- 17 Nisan 2015

- 948

- 990

- 53

Anladim canim. Öyleymiş evet sağ olasin. Acil durum olursa ararsin dedi. Sağlıklı olsunlar da mevbur bekleyeceğiz.Ben de 12. haftamda kontole gitmiştim doktor 16. haftaya randevu verdi 3'lü tarama için canım. Herhangi bir sorun yoksa (kanama alanı falan gibi Allah korusun) genelde 1 ay sonraya veriyolar randevuyu
Evet bu gebelikte öğrenmiş oldum. Ama daha doya doya göremedim hiç bebeğimi.Ben de ilkinde hep kanama sorunu nedeniyle rutin 2 haftada bir gitmiştim kontrole. Ama sorun olmayınca daha seyrek çağırıyolar
Sorma canim bulantilar gercekten fenaydi. Hala da var. Ama eskisi gibi surekli degil şükür. Evet havalar düzeldi iyiki. Sorun olmadikca cikar dolaşırı cocuklarla.Çabuk geçti çocukla uğraşınca bide havalar düzeldi gezme tozma olursa dahada çabuk geçermide bulantıları kötü olmuş benim geçti allahtan çok nadir oluyo 
Canim geçenlerde duymuştum bebeğin kafasının arkasında kist mi ne varmış kadına sonlandırılması lazım demişler ama haftası ilerledikçe kaybolmuşArkadaşlar doktordan çıktık yer ayağımdan kaydı sanki rüya olsun lütfen bu yaşadıklarım. Bebek 10+5 olmuştu kalbi atıyordu ama bebeğin kafasının arkasında 3 mm sıvı var dedi kafa tasını sarmış.Nedeni tam belli değil çünkü bebek çok küçük dedi.Böyle bir durunla karşılaşan böyle birşey duyan var mı? Bir hafta sonra tekrar gel başka doktorlara da yönlendirecekmiş beni gerekirse gebeliği sonlandıracak.Şoka girdim inanamıyorum. Allahım sen yardım et
inşallah.Allah razı olsun bi araştırayım gideyim şu ilk şoku bir atlatayım da.Canım öncelikle Rabbim şifasını versin inşallah yar ve yardımcın olsun. Benim yakın bir arkadaşımın bebeğinde olmuştu ama hem ensede hem de kalbinde sıvı vardı ve hemen almak istediler. Kalbiyle ilgili bir sorun da vardı sanırım ama kürtajı hiç istemedi, kızın kendisi de hafız zaten bir cana kıyamam Rabbim bilir dedi. Miniğin kalbi durdu 20li haftalarda. Ama dediğim gibi kalple ilgili de sorun vardı. Bence sen istemedikçe kimse gebeliğini sonlandıramaz. Mümkünse başka bir doktora görün bence, hem de vakit kaybetmeden. @Lets go nun örneği çok güzel bak derdi veren dermanı da verir inşallah bir çözümü vardır
inşallah canım Çok sağol umut oldu bana.Rabbim büyük o yeter ki dilesin..Allah yardımcın olsun.Kardeşim de kıymayacaktı doktorlar hadi sonlandıralım demişler zamanında.Su toplamaya rağmen doğurdu kardeşim ve maşallahı var darısı başına
aminn inşallah Allah razı olsun. Dua edin bama yeter. Rabbim büyükCanim geçenlerde duymuştum bebeğin kafasının arkasında kist mi ne varmış kadına sonlandırılması lazım demişler ama haftası ilerledikçe kaybolmuş
Rabbim Şafi ismi serifinin hurmetine şifa versin insaallah. Haftaya gittiğinde iyi haber al canim ama yakın zamanda perinatologa gitsen
inşallah canım çok sağol.leylunehar canim gecmis olsun. Eltimin bebeğine de kafasinda kist var. İlerleyen haftalarda kaybolabilir de büyüyebilir de demişlerdi. Sonraki kontrolde kaybolmuştu şükür. İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Belki de kaybolur. 
Ayy maşallah canım :) benimki bunun yarısı kadar daha minik ve yaygın bi karnım var :)
Haftaya ona yönlendirecek galiba. Çok küçük ya netleşsin diyorum bende. Rabbim ne demişse odur. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah geçer geçmezse mutlaka Bir kaç doktora daha görünürüm.
@Lets go inan hiç istemiyorum böyle birşeyi. Rabbime sığınıyorum ona teslim ettim. Hakkımızda hayırlısını versin. Bebekte gerçekten bir rahatsızlık varsa ona bıraktım çünkü ben kıyabileceğimi hiç düşünmüyorum
Benim kizimda gobegim o kadar gec belli olmustu ki, son aylarda ancak anladilar hamile oldugumu.Bu defa sanki biraz daha erken cikiyor. Siskinligim oluyor ama hazimsizliktan.Ayy ben tek değilmişim demek yaBenim ilk çocukta basen falan hiç çıkmamıştı, sadece önümde minik bir basketbol topu gibiydi Ve 3. ayın sonuna kadar kendi pantolonlarımı falan giyebiliyodum. Ama şimdi daha 8-9. haftadan çıktı göbeğim. Sabahları 3 aylık akşamları 5 aylık gibi geziyorum gören herkes "bu kesin kız bebek, bak karnın hemen büyümüş" diyor. Doktor da tam tersini söyledi bakalım merakla beklemedeyiz 16. hafta kontrolünü 
Banada tarih sunarsa 10.10.2018 dusunuyorum esimin dogum tarihi.Cidden?Gerçi benim ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olur sanırım. normalde 18 Ekim görünüyor ama nasip olur da o günlere çıkarsak 10.10.2018 gibi tarih mi seçsem diyorum 
Tebrik ederim.Ben hic kilo almadan devam ediyorum.
Sık ve az yiyorum.
Aksam meyve , yogurt harici pek bisi tuketmiyorum.
Umarim ilk 6 ay en az kiloyla ilerlerim.
Son aylar zaten aliniyor.
Kızlar sizce???
Erkeğe benziyor dedi bacak arası ultrasonBoyle alttan nasil anlıyor doktorlar acaba :)))))
Kız diye düsündüm ben.
Doktor ne dedi?
Evet bu sfer sorayım herkes kullanıyor bi ben kullanmıyoruöSizin gidince sorun vitamin yazıyolar folikten sonra
Tebrik ederim canim super :)Kızlar kötü haber paylaştım iyi haberi de paylaşayım. Ayrıntılı ultrasonda bir problem görmedi doktor ense kalınlığı içinde evet sorundur ama 3.5 mm ve sonrası sorundur dedi. Şimdi geriye nifty test sonucu kaldı. Veeee cinsiyeti de kız
Ben de aynen senin yaşadıklarını yaşadım zübeydeye önceden çok gidiyodum inferteliteye ordaki doktor hep aynıydı çokta iyiydi ama gebe polikinliği tam bi rezalet bende lokman hekime geçtim ordaki doktorun kim benimki meltem antalyalı şimdilik çok memnunumIlk gebeligimde kontrollerimi zubeydeye gittim ama dogumu lokman hekimde yaptim. Sirf tahliller hizli cikio die gittim zubeydeye ama igrenc bi hastane arkadasim dogum yapti kizi rezil etmisler gunlerce dogumu cok zor olmus zaten parcalamoslar heryerini eesmen. Iki hafta once ben gittim 9 hafyalik bebege 7 haftalik dedi ve hoc aciklma yapmadan gec dollenme diyip yolladilar beni. Beynimden vurulmusa dondum pislikler adam gibi bakmadiklari gibi it gibiler. Bizde inan paraya kiydik bu sefer ve ozel dra gidiorum artik
Tüp bebekle hamile kalmışsınız cok istenen bir bebek 1/160 ihtimalle diye gelecek bir sonuç için bebeğe kıymayacaksınız muhtemelen ama hep aklınızda acaba downlu mu siye şüphe kalacak üzülerek bir hamilelik geçirceğinize sağlıklı oldığunu umup sua edip Allah a bırakmak bence en güzeli. Sonuçlar kesin olsa böyle demem ama doğruluk payı %70 ikili test tanı değil olasılık veriyor bence kafa karıştırmaktan başka birşey değilmerhabalar, ben de tüp bebekle hamile kaldim. doğum tarihi 31 ekim - 1 kasım görünüyor. kasım annelerini bir sure takip ettim ama bana gore cok geriden geliyorlar. o yüzden buraya bakmaya karar verdim. haftaya sali kontrolüm var muhtemelen ikili test isticek doktorumuz. bu konuda kararsizim. sizce yaptırmalı miyim?
ben de ayni boyle düşünüyorum. bebeğime kıyamam . zor bulduk. bir de doktorumla istişare edip karar vermeyi dusunuyorumTüp bebekle hamile kalmışsınız cok istenen bir bebek 1/160 ihtimalle diye gelecek bir sonuç için bebeğe kıymayacaksınız muhtemelen ama hep aklınızda acaba downlu mu siye şüphe kalacak üzülerek bir hamilelik geçirceğinize sağlıklı oldığunu umup sua edip Allah a bırakmak bence en güzeli. Sonuçlar kesin olsa böyle demem ama doğruluk payı %70 ikili test tanı değil olasılık veriyor bence kafa karıştırmaktan başka birşey değil
Cok sevındım hayırlınugurlu olsun. Guzel haberlerını beklıyoruz. Iyı dusun ıyı olsun guzel olsun herseyKızlar kötü haber paylaştım iyi haberi de paylaşayım. Ayrıntılı ultrasonda bir problem görmedi doktor ense kalınlığı içinde evet sorundur ama 3.5 mm ve sonrası sorundur dedi. Şimdi geriye nifty test sonucu kaldı. Veeee cinsiyeti de kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?