- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cnm gostermeyebılırr gostersede yanılma payı var 14 te net dedı bnm dr 15 te kesın erkek dedı masallah bacakları actı hepGünaydın kızlar.. Ben hala bebișim in cinsiyetini merak ediyorum, acaba farklı bir doktora mı gitsem 12+5 iz bugün
Saglık ocagı sana takvım cıkarıyo cnm su zaman gelmdıye saglık ocagı vuruyoHayırlı sabahlar kızlar. Tetanoz aşısını doktor mu söylüyor bir de o sağlık ocağında mi vuruluyor.
Her bebegin günlük zaten alacağı bir miktar vardir.Bebege yarayacak derken özellikle neleri yemeye dikkat ediyorsunuz
Evet öyle diyo pişman olmuş bizi zora sokacakmış rahatı kaçacak. Doğunca sevecek eminim ama bana hamileliği zehir ediyo soğutuyo kendinden böyle yapınca. Bende diyorum şimdi böyle diyosun ya Doğunca elini bile sürmüceksin yavruma o benim bebeğim onu istemeyen babası şimdide sevmeden dursun bakalım. Ayy inşallah gider koca çekilmiyor kaynana hiç çekilmiyoNasıl ya esın mı baba olmaaya hazır degılmıs oylemı dedı nıye yapmıs afedersn bnce sınırden dıyodur alsın kucagına bak görürsün nekdr pısman olck o laflardn bıran once gtse olmuyo anlasamıyoruz o kendını ovmeyı cocuklarnı ovmeyo cok sevıyo olmuyo ılla laf sokcak bısıler bukuo bana
Ben şehir dışındayım iki aydır. Bir ay sonra döneceğim. O zaman burdaki sağlık ocağına gideyim onlar da yardımcı olurlar inşallah. Cevabınız için çok teşekkür ederimSaglık ocagı sana takvım cıkarıyo cnm su zaman gelmdıye saglık ocagı vuruyo
Bizim burda 3 tane aşı yapıyolarmış ilki 14 haftalık 2. 16 haftalık 3. Doğumdan sonra ne aşıları bende merak ediyorum haftaya gidicem ilk aşım içinYani asi vurulmasindan yanayim da twk sebep o degldr herlde. zaten sadece tetenoz vurulmuyor mu?
Benimde ilk gidişimde dedi perdeyi yırtması lazım yoksa erken doğum yaparsın dikiş şart dedi. En son gittiğimde yırtmamıştı ama keyfi yerindeydi büyüdükçe alan daralacak inşallah yırtarda benide zora sokmadan doğarSoyledi canim 33 cm.mis.
anladim hemen atmazlar dikisi. Once bakar muayene eder oyle. Birde benim ikiz oldugu icin erken dogum riskim olabilirmis ama cok sukur yok. O yuzden onceden mudahale icin bakiyorlar. Senin tek ise bakmayabilirler. Bana dr.um onceki kontrolumde soylemisti bakacagiz diye. Sen yine de her ihtimale karsi hazirlikli git tabi. Belki kontrol edebilir.
anladim canim
Bende şaşırdım inşallah az kiloyla kapatırz bizde. Bende çıksın istiyorum artik belli olsun istiyorum ama bebiş annesinin formunu koruyo :)Doguma kadar da 5 kilo azmis ama bebek sağlıklı dogduysa onemli olan o biz simdi karnimiz tam cikmadigi icin kilo alinca cikacak saniyoruz apartmanda bir bayan 2 hafta önde benden 5 kilo almis ama yine de karni cikmamis
Ben bes dozunu da tamamlamistim ilk gebeligimden sonra.Ben yaptırmayacağım. Kısırlık yapıyormuş
Bıkerelk olblr mtlaka gıt konusBen şehir dışındayım iki aydır. Bir ay sonra döneceğim. O zaman burdaki sağlık ocağına gideyim onlar da yardımcı olurlar inşallah. Cevabınız için çok teşekkür ederim
Benim de son doz kaldı ve ben de senin gibi ilk ay hamile kaldımBen bes dozunu da tamamlamistim ilk gebeligimden sonra.
Omur boyu koruyuculugu var.Kisir da olmadim.Korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim
Allah yrdmcn olsn cnm ya bnce annesı fln kafasına bısıler sokuyo olmasn sacmalamasın koskoca ınsanlarz yavrular nasl sevılmez bnm esım ılk gundn berı cıldırıyo cocuk ıcın işini bırktı sırf dha ıyı maas almk ıcn polıslıgı kazandı smdı 3 ayı kldı ah aıle olmk cok farklı senınkının pskolojısı sıan ıyı dgl benceEvet öyle diyo pişman olmuş bizi zora sokacakmış rahatı kaçacak. Doğunca sevecek eminim ama bana hamileliği zehir ediyo soğutuyo kendinden böyle yapınca. Bende diyorum şimdi böyle diyosun ya Doğunca elini bile sürmüceksin yavruma o benim bebeğim onu istemeyen babası şimdide sevmeden dursun bakalım. Ayy inşallah gider koca çekilmiyor kaynana hiç çekilmiyo
Günaydın canım ben de çok korkuyorum nöbet günlerinden.o Yüzden o günlerde belli bir nokta seçip orada sabit duruyorum ellerim de olası bir darbeye Karşı kalkan görevi görmeye hazır bekliyo :) Allah korusun Kolay gelsinGünaydınlar kızlar mutlu bir gün diliyorum. Bugünkü nöbetimi de karnıma bir darbe almadan atlatırım umarım çocuklar çok hareketli korkuyorum
Gezinmeyince de mutlaka başlarına bir şeyler getiriyorlar ilkpkuldayım uyarıları falan da hiç duymuyor gibiler. Allahtan ikili öğretim ve bu devrede 300 civarı çocuk var ve nöbet öğle arası falan olmadan bitiyor şükürGünaydın canım ben de çok korkuyorum nöbet günlerinden.o Yüzden o günlerde belli bir nokta seçip orada sabit duruyorum ellerim de olası bir darbeye Karşı kalkan görevi görmeye hazır bekliyo :) Allah korusun Kolay gelsin
Sağol canım Rabbim hepimize yardım etsin hepimizin sorunları var. Kv. Kafasını doldurmuyo aksine kadın çok destek oluyo bana oğlunun bu Saçmalığına rağmen teselli ediyor doğumdan sonra değişeceğini düşünüyor bende inanıyorum buna ama 5 ay daha bu şekilde nasıl yapıcaz bilmiyorum erken doğurtturacak böyle giderse üzüntüdenAllah yrdmcn olsn cnm ya bnce annesı fln kafasına bısıler sokuyo olmasn sacmalamasın koskoca ınsanlarz yavrular nasl sevılmez bnm esım ılk gundn berı cıldırıyo cocuk ıcın işini bırktı sırf dha ıyı maas almk ıcn polıslıgı kazandı smdı 3 ayı kldı ah aıle olmk cok farklı senınkının pskolojısı sıan ıyı dgl bence
Ben de ilkokuldayım.şöyle kenardan kenardan gitmek Lazım o halde.Azmış bayağıGezinmeyince de mutlaka başlarına bir şeyler getiriyorlar ilkpkuldayım uyarıları falan da hiç duymuyor gibiler. Allahtan ikili öğretim ve bu devrede 300 civarı çocuk var ve nöbet öğle arası falan olmadan bitiyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?