al benden de o kadar hayatimda olmadigi kadar sivilcem ve gobegimde acayip tuy var. Evet bazen olmasa keske diyorum ama bebişlerim icin her seye degerSivilce bende de çok fazla çıktı, ergenlikte bile çıkmamıştı bu kadar. Erkek çocukta guzellesecektik oysaki, rengim de soldu iyice. Ne yapmak lazım acaba? Tüylenme sorunu yaşayan var mı?
Yuzumde cok sıvlcemcıktı benımde yaal benden de o kadar hayatimda olmadigi kadar sivilcem ve gobegimde acayip tuy var. Evet bazen olmasa keske diyorum ama bebişlerim icin her seye deger
Hayırlı olsn cnm bır erkek daha geldıBen de bugun kontrole gittim kızlar. Cinsiyet erkek. Doktor hemen görür görmez dedi :) bir de başı asagida popo yukarıda uyuyordu. Yani ne dondurebildi ne de uyandirabildi:)) üstelik cikolata yemistim hareket etsin diye:)) ama çok şükür sağlıklı iyimiş bizim oglus❤
Saol kuzum. Ekim ayı erkek ile doldu cidden:))Hayırlı olsn cnm bır erkek daha geldı
Aynen ole o yüzden bn bu kadar dr gezdim ya. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Paramızla rezil oluyoruz. Sanki 40 kere doğurduk. Birkere hipokrat yemininde hastayla konuşmak diye bir bolum var . Ama okadar paragöz olmuşlar ki .... allah'an Bu drum ole değil. Seni anlıyor korkularını anlıyor. Hele proflar büyük bir çoğunluğunun hasta umurlarında değil. O yüzden resmen cımbızla çekip dru bulman gerekiyor. Ismi lazım değil bursada bir dra gittim bilmeyen yoktur bursada baya unlu yazmıştım hatta burdada hem dünyanın parasını verdim hemde gördüğüm muamele berbattı.Bazıları konuşmayı pek sevmiyor malesef , biz de kedinin ciğere baktıgı gibi gözünün içine bakıyoruz doktorların
Zaten arastira arastira baka baka okuya okuya kucuk capli drlar haline geldik kendi dertlerimizden anlar cozum bulur olduk yaniAynen ole o yüzden bn bu kadar dr gezdim ya. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Paramızla rezil oluyoruz. Sanki 40 kere doğurduk. Birkere hipokrat yemininde hastayla konuşmak diye bir bolum var . Ama okadar paragöz olmuşlar ki .... allah'an Bu drum ole değil. Seni anlıyor korkularını anlıyor. Hele proflar büyük bir çoğunluğunun hasta umurlarında değil. O yüzden resmen cımbızla çekip dru bulman gerekiyor. Ismi lazım değil bursada bir dra gittim bilmeyen yoktur bursada baya unlu yazmıştım hatta burdada hem dünyanın parasını verdim hemde gördüğüm muamele berbattı.
Eşek sipaları keyifleri yerinde:) maşallah bugün herkes güzel haberleri almış çok şükürBen de bugun kontrole gittim kızlar. Cinsiyet erkek. Doktor hemen görür görmez dedi :) bir de başı asagida popo yukarıda uyuyordu. Yani ne dondurebildi ne de uyandirabildi:)) üstelik cikolata yemistim hareket etsin diye:)) ama çok şükür sağlıklı iyimiş bizim oglus❤
Bede de karanoktalar cıktıYuzumde cok sıvlcemcıktı benımde ya
Tuylnme bu sefer henuz baslamadi. Ilk gebelgmde olmustu. Eger varsa dokunmamani tavsye ederim. Sonra zamanla geçiyor.Sivilce bende de çok fazla çıktı, ergenlikte bile çıkmamıştı bu kadar. Erkek çocukta guzellesecektik oysaki, rengim de soldu iyice. Ne yapmak lazım acaba? Tüylenme sorunu yaşayan var mı?
Smdiden olmasi iyi. Ben gebe kalmadn ayarliyorm isimleri:)) cok planciyimdir da. Benim nehir hosuma gitti neden bilmyrm ama:)Kızlar 3 isim arasında kaldık, şimdiden mi demeyin eşim isim beğenmiyor. Sizede sormak istedim. Çok kararsızım.
1. Elif Ada 2. Nehir 3. Defne
Maşallah ne güzel ben de çok hayal kuruyordum sevinir birlikte güzel vakit geciririz hamilelikte diye ama yanildim 4aylik olduk hiç bı sevinme belirtisi yok. Cinsiyetini bile öğrenmek istemedi bu da yetmezmiş gibi bana çok sevinme dedi herşeyi kontrol etme diyo. 4.gebeligim bir de bu benim çok üzüldüm eşimin tavırlarına da artık bıraktım olurunaBen ilk hamileligimde hatirliyorum esime ilk soyleidgimde boyle cok sevinmedi sanki sasirdi galiba korktu biraz henuz isyeri falan yoktu ben calisiyordum sonra yavas yavs duzenimiz oturdu ikinci bebege okadar sevindiki anlatamam gelip gidip beni opuyordu hamileyim diye :))
Yani öyle adlandırıyor olabilirler de canım aslolan zeka testi değil sonuçta dediğim gibi zeka anne karnında anlaşılamıyor down sendromuysa zeka geriliğiyle birlikte aslında birçok sorunu da beraberinde getiren bir engel durumu.Cnm hatırlayamamış demekten ziyade ikili testin hatta gebelik döneminde yapılan tarama testlerinin genel adı zeka testi olarak da geçiyor diyebiliriz. 2 gün önce doktorumda bana zeka testi yapalım diye söyledi.
Benn genelde yan yatıyorum sırtüstü yatarken karnım geriliyor agriyo gibi rahat edemiyorumKızlar yatış pozisyonunuz nasıl? Bbm bebiş solda bn soluma yattığımda kasigima kramp giriyor.
Kızıma hamileyken ben de hep aynı durumu yaşıyordum canım ne kadar tatlı yersem yiyeyim uyıyordu muayenede sonradan bırakmıştım artık çikolata yemeyiBen de bugun kontrole gittim kızlar. Cinsiyet erkek. Doktor hemen görür görmez dedi :) bir de başı asagida popo yukarıda uyuyordu. Yani ne dondurebildi ne de uyandirabildi:)) üstelik cikolata yemistim hareket etsin diye:)) ama çok şükür sağlıklı iyimiş bizim oglus❤
Sonrasinda harektli bi bebekmiydi? Sundan soruyorum anne karninda harektli olan ko benm kizima ozel bisy yapmazdm inanlmaz harektliydi smdide oyle. Hani bu genel bisy mi yoksa farktmiyo mu onu merk ediyrm.Kızıma hamileyken ben de hep aynı durumu yaşıyordum canım ne kadar tatlı yersem yiyeyim uyıyordu muayenede sonradan bırakmıştım artık çikolata yemeyi
Ben de sırtüstü yatamıyorum karnımın alt tarafı geriliyor taş gibi oluyor sağıma yatınca da oluyor eğer ki gece dönüp öyle uyuyakalırsam uyandığımda tuhaf oluyorum. Farkettiğim anda soluma yatıp uyumaya devam ediyorumBenn genelde yan yatıyorum sırtüstü yatarken karnım geriliyor agriyo gibi rahat edemiyorum
Çok şükür :) Allah herkese bu duyguların en guzellerinj yasatsin insaAllah❤Eşek sipaları keyifleri yerinde:) maşallah bugün herkes güzel haberleri almış çok şükür
Iki.aylıkken gittiğimde kolları hareket ediyordu. O zaman sadece findik yemistim:)) Bu sefer daha kıpır kıpır bekliyordum ama işe yaramadı cikolata:)) Bi dahakinde artık normal giderim insaAllah❤ rabbim kizinizi size bagislasin❤Kızıma hamileyken ben de hep aynı durumu yaşıyordum canım ne kadar tatlı yersem yiyeyim uyıyordu muayenede sonradan bırakmıştım artık çikolata yemeyi
Çok değildi canım ya çok şükür bir seneyi çok rahat atlatmıştık biz bir de kızım çok sağlamcı daha bebekken bile kendini tehlikeye atacak bir şey yapmazdı. Bir yaştan sonra biraz hareketlendi. Ağlamayı bile beceremiyordu genel olarak sakin geçirdi bir yaşa kadar şimdiyse iki yaş etkisiyle her şeye mızmızlanarak ulaşmaya çalışıyor bazen fenalıklar geçiriyorum. Eşimle birbirimize soruyoruz ne oldu neden ağlıyor diye çığlık çığlığa anlayamadığımız için sakinleşmesini bekliyoruz.Sonrasinda harektli bi bebekmiydi? Sundan soruyorum anne karninda harektli olan ko benm kizima ozel bisy yapmazdm inanlmaz harektliydi smdide oyle. Hani bu genel bisy mi yoksa farktmiyo mu onu merk ediyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?