Kendimi gördüm resmen. İzole hayattan çıkmam lazım dedim haftasonu gezdim ve hala bacaklarım ağrıyor. Yine kapandim eveBende cok kilo aldim 58 falandim normald simdi ac karnina 62. Ama ilk zamanlari cok zor atlattim depresyona gitmistim resmen garip bi mide bulantisi asiri halsizlik agzim dilim bi tuhaf oluyordu simitle ekmekle gecirdim simdide yiyorum herseyi ama sahane hissetmiyorum. Hala cok enerjim dusuk isteksizim evin isini dogru duzgun yapmiyorum kimseyle gorusmuyorum ne yuruyus ne bisey. Oyle evde oturarak gunler geciyor. Bu silkelenip kendime gelmem lazim kilo almaktan da catlaklardan da cok korkuyorum((
Yok ben değil ama yaptırmak istemeyenler oluyomuş benim bi bilgim yok oyüzden hemşire de istersen doktoruna da sor deyince acaba neden diye aklıma takıldıTeşekkürler canım benim, faydası olursa ne mutlu
Ben kendi çocukluğumdan biliyorum, annem olmadığı için babannem büyüttü beni. annemi küçük yaşta kaybetmiştim. Tuvalete mutlaka babannemle gider, tuvalet bitene kadar onu bırakmaz habire konuşurdumTuvalet deliği beni yutacak babanne nolur gitme derdim ve evimizdeki alaturka tuvaletti, ondan bile korkarken bi de misafirlikte klozet falansa hayatta oturmaz kabızlıktan ölürdüm Dediğin çok doğru her çocuk için farklı bir deneyim, inşallah en kısa zamanda alışır prenses
Ben de 3 kilo almıştım son kontrolde ama 2 haftadır kesin bir 2 kilo daha almışımdır. Bir de yaz meyveleri falan da çıktı ya, dünyaları yiyesim gelior. Nasıl bir anda açıldı iştahım yaAma işin kötüsü süt ve özellikle de yoğurtla aram hiç iyi değil, çok zorlarsam günde bir bardak sütü anca içiyorum. Yoğurt da ayran falan olursa anca öyle tüketebiliyorum ya da sos olarak yemeklere döküyorum bazen
Benim ilk gebeliğimde de kanama sorunlarım olmuştu ama doktor tetonoz aşını yaptır demişti ve ben de güverek yaptırmıştım hatta sanırım 2 doz şeklinde vurulmuştum. Bilmiyorum ki bi zararı falan mı oluyomuş neden yaptırmak istemiyosunuz?
Ben henüz hiçbir şey hissedemiyorum ya acaba iyi mi kötü mü bilemedimzaten ilk oğlumda da taaa 18.haftada hissedebilmiştim. Şimdi sabırsızlanıyorum ama ufak tefek gaz hareketlenmeleri dışında bir şey hissedemedim henüz
Al benden de o kadar canım ya... Acaba geçti mi ay bugün akıntı sarı gibi falan düşündüğüm günler gece kesin rüyama giriyo: kanamam oluyo hastaneye koşuyoruz falan. Hep bi kabusHayırlısıyla sağlıkla atlatsak şu süreçleri de kanama kabusu sona erse bi
Onu denedim de kızım uykudan uyanınca çıldırıyor yapmak istemiyor nasıl anlatayım çocuk delirmiş gibi oluyor kendi isteğiyle uyanmadığından. Aslında bezi bırakınca tamamen bırakmak gerek bunu biliyorum da gece huysuzluğunu nasıl çözeceğimi bulamadımÇok güzel ama bence bez bağlamayın kesinlikle gece tutuyordur bu sorun olmazki ben ilk zamanlar geceleri kaldırıyordum yaptırıyodum uykudayken sonra alıştı hiç kalmıyor gece yani
Canım güzel bir dille anlatsan anne ben şu an pek müsait değilim sağlık durumu olarak başka zaman yapsak hazırlık falan yapmaya yardım edemem falan desen anlamaz mı? Bazen neyse söylemek gerek alınsa gücense de durumu farketmeleri için söylemek gerekiyorKızlar ya kaynanam geldı aramz hc ıyı olamadı sevmezdı benı acık oldm ıcın sndı yatılıya geldı bıkac gn yetmz gbı halaları dayıları falan cagarckms ya bn ne haldeym cocuk dusmesn dıye yatym mılletı toplıck somdı erkeklern yanında nsl yatcm of valla sınırlerım bozuldu
Canım eşinle konussana konussun annesi ile sen o halde iken ben su an nasıl sinirlendim o nasıl bir zihniyet ya senin kanaman oldu tehlikeli durum valla hiç kasma kendini sonradan cok pişman olursun bişey olursa konus eşinleKızlar ya kaynanam geldı aramz hc ıyı olamadı sevmezdı benı acık oldm ıcın sndı yatılıya geldı bıkac gn yetmz gbı halaları dayıları falan cagarckms ya bn ne haldeym cocuk dusmesn dıye yatym mılletı toplıck somdı erkeklern yanında nsl yatcm of valla sınırlerım bozuldu
Ben olsam kaynanaya direkt söylerdim kalabalık misafir için uygun Değilim diye..Kızlar ya kaynanam geldı aramz hc ıyı olamadı sevmezdı benı acık oldm ıcın sndı yatılıya geldı bıkac gn yetmz gbı halaları dayıları falan cagarckms ya bn ne haldeym cocuk dusmesn dıye yatym mılletı toplıck somdı erkeklern yanında nsl yatcm of valla sınırlerım bozuldu
Canımm iyiyim ben şu sıralar cok ayakta kalınca belim agrıyor daha şimdiden. Bende 4 aldım ama alırım dahada artık göbiş cıktı herkes artık anlıyor hamile oldgumu brlli ediyor benimkiler kendilerini. En son 16 gün önce gttim doktora bir hafta sonra gidecegim o zamn belli olur heralde bakalım. Baskı bende yok ama idrara cok cıkıyorum ben .yok canim bence rekor bende ben 5 kilo almisim
Ikiz olunca sanirim karnimda cok cıkti senin nasil gobüs? Dr. Bana her ay 1 kilo dedi. Sen nasilsin? Bebislerin cinsiyetini soyledi mi dr.un. bana bi kiz bi erkek dedi ama degisebilir dedi.
Bugun kontrolum var belki net sekilde soyler
Birde benim alt tarafimda hep bi baski var suanda bile var. Senin var mi oyle bir durum?
Ben yatarm kendılerı utansn koskoca adamlar glck gelınlerını yanlarnda yatrmaya uyanmıckmı esım yok bıkac ay sehr dısında kendı annem ynmda hızmetcılık yaptrck mılletı toplck basıma gulup eglenıyolar bıdemkahkahalar habaadamucusuyoCanım güzel bir dille anlatsan anne ben şu an pek müsait değilim sağlık durumu olarak başka zaman yapsak hazırlık falan yapmaya yardım edemem falan desen anlamaz mı? Bazen neyse söylemek gerek alınsa gücense de durumu farketmeleri için söylemek gerekiyor
Oyle olmcada acıgım ya gorgusuzum oluyo ınsan mısafır gelck durumda olmadmı grmesı lazm onun cocugnun bebegımı taısyrm durumum cok rısklı yaBen olsam kaynanaya direkt söylerdim kalabalık misafir için uygun Değilim diye..
Ya bu arada ben yatmayı bırak yavsş yürüyorum diye onu bile tuhaf karşılayanlar oluyor,eşim de buna dahil !yapma böyle sakınan göze çöp batar diyorlar bizim Zamanımızda biz neler yapıyorduk hamileyken diye başlıyorlar anlatmaya bıktım ya anlamıyorlar halden kimseyi göresim yok bu Yüzden
Yalniz degilmisim demekki yarisina geldik nerdeyse sabredelim artik hersey guzel olacak :))Kendimi gördüm resmen. İzole hayattan çıkmam lazım dedim haftasonu gezdim ve hala bacaklarım ağrıyor. Yine kapandim eve
Benim kız bu ay 2.5 yaşına giriyor canım aslında tutabiliyor geldiğinde söyleyebiliyor hatta hafta sonu şehir dışındaydık dışarıda gezdiğimiz için bez bağlamıştık ortam bulamazsak lavabo diye kalacağımız yere gittik gece bir baktık ki hala çiş yapmamış 8 saat tutmuş şok oldum korktum da çok sonraki gün de avm deydik çocuk tuvaletleri oluyor ya oraya gitmek için her defasında söyledi orada yaptı öğrenmek üzereyiz de gece sorunumuzu nasıl çözeceğiz onu bilemiyorum
Kızlar ya kaynanam geldı aramz hc ıyı olamadı sevmezdı benı acık oldm ıcın sndı yatılıya geldı bıkac gn yetmz gbı halaları dayıları falan cagarckms ya bn ne haldeym cocuk dusmesn dıye yatym mılletı toplıck somdı erkeklern yanında nsl yatcm of valla sınırlerım bozuldu
pixielix canım bende aynıyım hamileliğimin ilk ayı içtim süt o gün bugündür annem yaptıysa içiremedi sütü pudingler mi yapmadı direk kusuyorum yogurt a gelince ona da daha yeni alıstım bir aydır yiyorum ama ayran içiyorum bunyüzden vicdanım hiç rahat degil
Ben olsam kaynanaya direkt söylerdim kalabalık misafir için uygun Değilim diye..
Ya bu arada ben yatmayı bırak yavsş yürüyorum diye onu bile tuhaf karşılayanlar oluyor,eşim de buna dahil !yapma böyle sakınan göze çöp batar diyorlar bizim Zamanımızda biz neler yapıyorduk hamileyken diye başlıyorlar anlatmaya bıktım ya anlamıyorlar halden kimseyi göresim yok bu Yüzden
Benim cevrem de biraz benden farkli esimin ailesi falan ben daha kibar buyumusum tamamen farkli kulturler o yuzden bazi seylere onlar kadar dayanikli degilim ya da tepkilerim farkli oluyo kac ay neler cektim kalkmis bana psikolojiktir soyledir boyledir bakislari bile bi tuhaf sanki ben numara yapiyorum abartiyoruM o yuzden ben de boyle zamanlarda tamamen uzaklasmayi tercih ediyorum cok rahatsiz edici gorusmuyorum yanlista anliyorlarsa anlasinlar zerre kadar umrumda degil kapimi kapatiyorum evimde kafam rahat ohh.Ben olsam kaynanaya direkt söylerdim kalabalık misafir için uygun Değilim diye..
Evet ozaman hiç kaldırmayın tutuyorsa sorun olmaz yatmadan yaptırın ama bez bağlamayın kesinlikleOnu denedim de kızım uykudan uyanınca çıldırıyor yapmak istemiyor nasıl anlatayım çocuk delirmiş gibi oluyor kendi isteğiyle uyanmadığından. Aslında bezi bırakınca tamamen bırakmak gerek bunu biliyorum da gece huysuzluğunu nasıl çözeceğimi bulamadım
Sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara sonucta senin şuan ki durumun sıkıntılı açıkça söyle yat keyfine bak boşver kimse senden ve bebeğinden önemli değilKızlar ya kaynanam geldı aramz hc ıyı olamadı sevmezdı benı acık oldm ıcın sndı yatılıya geldı bıkac gn yetmz gbı halaları dayıları falan cagarckms ya bn ne haldeym cocuk dusmesn dıye yatym mılletı toplıck somdı erkeklern yanında nsl yatcm of valla sınırlerım bozuldu
Off ne dıcemı bılmym artk bıseyde denmıyo yaDışarda olmak alışma konusunda daha iyi olabiliyor.Yani dısarı cikmaktada fayda var.Hem kafalarida dagiliyor.
Gece uyanmadan kalkiyorsa omuzunda alip hemen yaptirabilirsin canim.
Yoksa hemen yatarken ve erkenden kaldirarak ancak cozum olur.Ama baglama bence de konus istersen.Belki kendini ayarlayacaktir o da duydukca.
Kesinlikle azcik dayanilacak,idare edilecek bir mevzu degil.Acikca soyleyeceksin canim.
Illa ki geleceklerse gelenlerden anlastiklarina soyle,yataginda yat.
Canim yogurt ve ayran daha bile iyi.
Gayet rahat ol bence
Şu zaman kavramı degisse keske bi :))))
Ya en basiti giyim aliskanliklari bile cok farkli kaldi ki beslenmesi,hava etkeni vs var.
Eskilerde iyi ki dogurmus zaten yoksa bizde kucuklugumuzden olmuyora aşılanmış olurduk :)))))))
Süt işini bende doktoruma söyledim içemiyorum swvmiyorum çünkü peynir yoğurt ve ayran yiyorum doktorumda sorun yok içmen gerkemiyor dedi bunları yiyiorsan ..pixielix canım bende aynıyım hamileliğimin ilk ayı içtim süt o gün bugündür annem yaptıysa içiremedi sütü pudingler mi yapmadı direk kusuyorum yogurt a gelince ona da daha yeni alıstım bir aydır yiyorum ama ayran içiyorum bunyüzden vicdanım hiç rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?