2018 Ekim Anneleri

Benim kanamam var bu rüyayı bende okadar çok görüyorum ki farklı farklı versiyonlar kabus resmen yaşadığım yetmiyor gibi bide rüyalarıma giriyor

Ben rüyamda gördüm büyük bir stres ve korku yaşadım değil ki hem rüyamda görecem hem gerçekte yaşayacam Canı gönülden diliyorum ki her kanamalı anne bir an önce gönül ferahlığına kavuşur. Kanamalarınız biter ve hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

Hicccc almamışsın suppeerrr..... Benim şimdiden en son 3 tu sanıyorum ki 4 kg oldu
Yeter ki sağlıklı olsunlar da kilo alsam da önemli olmaz.
Nasıl gidiyo senin canım durumlar nasıl ?bende kahvengiler eskisi kadar olmasa da devam ediyo

Bende cok kilo aldim 58 falandim normald simdi ac karnina 62. Ama ilk zamanlari cok zor atlattim depresyona gitmistim resmen garip bi mide bulantisi asiri halsizlik agzim dilim bi tuhaf oluyordu simitle ekmekle gecirdim simdide yiyorum herseyi ama sahane hissetmiyorum. Hala cok enerjim dusuk isteksizim evin isini dogru duzgun yapmiyorum kimseyle gorusmuyorum ne yuruyus ne bisey. Oyle evde oturarak gunler geciyor. Bu silkelenip kendime gelmem lazim kilo almaktan da catlaklardan da cok korkuyorum ((

Yaa hiç almamıssın ne güzel ben rekordayım o zamn bnm de iştahım cok yok ama alıyorum ne hikmetse işte
yok canim bence rekor bende ben 5 kilo almisim
Ikiz olunca sanirim karnimda cok cıkti senin nasil gobüs? Dr. Bana her ay 1 kilo dedi. Sen nasilsin? Bebislerin cinsiyetini soyledi mi dr.un. bana bi kiz bi erkek dedi ama degisebilir dedi.
Bugun kontrolum var belki net sekilde soyler
Birde benim alt tarafimda hep bi baski var suanda bile var. Senin var mi oyle bir durum?

bende ayni senin gibiyim canim hala hic agzimin tadi yok. Bide ben yemek dusununce de midem bulaniyor. Ama evde miskinlik edince insan daha da miskinlesiyor. Dun farkettim onu. Acayip yorgun hissediyordum kendimi. Sonra bi isim vardi disari ciktim cok iyi oldu. Acildim resmen

Ben de artik son hafta diyorum bu haftasonundan itibaren bi kendime gelmem lazim benim bi de cocugum var evde durmak istemiyor havalarda guzel parka goturmek iskence oldu bana market alisverisimi bile eve siparis veriyorum durumum vahim

Canım kan değerlerine d vitaminine falan baktırdın mı bazen onların eksikliği de yorgunluk halsizlik isteksizlik yapıyor. Yurtdışındaydın galiba değil mi buradaki gibi istediğinde kontrol ettirebiliyor musun hiç bilmiyorum ama belki böyle bir durumun vardır. Benim kan değerlerim yükseldiğinden beri.çok şükür daha iyiyim ben de senin gibiydim öncesinde

AMIIINNN

Hanımlar b 12 ve demir ilacı içtiğimden beri halim keyfim iyi halsizlik az oluyor ilk 2 ay ben de böyleydim 3.ay da bulantım da azaldı şimdi de yok gibi kanaması olanlar progestanı aksatmayın derim ben iğne de oluyorum ve kanama alanın gitmiş dediler 15 gün önce bu perşembe kontrolüm var yine bakalım sağlıklı doğumlar dilerim

Canım ya İnan bende aynı şeyleri hissediyorum bir an bunları ben yazdım hissettim

Canım ya İnan bende aynı şeyleri hissediyorum bir an bunları ben yazdım hissettim
Nerde o ilk hamilelik suslen puslen kes suratim parliyordu resmen her goren bi iltifat ne yakismis hamilelik diye. Cocukta yok yemegimi de annem yapiyor annem yapmasa da disardayim hep zaten bu boyle tam bi hayal kirikligi oldu bende :)) belki ardarda yapinca boyle oluyo bi arkadasim 6 yil sonra yapti yine severek geciriyor hamileligini ne yapalim biz de cocuklar buyuyunce rahatlicaz diye dusunup teselli bulcaz :/

ay benim yuzumu hep sivilce kapladi canim ya nasil oldu oyle parlaklik?

ay benim yuzumu hep sivilce kapladi canim ya nasil oldu oyle parlaklik?
Vallahi hic bilemiyorum normalde cok burda foto falan patlasmiyorum ama cok icimden geldi sonra geri silerim :) bu resimde 17 haftalik kizim karnimda fizik falan oldugu gibi duruyo azcik gobis cikti bunda daha 14 haftalik olmadim tipim kaydi gobek mi cikti yagmi bagliyorum belli degil tuhaf bi haldeyim

Eklentiler

• A7616A9F-26D4-4C49-B326-76E085436E2C.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 85
Ya bende her yaz geziyordum ordan oraya ordan oraya kuş gibi.
Tuhaf hissediyorum agirlasicam gidemicem bu yaz vs. Diye.
Ama surda 2-3sene zor sonrası bahar bahçe diyorum.
Sabret.
Esime baskı yapiyorum su yazlik isini hizlandiralim ben yazin kapanamam eve diye.

InsAllah oglum gibi bir bebek olur diye duam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…