- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Bugün bir arkadaşımla konuştum, 16.haftada bebeğin cinsiyetine %90 erkek demiş doktoru. Geçen hafta ayrıntılı usg ye girmiş 20.haftada ve bebeği kızmış hala çok şaşkınız inanmak istemiyoruz diyordu. Sizlerin doktorları tamamen kesin mi konuşuyor cinsiyet hakkında?
Wayy ağrıyı da hissediyor demek? senin ki benimkinin bi üst modeli demek ki
Bugün ikili test yaptırdım tıp fakültesinde. Asistanlar ultrasonla muayene etti. Tam 10 dakika 2 asistana deneme tahtası oldum resmen. 10 dakikada boynunu zor ölçtüler. Bu kadar uzun süre çekilen ultrason bebeğe zarar verir mi çok korkuyorum ya bişey olursa diye(((
Parol işini görür canım.İcilebiliyor.Malesef ki migrenim tuttu
Parol içsem sıkıntı olur mu?
Boynuma krem sürmem lazım şanlı merhem var dayanamıyorum onu surcem
Oh iyi o zaman .Ben de kullanmıyorum henüz bir vitamin. Doktor bu haftalarda gerek görmediğini söyledi, kan değerlerim de normal olduğu için sanırım. 15, 16. haftadan sonra başlarız dedi.
çok sağol canım. İçim rahatladı.O da kötü.Yani insan cinsiyet begenmediginden degil ama cinsiyet ogrenincede sanki hayallere bi yol oluyor,e alışıyorda insan.
Benim ki %60-70 erkek dedi ama cok yaniltici haftalar bunlar kesin dusunmeyelim simdilik diye ekledi sagolsun :) Kızımda da 19.haftada öğrenmistim :) Onun kadar bekletmez belki :)
Sorma :) Bi çık diyorum aradan :)
Ama yiyecek konusunda aldiklari super nokta atışı
Birsey olmaz canim.Ses dalgası sadece.Renkli,doppler ultrason vs tercih edilmiyor genelde nörolojik gelişim açısından.
Benim normal kontrollerde bayaa uzun sürüyor sohbet muhabbet.Eşim sormuştu hatta geçen tekrar.
Parol işini görür canım.İcilebiliyor.
Belli değil canim burdaKızlar Günaydın haftaya 12 haftalık olucak ikili tarama testi için birde detaylı ultrasyon için gidicem en son bebeğimi böyle gördüm 9+3 dü burda cinsiyetini çok merak ediyorum bir fikri olan olcak mı çok merak ediyorum :)
cevabın için teşekürler cnm önce sağlık diliyorum rabbimden tabi ama hiçbir hissiyatım yok ne garibim :) çevrem çoğunlukla erkek his edio bende kız dienlerde var tabi ama ne eşim nede bende hissiyat yok :)Belli değil canim burda
Özel hastaneye karşı Benim de gıcığım varDün eşimin israriyla rutin kontrolüm den önce biliyorsunuz normalde hacettepe ye murat hocaya gidiyorum, lokman Hekim e gittim. Sırf cinsiyet öğrenmek için. Ama tüm dünyam başıma yıkıldı, hâlâ kendime gelemiyorum, başım çatlayacak gerginlikten .
Lokman Hekim hastanesi ndeki hanımefendi yaklaşık 20 dk ultrason da bebeğin ense kalınlığını 2.5 ölçtü çok riskli dedi akşam eşinizle düşünün gereken testleri yapalım olmazsa gebeliği sonlandiririz dedi
Düşünebiliyor musunuz? Yıkıldık eşim izin aldı geldi, bi yandan yüksek lisans dersine gitmem gerekiyor, Allah im feciydi. Sonra hacettepe ye doktoruma gittim 1.9 ölçtü, öyle bir şey yok dedi Ama perinetoloji den bugüne randevu aldı, içinde bişey kalmasın dedi, bugün gitcem bakalım. Bir kez daha güvenimi yitirdi özel hastane..Hele lokman Hekim e hiç yaklaşmayın derim
Endişe etme canım ben özele gidiyorum. Doktorum baya dikkatli bir adam ve detaylı bakıyo her seferinde. 2'li tarama için gittiğimde o da bir 10 dk kadar bakmıştır usg ile. Yandan üstten bacak arasından evirdi çevirdi baktı bayaBugün ikili test yaptırdım tıp fakültesinde. Asistanlar ultrasonla muayene etti. Tam 10 dakika 2 asistana deneme tahtası oldum resmen. 10 dakikada boynunu zor ölçtüler. Bu kadar uzun süre çekilen ultrason bebeğe zarar verir mi çok korkuyorum ya bişey olursa diye(((
Ne rısklı coktı dıye gebelıgımı sonlandıralım sacma sapan seyler ya dıcek bısey bulamıyorumDün eşimin israriyla rutin kontrolüm den önce biliyorsunuz normalde hacettepe ye murat hocaya gidiyorum, lokman Hekim e gittim. Sırf cinsiyet öğrenmek için. Ama tüm dünyam başıma yıkıldı, hâlâ kendime gelemiyorum, başım çatlayacak gerginlikten .
Lokman Hekim hastanesi ndeki hanımefendi yaklaşık 20 dk ultrason da bebeğin ense kalınlığını 2.5 ölçtü çok riskli dedi akşam eşinizle düşünün gereken testleri yapalım olmazsa gebeliği sonlandiririz dedi
Düşünebiliyor musunuz? Yıkıldık eşim izin aldı geldi, bi yandan yüksek lisans dersine gitmem gerekiyor, Allah im feciydi. Sonra hacettepe ye doktoruma gittim 1.9 ölçtü, öyle bir şey yok dedi Ama perinetoloji den bugüne randevu aldı, içinde bişey kalmasın dedi, bugün gitcem bakalım. Bir kez daha güvenimi yitirdi özel hastane..Hele lokman Hekim e hiç yaklaşmayın derim
Seni çok iyi Anlıyorum daha iki gün öncesine kadar eşimle Boşanma aşamasına gelmiş biri olarak.Sırf bebişe bişey olursa korkusuyla barıştım mecburenHanımlar herkese günaydın, umarım güzel bir gün geçiririz hepimiz
Bu sabah arabada gelirken eşimle hararetli bir tartışma yaşadık ve hormonlardan mıdır nedir hem ağlamaya hem de avazım çıktığı kadar bağırmaya başladım. O kadar sinirliydim ki kendimi arabadan aşağı atmayı bile düşündümEşime inanılmaz öfkeliyim şu an ve minik bebeğimi düşünüyorum. kim bilir o da benimle birlikte ne kadar çok gerildi ve hissetti.
Şu an sakinledim ama aklım hep bebeğimde, inşallah çok etkilenmemiştir yavrucakErkekler bazen nasıl bu kadar düşüncesiz ve hassasiyetten bi haber olabiliyolar anlamıyorum kanama alanı sıkıntısı devam eden bir anne olarak endişelerimi daha iyi anlarsınız, sizinle paylaşmak istedim. İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir, bugünkü dualarınıza bizi de eklerseniz öyle mutlu oluruz ki
Kız allah korusn aman bebek cok uzuluyomus kavgalardaSeni çok iyi Anlıyorum daha iki gün öncesine kadar eşimle Boşanma aşamasına gelmiş biri olarak.Sırf bebişe bişey olursa korkusuyla barıştım mecburenAllah korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?