Bende kilo almiyorum canim acken 1 kilo eksik tok 1 kilo fazla hep ayni takmamak lazim galiba zaten cok istahli bir insan degilim hamilelikden önce ne kadar yiyorsam şimdide ayniHepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm
Allah korktugunuza ugratmasin sağlıklı sihhatli bir evlat versin inşallahHepinize selamlar kontrolde bebegimin ense kalınlığının arttığını söyledilerşu hafta bitsede nifty test sonucumu alsam. Yaşlandım 15 günde.
Bazı arkadaşlar hiç kilo almamış bende almadım başta 2 kg vermiştim öyle de kaldım.
Doktor cinsiyet için kız dedi ve heryerim sivilce. Sırtım yüzüm acı aci lamba gibi küçük sivilceler.
Tek derdim saglikli olsunda başka bir şey istemiyorum kilo alayım sivilce çıksın yeterki küçük kızım iyi olsun
madem k.valide utanmadan cagiriyor bende utanmadan salonun 3lu koltuguna yatardim. Ayni sey bizde de oldu k.valide hic buyu etmedi. Hatta karsi taraf gelin hamile gelmeyelim dediler. Anlayisli davrandilar.Ay cnm esın yanında ne gzl bnmkı sehır dısında 3 ay daha yok yanımda bırlkteyken dıdısılır zaten hep ama yokken okdr ıhtıyacm oluyokı ona bu zor zamanlarımda elımı tutaa sankı hersy gecıcek gıbı
Hadi gözün aydın canım.rahim uzunluğuna usg den mi baktı ?madem k.valide utanmadan cagiriyor bende utanmadan salonun 3lu koltuguna yatardim. Ayni sey bizde de oldu k.valide hic buyu etmedi. Hatta karsi taraf gelin hamile gelmeyelim dediler. Anlayisli davrandilar.
Kizlar bugun cok sukur bebislerimi gordum
Biri kesin erkek dedi digeri bagdas kurmus bıdik, gostermedi bize cknsiyetini. Allaha sukurler olsun sagliklari yerinde. Dr. Rahim agzi uzunluguna bakti. Buna gore eger bu uzunluk kisa ise rahim agzina dikis atiliyormus. Cok sukur erken dogum riskim yokmus dikis atilmayacak dedi. Allahim dunyalari bana verdiler sanki. Bacaklarini ellerini parmaklarini gordum bidiklarimin Allah.a cok sukur
Allah razi olsun. Yok canim vajinal olarak bakti ikiz oldugu icin erken dogum riski olabilirmis buna karsi onlem alabilmek icin baktiHadi gözün aydın canım.rahim uzunluğuna usg den mi baktı ?
Bnmkınede baktı 4 3 cm mı mm mı oyle bısı dedı ortaymıs sımdılkk zatn kanamadan dıkks atmam rısklı dedı ah bnde su rısklerı atlatsam yavrm saglıkla gelseAllah razi olsun. Yok canim vajinal olarak bakti ikiz oldugu icin erken dogum riski olabilirmis buna karsi onlem alabilmek icin bakti
43 cm mi canim yoksa 4-3 cm mi?Bnmkınede baktı 4 3 cm mı mm mı oyle bısı dedı ortaymıs sımdılkk zatn kanamadan dıkks atmam rısklı dedı ah bnde su rısklerı atlatsam yavrm saglıkla gelse
Canm senin rahim agzin kacti..uzunlugunu soyledi mi sana43 cm mi canim yoksa 4-3 cm mi?
Hepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm
Ay evet ya sağlıklı beslenme ne kadar da etkili oluyormuş kilo vermedeBen de hamileliğimi öğrendiğimden beri 2 kilodan fazla verdim. Bulantım olmadı hiç iştahım da azalmadı ama daha düzgün yemeye başladım. Dışardan çok yemek yiyordum onu azalttım. Bebek de sağlıklı olduğu sürece bence sorun yoktur. Zaten alacağız illaki ileriki aylarda, dert etmeyin.
Hayırlısını istemek lazım.bana da doktor erkeğe benziyor dedi.oysa yıllardır bi kızım olursa adı şu olur diye hep hayal etmisimdir. Şimdi erkekse isim bile bulamadimKızlar öerhaba bugün başka bir doktora gittim.özel de birde o baksın.Malum bulamtı halsizlik vs fazla.neyse iyi çok şükğr.yanlız cinsiyete erkek dedi çok canım sıkıldı.haftaya tekrar gitcdm inş kızdırhayırlısı elbette allahtan ama kızım fikrime çok alıştırmışım kendimi.inş doktor bilememiştir
Ay evet ya sağlıklı beslenme ne kadar da etkili oluyormuş kilo vermede
Hayırlısını istemek lazım.bana da doktor erkeğe benziyor dedi.oysa yıllardır bi kızım olursa adı şu olur diye hep hayal etmisimdir. Şimdi erkekse isim bile bulamadimkızda olsa erkekte olsa canimiz
Orası öyle cnm sağlıkla hayorla doğsun.oğlum var .başka yapmicam bir de kızın tadına bakmak isterdm.ayrıntılıda netleşir artık ...Hayırlısını istemek lazım.bana da doktor erkeğe benziyor dedi.oysa yıllardır bi kızım olursa adı şu olur diye hep hayal etmisimdir. Şimdi erkekse isim bile bulamadimkızda olsa erkekte olsa canimiz
Saglikli olsun yeter ki. Sen uzulursen o da hisseder. Hepsi ayni. 2. cocuk mu?Kızlar öerhaba bugün başka bir doktora gittim.özel de birde o baksın.Malum bulamtı halsizlik vs fazla.neyse iyi çok şükğr.yanlız cinsiyete erkek dedi çok canım sıkıldı.haftaya tekrar gitcdm inş kızdırhayırlısı elbette allahtan ama kızım fikrime çok alıştırmışım kendimi.inş doktor bilememiştir
Benimde burnum kanıyor hepGünaydın arkadaşlar;
Bugün rüyamda kanamam oluyor her tuvalete gidince kıpkırmızı kan görünce elim ayağım titriyor. Eşime söylüyorum kanamam var diye kkdaki arkadaşlarında oluyor normal diyorlar diyorum. Gel doktora gidelim diyor. Olabilir onlarda progestan iğne ilaç kullanıyorlar belki bana da verirler hadi gidelim diyorum
Aslında benim kanamam yok hamdolsun . Ara ara burundan ve 2 defa makattan kan geldi. Buraya yazdıklarınızı o kdar içselleştiriyorum ki sizin sıkıntınız bana yansıdı. Rüyada bile büyük stres yaşadım Allah kanamalı arkadaşlara öncelikle sabır versin Sonra kanamalarının tez zamanda bitmesini nasip etsin. Bir de burayı yatmadan önce okumamaya karar verdim
Bir makalede okuduğuma göre gebelikte burun kanaması C vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuşBenimde burnum kanıyor hep
Ben yaptırmayacağım. Kısırlık yapıyormuşKızlar sağlık ocağından tetanoz aşısı için 20. Hafta dediker hemşire de istersen doktoruna sor ama bana kalırsa yaptırmanı öneririm dedi siz ne düşünüyosunuz yaptırcakmısınız
Öyle mi ? TeşekkürlerBir makalede okuduğuma göre gebelikte burun kanaması C vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?