Canım ben hamile kaldığım andan beri sürekli yolculuk yapıyorum kısa süreli ya da uzun süreli de olsa. Doktora sormuştum sıkıntı yok gidebilirsin diye. Düşme tehlikesi varsa onermiyorlar ama onun dışında sorun olmaz.
Insaallah canim aminn. Bak aklıma ablam da geldi o da 7 saat yolculuk yapmıştı 3 bucuk 4 aylık hamileyken :) yani insaallah bebeginizle Allah a emanetsiniz❤İnşallah sağ Salim gider gelirim
Günaydın kızlar yarın 10 saatlik otobüs yolculuğuna çıkıyorum 3 buçuk aylık olduk sayılır. Doktor hiç problem YÖK çıkabilirsin dedi. Aranızda yolculuk yapan oldu mu ilk hamileliğinde veya şimdi. Cevaplarınızı bekliyorum merakla
Insaallah canim aminn. Bak aklıma ablam da geldi o da 7 saat yolculuk yapmıştı 3 bucuk 4 aylık hamileyken :) yani insaallah bebeginizle Allah a emanetsiniz❤
Ben ilkinde de yapmistim simdide olacak canim.
Otobusle biraz zorlayabilir ama tehlike manasinda degil.Wc en fazla :)
Molalarda yürümeyi ihmal etme
AA zeytinyağı içmedim..Dur bi de onu deneyim inşCanim sen zeytinyagi icmeyi denedin mi oksuruk icin? Bende cok ise yariyordu oksurdugum zamanlar sadece bir tatli kasigi hakiki zeytinyagi icince kesiyor. Kalin bi yag oldugu icin bogazi da kapliyor. Tavsiye ederim, bir dene derim... gecmis olsun.
Ben yazmıştım bi ara sen görmemişsin canim benim okulum merkeze 3 saat uzakta 3 saat gidiş 3 saat dönüş yaptım ben doktorum bisey olmaz demişti çok şükür sıkıntı çıkmadı birde düz yol değil dağ yoluÇok sağol canım içim rahatladı
Ben her şekilde yatıyorum ağrı olmuyor fakat sıla yattığımda kendi kalbimin sesinden uyuyamıyorum. Gümbür gümbür atıyor.Kızlar yatış pozisyonunuz nasıl? Bbm bebiş solda bn soluma yattığımda kasigima kramp giriyor.
İlk bebekliğinden tecrübem; ilk aylarda göbek değil de çok çok aşağılarda kas seyirmesi şeklinde hissediyorsunYa ben yatarkenki hissettiklerimi gaza yorabilirim ama ayaktayken iki üç ayrı zamanda hiç beklenmedik anlarda tık yapıp geçti bişey tam da Göbek altımda.Çok merak ediyorum neydi o diye15.haftanın sonundayım ilk hamilelik
Daha ne istiyorsun hayatım. Bebeğin gelişimi normalse en güzeli kilo almamak. Hem ilk trimestirda karın belirginleşmez normalde. Beirginlesiyorsa ya gaz vs ya da göbeğin yaglanmasondan yani kilodan kaynaklanırMerhabalar ben hic kilo alamyrm karnım da cikmyo nasil birsey anlamadim.
Günaydın anneler dün 2li tarama testi için hastanedeydik 11+5 di Adet tarihime göre ama doktor 12+3 ölçtü 5 gün ilerde gidiyor bebeğinin gelişimi çok güzel dedi çok şükür ense kalınlığı da ölçüldü ölçümlernde hiçbir problem görülmedi rabbime şükür ama cinsiyet konusunda 2 tane doktora girdik biri ultrasoncu biri kendi doktorum ikiside çok ketun çıktı bir tahminde bulunmak istemedilerbende sizlerden rica ediyorum yorumlarmısınızz. İlgilenen herkese teşekkür ederim
Cocukluk caginda oluyor malesef halbuki ne kadar guzel bi isim.Aynen benm kizimn adi amine ve utanmadan dalga gecme potansiyeline sahip insanlar var maalsf
Bende göremedim eşimm dikkatli baktım ultrasonda ama hiç bişi yoktu dio :) sende 13 haftalıkmışsın senin belli mi cinsiyet yani tahminide olsaBen her şekilde yatıyorum ağrı olmuyor fakat sıla yattığımda kendi kalbimin sesinden uyuyamıyorum. Gümbür gümbür atıyor.
İlk bebekliğinden tecrübem; ilk aylarda göbek değil de çok çok aşağılarda kas seyirmesi şeklinde hissediyorsun
Daha ne istiyorsun hayatım. Bebeğin gelişimi normalse en güzeli kilo almamak. Hem ilk trimestirda karın belirginleşmez normalde. Beirginlesiyorsa ya gaz vs ya da göbeğin yaglanmasondan yani kilodan kaynaklanır
Canım benim ultrason kesitin cinsel alanı içermiyor. Ama eğer o alt taraftaki beyaz uzantıyı kastediyorsan bacak o
Allah yardımcın olsun canim iyi haberlerle dönKızlar bırazdan dr a gıdıcem ıns guzel haberler alırım
Iste tam 3lü zamanlari.
Ismini koymamis doktorun illa 3lü diyerek ama bu zamanda yapilan rutin bi testide yapmisHic bisy var mi acaba diye dusunme canim :)
Ben Mina'dan yana oyumu kullanıyorum :)
Ben yazmıştım bi ara sen görmemişsin canim benim okulum merkeze 3 saat uzakta 3 saat gidiş 3 saat dönüş yaptım ben doktorum bisey olmaz demişti çok şükür sıkıntı çıkmadı birde düz yol değil dağ yolu
Günaydın kızlar eşim şimdiden bebek arabası yada yatağını alalım diyor bişeylerden başlayalım bizi ileride sıkıştırmasın diyor sizce erken mi?
Bu bebek arabasını çok beğendik kendisi kullanan yada yakınında başka kullanan var mı acaba memnunlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?