2018 Ekim Anneleri

Bitmeeeez bunlarr:)
En guzeli oturtucu cevaplar verebilmek
Valla rahatliyo insan o zaman

Bende anneme soyledim yeni hamile oldugumu. Yapmasaydin ben de gelemicem doguma nasil yapcsksin dedi. Anam sonucta iyi niyetle art niyetsiz soyledi biliyrm ama istedim yaptim yani. Bende sana guvenip yapmadim cocugu dedim artik. Boyle bisyler icimde kalmayinca yasadigim mutluluk tarif edilemez:))

Ilk basta hani kiz istediğimizden nurumduk azicik illa.
Ama Rabbim bunu nasip ettiyse bize hayirli olan bu dedik.

Şimdi hic altta kalmiyorum.
Ben kalp kirmiyim diyorum ama kalbimi kırıyorlar bu sefer.

Bende inceden cevap veriyorum.
Mesaj gider artik.

Annenin gelememe sebebi nedir özel degilse.

Bitmeeeez bunlarr:)
En guzeli oturtucu cevaplar verebilmek
Valla rahatliyo insan o zaman
Daha ağır konuşurdum.
Onun kocası onu boşadı annesi istedi diye.
Bak erkek evlat iste derdim ama okadar vicdansız bir kalbim yok.

Canm senin rahim agzin kacti..uzunlugunu soyledi mi sana
Soyledi canim 33 cm.mis.
Gözün aydın canım. Rahim ağzına alttan mı muayene etti yoksa ultrason la mı benim riskim olabilir rahimde perde vardı bebiş yırtmadıysa dikiş atacaklar ona göre hazırlıklı gideyim
anladim hemen atmazlar dikisi. Once bakar muayene eder oyle. Birde benim ikiz oldugu icin erken dogum riskim olabilirmis ama cok sukur yok. O yuzden onceden mudahale icin bakiyorlar. Senin tek ise bakmayabilirler. Bana dr.um onceki kontrolumde soylemisti bakacagiz diye. Sen yine de her ihtimale karsi hazirlikli git tabi. Belki kontrol edebilir.

4 3 arası dedı cnm
anladim canim

Yani asi vurulmasindan yanayim da twk sebep o degldr herlde. zaten sadece tetenoz vurulmuyor mu?
Valla canım bir elinde parmakları oluşmamış ben oyle biliyorum . annemlere sormuştum onlar oyle demişti. Bende aşı olucam o gunu zaten sabırsızlıkla beklıyorum :)

Valla canım bir elinde parmakları oluşmamış ben oyle biliyorum . annemlere sormuştum onlar oyle demişti. Bende aşı olucam o gunu zaten sabırsızlıkla beklıyorum :)
Gecmis olsun. Rabbim saglikla kucagimuza almayi nasp etsin. Gebeligin basindan basliyor aslnda annelik korkulari. Once kalp atisi sonra saglikli olmalari hele dogunca ama cok sukur. Rabbim isteyenlere de hayrlisiyla nasip etsin ins

Gecmis olsun. Rabbim saglikla kucagimuza almayi nasp etsin. Gebeligin basindan basliyor aslnda annelik korkulari. Once kalp atisi sonra saglikli olmalari hele dogunca ama cok sukur. Rabbim isteyenlere de hayrlisiyla nasip etsin ins
Amin gerçekten öyle. Yok once kese boşmu yok kalp atısı duyucalak mı. Bı renk geldı ne oldu bebege acaba. 12. Hafta dolsun smdı de 19. Haftayı beklyorm dolsun dıye. Allaha sukur dualarımızı karsılıksız bırakmadı kucagımıza almayı nasip etsin amin..

Bu bazı aşıları testleri ne sebeple yaptırmak istemiyorlar acaba?
Yani tabiki isteyen istediği gibi yaptırır yaptirmazda yani bisimi duyuyorlar, biri bisimi diyor.
Ne sebeple yaptirmicam deniyor merak ettim.

Ben doktoruma guveniyorum.

Neticede nekadar gebe insan görüp takip ediyor doğum yaptırıyor.

Ondan daha bilgili donanımlı olsam ona gitmem gider direk doğum yaparim diye dusunuyorum şahsen ben.

Ben her gittiğimde diğer ay hangi testlerimiz var diye bile soruyorum.
Vakti gelince anlatıyor gerci.

Detaylı ultrasonu bekliyorum sabirla.
Onu cok istiyorum.

Günaydın kızlar cok sevindim.cuma günü de benimkine bakılacak umarım bir opr gerekmez dua edin kızlar

Bişey kalmadı canım inşalllah

Doguma kadar da 5 kilo azmis ama bebek sağlıklı dogduysa onemli olan o biz simdi karnimiz tam cikmadigi icin kilo alinca cikacak saniyoruz apartmanda bir bayan 2 hafta önde benden 5 kilo almis ama yine de karni cikmamis

Annem de baska sehırde cnm bana geldı bana bakıyodu sagolsn gtmdıyemem ayıpmgene bız aıleden oyle gormedm aıleye gıren parayı bıle soruyo kadn ya dusunmuyo kız raporlu maasını alamıyo oglu okulda ztn yok nasl gecınıyolr kredı oduyolar demıyo terbıyesızlık ya sanane bnm aıleme gıren paradan dımı

Katı haliyle baya zorluyor ben eritiyorum daha akıcı oluyor her gün sürüyorum ben baya nemlendiriyo

Günaydın kızlar.. Ben hala bebișim in cinsiyetini merak ediyorum, acaba farklı bir doktora mı gitsem 12+5 iz bugün

Bebege yarayacak derken özellikle neleri yemeye dikkat ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…