anladım benKonuşmuyorum =)
Catlaklar vucuttan vucuda degisiyomus. Benim cildim kuri ve catlamaya musait. Bende catlamak istemiyorum. Bakalim hayirlisiBen bi profesör önerisiyle kayısı yağını tercih ettim bi arkadaşım çok kilo aldı hiç çatlağı yok düzenli kayısı yağı kullandı inşallah bende çatlamam
Bende yapıyorum her yaz domates korkarımda hep açıkçası ama kuzenim gıda mühendisi o söylemişti konserveyi açınca en az 5dk pişirince hiçbir sorun olmaz demişti zaten bozuksa anlaşılıyor bn anlıyorum en azından renginden bile artık bitti gerçi benimkilerde ama bozulmamışsa bir sorun olacağını sanmam tüketmenin ama 5-10dk pişirmek lazım ozaman ölüyormuş bakteri vs oluşmuşsa bileKonserve bakınca anlaşılamayabilir bozuk olduğu ve en zehirli mikrop konservede bulunur . Riske atmamak için yemeyin. Ben de çok konserve yaparım ama insan hamile olunca çocuğu olunca kendini geri çekiyor
Evet ilk cocugumuz Adel asilzade ,mina mekkede giden yol mira geomrtrik sekil fatkli anlamlar var canimİlk bebeğiniz mi olacak? Ben Mira'dan yana oy kullanıyorum. Ama üç isim de güzel ve varsa anlamlarını merak ettim.
Benim ki beğenmemek değil ben yıllarca tedavi gördüm ilaç iğne aşılama tüp bebek...vs ameliyatım sıkıntılıydı başarılı sonuçlandı tedavilerimi de sağolsun hoca yaptı. Tedavi konusunda üstüne tanimam KonyadaPolikliniği beğenmiyor çoğu insan, hoca bakınca daha güvende hissediyorlar. O hastanede çalıştım. Asistanlar hocalardan habersiz iş yapmazlar. İçiniz rahat olsun. Polikinikler de oldukça boşuna para vermeye gerek yok. Orada olsam bildiğim hastaneyi tercih ederim.
Sen ne zaman gideceksin canim ben 2 mayısta gideceğim gebe polikliniğinde doktor 16. Yada 17.haftada gel dedi 16Allahım sağlıklı versin de hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez cinsiyet olayına çok takılmamaya çalışıyorum
Amin inşallah allah razı olsun
Kızlar selam,
Benim 2 gündür yoğun baş ağrım ve halsizliğim var. Halbuki tam iyi oldum diyordum. Cumartesi de doktor randevum var. Bakalım cinsiyet kesinleşebilecek mi :) Sonraki hafta yurtdışına çıkacağım için bu hafta öğrenmem lazım
Aşı konusunda ben hamilelik planladığım için öncesinde tetanoz ve hepatit b oldum. 3. aşıları olamadım ama. Çünkü o sırada hamileliğimi öğrendim. Doktor da bağışıklık kazanıp kazanmaııma bakmak için tekrar test yaptı. Bağışıklık çıkınc da 3. aşıya gerek yok dedi.
Bu arada yavaştan perinatolog arayışına girsek iyi olacak. Süre azaldı ve her hastanede yok malesef... Ben İstanbul Beylikdüzündeyim. Büyükçekmece kolan hastanesinde altan cebeci varmış. Duyan
Ben yiyorum yemekte yapıyorum herseyde kullanıyorum.yememek mi lazimdi katkı maddesi yokki içinde bilemedim simdi
degil mi kizlar guvenle sakladiktan sonra yenmesi zararli degildir. Cunku katki maddesi bir sey yok. Ama tabi bozulmussa yemek tehlikeliYememmımyıyorum
Konserve de bozulmamasi için katkı maďdesi oluyo ondan zararlı bence evde yapılanı saklama koşulları iyiyse sorun olmaz havası çıktıktan sonra kısa sürede tüketmezsek atıyorum ben zatendegil mi kizlar guvenle sakladiktan sonra yenmesi zararli degildir. Cunku katki maddesi bir sey yok. Ama tabi bozulmussa yemek tehlikeli
Hayrlisi olur ins:)İşte bende öyle o kadar iç geçiriyorum ama.hala u udum var ayrıntılı içn.kendi doktorum çok daha iyi
Herseyde bi hayr varms demekki:)Kızlar kaynana mısafırlerıyle gıttı kurtuldum
Adeli sevmedm ben ama diger ikisi gayt guzel:)Merhaba anneler birsey soracaktim ? Sizce Adel ,mira ,mina hangi isim daha guzel cok kararsiz kaldik
2li test yapmistik ve riskli bir durum cikmamisti doktorum bugun 16. Hafta kontrolumde alfa protein yaptiricaz dedi bunun icin sadece kan verdim 1 tup ama tedirgin oldum sordum bir sey mi gordunuzde istediginiz dedim yok hayir rutin bunlar dedi ama sizlerede bi sormak istedim
Merhaba anneler birsey soracaktim ? Sizce Adel ,mira ,mina hangi isim daha guzel cok kararsiz kaldik
bende yarisini kullaniyorum diger yerisini 2-3 gunde pisirmezsem atiyorumKonserve de bozulmamasi için katkı maďdesi oluyo ondan zararlı bence evde yapılanı saklama koşulları iyiyse sorun olmaz havası çıktıktan sonra kısa sürede tüketmezsek atıyorum ben zaten
MiraMerhaba anneler birsey soracaktim ? Sizce Adel ,mira ,mina hangi isim daha guzel cok kararsiz kaldik
Ben yaptırıyorum ama esime. Zaten bu konuda eğitimimiz olduğu için şanslıyız sanırımKizlar hamilelik doneminde massaj yaptiran varmidir aranizda? Benim sirt agrilarim cok fazla, uzandigim halde bile gecmiyor. Spa salona gitmeyi dusunuyorum ama zarari varmidir diye karar veremiyorum.
Mina cok guzel ama 2 isim falan yaparken dikkat etmen lazim ozellikle A ile baslayan bi on isim kullanirsan kufur gibi bisey oluyo riskli bi isim cocukla dalga gecmesinler :)Merhaba anneler birsey soracaktim ? Sizce Adel ,mira ,mina hangi isim daha guzel cok kararsiz kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?