2018 Ekim Anneleri

çetin celik mi acaba sizi korkutan. o adamın hastalarıyla garezi var. üslubu cok kotu insan psikolojisinden zerrece anlamiyor

Ben 2 aksamdır cok hafif baskı hissediyorum aşağıya dogru.
Gelip geciyor.
Bugün yurukende oldu.
Acaba normal bisimidir olabilirliği var mı bilemedim.

Bana herşey olabilir geliyor ama dr. Sorcam devam ederse.
Bu kadar kuccukken neden acaba? Ben dogumdan once boyle hissetmistim. Bidw ayaklari asagi tarata olunca ciddi baski hissetmstm asagiya dogru ama o da orta trimestrdaydi galiba. Doktoruna sorunca yzar misin? Merk ettim. Belkide yavastan hareketler hissdiliyor ondann olabilir mi?

Kizlar alfa protein testi olan var mi? Yada bu konuda bilgisi olan daha once basina gelen?

Tabiki yazarim.
Bu sundanda olabilir aslinda direk bebege bağladık ama üşütme vs gibi sebeplerden de olabilir.

Bende uzun sürmüyor ve can yakmiyor.
Bir baskı hissi sanki wc ihtiyacı gibi bir baskı oluyor.
Ama alakası yok ihtiyaçla

Kizlar alfa protein testi olan var mi? Yada bu konuda bilgisi olan daha once basina gelen?

AFP değerine 3lü testtede bakılıyor canım 2liden farklı olan tek yanı bu hatta.
2.5 sınır bildiğim kadariyla.
Rutin testler arasında.

Yani can yakma bende olmamsti his. Bende dun bi baski hissttm hafiften acaba hareketleri mi gucleniyo acaba diye düşündüm :)

Öyle ama cnm her iki meyve muhabbeti var ya.ben kız da büyütmek istiyorum.balkonda yazın arkadaşlarımızı apırlayalım istiyorum.kızımla kek kurabiye yaparız,kıxı olan arkadaşlarıma ciddi özeniyorum.ama elbette ki evlat evlattır .hayırlsı allahın takdırıdır .buna şükğr

Ben bekarkn hep erkek bebk severdm. Boyle kiz cocuklarindan hoslanmazdm hic. Ama hamile kalnca resmen kiz bebek görünce icim gitmsti. Sonra kizim oldu. Allah herkese de nasip etsin kiz evlat. Smdi erkek garip geliyo resmen:))

Ben bekarkn hep erkek bebk severdm. Boyle kiz cocuklarindan hoslanmazdm hic. Ama hamile kalnca resmen kiz bebek görünce icim gitmsti. Sonra kizim oldu. Allah herkese de nasip etsin kiz evlat. Smdi erkek garip geliyo resmen:))
İşte bende öyle o kadar iç geçiriyorum ama.hala u udum var ayrıntılı içn.kendi doktorum çok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…