- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Torununu tasıyrm sncta ya kanamam oluyo adamlar glck kanamam olsa yanlarnda bıde kom hızmet edıcek ya dalgemı gecıyolr gulcekler eglenckler bnm durumum cok umrunda dgl hala mılletı toplamayı dusunuyoSinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara sonucta senin şuan ki durumun sıkıntılı açıkça söyle yat keyfine bak boşver kimse senden ve bebeğinden önemli değil
İlk sıkıntılı zamanlarda benim de kayınvalidem geldi o kadar mide bulantısı çektim mutfaga giremedim kalkıp bi bardak su vermedi.. Gerçekten bazı insanlar merhametten yoksun
Hiç canını sıkma canım sen yat dinlen
İnşalllah sonuclar temiz çıkar sen içini ferah tutHepinize selamlar kontrolde bebegimin ense kalınlığının arttığını söyledilerşu hafta bitsede nifty test sonucumu alsam. Yaşlandım 15 günde.
Bazı arkadaşlar hiç kilo almamış bende almadım başta 2 kg vermiştim öyle de kaldım.
Doktor cinsiyet için kız dedi ve heryerim sivilce. Sırtım yüzüm acı aci lamba gibi küçük sivilceler.
Tek derdim saglikli olsunda başka bir şey istemiyorum kilo alayım sivilce çıksın yeterki küçük kızım iyi olsun
Çok haklısın canım malesef ki düşünemiyolar ya da işlerine gelmiyo gerçekten seni çok ama çok iyi anlıyorum. Hizmet falan etme aman diyim yat açıkca de drun dediklerini anlarsa anlar anlamassa da sen yine de bişey yapma kim ne düşünürse düşünsün önemli olan sen ve bebeğinTorununu tasıyrm sncta ya kanamam oluyo adamlar glck kanamam olsa yanlarnda bıde kom hızmet edıcek ya dalgemı gecıyolr gulcekler eglenckler bnm durumum cok umrunda dgl hala mılletı toplamayı dusunuyo
Günümüz aynıymısplojovic canim bizim cinsiyet belli oldu Erkek, yer ABD
Oh iyi o zman içim rahatladı braz olsun bende peynir falan yiyorum yeterli gelir heralde onlarda dediğin gbi .Süt işini bende doktoruma söyledim içemiyorum swvmiyorum çünkü peynir yoğurt ve ayran yiyorum doktorumda sorun yok içmen gerkemiyor dedi bunları yiyiorsan ..
Yalniz degilmisim demekki yarisina geldik nerdeyse sabredelim artik hersey guzel olacak :))
Ekliyorum canim,gozunaydiiin :))plojovic canim bizim cinsiyet belli oldu Erkek, yer ABD
Off ne dıcemı bılmym artk bıseyde denmıyo ya
Günümüz aynıymıs
Ben de dün gittim dr a ama popo dönüktü cinsiyeti göstermedi :)
Dışarda olmak alışma konusunda daha iyi olabiliyor.Yani dısarı cikmaktada fayda var.Hem kafalarida dagiliyor.
Gece uyanmadan kalkiyorsa omuzunda alip hemen yaptirabilirsin canim.
Yoksa hemen yatarken ve erkenden kaldirarak ancak cozum olur.Ama baglama bence de konus istersen.Belki kendini ayarlayacaktir o da duydukca.
Kesinlikle azcik dayanilacak,idare edilecek bir mevzu degil.Acikca soyleyeceksin canim.
Illa ki geleceklerse gelenlerden anlastiklarina soyle,yataginda yat.
Canim yogurt ve ayran daha bile iyi.
Gayet rahat ol bence
Şu zaman kavramı degisse keske bi :))))
Ya en basiti giyim aliskanliklari bile cok farkli kaldi ki beslenmesi,hava etkeni vs var.
Eskilerde iyi ki dogurmus zaten yoksa bizde kucuklugumuzden olmuyora aşılanmış olurduk :)))))))
Evet aynen öyle sanki ben numara yapıyorum sıradışı davranıyorum,arkamdan kim bilir görmemişin bebişi varmış bile diyorlardır Günahları boyunlarına.Benim cevrem de biraz benden farkli esimin ailesi falan ben daha kibar buyumusum tamamen farkli kulturler o yuzden bazi seylere onlar kadar dayanikli degilim ya da tepkilerim farkli oluyo kac ay neler cektim kalkmis bana psikolojiktir soyledir boyledir bakislari bile bi tuhaf sanki ben numara yapiyorum abartiyoruM o yuzden ben de boyle zamanlarda tamamen uzaklasmayi tercih ediyorum cok rahatsiz edici gorusmuyorum yanlista anliyorlarsa anlasinlar zerre kadar umrumda degil kapimi kapatiyorum evimde kafam rahat ohh.
Canım sana bir taktik buldum.Olabildiğince abart.Ahhh uhhhh de belini tut Ağla hattaOff ne dıcemı bılmym artk bıseyde denmıyo ya
Eşine söyle cnm yüz göz olma hiç ne düşüncesizlikKızlar ya kaynanam geldı aramz hc ıyı olamadı sevmezdı benı acık oldm ıcın sndı yatılıya geldı bıkac gn yetmz gbı halaları dayıları falan cagarckms ya bn ne haldeym cocuk dusmesn dıye yatym mılletı toplıck somdı erkeklern yanında nsl yatcm of valla sınırlerım bozuldu
:) tam da dönecek zamanı buldu minikFotoyu gordum ama alinti yapmayinca kacti gitti :) Ama masallah ilk gebelikler cidden bi baska ya :)))
Yine de cok farkli degilsindir diye dusundun :) En azindan daha esnektir göbik :) Anne tesellisi :)))))))
Ekliyorum canim,gozunaydiiin :))
Ic progestanı,uyu :)
Yani suan dusunmek bile zihnen yoruyordur eminim ama annecigin varmis,dusunme,stres en az ayaga kalkman kadar etkili.
Bende bugun gittim :) Bacaklari kapatmis gostermedi yahu :)
2 hafta sonra kendi doktoruma kontrolum.Ogreniriz insallah.Ayrintiliya kadar kalirsa isimiz var :))))))
Kadn bzde klyo smdı bıkac gn esımde sehır dısında yetıstemıs dıckEşine söyle cnm yüz göz olma hiç ne düşüncesizlik
Allh senı goruyo ztn az once brz yuzumden anladıı dra gıtuurelım ıstersn dedıCanım sana bir taktik buldum.Olabildiğince abart.Ahhh uhhhh de belini tut Ağla hattakaynanana oyna biraz
Allhntn uc kere ıcıym ayn uyuyöda gtmez onlr cnmFotoyu gordum ama alinti yapmayinca kacti gitti :) Ama masallah ilk gebelikler cidden bi baska ya :)))
Yine de cok farkli degilsindir diye dusundun :) En azindan daha esnektir göbik :) Anne tesellisi :)))))))
Ekliyorum canim,gozunaydiiin :))
Ic progestanı,uyu :)
Yani suan dusunmek bile zihnen yoruyordur eminim ama annecigin varmis,dusunme,stres en az ayaga kalkman kadar etkili.
Bende bugun gittim :) Bacaklari kapatmis gostermedi yahu :)
2 hafta sonra kendi doktoruma kontrolum.Ogreniriz insallah.Ayrintiliya kadar kalirsa isimiz var :))))))
Evet öyle söyledi zaten hepsi süt ürünleri illa süt içmek gerekmiyor yaniOh iyi o zman içim rahatladı braz olsun bende peynir falan yiyorum yeterli gelir heralde onlarda dediğin gbi .
Hepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm
:) tam da dönecek zamanı buldu minik
Neyse sağlıklı olsunlarda
Ayrıntılı için de iki buçuk hafta sonra gel dedi
Ayrıntılı da belli olur dimi:)
Ben olsam anne ben odamda yatarım size iyi eglenceler derim. Aaaa nasıl neden derse de agrimdan dolayı ilaç alıyorum o da uyku yapıyor. Büyüklerin yanında da yatmak hoş olmaz , sen benim durumumu izha edersin derim veeeee çekilirim. Hiç strese girme bırak o başetsin. Annen de seni kontrol edecek diye yanına gelsin surekli ve hizmet etmesin.kim çağırdiysa baksın başının çaresine. Çok şükür biz bu konuda şanslıyız ama benim ailem eşimin ailesi farketmez emrivakiden hiç hazetmem tavrımi koyar canımı da sikmam.Allhntn uc kere ıcıym ayn uyuyöda gtmez onlr cnm
Bede aynı durumdayım bemde drum yeterli dediOh iyi o zman içim rahatladı braz olsun bende peynir falan yiyorum yeterli gelir heralde onlarda dediğin gbi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?