Ultrasonda açıklığı ölçüyor. Alttan bakınca soluyor kısalığıRahim ağzı kısalığı!! Ultrasonla belli oluyor mu yoksa alttan muayene mi oldu?
Erkek gibiGünaydın anneler dün 2li tarama testi için hastanedeydik 11+5 di Adet tarihime göre ama doktor 12+3 ölçtü 5 gün ilerde gidiyor bebeğinin gelişimi çok güzel dedi çok şükür ense kalınlığı da ölçüldü ölçümlernde hiçbir problem görülmedi rabbime şükür ama cinsiyet konusunda 2 tane doktora girdik biri ultrasoncu biri kendi doktorum ikiside çok ketun çıktı bir tahminde bulunmak istemedilerbende sizlerden rica ediyorum yorumlarmısınızz. İlgilenen herkese teşekkür ederim
Günaydın kızlar süpürge yapmanin bir zararı olurmu simdiye kadar esim idare etti diyelim ama ev aldi başını gidiyor temizlik yapayim dedim ama insan ister istemez egiliyor kalkiyor bir zarari olurmu acaba
Ultrasonda açıklığı ölçüyor. Alttan bakınca soluyor kısalığı
Canım arkadaşın kastettiği şey zeka testi drğil ikili taramadan bahsediliyor zeka anne karnında anlaşılan bir şey değil birkaç yaştan itibaren ölçeklerle testlerle ölçülebilen bir şey. Down sendromu riskine bakılıyor ya tam hatırlayamamış herhalde isminiZekâ testini hiç duymadım. Rica etsem biraz detay verebilirmisin
Sor bencede bnm dr çok detaycı Her şeye bakıyor bn sormadan soluyor bende kafama takılanları soruyorum anlatıyor sağ olsun uzun uzunYa bana o kadar detaylı baktı ki doktor bi sag bi sol, ama hiç böyle seylerden bahsetmedi. Cinsiyeti boyu agırlıgı, o kadar..2 hafta sonra 4 lü testim var her seyi sorayım
Hımm ok :)teşekkür ederimCanım arkadaşın kastettiği şey zeka testi drğil ikili taramadan bahsediliyor zeka anne karnında anlaşılan bir şey değil birkaç yaştan itibaren ölçeklerle testlerle ölçülebilen bir şey. Down sendromu riskine bakılıyor ya tam hatırlayamamış herhalde ismini
Sivilce bende de çok fazla çıktı, ergenlikte bile çıkmamıştı bu kadar. Erkek çocukta guzellesecektik oysaki, rengim de soldu iyice. Ne yapmak lazım acaba? Tüylenme sorunu yaşayan var mı?Ben kızımda son zamanlarda artık aynaya bakamıyordum lekelenme sivilceler falan. Şimdi yine başladı hatta çene çukurum simsiyah bugün bir öğretmen arkadaşım bir şey olmuş sil istersen dedi anlattım hamileliğimde olup doğum yapınca geçiyor o diye utandı söylediğine yazık. Ben bu hamilelikte de oldukça sivilcelendim ama iki farklı dr erkeğe benziyor dedi. Demek ki alakası yok kişiyle ve hamilelikle alakalı kimi pırıl pırıl oluyor sizlerin söylediği gibi bense iyice çirkinleşiyorum
Canım arkadaşın kastettiği şey zeka testi drğil ikili taramadan bahsediliyor zeka anne karnında anlaşılan bir şey değil birkaç yaştan itibaren ölçeklerle testlerle ölçülebilen bir şey. Down sendromu riskine bakılıyor ya tam hatırlayamamış herhalde ismini
Süpermis bayıldım:)Canım sana bir taktik buldum.Olabildiğince abart.Ahhh uhhhh de belini tut Ağla hattakaynanana oyna biraz
Bozma cnm moralini ben de çok kilo verdim hiç istahim yok. 13tane ilaç içiyorum. Önemli olan faydalı şeyler yemen. Az ve sıkHepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm
Anlamak istemeyen ondan da anlamazdı gerçi :))Süpermis bayıldım:)
Yatak odana geç orda istirahat et bence. Annen dışında kimse seni anlamaz ancak konuşurlar sanki biz rahat hamilelik geçiriyoruz da bilerek böyle davranıyoruzKadn bzde klyo smdı bıkac gn esımde sehır dısında yetıstemıs dıck
Benim göbeğim tüylendi.Henüz bişey sürmeye de başlamadım karnımaSivilce bende de çok fazla çıktı, ergenlikte bile çıkmamıştı bu kadar. Erkek çocukta guzellesecektik oysaki, rengim de soldu iyice. Ne yapmak lazım acaba? Tüylenme sorunu yaşayan var mı?
Benimkisi de laptopla meşgul çok fazla ilgilendiği yok benim 4.gebeligim ve çok zor oldu mucize yani. Ama eşim hep oyun oynuyor bosverdim ben de artık ilgisizliğini kafana takma canimAyy hiç öyle düşünme bizimkiler yanımızda da ne oluyo canm bak hergün bi anne kocası sinirlendirdiği için hastanenin yolunu tutuyo bebişinden endişe edip. Sen kaynanan gidince annenle daha dakin bi hayat sürersin şu tehliken de bi geçse allahın izniyle. Benimki de ilaç kullanıyorum diye sürekli beni üzüyo sonra pişman oluyo ama yapıyo yapacağını. Baba olmaya hazır değilmiş paşam pişman olmuş o kadar üzülüyorum ki yavrumu daha yeni yeni kabullenmeye başladı ki tam kabullenmiş değil hazır değilim deyip duruyo bende Ağlıyorum daha doğmadan çekeceğin varmış diyorum kendi kendime. Gelince sana huzur mu verecek bulur oda senin canını yakacak bişey
Benimde tüylendiBenim göbeğim tüylendi.Henüz bişey sürmeye de başlamadım karnıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?