Bitmeeeez bunlarr:)Bana yine dün ayy keske kiz olsaydi neyse 3.kiz olur diyen cıktı
kuzenim dedi.
2 gelinin olcak desene dedim
Artık bende altta kalmiyorum.
Onunda 1 oğlu var ve bosandi.
3.isteyen doğursun 2 evlâdım sağlıklı olsun bana yeter dedim.
Hayır dinime küfreden müslüman olsa derler ya.
Sanki kendinin kizi var.
Ne zaman bitecekler bakalim buyuk sabırla bekliyorum.
Bende anneme soyledim yeni hamile oldugumu. Yapmasaydin ben de gelemicem doguma nasil yapcsksin dedi. Anam sonucta iyi niyetle art niyetsiz soyledi biliyrm ama istedim yaptim yani. Bende sana guvenip yapmadim cocugu dedim artik. Boyle bisyler icimde kalmayinca yasadigim mutluluk tarif edilemez:))Bana yine dün ayy keske kiz olsaydi neyse 3.kiz olur diyen cıktı
kuzenim dedi.
2 gelinin olcak desene dedim
Artık bende altta kalmiyorum.
Onunda 1 oğlu var ve bosandi.
3.isteyen doğursun 2 evlâdım sağlıklı olsun bana yeter dedim.
Hayır dinime küfreden müslüman olsa derler ya.
Sanki kendinin kizi var.
Ne zaman bitecekler bakalim buyuk sabırla bekliyorum.
Ilk basta hani kiz istediğimizden nurumduk azicik illa.Bende anneme soyledim yeni hamile oldugumu. Yapmasaydin ben de gelemicem doguma nasil yapcsksin dedi. Anam sonucta iyi niyetle art niyetsiz soyledi biliyrm ama istedim yaptim yani. Bende sana guvenip yapmadim cocugu dedim artik. Boyle bisyler icimde kalmayinca yasadigim mutluluk tarif edilemez:))
Daha ağır konuşurdum.Bitmeeeez bunlarr:)
En guzeli oturtucu cevaplar verebilmek
Valla rahatliyo insan o zaman
Aman sakin:) aynen kirmadan alttan alttan. Bazi insanlar cok guzel beceriyor.Daha ağır konuşurdum.
Onun kocası onu boşadı annesi istedi diye.
Bak erkek evlat iste derdim ama okadar vicdansız bir kalbim yok.
Soyledi canim 33 cm.mis.Canm senin rahim agzin kacti..uzunlugunu soyledi mi sana
anladim hemen atmazlar dikisi. Once bakar muayene eder oyle. Birde benim ikiz oldugu icin erken dogum riskim olabilirmis ama cok sukur yok. O yuzden onceden mudahale icin bakiyorlar. Senin tek ise bakmayabilirler. Bana dr.um onceki kontrolumde soylemisti bakacagiz diye. Sen yine de her ihtimale karsi hazirlikli git tabi. Belki kontrol edebilir.Gözün aydın canım. Rahim ağzına alttan mı muayene etti yoksa ultrason la mı benim riskim olabilir rahimde perde vardı bebiş yırtmadıysa dikiş atacaklar ona göre hazırlıklı gideyim
anladim canim4 3 arası dedı cnm
Valla canım bir elinde parmakları oluşmamış ben oyle biliyorum . annemlere sormuştum onlar oyle demişti. Bende aşı olucam o gunu zaten sabırsızlıkla beklıyorum :)Yani asi vurulmasindan yanayim da twk sebep o degldr herlde. zaten sadece tetenoz vurulmuyor mu?
Evet ama mesela hemşıre soruyor tetenoz oldunmuz mu daha once ne zaman oldunuz diye o hiç olmadıysa buyuk sıkıntı olmuşturYani asi vurulmasindan yanayim da twk sebep o degldr herlde. zaten sadece tetenoz vurulmuyor mu?
Gecmis olsun. Rabbim saglikla kucagimuza almayi nasp etsin. Gebeligin basindan basliyor aslnda annelik korkulari. Once kalp atisi sonra saglikli olmalari hele dogunca ama cok sukur. Rabbim isteyenlere de hayrlisiyla nasip etsin insValla canım bir elinde parmakları oluşmamış ben oyle biliyorum . annemlere sormuştum onlar oyle demişti. Bende aşı olucam o gunu zaten sabırsızlıkla beklıyorum :)
Amin gerçekten öyle. Yok once kese boşmu yok kalp atısı duyucalak mı. Bı renk geldı ne oldu bebege acaba. 12. Hafta dolsun smdı de 19. Haftayı beklyorm dolsun dıye. Allaha sukur dualarımızı karsılıksız bırakmadı kucagımıza almayı nasip etsin amin..Gecmis olsun. Rabbim saglikla kucagimuza almayi nasp etsin. Gebeligin basindan basliyor aslnda annelik korkulari. Once kalp atisi sonra saglikli olmalari hele dogunca ama cok sukur. Rabbim isteyenlere de hayrlisiyla nasip etsin ins
Günaydın kızlar cok sevindim.cuma günü de benimkine bakılacak umarım bir opr gerekmez dua edin kızlarmadem k.valide utanmadan cagiriyor bende utanmadan salonun 3lu koltuguna yatardim. Ayni sey bizde de oldu k.valide hic buyu etmedi. Hatta karsi taraf gelin hamile gelmeyelim dediler. Anlayisli davrandilar.
Kizlar bugun cok sukur bebislerimi gordum
Biri kesin erkek dedi digeri bagdas kurmus bıdik, gostermedi bize cknsiyetini. Allaha sukurler olsun sagliklari yerinde. Dr. Rahim agzi uzunluguna bakti. Buna gore eger bu uzunluk kisa ise rahim agzina dikis atiliyormus. Cok sukur erken dogum riskim yokmus dikis atilmayacak dedi. Allahim dunyalari bana verdiler sanki. Bacaklarini ellerini parmaklarini gordum bidiklarimin Allah.a cok sukur
Bişey kalmadı canım inşalllahBu bi olumsuzluk degil canim.
Son aylar sevinebilirsin bile :)
Bende 1 kilo aldım 4 ay bitti.
Kızımda 2 almistim bu zamanda.
Mutlaka belli olur :) Uzunda sürüyor ya biraz.Hemde işin ehli onlar :)
Kizimda da 19.haftada netlesmisti ya,bu bekletmez diyordum zaten ne kaldi 4ü devirdik :))
Doguma kadar da 5 kilo azmis ama bebek sağlıklı dogduysa onemli olan o biz simdi karnimiz tam cikmadigi icin kilo alinca cikacak saniyoruz apartmanda bir bayan 2 hafta önde benden 5 kilo almis ama yine de karni cikmamisBenim tokken öyle çıktı endişe ettim ama akşam eşimin arkadaşına gittik kadın 5 kilo almış toplamda çocuğu 4 kusur kilo doğmuş bebeğin eşi suyum bebek toplam 5 kiloydu doğumdan sonra eskisinden daha zayıftım dedi uzülme sonra sevineceksin kilo almayanlar bebeği besliyo demektir dedi mutlu oldum :)
Annem de baska sehırde cnm bana geldı bana bakıyodu sagolsn gtmdıyemem ayıpmgene bız aıleden oyle gormedm aıleye gıren parayı bıle soruyo kadn ya dusunmuyo kız raporlu maasını alamıyo oglu okulda ztn yok nasl gecınıyolr kredı oduyolar demıyo terbıyesızlık ya sanane bnm aıleme gıren paradan dımıKeske gelmeselerdi hic. Aman ya cok sinir bozucu. Git desen diyemezsin. Artik onlarn yaninda kendine ayri bi dunya kurup hayatina bakmak en guzeli. En azndan kendi evindesin o da ayri bi avantj bence. Aslnda gelcklerini ogrenir ogrenmez annenlere gitcgni soyleseysin ise yarar miydi ki acaba
Katı haliyle baya zorluyor ben eritiyorum daha akıcı oluyor her gün sürüyorum ben baya nemlendiriyoBana o şekilde anlattılar katı olacak eline alınca eriyecek diye ama senin ki de mantıklı geldi bana her seferinde çok uğraştırıcı oluyor ben gerçi daha hergün sürmeye başlamadım şimdilik banyodan çıktıktan sonra ancak yapıyorum
Bebege yarayacak derken özellikle neleri yemeye dikkat ediyorsunuzKizlar zaten hamur isi ekmek pastalar cikolatalar falan yenmezse öyle aman aman cok kilo alinmazki.
Yani az kilo aldim kilo almadım diye endişe etmeyin.
Ben de hic almadim bebeğim saglikli.
Hatta ayına gore normal mi gr.vs sordum
Gayet güzel dedi doktorum.
Ben bebeğe yarayacak seylerle besleniyorum.
Yani zaten bebek ihtiyacı olduğu kadarını aliyor.
Vitamin, protein ağırlıklı besleniyorum ki kemik gelişimi ya da bağışıklığına faydası olsun diye.
Geri kalan pastalar borekler sekerler ancak bize kilo olur.
Ama şu da var benim iştahım yok.
Bunun tetenozla alakası yokturBenim yengem gebelikte aşılarını yaptırmadığı ıcın yeğenim sakat dogmuştu yani kısmı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?