2018 Ekim Anneleri

Biara ramzi teorisi diye bakiniyorduk canim onda kendikimi bile dusununce farkli cikiyor valla :)))))
Biseyinden anladigimdan degil ama ben yine kız diyorum seninkine :))))
Bende kız diyorum bu defa

Bende kız diyorum bu defa

Emin degilse soylememistir.
Kızımda kız olabilir ama kesin demeyelim deyip durmuslardı tam kesin olarak 19.haftada öğrenmistik :)))
Hep bacaklarini kapatirdi o zaman bacaklatini acip yuzunu kapatmisti elleriyle cimcime :)))

Maşallah canım bebeişin iyi olmasına çok sevindim ve eminim o iyi olunca sen de iyi oldun Ben şunu anladım: bu adamların hayatında eşsiz benzersiz, en en en kıymetlisi de olsan işin içine kendi ailesi girince kafası karışıyo ve hata veriyo beyinleri Bizimki gibi çok yönlü ve kıvrak işleyebilseydi keşke beyinleri

Önce kendimize sonra da bebişlerimize lazımız biz canım benim o yüzden lütfen dikkat et kendine. Geçen günkü tartışmadan sonra ben şöyle yapmaya karar verdim: işime geleni duyup işime gelmeyeni duymicam, işime geleni yapıp işime gelmeyeni yapmicam, işime geldiği gibi bundan sonra En kıymetli en önemli en kutsal canlılarız bence şu an yeryüzünde olan (en az :) birer can taşıyoruz ya var mı ötesi Şükürler olsun bunu yaşatana...

Önceki bebeğin için yazdıklarını okurken benim bile kalbim eridi, içim acıdı. Eminim eşin de bunu hissediyordur ama öfke anında işte beyinleri hata veriyo, dediğim gibi Sen şimdi minikkuşun ve kendinin sağlığına sıhhatine iyi bak canım, geri kalan her şeyi rölantiye almakta fayda var

Günaydin kizlar herkes omega içiyormu dün bir eczaciyla konuştuk icsen senin icinde bebek icinde iyi olur dedi doktorum da istersen içebilirsin dedi birde icenler hangi marka aldi acaba?
Ben folik asit kullanmadım hamileliğimi öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum içinde herşey var

Merhaba sabah sabah kan idrar tahlili yaptırdım benim bi çocuğun cinsiyetini halen söylemediler anlamıyorlar mi bilerek mi söylemiyorlar bilemedim
Anlayan varsa bakabilir mi plojovic canim sende anlarsın belki

Aynen ya..sanirim doktordan doktora degisiyor..kimi 13 haftada bile net sekilde soyluyor...
Ben 12 hafta da sordum kesin olmasa da bir fikriniz var mi diye olmaz mi yuzde 50 erkek yuzde 50 kiz dedi

An itibariyle boyle gorunuyoruz minikkusumla ❤ onceden aldigim M beden buyuk gelen bir t-shirtum vardi simdilik icine girebildigimi fark ettim

Eklentiler

• 20180416_125413-1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 150
  • 20180416_125408-1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 144

Yok öyle değil dert tasa yükleyip gidiyor. Milleti anlatıyor seni şişiriyor sonra bi bakıyorsun anlattiklariyla can ciğer :/
Kayinvalidende çok gorumcelerim problem. Asla aldigimi yaptığımi söylemem. Allah herkese kalp ferahlığı versin ne diyeyim

Ne fenaymış bi de görümceler Allah sabır versin en iyisi uzak durmak

Ahh ahh cnm uc gorumce bır kaynana bırbırınden beter bana yapmadıklarını bırakmadılar acıksın kapalısın dıye hemde neler neler hdaha cok sey ah dıyorum ya sallamak lazım

Aynen cnm valla eskiden çok çektik artık eşimde bende çocuk olunca karar verdik taşındık siteye 24 saat güvenlik var kapalı çocuk parkı kışın oynasınlar diye açık havada ayrı havuz sauna spor salonu vs. En önemlisi daha kültürlü anlayışlı insanlar var

Inşaallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz diyorum
Benim bu aralar hormonlarım değişik sürekli ağlıyorum birisi bisey söylediğinde de ciddi şekilde üzülüyorum
Gerçekten de çok hassasız normal bişey de söylense alınıyoruz hemen :)
Neyse bebişler imiz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsinde razıyız

En gzlı ıns bnde oylemıstyrm en azndn cocugnu cıkrp oarl da guvenlı seklde oynatrsn kultrlu ınsnlr olr ck onemlı ınsnlar bız ıse gıdıcektk yndkköern butun knsmalarnk duydm kendı hkkmda dedıkodularnı bıle arayp bırz sessız olrmusunjz deynce adam bagarıp telı kapatıyodu evı soyle bol cocuklu bırıne satmayı dusunuyrm

Merhaba sabah sabah kan idrar tahlili yaptırdım benim bi çocuğun cinsiyetini halen söylemediler anlamıyorlar mi bilerek mi söylemiyorlar bilemedim
Anlayan varsa bakabilir mi plojovic canim sende anlarsın belki
Benimde bugün kontrolüm vardı bebişin poposu dönüktü göremedi dr bende bugün öğrenirim diye umut etmiştim. Üçlü tarama için kan aldılar iki bucuk hafta sonra da detaylı ya yönlendirdi sanırım orda belli olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…