2018 Ekim Anneleri

Erkek gibi yani oyle hissettim kemik yapisi vs

Günaydın kızlar süpürge yapmanin bir zararı olurmu simdiye kadar esim idare etti diyelim ama ev aldi başını gidiyor temizlik yapayim dedim ama insan ister istemez egiliyor kalkiyor bir zarari olurmu acaba

bende dün izinliydim eşim yapıyordu hep hadi ben yapayım dedim bu sefer ama çok yoruldum ve bel ağrısı çok oldu zor durumda kalmadıkça yapmam bir daha

Ultrasonda açıklığı ölçüyor. Alttan bakınca soluyor kısalığı

Ya bana o kadar detaylı baktı ki doktor bi sag bi sol, ama hiç böyle seylerden bahsetmedi. Cinsiyeti boyu agırlıgı, o kadar..2 hafta sonra 4 lü testim var her seyi sorayım

Zekâ testini hiç duymadım. Rica etsem biraz detay verebilirmisin
Canım arkadaşın kastettiği şey zeka testi drğil ikili taramadan bahsediliyor zeka anne karnında anlaşılan bir şey değil birkaç yaştan itibaren ölçeklerle testlerle ölçülebilen bir şey. Down sendromu riskine bakılıyor ya tam hatırlayamamış herhalde ismini

Ya bana o kadar detaylı baktı ki doktor bi sag bi sol, ama hiç böyle seylerden bahsetmedi. Cinsiyeti boyu agırlıgı, o kadar..2 hafta sonra 4 lü testim var her seyi sorayım
Sor bencede bnm dr çok detaycı Her şeye bakıyor bn sormadan soluyor bende kafama takılanları soruyorum anlatıyor sağ olsun uzun uzun

Hımm ok :)teşekkür ederim

S Semabuse canım bir yıldır seni takip ediyordum yaşadığın sıkıntıları üzüntülerini biliyorum(benimde 1 kaybım var ama 3 kürtajım var maalesef ve aynı yaştayız), arada da açıp ne yaptı bu kız diye bakıyordum bugün bir bakayım dedim okadar mutlu oldum Allah sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri göstersin bize isteyen herkese de uğraştırmadan nasip etsin annne olmayı inşallah.
Ben haziran annelerindeyim ama senin vesilenle buraya da yazmış bulundum.Bu arada hanımlar benim eşim karnıma iğne vururken bebek ilk onanla iletişime geçti.Bir tepik attı babasına ben onu hiç hissedemezken.(eşim hatta sen mi yaptın dedi bir şey vurdu içerde dedi)Ben anca 18. haftayı doldurduğum gün hissetmiştim.

Sivilce bende de çok fazla çıktı, ergenlikte bile çıkmamıştı bu kadar. Erkek çocukta guzellesecektik oysaki, rengim de soldu iyice. Ne yapmak lazım acaba? Tüylenme sorunu yaşayan var mı?

Cnm hatırlayamamış demekten ziyade ikili testin hatta gebelik döneminde yapılan tarama testlerinin genel adı zeka testi olarak da geçiyor diyebiliriz. 2 gün önce doktorumda bana zeka testi yapalım diye söyledi.

bana da erkek gibi dedi doktor hatta çok iri bebek tüm ölçümler önde dedi zaten ben kilo almadım çok hatta ilk doğumu sordu kaç kilo doğdu vs diye şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi yaptırdım şeker yoktu ve 3400 doğdu kızım bu çok farklı bakalım ne olacak

Hepiniz 3 4 kilo almışsınız ben kilo vermişim moralim bozuldu normal gitmiyor mu acaba benim hamileliğim. 2 kilo almıştım 1 kilo 600 grama düşmüşüm
Bozma cnm moralini ben de çok kilo verdim hiç istahim yok. 13tane ilaç içiyorum. Önemli olan faydalı şeyler yemen. Az ve sık

Süpermis bayıldım:)
Anlamak istemeyen ondan da anlamazdı gerçi :))
Hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah Sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Bugüne kadar Yaşadığınız olumsuz tecrübelerin mükafatı olsun bu bebek inşallah

Sivilce bende de çok fazla çıktı, ergenlikte bile çıkmamıştı bu kadar. Erkek çocukta guzellesecektik oysaki, rengim de soldu iyice. Ne yapmak lazım acaba? Tüylenme sorunu yaşayan var mı?
Benim göbeğim tüylendi.Henüz bişey sürmeye de başlamadım karnıma

Benimkisi de laptopla meşgul çok fazla ilgilendiği yok benim 4.gebeligim ve çok zor oldu mucize yani. Ama eşim hep oyun oynuyor bosverdim ben de artık ilgisizliğini kafana takma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…