2018 Ekim Anneleri

Torununu tasıyrm sncta ya kanamam oluyo adamlar glck kanamam olsa yanlarnda bıde kom hızmet edıcek ya dalgemı gecıyolr gulcekler eglenckler bnm durumum cok umrunda dgl hala mılletı toplamayı dusunuyo

İnşalllah sonuclar temiz çıkar sen içini ferah tut

Torununu tasıyrm sncta ya kanamam oluyo adamlar glck kanamam olsa yanlarnda bıde kom hızmet edıcek ya dalgemı gecıyolr gulcekler eglenckler bnm durumum cok umrunda dgl hala mılletı toplamayı dusunuyo
Çok haklısın canım malesef ki düşünemiyolar ya da işlerine gelmiyo gerçekten seni çok ama çok iyi anlıyorum. Hizmet falan etme aman diyim yat açıkca de drun dediklerini anlarsa anlar anlamassa da sen yine de bişey yapma kim ne düşünürse düşünsün önemli olan sen ve bebeğin

Süt işini bende doktoruma söyledim içemiyorum swvmiyorum çünkü peynir yoğurt ve ayran yiyorum doktorumda sorun yok içmen gerkemiyor dedi bunları yiyiorsan ..
Oh iyi o zman içim rahatladı braz olsun bende peynir falan yiyorum yeterli gelir heralde onlarda dediğin gbi .

Yalniz degilmisim demekki yarisina geldik nerdeyse sabredelim artik hersey guzel olacak :))

Fotoyu gordum ama alinti yapmayinca kacti gitti :) Ama masallah ilk gebelikler cidden bi baska ya :)))
Yine de cok farkli degilsindir diye dusundun :) En azindan daha esnektir göbik :) Anne tesellisi :)))))))

plojovic canim bizim cinsiyet belli oldu Erkek, yer ABD
Ekliyorum canim,gozunaydiiin :))

Off ne dıcemı bılmym artk bıseyde denmıyo ya

Ic progestanı,uyu :)
Yani suan dusunmek bile zihnen yoruyordur eminim ama annecigin varmis,dusunme,stres en az ayaga kalkman kadar etkili.

Günümüz aynıymıs

Ben de dün gittim dr a ama popo dönüktü cinsiyeti göstermedi :)

Bende bugun gittim :) Bacaklari kapatmis gostermedi yahu :)
2 hafta sonra kendi doktoruma kontrolum.Ogreniriz insallah.Ayrintiliya kadar kalirsa isimiz var :))))))

Evet aynen öyle sanki ben numara yapıyorum sıradışı davranıyorum,arkamdan kim bilir görmemişin bebişi varmış bile diyorlardır Günahları boyunlarına.
Temizlik yapıcak birini ararken bile garipsediler çok sakınma bak falan Kışı sakınmıştı şöyle oldu böyle oldu sonra.Doğacak olan her türlü doğar vs sanki ben bilmiyorum hopliyim zığlayım o zaman doğacağı varsa doğar diyeyim.Bişey olsa Allah korusun ah vah edecek olan sanki onlar.Sizce bir sakıncası mi var ben böyleyim dicem sonunda
Ha bi de şu geçmiş çağlardan bir çıksalar..yeni nesil hamileymişim gibi laflar usandım cidden

Hepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm

Eşine söyle cnm yüz göz olma hiç ne düşüncesizlik

:) tam da dönecek zamanı buldu minik
Neyse sağlıklı olsunlarda
Ayrıntılı için de iki buçuk hafta sonra gel dedi
Ayrıntılı da belli olur dimi:)

Allhntn uc kere ıcıym ayn uyuyöda gtmez onlr cnm

Hepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm

Bu bi olumsuzluk degil canim.
Son aylar sevinebilirsin bile :)
Bende 1 kilo aldım 4 ay bitti.
Kızımda 2 almistim bu zamanda.

:) tam da dönecek zamanı buldu minik
Neyse sağlıklı olsunlarda
Ayrıntılı için de iki buçuk hafta sonra gel dedi
Ayrıntılı da belli olur dimi:)

Mutlaka belli olur :) Uzunda sürüyor ya biraz.Hemde işin ehli onlar :)
Kizimda da 19.haftada netlesmisti ya,bu bekletmez diyordum zaten ne kaldi 4ü devirdik :))

Allhntn uc kere ıcıym ayn uyuyöda gtmez onlr cnm
Ben olsam anne ben odamda yatarım size iyi eglenceler derim. Aaaa nasıl neden derse de agrimdan dolayı ilaç alıyorum o da uyku yapıyor. Büyüklerin yanında da yatmak hoş olmaz , sen benim durumumu izha edersin derim veeeee çekilirim. Hiç strese girme bırak o başetsin. Annen de seni kontrol edecek diye yanına gelsin surekli ve hizmet etmesin.kim çağırdiysa baksın başının çaresine. Çok şükür biz bu konuda şanslıyız ama benim ailem eşimin ailesi farketmez emrivakiden hiç hazetmem tavrımi koyar canımı da sikmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…