Belki zaman aralığı vardır ilacın 17-20. haftalarda yapılır gibi. Doktor verir en doğru cevabı nasıl olsa.Cagardıgo zaman daha kanamam yoktu bu gıdısımde kendı dr uma sorucam
@Snglmhmt Ben solante pregna aldim 2 aydır kullanıyorum tamamıyla hamileler icin üretilmiş biraz fondöten pudra sürmüş havası da oluyor. Yüzde leke kusur varsa kapaticilik özelliği var ben çok memnun kaldım
Kızlar aranızda Gyno Ferro sanol kullanan var mı acaba ben 2 gün içtim mide ağrım başladı artık içmeyi bıraktım
O ilacı önceden kullandım midem yara oldu
Bn kullanıyorum tok karnına ama bir yan etkisini görmedim 3haftadir kullanıyorum.Kızlar aranızda Gyno Ferro sanol kullanan var mı acaba ben 2 gün içtim mide ağrım başladı artık içmeyi bıraktım
Cok tatlissss benimkide bole:)))Bence yeterince çıkmış canım benim göbük de böyle
Teşekkür ederim canimBen içmiyorum canım dr almak istersen diye birkaç tane önermişti içindeki değerleri oransal olarak değişiyormuş sadece. Alsaydım imom alacaktım konuştuğum eczacı da onu söylemişti dr un önerdiklerinden imom u tavsiye ederim ben de diye. Ben ilk hamileliğimde de kullanmadım kullanamadım bulantı ve kusma çok yapmıştı bana
Benim doktorum her gittigimde ne içiyosun diyor iyi bir doktor ama unutuyormu notmu almiyor bilmiyorum decavit ve devit bende iciyorum ama galiba omega da alicamS seyrane
Regenesis max omega vita mineral kullaniyorum ben.
Decavit ve devit3 de kullaniyorum
+b12 igne.
Doktorum yazdi bende kullaniyorum.
Doktorum yazınca önerince düşünmeden aliyorum açıkçası.
Hatta gecen hafta yine görüştük doktorumla.
Alıyosun dimi vitaminlerini diye sordu hemen.
Basladim her gun içiyorum dedim.
Ona da bakayim canim mide bulantısı yapmiyorsa guzel :)Crilom kullanıyorum cnn mide bulantısı fln yapmadı hiç kokusu tadı yok
Ben foligi birakali 2 hafta oldu şimdi decavit içiyorum sizin dediginizede bakayim teşekkür ederimBen folik asit kullanmadım hamileliğimi öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum içinde herşey var
İnsan bu göbüşü gördükçe daha da heyecanlanıyor yaa ben hamileyim diyor:)Cok tatlissss benimkide bole:)))
Evet vallaha aynen ole... bizlerin herhalde kıyafetlerin üzerimize olmayışına hayat boyu sevindigimiz tek dönem:)))İnsan bu göbüşü gördükçe daha da heyecanlanıyor yaa ben hamileyim diyor:)
Kilo almanın da en zevkli zamanı:) normal zamanda 9 ayda 10 üstü kilo alıp da insan mutlu oluyor mu hiç:)Evet vallaha aynen ole... bizlerin herhalde kıyafetlerin üzerimize olmayışına hayat boyu sevindigimiz tek dönem:)))
Ay bende bunu arastiriyodum kullanan birinin yorumu cok iyi oldu cildi parlattigindan siyet ediyolardi varmi oyle bir sey ?@Snglmhmt Ben solante pregna aldim 2 aydır kullanıyorum tamamıyla hamileler icin üretilmiş biraz fondöten pudra sürmüş havası da oluyor. Yüzde leke kusur varsa kapaticilik özelliği var ben çok memnun kaldım
Herkese iyi akşamlar,
Bugün 2li test sonucumuzu doktora göstermeye gittik gayet iyi görünüyor dedi. 15 mayısa 3lü test için randevu aldım, o gün cinsiyeti gösterir umarım minik. Annesine mükemmel bir doğumgünü hediyesi olur :)
Bu arada doktora omega 3 meselesini sordum. Sağlık bakanlığı onaylı olanları kullanabilirsin dedi. Piyasada tarım bakanlığı onaylı olanlar da varmış, aman dikkat.
O ilacı önceden kullandım midem yara oldu
Ben daha önce kullandım ama hamile değildim ve herhangi bir yan etkisini görmedim. Aç karna içemediğim için kahvaltıdan sonra alıyordum. Doktorunuza sorun belki başka bir demir ilacıyla değiştirir.
Önceden kullanmıştım bende.Kan sorunlarında sebep.
Doktorunla konuş mutlaka degiştirir.
Canım kızım bu ay tam 2.5 yaşına giriyor biz de aynı sıkıntılardn muzdaribiz. Birkaç haftadır tuvalet eğitimindeyiz ama bazen çok güzel söylüyor bazen saatlerce tutuyor bu sıra kendini tuvalet konusunda kapatmış durumda hiçbir şekilde söylediklerimi duymuyor cevap vermiyor bu konuda. Ama şöyle bir durum var sen ona şimdi baskı yapma nasılsa öğrenecek bezle gezen yetişkin var mı yok. Onun hazırlık durumunu iyi gözlemle bence ve sen örnek ol yanında gelsin tuvalete kendisi tuvaletini yaptığında görsün yaptığı zamanlar oluyorsa ödüllendir. Süreci bir şekilde atlatacağız benimki de huysuz bu sıralar o yüzden gece bezini atamıyoruz daha çocuk gece çiş yapınca ne bez ne üzerini değiştirtmiyor kriz geçiriyor. Zaten uykudan kendi isteğiyle uyanmazsa huysuzluk fena oluyor bu durumdaysa ciddi kriz yaşıyor çocuk. Kafama takmamaya onu da bunaltmamaya çalışıyorum. Üstünde durdukça durumlar daha kötü oluyor çünküKizlar ikinci dogmadan kizima bezi biraktirmam lazim ikisini birden bezleyecegim belki kiskanclik falan da derken daha da zorlasacak 27 aylik aylik oldu kizim deli olacagim her deneme husran adaptordur muzikli lagzimlik normal lagzimlik hersey aldik denedik yok yok bugun artik kararliydim takmicam bezi ama bu kezde yapmiyo tutuyo korkuyo tuvalete oturmaktan biliyorum alakasiz bi konu ama cok stressliyim
Kafayi yiycem napicam bilmiyorum gene vazgecmek uzereyim((
Ben lcw den keten hamile pantolonu aldım rahatKizlar guzel hamile pantolonu bulamıyorum lc de kot olanlar sıkıyor insanı varmi başka yerden alıp da memnun kalan kalin tayt bulabilsem daha rahat ama taytlarda çok ince
Dr unla konuş canım ilk hamilelikte aynı ilacı alıp bulantı ve ağrıdan duramıyordum tüm hamileliği mide koruyucuyla geçirdim midem zaten hassas gastrit problemim var her ilacı alamıyorumKızlar benim mideme iyi gelmedi galiba kontrole gittiğimde doktora söyleyip değiştirmem gerekecek kahvaltı öncesi yemek sonrası yatmadan önce her şekilde denedim sonucu hep mide ağrısı ve istiğfar..
Etrafimda yasitlari hep birakti bu kez pes etmek istemiyorum artik ama boyle devam ederse de zorlayamam bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum :/Canım kızım bu ay tam 2.5 yaşına giriyor biz de aynı sıkıntılardn muzdaribiz. Birkaç haftadır tuvalet eğitimindeyiz ama bazen çok güzel söylüyor bazen saatlerce tutuyor bu sıra kendini tuvalet konusunda kapatmış durumda hiçbir şekilde söylediklerimi duymuyor cevap vermiyor bu konuda. Ama şöyle bir durum var sen ona şimdi baskı yapma nasılsa öğrenecek bezle gezen yetişkin var mı yok. Onun hazırlık durumunu iyi gözlemle bence ve sen örnek ol yanında gelsin tuvalete kendisi tuvaletini yaptığında görsün yaptığı zamanlar oluyorsa ödüllendir. Süreci bir şekilde atlatacağız benimki de huysuz bu sıralar o yüzden gece bezini atamıyoruz daha çocuk gece çiş yapınca ne bez ne üzerini değiştirtmiyor kriz geçiriyor. Zaten uykudan kendi isteğiyle uyanmazsa huysuzluk fena oluyor bu durumdaysa ciddi kriz yaşıyor çocuk. Kafama takmamaya onu da bunaltmamaya çalışıyorum. Üstünde durdukça durumlar daha kötü oluyor çünkü
Ti diye bi grup var facebookta bakablrsn. Bende lazmlik aldim. Oturmk istemedi ara verdik. Ama ara ara denixem bende. Ti baya iyimis daha erken ogrenseydm kesin daha onceden baslardmKizlar ikinci dogmadan kizima bezi biraktirmam lazim ikisini birden bezleyecegim belki kiskanclik falan da derken daha da zorlasacak 27 aylik aylik oldu kizim deli olacagim her deneme husran adaptordur muzikli lagzimlik normal lagzimlik hersey aldik denedik yok yok bugun artik kararliydim takmicam bezi ama bu kezde yapmiyo tutuyo korkuyo tuvalete oturmaktan biliyorum alakasiz bi konu ama cok stressliyim
Kafayi yiycem napicam bilmiyorum gene vazgecmek uzereyim((
Dr unla konuş canım ilk hamilelikte aynı ilacı alıp bulantı ve ağrıdan duramıyordum tüm hamileliği mide koruyucuyla geçirdim midem zaten hassas gastrit problemim var her ilacı alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?