2018 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar.. Ben hala bebișim in cinsiyetini merak ediyorum, acaba farklı bir doktora mı gitsem 12+5 iz bugün
Cnm gostermeyebılırr gostersede yanılma payı var 14 te net dedı bnm dr 15 te kesın erkek dedı masallah bacakları actı hep

Hayırlı sabahlar kızlar. Tetanoz aşısını doktor mu söylüyor bir de o sağlık ocağında mi vuruluyor.

Tetenoz aşısı olmazsanı çocuğunuz sakat doğar gibi birşey size kim söyledi bilmiyorum ama iyice araştırın tetenoz aşısı evde ve kötü hastane şartlarında doğum yapacaksanız göbek bağı kesilirken kullanılan makas paslı streil değilse olma ihtimali artıyor doktorumda bizzat bu şekilde söylemişti yaptırmana gerek yok demişti ve yaptırmamıştım herkes doktoruyla görüşmeli bu konuyu bence doğum yapacağınız hastahane şartlar önemli çünkü bu konuda

Bebege yarayacak derken özellikle neleri yemeye dikkat ediyorsunuz
Her bebegin günlük zaten alacağı bir miktar vardir.

Ben kuru meyve, meyve, ceviz, süt, yogurt, sabahları 1 yumurta yemeye dikkat ediyorum.
Yani azicik azicik yemeye calisiyorum.
Ekmek tuketmemeye calisiyorum yemek yerkende.
Kurubakliyat(fasulye, yeşilmercimek, corbalar) tuketiyorum.
Kendime bir tencere yoğurtlu ayranli corba yapiyorum mesela ondan gunde 2-3 kase yediğimde yogurt yemiyorum. Hem tok tutuyor hem kalorisi az hemde saglikli.

Ayrıca bu ayran çorbaları detox olarak yapilir.
Vücuttan ödem atar.

Makarna uzun zamandir yemedim mesela.
Pilâv 2 çorba kasigindan fazla yemem.
Hamur isi(pasta, börek, poğaça) yemiyorum.

Herşey yolunda giderse bir aksilik olmazsa 8-10kg siniri koydum kendime bunu gecmicem.

Her gun ac karnına tartiliyorum sabah.
4. Ayin icinde aynı kilodayim.

Benim aslinda sıkıntim kilo degil kilo verilir sorun degil.

vücuduma gereksiz bebeğe yaramayacak yag yapacak kilo yuklememek, agirlasmamak, ve yeni catlaklar olusmaya meyil vermemek.

Evet öyle diyo pişman olmuş bizi zora sokacakmış rahatı kaçacak. Doğunca sevecek eminim ama bana hamileliği zehir ediyo soğutuyo kendinden böyle yapınca. Bende diyorum şimdi böyle diyosun ya Doğunca elini bile sürmüceksin yavruma o benim bebeğim onu istemeyen babası şimdide sevmeden dursun bakalım. Ayy inşallah gider koca çekilmiyor kaynana hiç çekilmiyo

Saglık ocagı sana takvım cıkarıyo cnm su zaman gelmdıye saglık ocagı vuruyo
Ben şehir dışındayım iki aydır. Bir ay sonra döneceğim. O zaman burdaki sağlık ocağına gideyim onlar da yardımcı olurlar inşallah. Cevabınız için çok teşekkür ederim

Yani asi vurulmasindan yanayim da twk sebep o degldr herlde. zaten sadece tetenoz vurulmuyor mu?
Bizim burda 3 tane aşı yapıyolarmış ilki 14 haftalık 2. 16 haftalık 3. Doğumdan sonra ne aşıları bende merak ediyorum haftaya gidicem ilk aşım için

Ayy bende evde piremsesligimi ilan ettim artik
3 erkeğe tekim.

Sabah esime diyorum ki Eymen sana küstü seni sevmiyoo artik bana şunu al barışsın diyorum.

Ogluma Eymen sana küstü Ben abime küstüm aksam erkenden uyumuyor seni üzüyor diyor diyorum.
Nasıl guluyorlar.

Doğmamış çocuğu alet ediyorum azicik ama eve renk geliyor.

EYMEN soyle dedi.
EYMEN size boyle diyor diyorum.
Birbirlerine bakıp gülmeye basliyorlar.

Benimde ilk gidişimde dedi perdeyi yırtması lazım yoksa erken doğum yaparsın dikiş şart dedi. En son gittiğimde yırtmamıştı ama keyfi yerindeydi büyüdükçe alan daralacak inşallah yırtarda benide zora sokmadan doğar

Doguma kadar da 5 kilo azmis ama bebek sağlıklı dogduysa onemli olan o biz simdi karnimiz tam cikmadigi icin kilo alinca cikacak saniyoruz apartmanda bir bayan 2 hafta önde benden 5 kilo almis ama yine de karni cikmamis
Bende şaşırdım inşallah az kiloyla kapatırz bizde. Bende çıksın istiyorum artik belli olsun istiyorum ama bebiş annesinin formunu koruyo :)

Allah yrdmcn olsn cnm ya bnce annesı fln kafasına bısıler sokuyo olmasn sacmalamasın koskoca ınsanlarz yavrular nasl sevılmez bnm esım ılk gundn berı cıldırıyo cocuk ıcın işini bırktı sırf dha ıyı maas almk ıcn polıslıgı kazandı smdı 3 ayı kldı ah aıle olmk cok farklı senınkının pskolojısı sıan ıyı dgl bence

Günaydınlar kızlar mutlu bir gün diliyorum. Bugünkü nöbetimi de karnıma bir darbe almadan atlatırım umarım çocuklar çok hareketli korkuyorum
Günaydın canım ben de çok korkuyorum nöbet günlerinden.o Yüzden o günlerde belli bir nokta seçip orada sabit duruyorum ellerim de olası bir darbeye Karşı kalkan görevi görmeye hazır bekliyo :) Allah korusun Kolay gelsin

Gezinmeyince de mutlaka başlarına bir şeyler getiriyorlar ilkpkuldayım uyarıları falan da hiç duymuyor gibiler. Allahtan ikili öğretim ve bu devrede 300 civarı çocuk var ve nöbet öğle arası falan olmadan bitiyor şükür

Sağol canım Rabbim hepimize yardım etsin hepimizin sorunları var. Kv. Kafasını doldurmuyo aksine kadın çok destek oluyo bana oğlunun bu Saçmalığına rağmen teselli ediyor doğumdan sonra değişeceğini düşünüyor bende inanıyorum buna ama 5 ay daha bu şekilde nasıl yapıcaz bilmiyorum erken doğurtturacak böyle giderse üzüntüden

Ben de ilkokuldayım.şöyle kenardan kenardan gitmek Lazım o halde.Azmış bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…