- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Bende kız diyorum bu defaBiara ramzi teorisi diye bakiniyorduk canim onda kendikimi bile dusununce farkli cikiyor valla :)))))
Biseyinden anladigimdan degil ama ben yine kız diyorum seninkine :))))
Bende kız diyorum bu defa
Maşallah canım bebeişin iyi olmasına çok sevindim ve eminim o iyi olunca sen de iyi oldunTek tek alıntı yapamadım arkadaslarim ama herkesin yazdığını okudum
Doktora gittik bebikom masaallah kesesini kaydırak yapmış kayıyordu
Bisey yok şükür ama yarın idrar tahlili yapılacak
Esime gelince pişman oldu bende suna pişman oldum ne olursa olsun kimseye kafayı takmamam lazimdi ben kendimden çok bebeğimi düşünmeliyim
Çok acılar çektim ben kimse ile kıyaslamam herkesin yaşadığı kendinedir ama eşinde olsa kaybettiğim yavrumun hesabını bana soramaz bunu kendisine de soyledim
Ben folik asit kullanmadım hamileliğimi öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum içinde herşey varGünaydin kizlar herkes omega içiyormu dün bir eczaciyla konuştuk icsen senin icinde bebek icinde iyi olur dedi doktorum da istersen içebilirsin dedi birde icenler hangi marka aldi acaba?
Merhaba sabah sabah kan idrar tahlili yaptırdım benim bi çocuğun cinsiyetini halen söylemediler anlamıyorlar mi bilerek mi söylemiyorlar bilemedim
Anlayan varsa bakabilir miplojovic canim sende anlarsın belki
Ay senin kv iyiymiş derdini anlatıyor benimki anlatmazz asla. Başkasından duyarım devlet gibi kadın ama annenne döktürür bana sağ olsun. Bizde ona bi şey anlatmıyoruz nereye gittik geldik ne aldık hiç bi şe demiyoruz çatlıyor seninkianneme demiş bişey anlatmazlar diye. Eee ne demişler gelin kayınnanın sol eğesi olur
Yok öyle değil dert tasa yükleyip gidiyor. Milleti anlatıyor seni şişiriyor sonra bi bakıyorsun anlattiklariyla can ciğer :/
Kayinvalidende çok gorumcelerim problem. Asla aldigimi yaptığımi söylemem. Allah herkese kalp ferahlığı versin ne diyeyim
MasallahAn itibariyle boyle gorunuyoruz minikkusumla ❤onceden aldigim M beden buyuk gelen bir t-shirtum vardi simdilik icine girebildigimi fark ettim
Hahaha hafıfften pırtlamıs cok tatlıAn itibariyle boyle gorunuyoruz minikkusumla ❤onceden aldigim M beden buyuk gelen bir t-shirtum vardi simdilik icine girebildigimi fark ettim
Ahh ahh cnm uc gorumce bır kaynana bırbırınden beter bana yapmadıklarını bırakmadılar acıksın kapalısın dıye hemde neler neler hdaha cok sey ah dıyorum ya sallamak lazımYok öyle değil dert tasa yükleyip gidiyor. Milleti anlatıyor seni şişiriyor sonra bi bakıyorsun anlattiklariyla can ciğer :/
Kayinvalidende çok gorumcelerim problem. Asla aldigimi yaptığımi söylemem. Allah herkese kalp ferahlığı versin ne diyeyim
Gerçekten bu adamı bazen tanıyamıyorum
Benim için eş den ziyade arkadaş gibidir herşeyime koşar herşeyimi bilir ama bu 7 yıl beni yıprattığı kadar onu da yıprattı tedavi üstüne tedavi ilaç üstüne ilaç masraf üstüne masraf...
Psikolojimiz bozuldu doktorum birinde eşinin üstüne sakın gitme demişti ben hep anlayışla karşıladım o da beni anladı
Hicbir zaman bana cocuk lafı etmedi Allah verirse olur vermezse eyvallah dedi
Tedaviden önce 60 kilo olan ben tedaviler ile 78 oldum bana hep sen yemiyorsun hormonlardan böylesin boşver verirsin kiloyu üzülme diye destek oldu
Hamile kaldım ilk hamileligimdi ve doğru aşırı derecede stresliydim herkese bağırıyordum hic birşey bulamasam kendi kendime söyleniyordum
Kontrole gidipte bebeğin kalbi atmayınca beni hastaneye yatırdı orda tedavi gördüm kalbi atmaya başladı ama ritim 60-80;arasıydı
Bu böyle 1 ay devam etti ve kanamam başladı bebeğimin kalbi durmaya yakındı benim hayatim tehlikedeydi onun için bebeğimi aldılar
Kendimi suçladım mi evet belki sakın olsam böyle olmazdı dedim ama yapılan genetik tarama sonucu kan pıhtılaşmasına bağlı plesenta da tıkanıklık tanısı koyuldu
Benim suçum stresli olmaktı o bebeğin hayatı da o kadar di.
Aylarca yürüyemedim psikolojik dendi uyudugumda kendimi ameliyat masasında kürtaj olmayı beklerken görürdüm korkudan uyumuyordum
Esimin hatası evet can yakmakti ama bilmez ki evladimi kaybettigimde en çok benim canim yandı
Konuştuk hallettik söz verdi bu korku hastaneye gitmemiz ona da bana da ders oldu. Doğuma kadar kimse umrumda değil artık. Kim ne derse desin
Amin inşİnşallah biran önce sağlıkla geçer canım. Sağlıkla kucağınıza alırız inşallah hepimiz bebişlerimizi
An itibariyle boyle gorunuyoruz minikkusumla ❤onceden aldigim M beden buyuk gelen bir t-shirtum vardi simdilik icine girebildigimi fark ettim
Bence yeterince çıkmış canım benim göbük de böyle
Aynen cnm valla eskiden çok çektik artık eşimde bende çocuk olunca karar verdik taşındık siteye 24 saat güvenlik var kapalı çocuk parkı kışın oynasınlar diye açık havada ayrı havuz sauna spor salonu vs. En önemlisi daha kültürlü anlayışlı insanlar varSotedesısın ne guzel bnm öahalle cok gorgusuz ınsan dolu neysekı tasınıcaz allah bılıyo hangı sehre esım sımdı polıs oluyo kendı evımızdı almıstık hayırlısoyla kurtulcaz dıyorm bda ev bakarken etrafa çevreyede bakcm evın ıconde gece baktı ıp atlamak nedır ya
Gerçekten de çok hassasız normal bişey de söylense alınıyoruz hemen :)Inşaallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz diyorum
Benim bu aralar hormonlarım değişik sürekli ağlıyorum birisi bisey söylediğinde de ciddi şekilde üzülüyorum
Aynen cnm valla eskiden çok çektik artık eşimde bende çocuk olunca karar verdik taşındık siteye 24 saat güvenlik var kapalı çocuk parkı kışın oynasınlar diye açık havada ayrı havuz sauna spor salonu vs. En önemlisi daha kültürlü anlayışlı insanlar var
Benimde bugün kontrolüm vardı bebişin poposu dönüktü göremedi dr bende bugün öğrenirim diye umut etmiştim. Üçlü tarama için kan aldılar iki bucuk hafta sonra da detaylı ya yönlendirdi sanırım orda belli olur artıkMerhaba sabah sabah kan idrar tahlili yaptırdım benim bi çocuğun cinsiyetini halen söylemediler anlamıyorlar mi bilerek mi söylemiyorlar bilemedim
Anlayan varsa bakabilir miplojovic canim sende anlarsın belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?