2018 Ekim Anneleri

Aynen benmde ilk tercihim esim olur. Nazimi en cok o cekiyor yinede. Allah yardmcn olsun arkadsm. Ben konulari kacrdm ama kndi evinde neden kalmiyrsn? Yada ailen varsa onlarn yaninda? Yani mutlaka zorunda kalmssndr. Benm daha dun aklma geldi esim olmadan kv de kalmak cok zor kalmadm ama mecbur da birakmasn Rabbm

Ben yaptırmayacağım. Kısırlık yapıyormuş

Bunu doktorunla mutlaka konusmalisin.
Birebir kisirlik yapiyor denemez.
Ki dogdugunda bebeginede yapilacak.Seninde tamamlama dozlarin o zaman olacak mesela.
Soylentiyi cok duydum ama arastirmadim.Uzun vadede mi oluyormus sonuc ya da arastirma var mi?
Keske hic aşılarla midemizi bulandirmayacagimiz bi hayatimiz olsa ama bu göclerin bile hepimize sehir olarak bile etkisi var.En cok bebek olunca insani cok sıkıyor aşı işi.

Benimde burnum kanıyor hep

Geçmiş olsun. gebelikte burun kanaması artan kan basıncından kaynaklı olduğunu biliyorum. Ben kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığım için hassas olan kılcal damarların daha da hassaslaşmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Kiz dur ben daha almaya baslamadm. Vermem bile yeni durdu. 57 ile kalmstim 54e indm. Artik yavastan almaya baslarm ki ben ilk hamilelgmde de boyle olmustu
Benim ilk sağlıklı gebeliğim ondan canm herşeyde bişey arar oldum :)

Ayy hiç öyle düşünme bizimkiler yanımızda da ne oluyo canm bak hergün bi anne kocası sinirlendirdiği için hastanenin yolunu tutuyo bebişinden endişe edip. Sen kaynanan gidince annenle daha dakin bi hayat sürersin şu tehliken de bi geçse allahın izniyle. Benimki de ilaç kullanıyorum diye sürekli beni üzüyo sonra pişman oluyo ama yapıyo yapacağını. Baba olmaya hazır değilmiş paşam pişman olmuş o kadar üzülüyorum ki yavrumu daha yeni yeni kabullenmeye başladı ki tam kabullenmiş değil hazır değilim deyip duruyo bende Ağlıyorum daha doğmadan çekeceğin varmış diyorum kendi kendime. Gelince sana huzur mu verecek bulur oda senin canını yakacak bişey

Bende kilo almiyorum canim acken 1 kilo eksik tok 1 kilo fazla hep ayni takmamak lazim galiba zaten cok istahli bir insan degilim hamilelikden önce ne kadar yiyorsam şimdide ayni
Benim tokken öyle çıktı endişe ettim ama akşam eşimin arkadaşına gittik kadın 5 kilo almış toplamda çocuğu 4 kusur kilo doğmuş bebeğin eşi suyum bebek toplam 5 kiloydu doğumdan sonra eskisinden daha zayıftım dedi uzülme sonra sevineceksin kilo almayanlar bebeği besliyo demektir dedi mutlu oldum :)

Gözün aydın canım. Rahim ağzına alttan mı muayene etti yoksa ultrason la mı benim riskim olabilir rahimde perde vardı bebiş yırtmadıysa dikiş atacaklar ona göre hazırlıklı gideyim

Ben sıkıntı mı var diye korktum ama normalmiş çok şükür :)

Bn evlenp sehır dısına geldm cnm esımde sımdı baska senepten dolayı uc aynyok aılem yanımda sagolsn kaynanada geldı sımdı bızde bıkac gun kalmaya annemı gondermeye calısıyolar bana bakcakmıs aramız hıc ıyı olmado kı ne laflar ettıler bn ahzımı acmadm genede

Nasıl ya esın mı baba olmaaya hazır degılmıs oylemı dedı nıye yapmıs afedersn bnce sınırden dıyodur alsın kucagına bak görürsün nekdr pısman olck o laflardn bıran once gtse olmuyo anlasamıyoruz o kendını ovmeyı cocuklarnı ovmeyo cok sevıyo olmuyo ılla laf sokcak bısıler bukuo bana

Benim yengem gebelikte aşılarını yaptırmadığı ıcın yeğenim sakat dogmuştu yani kısmı olarak

Keske gelmeselerdi hic. Aman ya cok sinir bozucu. Git desen diyemezsin. Artik onlarn yaninda kendine ayri bi dunya kurup hayatina bakmak en guzeli. En azndan kendi evindesin o da ayri bi avantj bence. Aslnda gelcklerini ogrenir ogrenmez annenlere gitcgni soyleseysin ise yarar miydi ki acaba

Kizlar zaten hamur isi ekmek pastalar cikolatalar falan yenmezse öyle aman aman cok kilo alinmazki.

Yani az kilo aldim kilo almadım diye endişe etmeyin.

Ben de hic almadim bebeğim saglikli.

Hatta ayına gore normal mi gr.vs sordum
Gayet güzel dedi doktorum.

Ben bebeğe yarayacak seylerle besleniyorum.
Yani zaten bebek ihtiyacı olduğu kadarını aliyor.
Vitamin, protein ağırlıklı besleniyorum ki kemik gelişimi ya da bağışıklığına faydası olsun diye.

Geri kalan pastalar borekler sekerler ancak bize kilo olur.

Ama şu da var benim iştahım yok.

Bana yine dün ayy keske kiz olsaydi neyse 3.kiz olur diyen cıktı
kuzenim dedi.
2 gelinin olcak desene dedi.

Artık bende altta kalmiyorum.
Onunda 1 oğlu var ve bosandi.
3.isteyen doğursun 2 evlâdım sağlıklı olsun bana yeter dedim.

Hayır dinime küfreden müslüman olsa derler ya.
Sanki kendinin kizi var.

Ne zaman bitecekler bakalim buyuk sabırla bekliyorum.

Son düzenleme:
Bence de denmez. Her asinin mutlaka bi yan etkisi vardir cogu ilac gibi. Ama su zamanda artik mecburuz maalesf. Goclerde etklidir ama benm aklima daha cok gidalar geliyor. Yedigimiz hersye artik acaba mi diyorum. Sonrada dusun dusun nereye kadar oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…