Aynen benmde ilk tercihim esim olur. Nazimi en cok o cekiyor yinede. Allah yardmcn olsun arkadsm. Ben konulari kacrdm ama kndi evinde neden kalmiyrsn? Yada ailen varsa onlarn yaninda? Yani mutlaka zorunda kalmssndr. Benm daha dun aklma geldi esim olmadan kv de kalmak cok zor kalmadm ama mecbur da birakmasn RabbmAy cnm esın yanında ne gzl bnmkı sehır dısında 3 ay daha yok yanımda bırlkteyken dıdısılır zaten hep ama yokken okdr ıhtıyacm oluyokı ona bu zor zamanlarımda elımı tutaa sankı hersy gecıcek gıbı
Ben yaptırmayacağım. Kısırlık yapıyormuş
Benimde burnum kanıyor hep
Benim ilk sağlıklı gebeliğim ondan canm herşeyde bişey arar oldum :)Kiz dur ben daha almaya baslamadm. Vermem bile yeni durdu. 57 ile kalmstim 54e indm. Artik yavastan almaya baslarm ki ben ilk hamilelgmde de boyle olmustu
Ayy hiç öyle düşünme bizimkiler yanımızda da ne oluyo canm bak hergün bi anne kocası sinirlendirdiği için hastanenin yolunu tutuyo bebişinden endişe edip. Sen kaynanan gidince annenle daha dakin bi hayat sürersin şu tehliken de bi geçse allahın izniyle. Benimki de ilaç kullanıyorum diye sürekli beni üzüyo sonra pişman oluyo ama yapıyo yapacağını. Baba olmaya hazır değilmiş paşam pişman olmuş o kadar üzülüyorum ki yavrumu daha yeni yeni kabullenmeye başladı ki tam kabullenmiş değil hazır değilim deyip duruyo bende Ağlıyorum daha doğmadan çekeceğin varmış diyorum kendi kendime. Gelince sana huzur mu verecek bulur oda senin canını yakacak bişeyAy cnm esın yanında ne gzl bnmkı sehır dısında 3 ay daha yok yanımda bırlkteyken dıdısılır zaten hep ama yokken okdr ıhtıyacm oluyokı ona bu zor zamanlarımda elımı tutaa sankı hersy gecıcek gıbı
Benim tokken öyle çıktı endişe ettim ama akşam eşimin arkadaşına gittik kadın 5 kilo almış toplamda çocuğu 4 kusur kilo doğmuş bebeğin eşi suyum bebek toplam 5 kiloydu doğumdan sonra eskisinden daha zayıftım dedi uzülme sonra sevineceksin kilo almayanlar bebeği besliyo demektir dedi mutlu oldum :)Bende kilo almiyorum canim acken 1 kilo eksik tok 1 kilo fazla hep ayni takmamak lazim galiba zaten cok istahli bir insan degilim hamilelikden önce ne kadar yiyorsam şimdide ayni
Ins hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Benmde ikinci olcak ama her dra gidisimde az da olsa tedirgn olurum.Benim ilk sağlıklı gebeliğim ondan canm herşeyde bişey arar oldum :)
Gözün aydın canım. Rahim ağzına alttan mı muayene etti yoksa ultrason la mı benim riskim olabilir rahimde perde vardı bebiş yırtmadıysa dikiş atacaklar ona göre hazırlıklı gideyimmadem k.valide utanmadan cagiriyor bende utanmadan salonun 3lu koltuguna yatardim. Ayni sey bizde de oldu k.valide hic buyu etmedi. Hatta karsi taraf gelin hamile gelmeyelim dediler. Anlayisli davrandilar.
Kizlar bugun cok sukur bebislerimi gordum
Biri kesin erkek dedi digeri bagdas kurmus bıdik, gostermedi bize cknsiyetini. Allaha sukurler olsun sagliklari yerinde. Dr. Rahim agzi uzunluguna bakti. Buna gore eger bu uzunluk kisa ise rahim agzina dikis atiliyormus. Cok sukur erken dogum riskim yokmus dikis atilmayacak dedi. Allahim dunyalari bana verdiler sanki. Bacaklarini ellerini parmaklarini gordum bidiklarimin Allah.a cok sukur
Ben sıkıntı mı var diye korktum ama normalmiş çok şükür :)Ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri 2 kilodan fazla verdim. Bulantım olmadı hiç iştahım da azalmadı ama daha düzgün yemeye başladım. Dışardan çok yemek yiyordum onu azalttım. Bebek de sağlıklı olduğu sürece bence sorun yoktur. Zaten alacağız illaki ileriki aylarda, dert etmeyin.
Amin inşallah. hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşalım hayırlıyla inşallahIns hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Benmde ikinci olcak ama her dra gidisimde az da olsa tedirgn olurum.
Kısırlık yapmıyor aksine yatırmazsanız ve çocuk bir şekilde tetanoz mikrobuna maruz kalırsa malesef acı çeke çeke ölüyor.Ben yaptırmayacağım. Kısırlık yapıyormuş
4 3 arası dedı cnm43 cm mi canim yoksa 4-3 cm mi?
Bn evlenp sehır dısına geldm cnm esımde sımdı baska senepten dolayı uc aynyok aılem yanımda sagolsn kaynanada geldı sımdı bızde bıkac gun kalmaya annemı gondermeye calısıyolar bana bakcakmıs aramız hıc ıyı olmado kı ne laflar ettıler bn ahzımı acmadm genedeAynen benmde ilk tercihim esim olur. Nazimi en cok o cekiyor yinede. Allah yardmcn olsun arkadsm. Ben konulari kacrdm ama kndi evinde neden kalmiyrsn? Yada ailen varsa onlarn yaninda? Yani mutlaka zorunda kalmssndr. Benm daha dun aklma geldi esim olmadan kv de kalmak cok zor kalmadm ama mecbur da birakmasn Rabbm
Nasıl ya esın mı baba olmaaya hazır degılmıs oylemı dedı nıye yapmıs afedersn bnce sınırden dıyodur alsın kucagına bak görürsün nekdr pısman olck o laflardn bıran once gtse olmuyo anlasamıyoruz o kendını ovmeyı cocuklarnı ovmeyo cok sevıyo olmuyo ılla laf sokcak bısıler bukuo banaAyy hiç öyle düşünme bizimkiler yanımızda da ne oluyo canm bak hergün bi anne kocası sinirlendirdiği için hastanenin yolunu tutuyo bebişinden endişe edip. Sen kaynanan gidince annenle daha dakin bi hayat sürersin şu tehliken de bi geçse allahın izniyle. Benimki de ilaç kullanıyorum diye sürekli beni üzüyo sonra pişman oluyo ama yapıyo yapacağını. Baba olmaya hazır değilmiş paşam pişman olmuş o kadar üzülüyorum ki yavrumu daha yeni yeni kabullenmeye başladı ki tam kabullenmiş değil hazır değilim deyip duruyo bende Ağlıyorum daha doğmadan çekeceğin varmış diyorum kendi kendime. Gelince sana huzur mu verecek bulur oda senin canını yakacak bişey
Yani asi vurulmasindan yanayim da twk sebep o degldr herlde. zaten sadece tetenoz vurulmuyor mu?Benim yengem gebelikte aşılarını yaptırmadığı ıcın yeğenim sakat dogmuştu yani kısmı olarak
Keske gelmeselerdi hic. Aman ya cok sinir bozucu. Git desen diyemezsin. Artik onlarn yaninda kendine ayri bi dunya kurup hayatina bakmak en guzeli. En azndan kendi evindesin o da ayri bi avantj bence. Aslnda gelcklerini ogrenir ogrenmez annenlere gitcgni soyleseysin ise yarar miydi ki acabaBn evlenp sehır dısına geldm cnm esımde sımdı baska senepten dolayı uc aynyok aılem yanımda sagolsn kaynanada geldı sımdı bızde bıkac gun kalmaya annemı gondermeye calısıyolar bana bakcakmıs aramız hıc ıyı olmado kı ne laflar ettıler bn ahzımı acmadm genede
Bence de denmez. Her asinin mutlaka bi yan etkisi vardir cogu ilac gibi. Ama su zamanda artik mecburuz maalesf. Goclerde etklidir ama benm aklima daha cok gidalar geliyor. Yedigimiz hersye artik acaba mi diyorum. Sonrada dusun dusun nereye kadar oluyorum:)Bunu doktorunla mutlaka konusmalisin.
Birebir kisirlik yapiyor denemez.
Ki dogdugunda bebeginede yapilacak.Seninde tamamlama dozlarin o zaman olacak mesela.
Soylentiyi cok duydum ama arastirmadim.Uzun vadede mi oluyormus sonuc ya da arastirma var mi?
Keske hic aşılarla midemizi bulandirmayacagimiz bi hayatimiz olsa ama bu göclerin bile hepimize sehir olarak bile etkisi var.En cok bebek olunca insani cok sıkıyor aşı işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?