2018 Ekim Anneleri

Hepinize selamlar kontrolde bebegimin ense kalınlığının arttığını söylediler şu hafta bitsede nifty test sonucumu alsam. Yaşlandım 15 günde.
Bazı arkadaşlar hiç kilo almamış bende almadım başta 2 kg vermiştim öyle de kaldım.
Doktor cinsiyet için kız dedi ve heryerim sivilce. Sırtım yüzüm acı aci lamba gibi küçük sivilceler.
Tek derdim saglikli olsunda başka bir şey istemiyorum kilo alayım sivilce çıksın yeterki küçük kızım iyi olsun

Kendimi gördüm resmen. İzole hayattan çıkmam lazım dedim haftasonu gezdim ve hala bacaklarım ağrıyor. Yine kapandim eve

Yok ben değil ama yaptırmak istemeyenler oluyomuş benim bi bilgim yok oyüzden hemşire de istersen doktoruna da sor deyince acaba neden diye aklıma takıldı

Kızlar ya kaynanam geldı aramz hc ıyı olamadı sevmezdı benı acık oldm ıcın sndı yatılıya geldı bıkac gn yetmz gbı halaları dayıları falan cagarckms ya bn ne haldeym cocuk dusmesn dıye yatym mılletı toplıck somdı erkeklern yanında nsl yatcm of valla sınırlerım bozuldu

Çok güzel ama bence bez bağlamayın kesinlikle gece tutuyordur bu sorun olmazki ben ilk zamanlar geceleri kaldırıyordum yaptırıyodum uykudayken sonra alıştı hiç kalmıyor gece yani
Onu denedim de kızım uykudan uyanınca çıldırıyor yapmak istemiyor nasıl anlatayım çocuk delirmiş gibi oluyor kendi isteğiyle uyanmadığından. Aslında bezi bırakınca tamamen bırakmak gerek bunu biliyorum da gece huysuzluğunu nasıl çözeceğimi bulamadım

pixielix canım bende aynıyım hamileliğimin ilk ayı içtim süt o gün bugündür annem yaptıysa içiremedi sütü pudingler mi yapmadı direk kusuyorum yogurt a gelince ona da daha yeni alıstım bir aydır yiyorum ama ayran içiyorum bunyüzden vicdanım hiç rahat degil

Canım güzel bir dille anlatsan anne ben şu an pek müsait değilim sağlık durumu olarak başka zaman yapsak hazırlık falan yapmaya yardım edemem falan desen anlamaz mı? Bazen neyse söylemek gerek alınsa gücense de durumu farketmeleri için söylemek gerekiyor

Canım eşinle konussana konussun annesi ile sen o halde iken ben su an nasıl sinirlendim o nasıl bir zihniyet ya senin kanaman oldu tehlikeli durum valla hiç kasma kendini sonradan cok pişman olursun bişey olursa konus eşinle

Ben olsam kaynanaya direkt söylerdim kalabalık misafir için uygun Değilim diye..
Ya bu arada ben yatmayı bırak yavsş yürüyorum diye onu bile tuhaf karşılayanlar oluyor,eşim de buna dahil !yapma böyle sakınan göze çöp batar diyorlar bizim Zamanımızda biz neler yapıyorduk hamileyken diye başlıyorlar anlatmaya bıktım ya anlamıyorlar halden kimseyi göresim yok bu Yüzden

Canımm iyiyim ben şu sıralar cok ayakta kalınca belim agrıyor daha şimdiden. Bende 4 aldım ama alırım dahada artık göbiş cıktı herkes artık anlıyor hamile oldgumu brlli ediyor benimkiler kendilerini. En son 16 gün önce gttim doktora bir hafta sonra gidecegim o zamn belli olur heralde bakalım. Baskı bende yok ama idrara cok cıkıyorum ben .

Ben yatarm kendılerı utansn koskoca adamlar glck gelınlerını yanlarnda yatrmaya uyanmıckmı esım yok bıkac ay sehr dısında kendı annem ynmda hızmetcılık yaptrck mılletı toplck basıma gulup eglenıyolar bıdemkahkahalar habaadamucusuyo

Oyle olmcada acıgım ya gorgusuzum oluyo ınsan mısafır gelck durumda olmadmı grmesı lazm onun cocugnun bebegımı taısyrm durumum cok rısklı ya

Dışarda olmak alışma konusunda daha iyi olabiliyor.Yani dısarı cikmaktada fayda var.Hem kafalarida dagiliyor.
Gece uyanmadan kalkiyorsa omuzunda alip hemen yaptirabilirsin canim.
Yoksa hemen yatarken ve erkenden kaldirarak ancak cozum olur.Ama baglama bence de konus istersen.Belki kendini ayarlayacaktir o da duydukca.

Kesinlikle azcik dayanilacak,idare edilecek bir mevzu degil.Acikca soyleyeceksin canim.
Illa ki geleceklerse gelenlerden anlastiklarina soyle,yataginda yat.

Canim yogurt ve ayran daha bile iyi.
Gayet rahat ol bence

Şu zaman kavramı degisse keske bi :))))
Ya en basiti giyim aliskanliklari bile cok farkli kaldi ki beslenmesi,hava etkeni vs var.
Eskilerde iyi ki dogurmus zaten yoksa bizde kucuklugumuzden olmuyora aşılanmış olurduk :)))))))

Benim cevrem de biraz benden farkli esimin ailesi falan ben daha kibar buyumusum tamamen farkli kulturler o yuzden bazi seylere onlar kadar dayanikli degilim ya da tepkilerim farkli oluyo kac ay neler cektim kalkmis bana psikolojiktir soyledir boyledir bakislari bile bi tuhaf sanki ben numara yapiyorum abartiyoruM o yuzden ben de boyle zamanlarda tamamen uzaklasmayi tercih ediyorum cok rahatsiz edici gorusmuyorum yanlista anliyorlarsa anlasinlar zerre kadar umrumda degil kapimi kapatiyorum evimde kafam rahat ohh.

Evet ozaman hiç kaldırmayın tutuyorsa sorun olmaz yatmadan yaptırın ama bez bağlamayın kesinlikle

Sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara sonucta senin şuan ki durumun sıkıntılı açıkça söyle yat keyfine bak boşver kimse senden ve bebeğinden önemli değil

İlk sıkıntılı zamanlarda benim de kayınvalidem geldi o kadar mide bulantısı çektim mutfaga giremedim kalkıp bi bardak su vermedi.. Gerçekten bazı insanlar merhametten yoksun

Hiç canını sıkma canım sen yat dinlen

Off ne dıcemı bılmym artk bıseyde denmıyo ya

Süt işini bende doktoruma söyledim içemiyorum swvmiyorum çünkü peynir yoğurt ve ayran yiyorum doktorumda sorun yok içmen gerkemiyor dedi bunları yiyiorsan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…