2018 Ekim Anneleri

Çıktısını alabiliyosan al yakındaki doktora git.. degerlendirmeyi hepsi yapar, ben bile yaparım arastır arastır uzman olucm nerdeyse

Ne güzel bir yere değinmişsiniz ya tam da tahmin ettiğim gibi ne kadar iyi doktor da olsa onun da kötü tedavileri olabilir. Sonuçta her şey takdiri ilahi. Rabbim ne derse o aslında. Ben polikiliniğine gitmekten memnunum dediğim gibi ücret almıyorlar ve birbirlerine danışıyorlar fikir alışverişi yapıyorlar çok hoşuma gidiyor. Hocalara riskli gebelikler gitmeli bence bi sıkıntı yoksa orayı kalabalık etmeyi de sevmiyorum açıkçası.

Polikliniği beğenmiyor çoğu insan, hoca bakınca daha güvende hissediyorlar. O hastanede çalıştım. Asistanlar hocalardan habersiz iş yapmazlar. İçiniz rahat olsun. Polikinikler de oldukça boşuna para vermeye gerek yok. Orada olsam bildiğim hastaneyi tercih ederim.

Kızlar iyi akşamlar..Bi haftadır yazamıyorum..Öksürük hala geçmedi ve ben 2 hafta ev istirahatinden sonra mecbur başladım okula belki değişiklik iyi gelir diye..Acayip yorulmuş oluyorum evde de yemek falan uğraşınca...Cumartesi kontrolüm var inş..
Kanaması olanlar da ilerleme var gibi inş..Cinsiyetler öğrenilmiş maşallah..Kayınvalidesi gidenler de var :)) hadi hepimize geçmişler olsun

AFP değerine 3lü testtede bakılıyor canım 2liden farklı olan tek yanı bu hatta.
2.5 sınır bildiğim kadariyla.
Rutin testler arasında.

2li test yapmistik ve riskli bir durum cikmamisti doktorum bugun 16. Hafta kontrolumde alfa protein yaptiricaz dedi bunun icin sadece kan verdim 1 tup ama tedirgin oldum sordum bir sey mi gordunuzde istediginiz dedim yok hayir rutin bunlar dedi ama sizlerede bi sormak istedim

Anlıyorum seni o yüzden başka dr a güvenemiyorsun çok normal canım inşallah Ali hoca vasıtasıyla kucağına hayırlı evlatlar alırsın Allahım kimseye aratmasın çok zor. Hamilelikte istirahat risk varsa faydalı oluyor ama bence risk yoksa da faydalıdır diye düşünüyorum bol bol istirahat et. Bugün mesela oğlumu çok kez kucağıma almak zorunda kaldım ve çok pişmanım. Seçim hakkım olursa dediğin gibi yapacağım inşallah canım

Ben bekarkn hep erkek bebk severdm. Boyle kiz cocuklarindan hoslanmazdm hic. Ama hamile kalnca resmen kiz bebek görünce icim gitmsti. Sonra kizim oldu. Allah herkese de nasip etsin kiz evlat. Smdi erkek garip geliyo resmen:))

Allahım sağlıklı versin de hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez cinsiyet olayına çok takılmamaya çalışıyorum

Aynen sizin gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…