2018 Ekim Anneleri

Günaydın pratik bisiler yesem diye üşengeçlik yapacaktim ki beybi icin diren dedim.
Üşenmedim.

Yumurtami haşladım peynir yumurta domates pekmez derken bu Sabah da sağlıklı besledim cok sukur.

Bu kadar kalsiyum vitamine bünye alışık değil tabi

Ilaclarida içtiğime gore ev toplim ben.

Cumartesi 2li testin sonucunu anlamaya gidicem.

Kızlar benim bebiko sürekli poposunu dönüp yattığı için cinsiyet konusunda fikrimiz olmadi
Haftaya cuma sata göre 14+2 usg ye göre 13+4 olacak Allah izin verirse gitsem cinsiyeti görünür mu

Gunaydinn herkese nasil geciyor zaman 14. -15. Haftalarimiza geldik bile. Az kaldi 20. Haftalara gelcez alis-veris konusmaya baslicaz :)) benim minnosun baska bi ultrason resmi 12. Haftada cinsiyet belli mi sizce??

Eklentiler

• B04F550C-463D-447F-9DD3-46ABE81ED002.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 73
Canim gecmis olsun.Ben de sabah hafif bir gerginlik yasadim.Bir sey olmamistir merak etme.Olur oyle arada

Gunaydinn herkese nasil geciyor zaman 14. -15. Haftalarimiza geldik bile. Az kaldi 20. Haftalara gelcez alis-veris konusmaya baslicaz :)) benim minnosun baska bi ultrason resmi 12. Haftada cinsiyet belli mi sizce??
Canım bebişi görünce zihnimde ilk olarak erkek diye canlandı inş hayırlısı olur

Merhaba kizlar... ben topiği yeni farkettim. Ben de ekim annesiyim insallah. Beni de listeye ekler misiniz? Son adet tarihim 21 ocak ve 3. Gebeligim.. herkese Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasibetsin ..

Yaş,şehir,başlangıç kilosu flnda yazarsan hepsini birden ekleyim Hosgeldin :)

Ahh ahh!Zarar gormemistir ama tum vucudun icin stres sonucta.Kendini rahatlatacak seyleri daha cok tercih et canim bugun.Halledersiniz insallah en kisa surede :)

Kızlar gunaydın nasılsınıZ ben herzamankı gıbı yatıyorum tabıkı bebı kıyafetlerıne bakıp alamayınca uzuluyorum ama ıns guzel olcak ogunlerde gelıcek

Kendini üzme,buna şükür canım.❤

Kizlarrr :) perinetolojiden çıktım herşey normal dedi, 1.9 ölçtü ense kalınlığını.. Şimdi o lokman Hekim hastanesi ndeki doktoru parcalayasim var

Gozunaydiin :) bide secenegi sunmasida garip olmus.Daha fazla degerlerde kan sonuclari temiz gelenler oldu.
Bence sikayet etmelisin
Özellerin adını cikaran boyle rahat tipler!

Bir de dua edin nolur. Öğleden sonra kontrol. İnşallah güzel hayırlı haberler yazarım buraya da..

İnsallah canım❤

Kızlar benim bebiko sürekli poposunu dönüp yattığı için cinsiyet konusunda fikrimiz olmadi
Haftaya cuma sata göre 14+2 usg ye göre 13+4 olacak Allah izin verirse gitsem cinsiyeti görünür mu

Öncesinde tahmin etsede yine bu zamanlari beklerdin canim :)
Tahmini olacaktır daha kıpır kıpır karsılayabilir sizi hem :)

pixielix sıkma canini olur oyle iniş cikislar.
Aklına getirmemeye calis
Müzik dinle.
Karnını okşa sev.
Oğluna saril.
Hepimiz zaman zaman sınırlenebiliyoruz.

Evet bu sene erkek senesiymis.
Kimi duysam erkek.
Benimde erkek sanirim.
Surekli kiz cocugu görüyorum hala ruyamda.
Dün gece bile kiz cocugu gordum.
Tersi cikacak sanirim.

Çin, rus takvimi.
Hücre yenilenmesi hepsi bende tutmadı galiba.
Tezi curutmus oldum.

Bnmde ruyaların tersı cıktı cnm hatta cok sasırdım ahahaha :)

Bnmde ruyaların tersı cıktı cnm hatta cok sasırdım ahahaha :)
Ben de hep erkek gördüm ruyalarimda. çevremdeki herkes erkek olacağını gördüler hatta öyle hissediyorum diyen de çok. Ama benim içimdeki ses erkek deil diyor. Ama erkek çocuk istemediğimden deil( ikisi de başımın üstünde yeri var ilk çocuk olunca :)) ama kız olacakmış gibi his var. Bakalım cinsiyetini haftaya doktor söylecek mi ? Çok merak icerisindeyim:)

Merhaba anneler nasilsiniz ben kndimi hic hamile hisstmyrm hic kiloda almadin endeseliyim dün aksam sinirlerim bozuldu bebegime bisey olmamistir ins bagirarak kendime hakim olamadim

Normalde ruyalarm cıkar bnm ama sürprız oldu esım erkek dıyodu babalar hıssedermıs dıyorum allah nasıp kısmet ederde kanamalarım bıterse ıns oglum olcakmdr net gosterdı dedı ıns saglkklı olsunlrda bu sene erkek senesı

Bnm cın takvımı tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…