evet ben de son iğneyi dün yaptırdım kes dedi doktor tüylenme yapıyor fazlaca :)Benimde tüylendi
Ama ben proluton depot a bağlıyorum
Çünkü hormon iğnesi
Ben uzandigimda elimi karnıma koydugumda özellikle toksam hissediyorum müthiş bir duygu tarif edilemez kalbi atıyor gibi. Sol tarafta benimkiKızlar biz bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlayacagız ? Aranızda hisseden oldu mu hiç ?
Canim sağlığı iyi olsunda yatarsın. Sağlıkla büyüsün bebeğin insaallah annesiKızlar dr dan geldım bıraz yolda agrım oldu hafıf pembe kanamam var yoruldm sanrm bebek ıyı gelısımıde 1haftada 120 den 151 gr a yukselmıs ıgnemı oldum yatmaya devam ama dr bebegı besleyen ıkı damardan bırını begenmedım ddı oda gebelık tansıyonu yapabılır ılerde tuzsuz beslen cok kılo alma sakın dedı tetenoz olma dedı rısklı oldun ıcın
Sımdılık ıyı daha da ıyı olcak kanamalardan kurtulcaz ıns cnmCanim sağlığı iyi olsunda yatarsın. Sağlıkla büyüsün bebeğin insaallah annesi
Ay cnm dun aksam gıttı rahatladm bırazYatak odana geç orda istirahat et bence. Annen dışında kimse seni anlamaz ancak konuşurlar sanki biz rahat hamilelik geçiriyoruz da bilerek böyle davranıyoruz
Hadı ya doguma kadar yandık ozamanevet ben de son iğneyi dün yaptırdım kes dedi doktor tüylenme yapıyor fazlaca :)
Progestan içiyorum ben iğne yok bende.Hormonlardan dşye düşündüm ben deBenimde tüylendi
Çünkü hormon iğnesi
Allah iyilik versin canım.Kanama Alanında bir değiliklik vae mıymışSımdılık ıyı daha da ıyı olcak kanamalardan kurtulcaz ıns cnm
Ay hadi gözün aydın canım çok sevindim :)Kızlar 4 lü tarama yaptırmıstım cok şükür iyi çıkmış kanama alanımda hafıften küçükmüş Allahıma şükürler olsun ya
Limonun yapisi asidik oldugu icin dogrudan icmek bogaza iyi gelmiyo diye biliyorum benİçine biraz da limon sık...
Ay ıns saglıkla dogduklarınıda goruruzAy hadi gözün aydın canım çok sevindim :)
Yana dogru kucuk yayılıyodu cnm onlar gıtmıs bı alan var ama hafıf kucuşmus geldı dedı cok sukur dr un ıyı tutumu cokmguzeldıAllah iyilik versin canım.Kanama Alanında bir değiliklik vae mıymış
Ins kuzum hepımızınkı ıns ıyı olalmCanim sağlığı iyi olsunda yatarsın. Sağlıkla büyüsün bebeğin insaallah annesi
Kimseyi kafana takma hic birşey bebeğinden daha değerli değilIns kuzum hepımızınkı ıns ıyı olalm
Kızlar bn lazerliydim. Ilk düşükte de pruluton ve progestan alıyordum hep. Bu gebeliğimde de aynı. Ne lazer kaldı ne bisey. Her tarafımda felaket tüylenme var. Kesinlikle pruluton ve progestan tüylenme yapıyorBenimde tüylendi
Çünkü hormon iğnesi
Evet cnm saglıklı olsn yavrularımız artık hızla buyuceklerKimseyi kafana takma hic birşey bebeğinden daha değerli değil
Özel bir durum oldugu sürece , haklı olabilirsin ama zeytinyağı ile birlikte alınıyor zaten , benim farnjit im oldugu halde yıllardır bunu uygularım.. sadece bi öneriLimonun yapisi asidik oldugu icin dogrudan icmek bogaza iyi gelmiyo diye biliyorum ben
Bazıları konuşmayı pek sevmiyor malesef , biz de kedinin ciğere baktıgı gibi gözünün içine bakıyoruz doktorlarınSor bencede bnm dr çok detaycı Her şeye bakıyor bn sormadan soluyor bende kafama takılanları soruyorum anlatıyor sağ olsun uzun uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?