- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Bebeğe zararı olmuyosa dr uma gidene kadar devam etmeyi düşünüyorum canm zararı var mı diye sorucam yarn dr.aAnladim canim cok sikinti yapma doger doktora gosterene kadar kullan istersen jeli cok problem yasamazsin bence
Yok canm dr um devlet hastanesinde özelde değil ondan arama imkanım yokDoktorunuzu arama imkanınız yok mu acaba keşke ona sorsaniz
Araştırdım biraz da doğuma kadar devam edenler olmuş ondan yarn özelde dr a gidicem bebeğe zararı yoksa druma gidene kadar devam edicem canmOda tehlıkelı bak sakın aksatma
Sıkıntı olmaz canim genelde 12.haftada biraktirirlar ben progestan kullanıyordum 12 de bırak dedi ben korkumdan 2 hafta daha kullandım =) kuzenim doğuma kadar kullandiBebeğe zararı olmuyosa dr uma gidene kadar devam etmeyi düşünüyorum canm zararı var mı diye sorucam yarn dr.a
Korkarak bırakmaktansa faydası olmasada içimiz rahat eder en azından. Eniyisi devam etmek ilaca :))Sıkıntı olmaz canim genelde 12.haftada biraktirirlar ben progestan kullanıyordum 12 de bırak dedi ben korkumdan 2 hafta daha kullandım =) kuzenim doğuma kadar kullandi
Ne gzl masallah cnm hayırlısıyla ıns benımde kanama alanlarım bıtmıs olsun yada kuculmusBenimde bugün kontrolüm vardı
Dr her şey güzel dedi şimdilik sıkıntı yok
Erkek olduğu kesinleşti
155 gram 150 cm olmuş miniğim
Oğluşum bağdaş kurmuş elini de yüzüne kapatmıştı
Keyfi yerinde maşallah
4 lü test için kan verdim
Haftaya sonuçlar çıkacak
İnşaALLAH bir sıkıntı çıkmaz
Ense kalınlığımız 3,2 çıkmıştı 12. haftada
2 li testimiz normal çıkmıştı ona kafayı takmıyorum artık
Ultrason ile rahim ağzına baktı açıklık yok şimdilik
4 hafta sonra ayrıntılı ultrason var
Anının bakalım alacağız yarın güzel haberleri insallahhhNe gzl masallah cnm hayırlısıyla ıns benımde kanama alanlarım bıtmıs olsun yada kuculmus
Yok canim özeline gidiyorum hamilelere ücret ne kadar bilmiyorum eşim veriyor hep ücreti. Ben dedim ya çok eski hastasiyim ama para konusunda bilgim yok
Gebe polikliniğine tahlil...vs olduğunda gidiyorum geçen gittim 13+5 di doktor cocuk hareketli tam göremedim bebeği 16.haftada gel dedi zaten 18.haftada da Ali hoca da randevum var.
Ins korkuyrm cok zaten ıns hayırlısyla ıns guzel haberler alalımAnının bakalım alacağız yarın güzel haberleri insallahhh
Catlamalar icin hindistan cevizi yagina baslicam bende bi araaBende evlendikten sonra 5 kilo aldım 68 le başladım boyumda uzun ama yinede şuan 70 oldum kayısı yağına başladım en azından az çatlasın
Ne gzl masallah cnm hayırlısıyla ıns benımde kanama alanlarım bıtmıs olsun yada kuculmus
Ben devlet hastahanesinde testin birini yaptırdım. Dra muayene oldum diledim dr tahlile sevk etti ve yapıldı. Ama sonra tekrar dra gidip testin çıktısını almam gerekiyormus. Internetten ulaşamadım sonuca göremedim de dra da gösteremedim. Sonra gittim tekrar tahlil sonucunu elden aldım ve kendi drina gösterdim.her hastahanenin işleyişi farklı sanirim.Arkadaslar merhaba birdey sorcamm. Ben ikili testimin sonucunu daha doktora gostermeedim yarin randevum var. Ama hep gittigim doktor burda 2li yapmiyoruz ünraniye devlt hastanesinde cektir dedi orda yaptirmistim normalde baska devlet hastanesine gidiyorum. Simdi benim sonucum internetten gozukuyor cikmis yarn kendi doktorum onu sistemden görebiliyormu yoksa tekrar umraniyeye mi gitmem gerekir
Banada oluyor o dra soracağım yarınBen 2 aksamdır cok hafif baskı hissediyorum aşağıya dogru.
Gelip geciyor.
Bugün yurukende oldu.
Acaba normal bisimidir olabilirliği var mı bilemedim.
Bana herşey olabilir geliyor ama dr. Sorcam devam ederse.
Belki buyuyor ondan ya da yoruluyoruz ya da yer ediyor oynaşıyor kiprasiyorBanada oluyor o dra soracağım yarın
Belki de gun icinde yoruluyorsun o cikiyor.Yatiyirum ya sol tarafima gece kalktigimda ilk 2l1 yada 2 saat oluyor sonra geçiyor. Yarın dra gidince soracağım. Çok ilginç geliyor. Bebek daha yukarı çıkmadığı için mi oluyor acaba diye düşündüm rahatsız mı oluyor acaba?sırt üstü yatınca birşey yok ağrı yok sizi yok.
bana bu hafta bıraktirdi tüp bebek doktorum. kanama alanı düşük tehlikesi filan yoksa bıraktırır sana daCrinone kullananlar hala devam ediyor musunuz? Ne zamana kadar kullanılması gerekiyor? Şehir dışındayım burdaki dr lar kendi Dr una gidince sor diyorlar bilgi vermiyolar ultrasona bile bebek sağlıklı deyip geçiştiriyolar 1ay burdayım dr uma gidemicem ilaçlarım bitiyor pazar gününe ilacım yok gidip yazdırmam lazım jeli de yazdırsam mı diye sizede sorayım dedim
Ben myom ameliyatı olmuştum 5 yıl önce. Ameliyattan önce başka doktora gidiyordum ameliyat dedi bu defa gezmeye başladım belki biri çıkarda ilaçla tedavi olur diye. Isim vermeyeceğim ama buralarda gayette bilinen bir doktora gittim. Odasına girdiğimde myom var dediğimde bana hemen rahmin alınabilir dedi. Muayeneye aldı dünyanında lafını etti moralimi bozdu. Babam ısrarla Ali hocaya gitmemi söyledi gittim o da ameliyat dedi. Ben olmam dedim o zaman seni aşağı yönlendireyim takip yapılsın hastam çok alamam dedi. Aşağı indim poliklinik doktoru ameliyat istemiyorsunuz diye yazıyorum dediğinde birden ağzımdan ameliyat olacağım diye cıktı. Ali hoca ameliyatimi yaptı o gün bu gün doktorum. iyi ki ameliyat olmuşum çok çok şükür Rabbime bi sıkıntım olmadi sonrasında.Anladım evet özeli varmış hatırladım. Ben de gebe polikiliniğine gidiyorum işte zaten sıkıntılı olursa hocaya yönlendiriyorlar . Benim sezeryanı da kazım hoca yapmıştı 700 lira. Ali hoca çok iyiymiş duyduğuma göre tabi. Allah nasip ederse doğumumu yine kazım bey yapsa diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?