2018 Ekim Anneleri

Bencede onlar hakediyo

Herkese iyi akşamlar,

Bugün 2li test sonucumuzu doktora göstermeye gittik gayet iyi görünüyor dedi. 15 mayısa 3lü test için randevu aldım, o gün cinsiyeti gösterir umarım minik. Annesine mükemmel bir doğumgünü hediyesi olur :)

Bu arada doktora omega 3 meselesini sordum. Sağlık bakanlığı onaylı olanları kullanabilirsin dedi. Piyasada tarım bakanlığı onaylı olanlar da varmış, aman dikkat.

Selamlar,

Bu aralar hasta oldum olucam. Evde dinleniyorum, dışarı çıkmaya korkuyorum soğuk yicemde hasta olucam diye.

Ufaklığı da hissetmek istiyorum artık :)

Aynen ıntte oyle yazılar gordm sormak lazm bıde saglık ocagı bana ay sonu yazmıs cok erken geldı 20 de yapılmıyomu
Tetanoz aşısı için 20. haftada çağırdı özellikle sağlık ocağı. Unutmuştum iyi oldu okuduğum hatırlatma kurayım :)

Cinsiyet öğrenen var mı ekim anneleri
Bizimki henüz göstermedi kendini ay sonu kontrolde inşallah :)
Nasıl meraklanıyor insan.
An itibariyle boyle gorunuyoruz minikkusumla ❤ onceden aldigim M beden buyuk gelen bir t-shirtum vardi simdilik icine girebildigimi fark ettim

Ayy maşallah ne tatlı çıkmış. Ikinci gebelik miydi? Onlar erken çıkıyormuş sanırım.

Bende hala bişey yok çıksa da keyfini çıkartsam azcık :)

Benı 17 dencagardı ama kanamam olup ıgne ılac kullandm ıcın dr uma sorcam tabı

Benı 17 dencagardı ama kanamam olup ıgne ılac kullandm ıcın dr uma sorcam tabı
Olabilir belki de o yüzden erken çağırdı, sen yine de sor tabi ne olur ne olmaz.
Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz acil almam yüzüm için?

Benimde almam lazım gelecek yorumları bekliyorum.

Özellikle yüksek korumalı bi nemlendirici almak lazım sanırım.

Olabilir belki de o yüzden erken çağırdı, sen yine de sor tabi ne olur ne olmaz.

Cagardıgo zaman daha kanamam yoktu bu gıdısımde kendı dr uma sorucam

S Snglmhmt Ben solante pregna aldim 2 aydır kullanıyorum tamamıyla hamileler icin üretilmiş biraz fondöten pudra sürmüş havası da oluyor. Yüzde leke kusur varsa kapaticilik özelliği var ben çok memnun kaldım

Kızlar aranızda Gyno Ferro sanol kullanan var mı acaba ben 2 gün içtim mide ağrım başladı artık içmeyi bıraktım

Kızlar aranızda Gyno Ferro sanol kullanan var mı acaba ben 2 gün içtim mide ağrım başladı artık içmeyi bıraktım

Ben daha önce kullandım ama hamile değildim ve herhangi bir yan etkisini görmedim. Aç karna içemediğim için kahvaltıdan sonra alıyordum. Doktorunuza sorun belki başka bir demir ilacıyla değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…