çetin celik mi acaba sizi korkutan. o adamın hastalarıyla garezi var. üslubu cok kotu insan psikolojisinden zerrece anlamiyorBen myom ameliyatı olmuştum 5 yıl önce. Ameliyattan önce başka doktora gidiyordum ameliyat dedi bu defa gezmeye başladım belki biri çıkarda ilaçla tedavi olur diye. Isim vermeyeceğim ama buralarda gayette bilinen bir doktora gittim. Odasına girdiğimde myom var dediğimde bana hemen rahmin alınabilir dedi. Muayeneye aldı dünyanında lafını etti moralimi bozdu. Babam ısrarla Ali hocaya gitmemi söyledi gittim o da ameliyat dedi. Ben olmam dedim o zaman seni aşağı yönlendireyim takip yapılsın hastam çok alamam dedi. Aşağı indim poliklinik doktoru ameliyat istemiyorsunuz diye yazıyorum dediğinde birden ağzımdan ameliyat olacağım diye cıktı. Ali hoca ameliyatimi yaptı o gün bu gün doktorum. iyi ki ameliyat olmuşum çok çok şükür Rabbime bi sıkıntım olmadi sonrasında.
Ali hoca büyük bir sabırla beni dinledi yardımcı oldu. Ağladım teselli etti kurtajimi bile kendisi yaptı. En hassas olduğum zamanlarda hastalarını bekletti benle konuştu. Yani babam gibi oldu biraz.
Kazım hocanın da hastası çok biliyorum ya Ali hocanın ya onun. Doktor seçimin var ise ikisinden birini tercih et
Bu kadar kuccukken neden acaba? Ben dogumdan once boyle hissetmistim. Bidw ayaklari asagi tarata olunca ciddi baski hissetmstm asagiya dogru ama o da orta trimestrdaydi galiba. Doktoruna sorunca yzar misin? Merk ettim. Belkide yavastan hareketler hissdiliyor ondann olabilir mi?Ben 2 aksamdır cok hafif baskı hissediyorum aşağıya dogru.
Gelip geciyor.
Bugün yurukende oldu.
Acaba normal bisimidir olabilirliği var mı bilemedim.
Bana herşey olabilir geliyor ama dr. Sorcam devam ederse.
Tabiki yazarim.Bu kadar kuccukken neden acaba? Ben dogumdan once boyle hissetmistim. Bidw ayaklari asagi tarata olunca ciddi baski hissetmstm asagiya dogru ama o da orta trimestrdaydi galiba. Doktoruna sorunca yzar misin? Merk ettim. Belkide yavastan hareketler hissdiliyor ondann olabilir mi?
Kizlar alfa protein testi olan var mi? Yada bu konuda bilgisi olan daha once basina gelen?
Anladm canm dr umla görüşüp ona göre bende yol çizerimbana bu hafta bıraktirdi tüp bebek doktorum. kanama alanı düşük tehlikesi filan yoksa bıraktırır sana da
Keşke bende kilo almasamMerhabalar ben hic kilo alamyrm karnım da cikmyo nasil birsey anlamadim.
Konuşmuyorum =)çetin celik mi acaba sizi korkutan. o adamın hastalarıyla garezi var. üslubu cok kotu insan psikolojisinden zerrece anlamiyor
Ben yiyorum yemekte yapıyorum herseyde kullanıyorum.yememek mi lazimdi katkı maddesi yokki içinde bilemedim simdiKizlar yazdan yapilmis konserve domateslerinizdrn yiyor musunuz?
Yani can yakma bende olmamsti his. Bende dun bi baski hissttm hafiften acaba hareketleri mi gucleniyo acaba diye düşündüm :)Tabiki yazarim.
Bu sundanda olabilir aslinda direk bebege bağladık ama üşütme vs gibi sebeplerden de olabilir.
Bende uzun sürmüyor ve can yakmiyor.
Bir baskı hissi sanki wc ihtiyacı gibi bir baskı oluyor.
Ama alakası yok ihtiyaçla
Öyle ama cnm her iki meyve muhabbeti var ya.ben kız da büyütmek istiyorum.Yaa bende once burulmustum oglumuz var.
Kiz olsun istedik.
Ama evlat evlatdir.
Rabbim bize böylesini uygun görüp nasip etmis dedik.
2 hem cins daha iyi anlaşır ileride birbirlerini daha iyi anlarlar diye dusunuyorum.
1 erkek kardesim var iyiki var ama keşke kız kardesim olsaydi.
Kiz kardesim anlardı beni
Kardeşimle naber iyiyim sen nasılsın iyiyim oyle yani.
Ben kendime arkadaş olsun istedim ama nasip degilmis.
Baciya bacı gardasa gardas gerek demisti biri.
Çok güzel anlatmıştı o cumleyle.
Ben bekarkn hep erkek bebk severdm. Boyle kiz cocuklarindan hoslanmazdm hic. Ama hamile kalnca resmen kiz bebek görünce icim gitmsti. Sonra kizim oldu. Allah herkese de nasip etsin kiz evlat. Smdi erkek garip geliyo resmen:))Öyle ama cnm her iki meyve muhabbeti var ya.ben kız da büyütmek istiyorum.balkonda yazın arkadaşlarımızı apırlayalım istiyorum.kızımla kek kurabiye yaparız,kıxı olan arkadaşlarıma ciddi özeniyorum.ama elbette ki evlat evlattır .hayırlsı allahın takdırıdır .buna şükğr
YememmımyıyorumKizlar yazdan yapilmis konserve domateslerinizdrn yiyor musunuz?
İşte bende öyle o kadar iç geçiriyorum ama.hala u udum var ayrıntılı içn.kendi doktorum çok daha iyiBen bekarkn hep erkek bebk severdm. Boyle kiz cocuklarindan hoslanmazdm hic. Ama hamile kalnca resmen kiz bebek görünce icim gitmsti. Sonra kizim oldu. Allah herkese de nasip etsin kiz evlat. Smdi erkek garip geliyo resmen:))
Günlük kullanıyorm cnm .hafta sonu da menemen yapıyrm hatta sucuklu olan favorim karıştr kara biber götürrr:))Ben yiyorum yemekte yapıyorum herseyde kullanıyorum.yememek mi lazimdi katkı maddesi yokki içinde bilemedim simdi
Gözünaydın :)Kızlar kaynana mısafırlerıyle gıttı kurtuldum
Cok sukur sımdıden yer yapmaya calısıho ama her cocuhunda bır ay kalckmıs oyle bısey olursa heralde bız bosanırızGözünaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?