2018 Ekim Anneleri

Ben ilkinde de yapmistim simdide olacak canim.
Otobusle biraz zorlayabilir ama tehlike manasinda degil.Wc en fazla :)
Molalarda yürümeyi ihmal etme

Canim sen zeytinyagi icmeyi denedin mi oksuruk icin? Bende cok ise yariyordu oksurdugum zamanlar sadece bir tatli kasigi hakiki zeytinyagi icince kesiyor. Kalin bi yag oldugu icin bogazi da kapliyor. Tavsiye ederim, bir dene derim... gecmis olsun.
AA zeytinyağı içmedim..Dur bi de onu deneyim inş

Çok sağol canım içim rahatladı
Ben yazmıştım bi ara sen görmemişsin canim benim okulum merkeze 3 saat uzakta 3 saat gidiş 3 saat dönüş yaptım ben doktorum bisey olmaz demişti çok şükür sıkıntı çıkmadı birde düz yol değil dağ yolu

Kızlar yatış pozisyonunuz nasıl? Bbm bebiş solda bn soluma yattığımda kasigima kramp giriyor.
Ben her şekilde yatıyorum ağrı olmuyor fakat sıla yattığımda kendi kalbimin sesinden uyuyamıyorum. Gümbür gümbür atıyor.

İlk bebekliğinden tecrübem; ilk aylarda göbek değil de çok çok aşağılarda kas seyirmesi şeklinde hissediyorsun

Merhabalar ben hic kilo alamyrm karnım da cikmyo nasil birsey anlamadim.
Daha ne istiyorsun hayatım. Bebeğin gelişimi normalse en güzeli kilo almamak. Hem ilk trimestirda karın belirginleşmez normalde. Beirginlesiyorsa ya gaz vs ya da göbeğin yaglanmasondan yani kilodan kaynaklanır

Canım benim ultrason kesitin cinsel alanı içermiyor. Ama eğer o alt taraftaki beyaz uzantıyı kastediyorsan bacak o

Bende göremedim eşimm dikkatli baktım ultrasonda ama hiç bişi yoktu dio :) sende 13 haftalıkmışsın senin belli mi cinsiyet yani tahminide olsa

Yaa günlük gidip gelmek için baya uzakmış, iyice rahatladım gerçekten. Bi korku olmuştu ister istemez çok sağol

Günaydın kızlar eşim şimdiden bebek arabası yada yatağını alalım diyor bişeylerden başlayalım bizi ileride sıkıştırmasın diyor sizce erken mi?
Bu bebek arabasını çok beğendik kendisi kullanan yada yakınında başka kullanan var mı acaba memnunlar mı

Günaydın kızlar süpürge yapmanin bir zararı olurmu simdiye kadar esim idare etti diyelim ama ev aldi başını gidiyor temizlik yapayim dedim ama insan ister istemez egiliyor kalkiyor bir zarari olurmu acaba

Chicco Trio Sprint'i biliyorum.Gercekten kullanisli.Buyuk haliylede biseyini cikarmadan kapanmasi bence en buyuk ozellik.Anakucagi bi sekilde hallediliyorda sonra buyuyunce asıl iş :)

Bizde ilk gebeligimde ilk arabayi almistim canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…