Ay ya aklima annemn anlattklari geldi Aten cok zor alismisim. Bide ustune 3.5 yasindayken kardesm dogmus. Annem onun her altini acisinda bende neredeysem oraya isermisim:)) ve bu baya uzun surmus sonra gunduzler kesilms ama baya sene gece devam etmisim. Tek kiskanclik belirtm bu olmus ama anam cekmis yazikEtrafimda yasitlari hep birakti bu kez pes etmek istemiyorum artik ama boyle devam ederse de zorlayamam bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum :/
Canım vitaminler ya da omega hapları öyle dr lar da farklı tutumlar içinde oluyor ama özellikle demir ve hemoglobin değerleri çok düşüyor hele ki sonlara doğru o yüzden onu dr a sorarak kullanmaya devam et. Doğum sonrası da ihtiyacımız olacakAynen öyle canım bende duramıyorum o yüzden kestim 4 gün kullandım sadece.Bakalım artık etrafımda birkaç kişi de çocuğun iyi durumdaysa içmene ne gerek var vitaminleri falan diyor tüm hamilelik sürecini hiç hap kullanmadan geçirenler var ama ben yine de doktorumun sözünden cıkmayım diyorum bir de ilk gebeliğim acemiyim
Iste ayni seyleri yasamamak icin mucadeleye devam pes etmek yok:) o dedigin gruba bakcam face ten thank you darlingAy ya aklima annemn anlattklari geldi Aten cok zor alismisim. Bide ustune 3.5 yasindayken kardesm dogmus. Annem onun her altini acisinda bende neredeysem oraya isermisim:)) ve bu baya uzun surmus sonra gunduzler kesilms ama baya sene gece devam etmisim. Tek kiskanclik belirtm bu olmus ama anam cekmis yazik
Allah kolaylik versin:)Iste ayni seyleri yasamamak icin mucadeleye devam pes etmek yok:) o dedigin gruba bakcam face ten thank you darling
Yani arada olur oyle seyler. Benimde yapmisligim var. Anneme kalsa kesnlkle olmaz da esim sayesinde yemis bulundm bende 1-2 defa. Ama oyle durumlarda mumkunse dolaba koyup ertesi gun de yapablrsnIyi aksamlar kizlar
Gecenlerde et cikarmistim buzluktan disarda cozdurmustum ama pisiremedim sonra yine buzluga koydum
Bugun yine cikardim
Cozundurdum duduklude pisirdim tadinda bi sorun yoktu iyice pismisti. Sorun olur mu sizce?
ben aldim lc.den cicekli kot dar pantolon tam baharlik cok hosuma gitti. Birde siyah aldim keten gibi. Her yerde giyilir gunluk hayatta işte. Basta kot beni de sıkti gibi ama bedenimden 2 beden buyuk aldimKizlar guzel hamile pantolonu bulamıyorum lc de kot olanlar sıkıyor insanı varmi başka yerden alıp da memnun kalan kalin tayt bulabilsem daha rahat ama taytlarda çok ince
esin mi yapti canim yemegi? Bende yapmamam lazim ama yaptim pisince tadinda kokusunda hic bi degisiklik yoktu. Bi daha yapmam ben deYani arada olur oyle seyler. Benimde yapmisligim var. Anneme kalsa kesnlkle olmaz da esim sayesinde yemis bulundm bende 1-2 defa. Ama oyle durumlarda mumkunse dolaba koyup ertesi gun de yapablrsn
Parlıyor ama kısa süreli sonra matlasiyorAy bende bunu arastiriyodum kullanan birinin yorumu cok iyi oldu cildi parlattigindan siyet ediyolardi varmi oyle bir sey ?
Çizgi içine aldığım yere sürdüm canim dedim ya mat duruyor pudra gibiAy bende bunu arastiriyodum kullanan birinin yorumu cok iyi oldu cildi parlattigindan siyet ediyolardi varmi oyle bir sey ?
Mikrop üretir canimIyi aksamlar kizlar
Gecenlerde et cikarmistim buzluktan disarda cozdurmustum ama pisiremedim sonra yine buzluga koydum
Bugun yine cikardim
Cozundurdum duduklude pisirdim tadinda bi sorun yoktu iyice pismisti. Sorun olur mu sizce?
Aynen bulanti zamanmda hic ellemedm zaten yemek islerini ama ozellikle etlerin kokusndan baya uzk durmustm. Daha gecen kendm cikrdm yaptm. Mesela cikrdgm gun yapamdm dolaba koydum 1 gun sonra yaptim.esin mi yapti canim yemegi? Bende yapmamam lazim ama yaptim pisince tadinda kokusunda hic bi degisiklik yoktu. Bi daha yapmam ben de
Canım merhaba ben de ikili test yaptirdim ama sonucu almaya gitmedim o net sonuç yok elimde... Ama iki hastanenin de değerleri var, aslında merak da ediyorum. Değerler nasılsın olmalı bilmiyorum da.. Benim hacettepe de papp a 7,10 bhcg de 52,6 çıktı. Bir gün sonra gazi de yaptırdığım testte ise papp a 6.72 ve bhcg 6.72 çıktı. Anlam veremedim. Seninki kaçtı?
Iyi aksamlar kizlar
Bugun yine cikardim
İşte bu da benim göbeğim kızlareskiden de vardı bu göbek ama Göbekten mi bebekten mi anlamadım onu
Alt karın bölgemde beybi Allah'ın izniyle
Günaydın bu arada
Geceleri uykum kaçmaya başladı neden bilmiyorum.
3 de bir uyaniyorum gün ağarıyor uzerime.
Çok erken daha ya azıcık daha uyku diye dolaniyorum.
Naparsam yapim dalamiyorum.
Bir sikayetimde yok anlamadim.
Kot giymeyi özledim ben küçük beden baktim o zaman tam oldu ama cok sıktı dedigine bakayım canim sagolben aldim lc.den cicekli kot dar pantolon tam baharlik cok hosuma gitti. Birde siyah aldim keten gibi. Her yerde giyilir gunluk hayatta işte. Basta kot beni de sıkti gibi ama bedenimden 2 beden buyuk aldim
Hm nin taytları guzelKizlar guzel hamile pantolonu bulamıyorum lc de kot olanlar sıkıyor insanı varmi başka yerden alıp da memnun kalan kalin tayt bulabilsem daha rahat ama taytlarda çok ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?