2018 Ekim Anneleri

Canim sen zeytinyagi icmeyi denedin mi oksuruk icin? Bende cok ise yariyordu oksurdugum zamanlar sadece bir tatli kasigi hakiki zeytinyagi icince kesiyor. Kalin bi yag oldugu icin bogazi da kapliyor. Tavsiye ederim, bir dene derim... gecmis olsun.

Hazır konservelerdeki koruyuculara gore evde yapılanın yenmesinin daha zararsız olduğunu dusunuyorum.

Bende yaptim ve yemeklere katıyorum ve bende yiyorum.

Annem, anneannem zamanlarında salcalarindan reçellerine konservelerinden menemenliklerine kadar yaparlarmış.
Tabiki onlarda tuketiyorlarmis.

Ilk defa burada okudum yenmemesi gerektiği gibi biseyi ilginc.

Günaydın anneler dün 2li tarama testi için hastanedeydik 11+5 di Adet tarihime göre ama doktor 12+3 ölçtü 5 gün ilerde gidiyor bebeğinin gelişimi çok güzel dedi çok şükür ense kalınlığı da ölçüldü ölçümlernde hiçbir problem görülmedi rabbime şükür ama cinsiyet konusunda 2 tane doktora girdik biri ultrasoncu biri kendi doktorum ikiside çok ketun çıktı bir tahminde bulunmak istemediler bende sizlerden rica ediyorum yorumlarmısınızz. İlgilenen herkese teşekkür ederim

Eklentiler

• image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 109
  • image (1).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 102
Hanimlar gunaydiin, hepimiz icin guzelliklerle dolu bir gun olsun Sizinle, isime cok yarayan bir konuyu paylasmak istedim: bademciklerim fena halde sismisti carsamba gunu. Ustune bir de bel agrisi eklenince hastanelik olmustum. Bel agrim gecti cok sukur ama bademciklerden dun suyu bile zor ictim. Tum gun boyunca sadece 1 tabak corba icebildim. Yutkunamiyodum. Halim de yoktu o yuzden esim sabah oglumu yine babannesine birakmisti. Kayinvalidem soyledi sag olsun Saracoglu Hocadan duymus sanirim: "bademcigi sisen siyah zeytini ezsin ve cekirdekleriyle birlikte o ezilmis halini bogazina sarsin diyodu" dedi. "Sen simdi ilac kullanamazsin ama bunu dene bakalim" dedi. Umutsuzca yaptim.. gece de onla uyudum. Mucize gibi bir sey ya bugun rahatca yutkunuyorum keyiflr kahvaltimi falan yapabildim cok sukur aklinizda olsun, insallah bademcik sorunu yasamazsiniz ama yasiyor ve benim gibi bu durumdan fena halde muzdaripseniz kesinlikle deneyin Bugun arayip tesekkur etcem kadina valla Allah razi olsun

Günaydın kızlar yarın 10 saatlik otobüs yolculuğuna çıkıyorum 3 buçuk aylık olduk sayılır. Doktor hiç problem YÖK çıkabilirsin dedi. Aranızda yolculuk yapan oldu mu ilk hamileliğinde veya şimdi. Cevaplarınızı bekliyorum merakla

Kizlar hamilelik doneminde massaj yaptiran varmidir aranizda? Benim sirt agrilarim cok fazla, uzandigim halde bile gecmiyor. Spa salona gitmeyi dusunuyorum ama zarari varmidir diye karar veremiyorum.
Hamilelere özel msj yapıyorlar cnm. Oyu ve profesyonel bir yere git hiç sıkıntı yasamazsin

TÜİK) verilerinden yaptığı derlemeye göre, Türkiye'de ebeveynlerin çocuklarına geleneksel isimler verme eğilimi 2017'de de devam etti. Geçen yıl dünyaya gelen kız bebekler için en çok tercih edilen isim yine "Zeynep" oldu.

"Zeynep"ten sonra en fazla tercih edilen isimler sırasıyla Elif, Defne, Hiranur, Ebrar, Eylül, Miray, Zehra, Ecrin ve Azra olarak kayıtlara geçti. Erkek bebeklerde ise Yusuf ismi ilk sıralarda yer aldı, Eymen, Ömer, Emir, Miraç, Mustafa, Ahmet, Berat, Ömer Asaf ve Mehmet sırasıyla en çok kullanılan diğer isimler oldu.

Canım ben hamile kaldığım andan beri sürekli yolculuk yapıyorum kısa süreli ya da uzun süreli de olsa. Doktora sormuştum sıkıntı yok gidebilirsin diye. Düşme tehlikesi varsa onermiyorlar ama onun dışında sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…