Paracetamol zararli degil turkiye de parol diye geciyor galibaMalesef ki migrenim tuttu
Parol içsem sıkıntı olur mu?
Boynuma krem sürmem lazım şanlı merhem var dayanamıyorum onu surcem
Canim gecmis olsun.Ben de sabah hafif bir gerginlik yasadim.Bir sey olmamistir merak etme.Olur oyle aradaHanımlar herkese günaydın, umarım güzel bir gün geçiririz hepimiz
Bu sabah arabada gelirken eşimle hararetli bir tartışma yaşadık ve hormonlardan mıdır nedir hem ağlamaya hem de avazım çıktığı kadar bağırmaya başladım. O kadar sinirliydim ki kendimi arabadan aşağı atmayı bile düşündümEşime inanılmaz öfkeliyim şu an ve minik bebeğimi düşünüyorum. kim bilir o da benimle birlikte ne kadar çok gerildi ve hissetti.
Şu an sakinledim ama aklım hep bebeğimde, inşallah çok etkilenmemiştir yavrucakErkekler bazen nasıl bu kadar düşüncesiz ve hassasiyetten bi haber olabiliyolar anlamıyorum kanama alanı sıkıntısı devam eden bir anne olarak endişelerimi daha iyi anlarsınız, sizinle paylaşmak istedim. İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir, bugünkü dualarınıza bizi de eklerseniz öyle mutlu oluruz ki
Canım bebişi görünce zihnimde ilk olarak erkek diye canlandı inş hayırlısı olurGunaydinn herkese nasil geciyor zaman 14. -15. Haftalarimiza geldik bile. Az kaldi 20. Haftalara gelcez alis-veris konusmaya baslicaz :)) benim minnosun baska bi ultrason resmi 12. Haftada cinsiyet belli mi sizce??
erkeğe benzio sanki doktorunuz tahminde bulunmadımı hiç :)Gunaydinn herkese nasil geciyor zaman 14. -15. Haftalarimiza geldik bile. Az kaldi 20. Haftalara gelcez alis-veris konusmaya baslicaz :)) benim minnosun baska bi ultrason resmi 12. Haftada cinsiyet belli mi sizce??
Benim 14+1 de kesin olarak soyledi.Bu bebek kiz dogarsa meslegi birakmam gerekir dedi.Kızlar benim bebiko sürekli poposunu dönüp yattığı için cinsiyet konusunda fikrimiz olmadi
Haftaya cuma sata göre 14+2 usg ye göre 13+4 olacak Allah izin verirse gitsem cinsiyeti görünür mu
Merhaba kizlar... ben topiği yeni farkettim. Ben de ekim annesiyim insallah. Beni de listeye ekler misiniz? Son adet tarihim 21 ocak ve 3. Gebeligim.. herkese Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasibetsin ..
Hanımlar herkese günaydın, umarım güzel bir gün geçiririz hepimiz
Bu sabah arabada gelirken eşimle hararetli bir tartışma yaşadık ve hormonlardan mıdır nedir hem ağlamaya hem de avazım çıktığı kadar bağırmaya başladım. O kadar sinirliydim ki kendimi arabadan aşağı atmayı bile düşündümEşime inanılmaz öfkeliyim şu an ve minik bebeğimi düşünüyorum. kim bilir o da benimle birlikte ne kadar çok gerildi ve hissetti.
Şu an sakinledim ama aklım hep bebeğimde, inşallah çok etkilenmemiştir yavrucakErkekler bazen nasıl bu kadar düşüncesiz ve hassasiyetten bi haber olabiliyolar anlamıyorum kanama alanı sıkıntısı devam eden bir anne olarak endişelerimi daha iyi anlarsınız, sizinle paylaşmak istedim. İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir, bugünkü dualarınıza bizi de eklerseniz öyle mutlu oluruz ki
Kızlar gunaydın nasılsınıZ ben herzamankı gıbı yatıyorum tabıkı bebı kıyafetlerıne bakıp alamayınca uzuluyorum ama ıns guzel olcak ogunlerde gelıcek
Kizlarrr :) perinetolojiden çıktım herşey normal dedi, 1.9 ölçtü ense kalınlığını.. Şimdi o lokman Hekim hastanesi ndeki doktoru parcalayasim var
Bir de dua edin nolur. Öğleden sonra kontrol. İnşallah güzel hayırlı haberler yazarım buraya da..
Kızlar benim bebiko sürekli poposunu dönüp yattığı için cinsiyet konusunda fikrimiz olmadi
Haftaya cuma sata göre 14+2 usg ye göre 13+4 olacak Allah izin verirse gitsem cinsiyeti görünür mu
Bana erkek gibi geldi oğlumun ultrasonuna benzettimGunaydinn herkese nasil geciyor zaman 14. -15. Haftalarimiza geldik bile. Az kaldi 20. Haftalara gelcez alis-veris konusmaya baslicaz :)) benim minnosun baska bi ultrason resmi 12. Haftada cinsiyet belli mi sizce??
Bnmde ruyaların tersı cıktı cnm hatta cok sasırdım ahahaha :)Evet bu sene erkek senesiymis.
Kimi duysam erkek.
Benimde erkek sanirim.
Surekli kiz cocugu görüyorum hala ruyamda.
Dün gece bile kiz cocugu gordum.
Tersi cikacak sanirim.
Çin, rus takvimi.
Hücre yenilenmesi hepsi bende tutmadı galiba.
Tezi curutmus oldum.
Ben de hep erkek gördüm ruyalarimda. çevremdeki herkes erkek olacağını gördüler hatta öyle hissediyorum diyen de çok. Ama benim içimdeki ses erkek deil diyor. Ama erkek çocuk istemediğimden deil( ikisi de başımın üstünde yeri var ilk çocuk olunca :)) ama kız olacakmış gibi his var. Bakalım cinsiyetini haftaya doktor söylecek mi ? Çok merak icerisindeyim:)Bnmde ruyaların tersı cıktı cnm hatta cok sasırdım ahahaha :)
Normalde ruyalarm cıkar bnm ama sürprız oldu esım erkek dıyodu babalar hıssedermıs dıyorum allah nasıp kısmet ederde kanamalarım bıterse ıns oglum olcakmdr net gosterdı dedı ıns saglkklı olsunlrda bu sene erkek senesıBen de hep erkek gördüm ruyalarimda. çevremdeki herkes erkek olacağını gördüler hatta öyle hissediyorum diyen de çok. Ama benim içimdeki ses erkek deil diyor. Ama erkek çocuk istemediğimden deil( ikisi de başımın üstünde yeri var ilk çocuk olunca :)) ama kız olacakmış gibi his var. Bakalım cinsiyetini haftaya doktor söylecek mi ? Çok merak icerisindeyim:)
Bnm cın takvımı tuttuEvet bu sene erkek senesiymis.
Kimi duysam erkek.
Benimde erkek sanirim.
Surekli kiz cocugu görüyorum hala ruyamda.
Dün gece bile kiz cocugu gordum.
Tersi cikacak sanirim.
Çin, rus takvimi.
Hücre yenilenmesi hepsi bende tutmadı galiba.
Tezi curutmus oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?