Çıksın gari ben 13 sene bu anları bekledim hepBence yeterince çıkmış canım benim göbük de böyle
Bencede onlar hakediyoEn gzlı ıns bnde oylemıstyrm en azndn cocugnu cıkrp oarl da guvenlı seklde oynatrsn kultrlu ınsnlr olr ck onemlı ınsnlar bız ıse gıdıcektk yndkköern butun knsmalarnk duydm kendı hkkmda dedıkodularnı bıle arayp bırz sessız olrmusunjz deynce adam bagarıp telı kapatıyodu evı soyle bol cocuklu bırıne satmayı dusunuyrm
Tetanoz aşısı için 20. haftada çağırdı özellikle sağlık ocağı. Unutmuştum iyi oldu okuduğum hatırlatma kurayım :)Aynen ıntte oyle yazılar gordm sormak lazm bıde saglık ocagı bana ay sonu yazmıs cok erken geldı 20 de yapılmıyomu
Bizimki henüz göstermedi kendini ay sonu kontrolde inşallah :)Cinsiyet öğrenen var mı ekim anneleri
An itibariyle boyle gorunuyoruz minikkusumla ❤onceden aldigim M beden buyuk gelen bir t-shirtum vardi simdilik icine girebildigimi fark ettim
Hayirli olsun :)) ekimde bol bol erkek olucak sanirim :))Merhaba kızlar, 13+4ken öğrendim bebişi erkek olacakmış çok net bir şekilde gösterdi kendini :)
Benı 17 dencagardı ama kanamam olup ıgne ılac kullandm ıcın dr uma sorcam tabıSelamlar,
Bu aralar hasta oldum olucam. Evde dinleniyorum, dışarı çıkmaya korkuyorum soğuk yicemde hasta olucam diye.
Ufaklığı da hissetmek istiyorum artık :)
Tetanoz aşısı için 20. haftada çağırdı özellikle sağlık ocağı. Unutmuştum iyi oldu okuduğum hatırlatma kurayım :)
Bizimki henüz göstermedi kendini ay sonu kontrolde inşallah :)
Nasıl meraklanıyor insan.
Ayy maşallah ne tatlı çıkmış. Ikinci gebelik miydi? Onlar erken çıkıyormuş sanırım.
Bende hala bişey yok çıksa da keyfini çıkartsam azcık :)
Olabilir belki de o yüzden erken çağırdı, sen yine de sor tabi ne olur ne olmaz.Benı 17 dencagardı ama kanamam olup ıgne ılac kullandm ıcın dr uma sorcam tabı
Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz acil almam yüzüm için?
Cagardıgo zaman daha kanamam yoktu bu gıdısımde kendı dr uma sorucamOlabilir belki de o yüzden erken çağırdı, sen yine de sor tabi ne olur ne olmaz.
Benimde almam lazım gelecek yorumları bekliyorum.
Özellikle yüksek korumalı bi nemlendirici almak lazım sanırım.
S Snglmhmt Ben solante pregna aldim 2 aydır kullanıyorum tamamıyla hamileler icin üretilmiş biraz fondöten pudra sürmüş havası da oluyor. Yüzde leke kusur varsa kapaticilik özelliği var ben çok memnun kaldımOlabilir belki de o yüzden erken çağırdı, sen yine de sor tabi ne olur ne olmaz.
Benimde almam lazım gelecek yorumları bekliyorum.
Özellikle yüksek korumalı bi nemlendirici almak lazım sanırım.
Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz acil almam yüzüm için?
O ilacı önceden kullandım midem yara olduKızlar aranızda Gyno Ferro sanol kullanan var mı acaba ben 2 gün içtim mide ağrım başladı artık içmeyi bıraktım
Kızlar aranızda Gyno Ferro sanol kullanan var mı acaba ben 2 gün içtim mide ağrım başladı artık içmeyi bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?