2018 Ekim Anneleri

Gelen olursa dedın gıbı ypcm bnm ytmam lazm yanı bukdr dusuncesızlk saggısızlk olmz kadn aldı kumandayıda kendımıstedı gbı taklıyı

Şakın kendini yorma hizmet etme aynen yatmaya devam et. Düşük tehliken var hiç kimse evladından kıymetli olamaz. Bebeğini düşün yerden çöp bile alma . Allah yardımcın olsun

Kızlar sıhbet edelım odama cıktım sıkıldım valla oglu burda yok ya kendı ıstedıgı gıbı parmağında oynatcak sandı bızı sesımızı cıkarmadımız ıcın

Canım merhaba
Bende aldım kakao yağı kavanoza koydum suyun buharıyla erittim öyle sürdüm her defasında aynı şeyi mi yapmak gerekiyo yoksa katı haliyle mi sürecem
Bana o şekilde anlattılar katı olacak eline alınca eriyecek diye ama senin ki de mantıklı geldi bana her seferinde çok uğraştırıcı oluyor ben gerçi daha hergün sürmeye başlamadım şimdilik banyodan çıktıktan sonra ancak yapıyorum

Hepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm
Kiz dur ben daha almaya baslamadm. Vermem bile yeni durdu. 57 ile kalmstim 54e indm. Artik yavastan almaya baslarm ki ben ilk hamilelgmde de boyle olmustu

Kızlar sıhbet edelım odama cıktım sıkıldım valla oglu burda yok ya kendı ıstedıgı gıbı parmağında oynatcak sandı bızı sesımızı cıkarmadımız ıcın
Kadinin kadini anlamasi gerekmez mi diye dusunuyo insan. Iyi yapmissin dunya yansa umursamamamz gerekn zmanlrdayiz. Kafani dinle

İyi yapmışsın canım rahatına bak sen. Laf edecek olurlarsa duymazdan gel umursama kafana da takma. Onlar sana hizmet etsin bi zahmet
Cnm gercktn elımden geldınce susuyorum ama artk sustukça ınsanın ustune gelırler ya ayn oyle smdode asada anneme o artk benm kızımmdıyo ogluna ondan sana karı olmaz derken nerdeydo aklı bıkere annelık yaptımı acaba sırf goz boyama en sevmedm hareket nekdr asalauıcı bılaf dımı

Ayn cnm elımızı karnımıza koyup tatlı bebilerle konusalm sevelm onları en guzelı dını
Bende tum insanlarla iletisimi kestim. Boyle farkli bi ruh halindeyim her laf batiyo. Ya kavga edip milletle arami bozcam yada en bastan konusmcam. Bi esim var onada takiyom da adami nereye yolliyim:) adami bu ara kendimden sogutmazsam iyi valla

Mantikli bir çözüm bulamazsam öyle yapayim henuz kilo alamadim ama gobekten sıkıyor o yuzden giyemiyorum

Bende tum insanlarla iletisimi kestim. Boyle farkli bi ruh halindeyim her laf batiyo. Ya kavga edip milletle arami bozcam yada en bastan konusmcam. Bi esim var onada takiyom da adami nereye yolliyim:) adami bu ara kendimden sogutmazsam iyi valla
Ay cnm esın yanında ne gzl bnmkı sehır dısında 3 ay daha yok yanımda bırlkteyken dıdısılır zaten hep ama yokken okdr ıhtıyacm oluyokı ona bu zor zamanlarımda elımı tutaa sankı hersy gecıcek gıbı

O caglardan onlar biraz zor cikar dedigin gibi gunahlari boynuna ahini aliyorlar o da onlardan bi sekilde cikiyor yazik farkinda degiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…