2018 Ekim Anneleri

Ben bi profesör önerisiyle kayısı yağını tercih ettim bi arkadaşım çok kilo aldı hiç çatlağı yok düzenli kayısı yağı kullandı inşallah bende çatlamam
Catlaklar vucuttan vucuda degisiyomus. Benim cildim kuri ve catlamaya musait. Bende catlamak istemiyorum. Bakalim hayirlisi
Esime diyorum catlaklarim olcak begenmiceksin beni diyorum. Ben begenirim bebegimizin getirdigi seyler onlar. Beni rahatsiz etmez. Ama istersen bir suru yağ aliriz kullaniriz catlamazsin falan diyo sagolsunn :))

Konserve bakınca anlaşılamayabilir bozuk olduğu ve en zehirli mikrop konservede bulunur . Riske atmamak için yemeyin. Ben de çok konserve yaparım ama insan hamile olunca çocuğu olunca kendini geri çekiyor
Bende yapıyorum her yaz domates korkarımda hep açıkçası ama kuzenim gıda mühendisi o söylemişti konserveyi açınca en az 5dk pişirince hiçbir sorun olmaz demişti zaten bozuksa anlaşılıyor bn anlıyorum en azından renginden bile artık bitti gerçi benimkilerde ama bozulmamışsa bir sorun olacağını sanmam tüketmenin ama 5-10dk pişirmek lazım ozaman ölüyormuş bakteri vs oluşmuşsa bile

Benim ki beğenmemek değil ben yıllarca tedavi gördüm ilaç iğne aşılama tüp bebek...vs ameliyatım sıkıntılıydı başarılı sonuçlandı tedavilerimi de sağolsun hoca yaptı. Tedavi konusunda üstüne tanimam Konyada
Bolum başkanı dediginiz Çolakoğlu mu? Ben de onun sayısız kötü tedavisini duydum. Kim olduğunu bilmesem de doktorumu karalayan insanlarda duydum. Tercih meselesi ben kalbi zayıf olan yavrumu kurtarabilmek için nasıl çabaladığını da biliyorum almadı çocuğumu başka doktora da sormuştum alınması lazım dediğinde o Allah büyük kurtulabilir demişti ama takdiri ilahi yaşamadı. Ben elinden geleni yaptığını bildigim için benim gözümde tedavisi başarısız değildir ama başkasi görse SaskinAnnenin bebeği Ali Acar yüzünden öldü der mesela. Bakış açısı hasta çok oldukça laf çok olur
Ama şunu söyleyebilirim hastanede bulunan intörnlerden tut prof.lara kadar hepsi alanında iyi doktor yalansindunya ya ondan dedim hepsi gerçekten A kalite hocalar
Ben o gebe poliklinigindeki doktorların hakkını ödeyemem mesela Allah bir değil bin defa razı olsun her sıkıntımda gittim ilgilendiler. Kendi doktorumdan çok görmüşümdür

Allahım sağlıklı versin de hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez cinsiyet olayına çok takılmamaya çalışıyorum
Sen ne zaman gideceksin canim ben 2 mayısta gideceğim gebe polikliniğinde doktor 16. Yada 17.haftada gel dedi 16
Da gideyim dedim bugün

Çatlama konusuyla ilgili ilk gebeliğimden aklımda kalan; her şeyde olduğu gibi yine bol su içmenin faydası ve düzenli olarak çatlama önleyici yağ karışımı sürmek. Yani cildimizi hem içten hem dıştan nemlendirmek. Zaten bunları ömür boyu uygularsak bırakın çatlamayı; kırışmayız bile. Ilk gebeliğimde 28 kilo aldım ve hiç çatlağım yok.

Merhaba canim istanbul fatih de Bezmialem hastabesi var aradagin bolum orda pakizer diye bi hanim ilgileniyor muayine ssk liya 150 tl .umarim isine yarar ..
Sana ve bebegine saglik sihat dilerim .

degil mi kizlar guvenle sakladiktan sonra yenmesi zararli degildir. Cunku katki maddesi bir sey yok. Ama tabi bozulmussa yemek tehlikeli
Konserve de bozulmamasi için katkı maďdesi oluyo ondan zararlı bence evde yapılanı saklama koşulları iyiyse sorun olmaz havası çıktıktan sonra kısa sürede tüketmezsek atıyorum ben zaten

Kizlar hamilelik doneminde massaj yaptiran varmidir aranizda? Benim sirt agrilarim cok fazla, uzandigim halde bile gecmiyor. Spa salona gitmeyi dusunuyorum ama zarari varmidir diye karar veremiyorum.

Iste tam 3lü zamanlari.
Ismini koymamis doktorun illa 3lü diyerek ama bu zamanda yapilan rutin bi testide yapmis Hic bisy var mi acaba diye dusunme canim :)

Merhaba anneler birsey soracaktim ? Sizce Adel ,mira ,mina hangi isim daha guzel cok kararsiz kaldik

Ben Mina'dan yana oyumu kullanıyorum :)

Konserve de bozulmamasi için katkı maďdesi oluyo ondan zararlı bence evde yapılanı saklama koşulları iyiyse sorun olmaz havası çıktıktan sonra kısa sürede tüketmezsek atıyorum ben zaten
bende yarisini kullaniyorum diger yerisini 2-3 gunde pisirmezsem atiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…