- 17 Şubat 2018
- 333
- 383
- 33
- 35
Canım Chicco trio sprint için bir kaç arkadaşımız içi çok küçük bebek 4-5 aylık olunca anakucağını kullanamadık gibi şeyler söylediler biz chicco trio love modelini çok beğendik ama onunda fiyatı 2400 falan biraz yüksek geldi ama birine karar verip başlasak iyi olacak sanırım :)Chicco Trio Sprint'i biliyorum.Gercekten kullanisli.Buyuk haliylede biseyini cikarmadan kapanmasi bence en buyuk ozellik.Anakucagi bi sekilde hallediliyorda sonra buyuyunce asıl iş :)
Bizde ilk gebeligimde ilk arabayi almistim canim :)
Canım Chicco trio sprint için bir kaç arkadaşımız içi çok küçük bebek 4-5 aylık olunca anakucağını kullanamadık gibi şeyler söylediler biz chicco trio love modelini çok beğendik ama onunda fiyatı 2400 falan biraz yüksek geldi ama birine karar verip başlasak iyi olacak sanırım :)
Aminn insaallah çok teşekkür ederim❤❤Herkese musmutlu bir gün,kontrole gidecek olanlara da musmutlu haberler diliyorum
A Atapedlkkydlntpl
@gurbetkus @Yukakita
canım sen nasıl oldun hala lekelenmen varmıHerkese musmutlu bir gün,kontrole gidecek olanlara da musmutlu haberler diliyorum
A Atapedlkkydlntpl
@gurbetkus @Yukakita
Zeka testimi hic duymadim o testi anne karnindamerhaba canlar nasılsınız ben aynı sorunlarla devam ediyorum tansiyon düşüklüğü ve şekerim yemekten sonra çıkıyor sonra 2 3 saat içinde çok düşüyor ama bunada şükür bugünün hürmetine banada dua edin lütfen birde yarın kontrolüm var zeka testi yapacak dr biraz erken gibi geldi ama hayırlısı yaptıran varmı 11+4 bugün biz
canım 12 ve 14 haftada dowm sendromu için yapılıyor ya o test ikili test olarak da geçiyorZeka testimi hic duymadim o testi anne karninda
Azaldı canım ama tam olsrak bitmedi bazen hiç gelmiyor bazen bikaç damla ..bakalım Allah büyükcanım sen nasıl oldun hala lekelenmen varmı
Benim ki beğenmemek değil ben yıllarca tedavi gördüm ilaç iğne aşılama tüp bebek...vs ameliyatım sıkıntılıydı başarılı sonuçlandı tedavilerimi de sağolsun hoca yaptı. Tedavi konusunda üstüne tanimam Konyada
Bolum başkanı dediginiz Çolakoğlu mu? Ben de onun sayısız kötü tedavisini duydum. Kim olduğunu bilmesem de doktorumu karalayan insanlarda duydum. Tercih meselesi ben kalbi zayıf olan yavrumu kurtarabilmek için nasıl çabaladığını da biliyorum almadı çocuğumu başka doktora da sormuştum alınması lazım dediğinde o Allah büyük kurtulabilir demişti ama takdiri ilahi yaşamadı. Ben elinden geleni yaptığını bildigim için benim gözümde tedavisi başarısız değildir ama başkasi görse SaskinAnnenin bebeği Ali Acar yüzünden öldü der mesela. Bakış açısı hasta çok oldukça laf çok olur
Ama şunu söyleyebilirim hastanede bulunan intörnlerden tut prof.lara kadar hepsi alanında iyi doktoryalansindunya ya ondan dedim hepsi gerçekten A kalite hocalar
Ben o gebe poliklinigindeki doktorların hakkını ödeyemem mesela Allah bir değil bin defa razı olsun her sıkıntımda gittim ilgilendiler. Kendi doktorumdan çok görmüşümdür
Anladim bendr yaptırdım ikili test zeka diyince odami varmis dedim üçlü test dörtlü test bir sürü test varcanım 12 ve 14 haftada dowm sendromu için yapılıyor ya o test ikili test olarak da geçiyor
Benim hergun dersim yok ama yinede 6 saat birde o yol uzun hele ki ilk haftalardaYaa günlük gidip gelmek için baya uzakmış, iyice rahatladım gerçekten. Bi korku olmuştu ister istemez çok sağol
Yok ya malesef daha öğrenemedim. Ben aslında bacak arasında biraz dolgunluk gördüm ama doktorum henüz erken, kız bebekte de bazen böyle görünebiliyor dediBende göremedim eşimm dikkatli baktım ultrasonda ama hiç bişi yoktu dio :) sende 13 haftalıkmışsın senin belli mi cinsiyet yani tahminide olsa
Ben az önce yaptım , en bastan beridir de yapıyorum evin işlerini, dinlene dinlene yapıyorum ama..kanaman riskin varsa tavsiye etmem tabiki..Günaydın kızlar süpürge yapmanin bir zararı olurmu simdiye kadar esim idare etti diyelim ama ev aldi başını gidiyor temizlik yapayim dedim ama insan ister istemez egiliyor kalkiyor bir zarari olurmu acaba
Becede çok güzel bir isimCocukluk caginda oluyor malesef halbuki ne kadar guzel bi isim.
Rahim ağzı kısalığı!! Ultrasonla belli oluyor mu yoksa alttan muayene mi oldu?Kızlar dr dan geldim bebiş iyi çok şükür 15 gün sonra 4 lü tarama yapılacakmış. Sipam kıpır kıpırdı allahıma çok şükür. Moralim düzeldi. Çok şükür kontrole giden herkesten güzel haberlerini bekliyorum. Igneye ve prulutona devam.rahim ağzı kısalığı gördü biraz ama onun içi de konuşmak daha erken dedi zaten iğne ve hap kullanıyorsun dedi bir sonraki kontrolde bakacakmış daha ayrıntılı. Kontrol sikliklarim da 15 günde 1 e cıktı:)
Cnn kanama olduğu için bede yasak. Sende eğer yapacaksan dikkatli yap terslik olmasın çekiş gücü yüksekse sıkıntı yaratmasın zorlanmaGünaydın kızlar süpürge yapmanin bir zararı olurmu simdiye kadar esim idare etti diyelim ama ev aldi başını gidiyor temizlik yapayim dedim ama insan ister istemez egiliyor kalkiyor bir zarari olurmu acaba
Zekâ testini hiç duymadım. Rica etsem biraz detay verebilirmisinmerhaba canlar nasılsınız ben aynı sorunlarla devam ediyorum tansiyon düşüklüğü ve şekerim yemekten sonra çıkıyor sonra 2 3 saat içinde çok düşüyor ama bunada şükür bugünün hürmetine banada dua edin lütfen birde yarın kontrolüm var zeka testi yapacak dr biraz erken gibi geldi ama hayırlısı yaptıran varmı 11+4 bugün biz
İçine biraz da limon sık...AA zeytinyağı içmedim..Dur bi de onu deneyim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?