de bakmıştıBugün bir arkadaşımla konuştum, 16.haftada bebeğin cinsiyetine %90 erkek demiş doktoru. Geçen hafta ayrıntılı usg ye girmiş 20.haftada ve bebeği kızmış hala çok şaşkınız inanmak istemiyoruz diyordu. Sizlerin doktorları tamamen kesin mi konuşuyor cinsiyet hakkında?
Amin canim gecer ins gonlunu ferah tut6.haftadan beri kahverengi geliyo 10.haftada bir gün Süren bir kanamam oldu.Kansma alanı varmış kese Etrafında biter inşallah yok olur da rahat bırakır bebeğimi ya
Rabbim hepimizinkileri Sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin
Senin serbest hcg 70 üstü çıkmıştı ikili testte dimi canimBenimki 13.haftada yüzde 99 erkek dedi Ayrıntılı usg de bakmıştı
78 miş evet şimdi baktım.Cinsiyet tahmini doğruysa hcg tahminini çürütmüş oluyorSenin serbest hcg 70 üstü çıkmıştı ikili testte dimi canim
O zaman o değerle cinsiyetin alakası yok
Ayy gecmis olshn canm..
Sanki benki de bronsite cevirdi gibi geldi bana
Cumartesi sabah gidecegim bende doktors
Burada iyi dedikleri bir dahiliye gidecem bende
Film cekemeyecegi icin sirtimi dinler sanirim
Belki bir oksuruk surubu yada balgam sokturuxu verir
Benim endise ettigim film cekmeden tam olarak ne oldugunu anlayabilirler mi
Daha once boyle basims bir sey gelmedigi icin bilmiyorumda
Kusura bakma canm..cok soru sordum ama
Doktor sana ne ilaci verdi
Ne testler yapti da bronsit tanisi koydkan tahlili yapti mi yada baska bir se
Korkma bisey olmaz canimBugün ikili test yaptırdım tıp fakültesinde. Asistanlar ultrasonla muayene etti. Tam 10 dakika 2 asistana deneme tahtası oldum resmen. 10 dakikada boynunu zor ölçtüler. Bu kadar uzun süre çekilen ultrason bebeğe zarar verir mi çok korkuyorum ya bişey olursa diye(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?