2018 Ekim Anneleri

Hepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm
Bende kilo almiyorum canim acken 1 kilo eksik tok 1 kilo fazla hep ayni takmamak lazim galiba zaten cok istahli bir insan degilim hamilelikden önce ne kadar yiyorsam şimdide ayni

Allah korktugunuza ugratmasin sağlıklı sihhatli bir evlat versin inşallah

madem k.valide utanmadan cagiriyor bende utanmadan salonun 3lu koltuguna yatardim. Ayni sey bizde de oldu k.valide hic buyu etmedi. Hatta karsi taraf gelin hamile gelmeyelim dediler. Anlayisli davrandilar.

Kizlar bugun cok sukur bebislerimi gordum
Biri kesin erkek dedi digeri bagdas kurmus bıdik, gostermedi bize cknsiyetini. Allaha sukurler olsun sagliklari yerinde. Dr. Rahim agzi uzunluguna bakti. Buna gore eger bu uzunluk kisa ise rahim agzina dikis atiliyormus. Cok sukur erken dogum riskim yokmus dikis atilmayacak dedi. Allahim dunyalari bana verdiler sanki. Bacaklarini ellerini parmaklarini gordum bidiklarimin Allah.a cok sukur

Hadi gözün aydın canım.rahim uzunluğuna usg den mi baktı ?

Allah razi olsun. Yok canim vajinal olarak bakti ikiz oldugu icin erken dogum riski olabilirmis buna karsi onlem alabilmek icin bakti
Bnmkınede baktı 4 3 cm mı mm mı oyle bısı dedı ortaymıs sımdılkk zatn kanamadan dıkks atmam rısklı dedı ah bnde su rısklerı atlatsam yavrm saglıkla gelse

Kızlar öerhaba bugün başka bir doktora gittim.özel de birde o baksın.Malum bulamtı halsizlik vs fazla.neyse iyi çok şükğr.yanlız cinsiyete erkek dedi çok canım sıkıldı.haftaya tekrar gitcdm inş kızdır hayırlısı elbette allahtan ama kızım fikrime çok alıştırmışım kendimi.inş doktor bilememiştir

Hepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm

Ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri 2 kilodan fazla verdim. Bulantım olmadı hiç iştahım da azalmadı ama daha düzgün yemeye başladım. Dışardan çok yemek yiyordum onu azalttım. Bebek de sağlıklı olduğu sürece bence sorun yoktur. Zaten alacağız illaki ileriki aylarda, dert etmeyin.

Ay evet ya sağlıklı beslenme ne kadar da etkili oluyormuş kilo vermede

Hayırlısını istemek lazım.bana da doktor erkeğe benziyor dedi.oysa yıllardır bi kızım olursa adı şu olur diye hep hayal etmisimdir. Şimdi erkekse isim bile bulamadim kızda olsa erkekte olsa canimiz

Ay evet ya sağlıklı beslenme ne kadar da etkili oluyormuş kilo vermede

Ben son 7-8 ayda 10 kilo almıştım fast food yemekten ve çok ekmek tüketmekten. Şimdi çok sağlıklo besleniyorum diyemem ama o fazla kilolar hep hamur ve zararlı şeylermiş onu anladım. Herkes de övüp duruyordu sonunda kilo alabildin diye

Hayırlısını istemek lazım.bana da doktor erkeğe benziyor dedi.oysa yıllardır bi kızım olursa adı şu olur diye hep hayal etmisimdir. Şimdi erkekse isim bile bulamadim kızda olsa erkekte olsa canimiz

Doktor benimkinin bacak arasına bakarken bir çıkıntı gordum. aaa erkek mi yoksa dedim ama doktorum bunu söylemek için erken kız da bazen böyle görünebiliyor dedi iyi ce meraklandım ne ki acaba diye

Orası öyle cnm sağlıkla hayorla doğsun.oğlum var .başka yapmicam bir de kızın tadına bakmak isterdm.ayrıntılıda netleşir artık ...

Saglikli olsun yeter ki. Sen uzulursen o da hisseder. Hepsi ayni. 2. cocuk mu?

Benimde burnum kanıyor hep

Kızlar sağlık ocağından tetanoz aşısı için 20. Hafta dediker hemşire de istersen doktoruna sor ama bana kalırsa yaptırmanı öneririm dedi siz ne düşünüyosunuz yaptırcakmısınız
Ben yaptırmayacağım. Kısırlık yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…