Canim sen zeytinyagi icmeyi denedin mi oksuruk icin? Bende cok ise yariyordu oksurdugum zamanlar sadece bir tatli kasigi hakiki zeytinyagi icince kesiyor. Kalin bi yag oldugu icin bogazi da kapliyor. Tavsiye ederim, bir dene derim... gecmis olsun.Kızlar iyi akşamlar..Bi haftadır yazamıyorum..Öksürük hala geçmedi ve ben 2 hafta ev istirahatinden sonra mecbur başladım okula belki değişiklik iyi gelir diye..Acayip yorulmuş oluyorum evde de yemek falan uğraşınca...Cumartesi kontrolüm var inş..
Kanaması olanlar da ilerleme var gibi inş..Cinsiyetler öğrenilmiş maşallah..Kayınvalidesi gidenler de var :)) hadi hepimize geçmişler olsun
Aynen benm kizimn adi amine ve utanmadan dalga gecme potansiyeline sahip insanlar var maalsfMina cok guzel ama 2 isim falan yaparken dikkat etmen lazim ozellikle A ile baslayan bi on isim kullanirsan kufur gibi bisey oluyo riskli bi isim cocukla dalga gecmesinler :)
Kokusuna dıkkatet be ustu herangıbıyerı beyaz olursa bızukmsturdegil mi kizlar guvenle sakladiktan sonra yenmesi zararli degildir. Cunku katki maddesi bir sey yok. Ama tabi bozulmussa yemek tehlikeli
Kayınpederm ölmüş ama yanında bekar kozımvar altında ıkı gelıın bar 8 cocuk var sulalesı cok genıs yalnız kalmıyokı cok gelen gıden olıyodlkkydlntpl dilek kayınvaliden yalnız mı yaşıyor .
En bastan yaptım onu zaten cnm herseye karısıyo zatn sankı paramızı o berıyo o calısıyoBir aymısen mesafeni koy eşinede söyle gelmemesi için elinden geleni yapsın
Merhaba anneler birsey soracaktim ? Sizce Adel ,mira ,mina hangi isim daha guzel cok kararsiz kaldik
Hamilelere özel msj yapıyorlar cnm. Oyu ve profesyonel bir yere git hiç sıkıntı yasamazsinKizlar hamilelik doneminde massaj yaptiran varmidir aranizda? Benim sirt agrilarim cok fazla, uzandigim halde bile gecmiyor. Spa salona gitmeyi dusunuyorum ama zarari varmidir diye karar veremiyorum.
Canım ben hamile kaldığım andan beri sürekli yolculuk yapıyorum kısa süreli ya da uzun süreli de olsa. Doktora sormuştum sıkıntı yok gidebilirsin diye. Düşme tehlikesi varsa onermiyorlar ama onun dışında sorun olmaz.Günaydın kızlar yarın 10 saatlik otobüs yolculuğuna çıkıyorum 3 buçuk aylık olduk sayılır. Doktor hiç problem YÖK çıkabilirsin dedi. Aranızda yolculuk yapan oldu mu ilk hamileliğinde veya şimdi. Cevaplarınızı bekliyorum merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?