2018 Ekim Anneleri

Ben de 12. haftamda kontole gitmiştim doktor 16. haftaya randevu verdi 3'lü tarama için canım. Herhangi bir sorun yoksa (kanama alanı falan gibi Allah korusun) genelde 1 ay sonraya veriyolar randevuyu
Anladim canim. Öyleymiş evet sağ olasin. Acil durum olursa ararsin dedi. Sağlıklı olsunlar da mevbur bekleyeceğiz.

Ben de ilkinde hep kanama sorunu nedeniyle rutin 2 haftada bir gitmiştim kontrole. Ama sorun olmayınca daha seyrek çağırıyolar
Evet bu gebelikte öğrenmiş oldum. Ama daha doya doya göremedim hiç bebeğimi.

Çabuk geçti çocukla uğraşınca bide havalar düzeldi gezme tozma olursa dahada çabuk geçer mide bulantıları kötü olmuş benim geçti allahtan çok nadir oluyo
Sorma canim bulantilar gercekten fenaydi. Hala da var. Ama eskisi gibi surekli degil şükür. Evet havalar düzeldi iyiki. Sorun olmadikca cikar dolaşırı cocuklarla.

Canim geçenlerde duymuştum bebeğin kafasının arkasında kist mi ne varmış kadına sonlandırılması lazım demişler ama haftası ilerledikçe kaybolmuş
Rabbim Şafi ismi serifinin hurmetine şifa versin insaallah. Haftaya gittiğinde iyi haber al canim ama yakın zamanda perinatologa gitsen

leylunehar canim gecmis olsun. Eltimin bebeğine de kafasinda kist var. İlerleyen haftalarda kaybolabilir de büyüyebilir de demişlerdi. Sonraki kontrolde kaybolmuştu şükür. İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Belki de kaybolur.

inşallah.Allah razı olsun bi araştırayım gideyim şu ilk şoku bir atlatayım da.

Allah yardımcın olsun.Kardeşim de kıymayacaktı doktorlar hadi sonlandıralım demişler zamanında.Su toplamaya rağmen doğurdu kardeşim ve maşallahı var darısı başına
inşallah canım Çok sağol umut oldu bana.Rabbim büyük o yeter ki dilesin..

aminn inşallah Allah razı olsun. Dua edin bama yeter. Rabbim büyük

inşallah canım çok sağol.

Ayy maşallah canım :) benimki bunun yarısı kadar daha minik ve yaygın bi karnım var :)

Sağol canım size de masallah :))

İyi haberler alacağına inanıyorum❤

Benim kizimda gobegim o kadar gec belli olmustu ki, son aylarda ancak anladilar hamile oldugumu.Bu defa sanki biraz daha erken cikiyor. Siskinligim oluyor ama hazimsizliktan.

Cidden? Gerçi benim ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olur sanırım. normalde 18 Ekim görünüyor ama nasip olur da o günlere çıkarsak 10.10.2018 gibi tarih mi seçsem diyorum
Banada tarih sunarsa 10.10.2018 dusunuyorum esimin dogum tarihi.
20.10 da benim aslinda suanki muhtemel tarih yani.
Çok tesadüf oldu
sezaryen yapicam.

leylunehar cnm çok geçmiş olsun allahım şifa verir umarım arkadaşlarda örnek vermişler bisürü hiç belli olmaz allajtan ümit kesilmez dua edelim sürekli

Kızlar sizce???

Eklentiler

• 94B38574-5CF6-474D-B567-607F2406E42E.webp
    13 KB · Görüntüleme: 72
merhabalar, ben de tüp bebekle hamile kaldim. doğum tarihi 31 ekim - 1 kasım görünüyor. kasım annelerini bir sure takip ettim ama bana gore cok geriden geliyorlar. o yüzden buraya bakmaya karar verdim. haftaya sali kontrolüm var muhtemelen ikili test isticek doktorumuz. bu konuda kararsizim. sizce yaptırmalı miyim?

Tebrik ederim canim super :)

Ben de aynen senin yaşadıklarını yaşadım zübeydeye önceden çok gidiyodum inferteliteye ordaki doktor hep aynıydı çokta iyiydi ama gebe polikinliği tam bi rezalet bende lokman hekime geçtim ordaki doktorun kim benimki meltem antalyalı şimdilik çok memnunum

Tüp bebekle hamile kalmışsınız cok istenen bir bebek 1/160 ihtimalle diye gelecek bir sonuç için bebeğe kıymayacaksınız muhtemelen ama hep aklınızda acaba downlu mu siye şüphe kalacak üzülerek bir hamilelik geçirceğinize sağlıklı oldığunu umup sua edip Allah a bırakmak bence en güzeli. Sonuçlar kesin olsa böyle demem ama doğruluk payı %70 ikili test tanı değil olasılık veriyor bence kafa karıştırmaktan başka birşey değil

ben de ayni boyle düşünüyorum. bebeğime kıyamam . zor bulduk. bir de doktorumla istişare edip karar vermeyi dusunuyorum

Cok sevındım hayırlınugurlu olsun. Guzel haberlerını beklıyoruz. Iyı dusun ıyı olsun guzel olsun hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…