2018 Ekim Anneleri

Cagardıgo zaman daha kanamam yoktu bu gıdısımde kendı dr uma sorucam
Belki zaman aralığı vardır ilacın 17-20. haftalarda yapılır gibi. Doktor verir en doğru cevabı nasıl olsa.

Teşekkürler, o daha iyi olur sivilcelenmeye başladım güzel durur hem bi bakayim:)

Teşekkür ederim canim

Benim doktorum her gittigimde ne içiyosun diyor iyi bir doktor ama unutuyormu notmu almiyor bilmiyorum decavit ve devit bende iciyorum ama galiba omega da alicam
Crilom kullanıyorum cnn mide bulantısı fln yapmadı hiç kokusu tadı yok
Ona da bakayim canim mide bulantısı yapmiyorsa guzel :)
Ben folik asit kullanmadım hamileliğimi öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum içinde herşey var
Ben foligi birakali 2 hafta oldu şimdi decavit içiyorum sizin dediginizede bakayim teşekkür ederim

Evet vallaha aynen ole... bizlerin herhalde kıyafetlerin üzerimize olmayışına hayat boyu sevindigimiz tek dönem:)))
Kilo almanın da en zevkli zamanı:) normal zamanda 9 ayda 10 üstü kilo alıp da insan mutlu oluyor mu hiç:)

Kizlar guzel hamile pantolonu bulamıyorum lc de kot olanlar sıkıyor insanı varmi başka yerden alıp da memnun kalan kalin tayt bulabilsem daha rahat ama taytlarda çok ince

Ay bende bunu arastiriyodum kullanan birinin yorumu cok iyi oldu cildi parlattigindan siyet ediyolardi varmi oyle bir sey ?

Canım merhaba ben de ikili test yaptirdim ama sonucu almaya gitmedim o net sonuç yok elimde... Ama iki hastanenin de değerleri var, aslında merak da ediyorum. Değerler nasılsın olmalı bilmiyorum da.. Benim hacettepe de papp a 7,10 bhcg de 52,6 çıktı. Bir gün sonra gazi de yaptırdığım testte ise papp a 6.72 ve bhcg 6.72 çıktı. Anlam veremedim. Seninki kaçtı?

Kizlar ikinci dogmadan kizima bezi biraktirmam lazim ikisini birden bezleyecegim belki kiskanclik falan da derken daha da zorlasacak 27 aylik aylik oldu kizim deli olacagim her deneme husran adaptordur muzikli lagzimlik normal lagzimlik hersey aldik denedik yok yok bugun artik kararliydim takmicam bezi ama bu kezde yapmiyo tutuyo korkuyo tuvalete oturmaktan biliyorum alakasiz bi konu ama cok stressliyim
Kafayi yiycem napicam bilmiyorum gene vazgecmek uzereyim ((

O ilacı önceden kullandım midem yara oldu

Ben daha önce kullandım ama hamile değildim ve herhangi bir yan etkisini görmedim. Aç karna içemediğim için kahvaltıdan sonra alıyordum. Doktorunuza sorun belki başka bir demir ilacıyla değiştirir.

Önceden kullanmıştım bende.Kan sorunlarında sebep.
Doktorunla konuş mutlaka degiştirir.

Kızlar benim mideme iyi gelmedi galiba kontrole gittiğimde doktora söyleyip değiştirmem gerekecek kahvaltı öncesi yemek sonrası yatmadan önce her şekilde denedim sonucu hep mide ağrısı ve istiğfar..

Canım kızım bu ay tam 2.5 yaşına giriyor biz de aynı sıkıntılardn muzdaribiz. Birkaç haftadır tuvalet eğitimindeyiz ama bazen çok güzel söylüyor bazen saatlerce tutuyor bu sıra kendini tuvalet konusunda kapatmış durumda hiçbir şekilde söylediklerimi duymuyor cevap vermiyor bu konuda. Ama şöyle bir durum var sen ona şimdi baskı yapma nasılsa öğrenecek bezle gezen yetişkin var mı yok. Onun hazırlık durumunu iyi gözlemle bence ve sen örnek ol yanında gelsin tuvalete kendisi tuvaletini yaptığında görsün yaptığı zamanlar oluyorsa ödüllendir. Süreci bir şekilde atlatacağız benimki de huysuz bu sıralar o yüzden gece bezini atamıyoruz daha çocuk gece çiş yapınca ne bez ne üzerini değiştirtmiyor kriz geçiriyor. Zaten uykudan kendi isteğiyle uyanmazsa huysuzluk fena oluyor bu durumdaysa ciddi kriz yaşıyor çocuk. Kafama takmamaya onu da bunaltmamaya çalışıyorum. Üstünde durdukça durumlar daha kötü oluyor çünkü

Kızlar benim mideme iyi gelmedi galiba kontrole gittiğimde doktora söyleyip değiştirmem gerekecek kahvaltı öncesi yemek sonrası yatmadan önce her şekilde denedim sonucu hep mide ağrısı ve istiğfar..
Dr unla konuş canım ilk hamilelikte aynı ilacı alıp bulantı ve ağrıdan duramıyordum tüm hamileliği mide koruyucuyla geçirdim midem zaten hassas gastrit problemim var her ilacı alamıyorum

Etrafimda yasitlari hep birakti bu kez pes etmek istemiyorum artik ama boyle devam ederse de zorlayamam bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum :/

Ti diye bi grup var facebookta bakablrsn. Bende lazmlik aldim. Oturmk istemedi ara verdik. Ama ara ara denixem bende. Ti baya iyimis daha erken ogrenseydm kesin daha onceden baslardm

Dr unla konuş canım ilk hamilelikte aynı ilacı alıp bulantı ve ağrıdan duramıyordum tüm hamileliği mide koruyucuyla geçirdim midem zaten hassas gastrit problemim var her ilacı alamıyorum

Aynen öyle canım bende duramıyorum o yüzden kestim 4 gün kullandım sadece.Bakalım artık etrafımda birkaç kişi de çocuğun iyi durumdaysa içmene ne gerek var vitaminleri falan diyor tüm hamilelik sürecini hiç hap kullanmadan geçirenler var ama ben yine de doktorumun sözünden cıkmayım diyorum bir de ilk gebeliğim acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…