2018 Ekim Anneleri

Chicco Trio Sprint'i biliyorum.Gercekten kullanisli.Buyuk haliylede biseyini cikarmadan kapanmasi bence en buyuk ozellik.Anakucagi bi sekilde hallediliyorda sonra buyuyunce asıl iş :)

Bizde ilk gebeligimde ilk arabayi almistim canim :)
Canım Chicco trio sprint için bir kaç arkadaşımız içi çok küçük bebek 4-5 aylık olunca anakucağını kullanamadık gibi şeyler söylediler biz chicco trio love modelini çok beğendik ama onunda fiyatı 2400 falan biraz yüksek geldi ama birine karar verip başlasak iyi olacak sanırım :)

Canim anakucagi zaten maksimum 6 ay bebek azcik ufak tefekse bilemedin 7 ay kullanilabiliyor.Bide malesef icini dolduruyorlar ki o da cok yanlis.
Zaten oturmaya baslayinca kafasini kaldirmaya calisiyor ondan kendini cekip cekip bakmak icin
Ona hic takilma.

merhaba canlar nasılsınız ben aynı sorunlarla devam ediyorum tansiyon düşüklüğü ve şekerim yemekten sonra çıkıyor sonra 2 3 saat içinde çok düşüyor ama bunada şükür bugünün hürmetine banada dua edin lütfen birde yarın kontrolüm var zeka testi yapacak dr biraz erken gibi geldi ama hayırlısı yaptıran varmı 11+4 bugün biz

Zeka testimi hic duymadim o testi anne karninda

Tabi canım konyadaki bütün devlet hastaneleri bütün özeller medicana bile Meram tıp a hasta sevk ederler. Ama Meram tıp bunlara hasta sevk etmez olaki Ankara’ya sevk eder. Çünkü kendinden başka iyi hastane yoktur o ilde. Bütün iller için geçerli bu dediğim. O yüzden tüm çalışanları gerçekten çok iyidir

Yaa günlük gidip gelmek için baya uzakmış, iyice rahatladım gerçekten. Bi korku olmuştu ister istemez çok sağol
Benim hergun dersim yok ama yinede 6 saat birde o yol uzun hele ki ilk haftalarda
Otobüsle gideceksen teker üstü olmasın dikkat et

Kızlar dr dan geldım bıraz yolda agrım oldu hafıf pembe kanamam var yoruldm sanrm bebek ıyı gelısımıde 1haftada 120 den 151 gr a yukselmıs ıgnemı oldum yatmaya devam ama dr bebegı besleyen ıkı damardan bırını begenmedım ddı oda gebelık tansıyonu yapabılır ılerde tuzsuz beslen cok kılo alma sakın dedı tetenoz olma dedı rısklı oldun ıcın

Bende göremedim eşimm dikkatli baktım ultrasonda ama hiç bişi yoktu dio :) sende 13 haftalıkmışsın senin belli mi cinsiyet yani tahminide olsa
Yok ya malesef daha öğrenemedim. Ben aslında bacak arasında biraz dolgunluk gördüm ama doktorum henüz erken, kız bebekte de bazen böyle görünebiliyor dedi

Kızlar dr dan geldim bebiş iyi çok şükür 15 gün sonra 4 lü tarama yapılacakmış. Sipam kıpır kıpırdı allahıma çok şükür. Moralim düzeldi. Çok şükür kontrole giden herkesten güzel haberlerini bekliyorum. Igneye ve prulutona devam.rahim ağzı kısalığı gördü biraz ama onun içi de konuşmak daha erken dedi zaten iğne ve hap kullanıyorsun dedi bir sonraki kontrolde bakacakmış daha ayrıntılı. Kontrol sikliklarim da 15 günde 1 e cıktı:)

Günaydın kızlar süpürge yapmanin bir zararı olurmu simdiye kadar esim idare etti diyelim ama ev aldi başını gidiyor temizlik yapayim dedim ama insan ister istemez egiliyor kalkiyor bir zarari olurmu acaba
Ben az önce yaptım , en bastan beridir de yapıyorum evin işlerini, dinlene dinlene yapıyorum ama..kanaman riskin varsa tavsiye etmem tabiki..

Rahim ağzı kısalığı!! Ultrasonla belli oluyor mu yoksa alttan muayene mi oldu?

Günaydın kızlar süpürge yapmanin bir zararı olurmu simdiye kadar esim idare etti diyelim ama ev aldi başını gidiyor temizlik yapayim dedim ama insan ister istemez egiliyor kalkiyor bir zarari olurmu acaba
Cnn kanama olduğu için bede yasak. Sende eğer yapacaksan dikkatli yap terslik olmasın çekiş gücü yüksekse sıkıntı yaratmasın zorlanma

Zekâ testini hiç duymadım. Rica etsem biraz detay verebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…