Evet belkide herşey olabilir vallaha yarın dra soracağımBelki de gun icinde yoruluyorsun o cikiyor.
Bende aynıyım hamilelik demek belirsizlikler dönemi demekmişBelki buyuyor ondan ya da yoruluyoruz ya da yer ediyor oynaşıyor kiprasiyor
Bütün olasılıkları dusunuyorum :)
Hadi gözün aydın:)Gözünaydın :)
Çıktısını alabiliyosan al yakındaki doktora git.. degerlendirmeyi hepsi yapar, ben bile yaparım arastır arastır uzman olucm nerdeyseArkadaslar merhaba birdey sorcamm. Ben ikili testimin sonucunu daha doktora gostermeedim yarin randevum var. Ama hep gittigim doktor burda 2li yapmiyoruz ünraniye devlt hastanesinde cektir dedi orda yaptirmistim normalde baska devlet hastanesine gidiyorum. Simdi benim sonucum internetten gozukuyor cikmis yarn kendi doktorum onu sistemden görebiliyormu yoksa tekrar umraniyeye mi gitmem gerekir
Catlamalar icin hindistan cevizi yagina baslicam bende bi araa
Ali acar meşhur ve oldukça yoğun bir doktor ve onun da şaşılacak kötü muayeneleri var (meram da çalıştım oradan biliyorum). Sizin yerinizde olsam bölüm başkanı olan hocayı tercih ederim ( adını unuttum)
Polikliniği beğenmiyor çoğu insan, hoca bakınca daha güvende hissediyorlar. O hastanede çalıştım. Asistanlar hocalardan habersiz iş yapmazlar. İçiniz rahat olsun. Polikinikler de oldukça boşuna para vermeye gerek yok. Orada olsam bildiğim hastaneyi tercih ederim.Ne güzel bir yere değinmişsiniz ya tam da tahmin ettiğim gibi ne kadar iyi doktor da olsa onun da kötü tedavileri olabilir. Sonuçta her şey takdiri ilahi. Rabbim ne derse o aslında. Ben polikiliniğine gitmekten memnunum dediğim gibi ücret almıyorlar ve birbirlerine danışıyorlar fikir alışverişi yapıyorlar çok hoşuma gidiyor. Hocalara riskli gebelikler gitmeli bence bi sıkıntı yoksa orayı kalabalık etmeyi de sevmiyorum açıkçası.
AFP değerine 3lü testtede bakılıyor canım 2liden farklı olan tek yanı bu hatta.
2.5 sınır bildiğim kadariyla.
Rutin testler arasında.
Ben myom ameliyatı olmuştum 5 yıl önce. Ameliyattan önce başka doktora gidiyordum ameliyat dedi bu defa gezmeye başladım belki biri çıkarda ilaçla tedavi olur diye. Isim vermeyeceğim ama buralarda gayette bilinen bir doktora gittim. Odasına girdiğimde myom var dediğimde bana hemen rahmin alınabilir dedi. Muayeneye aldı dünyanında lafını etti moralimi bozdu. Babam ısrarla Ali hocaya gitmemi söyledi gittim o da ameliyat dedi. Ben olmam dedim o zaman seni aşağı yönlendireyim takip yapılsın hastam çok alamam dedi. Aşağı indim poliklinik doktoru ameliyat istemiyorsunuz diye yazıyorum dediğinde birden ağzımdan ameliyat olacağım diye cıktı. Ali hoca ameliyatimi yaptı o gün bu gün doktorum. iyi ki ameliyat olmuşum çok çok şükür Rabbime bi sıkıntım olmadi sonrasında.
Ali hoca büyük bir sabırla beni dinledi yardımcı oldu. Ağladım teselli etti kurtajimi bile kendisi yaptı. En hassas olduğum zamanlarda hastalarını bekletti benle konuştu. Yani babam gibi oldu biraz.
Kazım hocanın da hastası çok biliyorum ya Ali hocanın ya onun. Doktor seçimin var ise ikisinden birini tercih et
Kizlar yazdan yapilmis konserve domateslerinizdrn yiyor musunuz?
Bir aymıCok sukur sımdıden yer yapmaya calısıho ama her cocuhunda bır ay kalckmıs oyle bısey olursa heralde bız bosanırız
Ben bekarkn hep erkek bebk severdm. Boyle kiz cocuklarindan hoslanmazdm hic. Ama hamile kalnca resmen kiz bebek görünce icim gitmsti. Sonra kizim oldu. Allah herkese de nasip etsin kiz evlat. Smdi erkek garip geliyo resmen:))
Neden yenmez?Hepsi çöp . Şişeyle beraber attım. Konserve hamilelikte yenmez.
Polikliniği beğenmiyor çoğu insan, hoca bakınca daha güvende hissediyorlar. O hastanede çalıştım. Asistanlar hocalardan habersiz iş yapmazlar. İçiniz rahat olsun. Polikinikler de oldukça boşuna para vermeye gerek yok. Orada olsam bildiğim hastaneyi tercih ederim.
Neden yenmez?
Merhaba anneler birsey soracaktim ? Sizce Adel ,mira ,mina hangi isim daha guzel cok kararsiz kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?