2018 Ekim Anneleri

Amin canım hepimizin evlatlarını bağışlasın. Kızım çok aşırı hareketli değildi karnımdayken de yani sürekli hissediyordum hamileliğimde ama ne bileyim aynı dönem hamile olduğumuz arkadaşların daha fazlaydı tekmeleri. Ay şu hareketleri bir hissetmeye başlasak öyle güzel duygular ki

Be
Sonrasinda harektli bi bebekmiydi? Sundan soruyorum anne karninda harektli olan ko benm kizima ozel bisy yapmazdm inanlmaz harektliydi smdide oyle. Hani bu genel bisy mi yoksa farktmiyo mu onu merk ediyrm.
benim kzıım inanılma hareketliydi karnımda gece yarılarında bile hareketlerine uyanıyodum o derece yani ama sakin bir kızım var :)

Ben de iki kez kürtaj oldum, iki kez histereskopi ameliyati oldum, iki kez de rahim filmi çektirdim. Bana Dr progestani doğuma kadar günde 3kez kullanacaksın dedi. Rahim ağzı açılma ihtimali mi bana da söyledi maalesef. Allah yardımcımız olsun. Rahimdeki miyomdan polipler var ve rahim düzensizligi var bende. Geçen gün karnım çok agridi miyom plesantaya baskı yapıyormuş etrafını sarmış. Sıkıntılı gebelik dedi. Hiç kilo alma dedi

Seninki sakindi sakin kalms o zmn:) benmki 9 aylik ama yetemiyrm :) ana karninda bi basladi tamam :)

Aminn insaAllah:) herkesin hareketleri farklı olur. Bakalım bu bebisin nasıl olacak:) benim ilk olacak bakalım. InşaAllah hareketlendigi günler hemencecik gelir de o duyguları da tadariz:)

Ben az önce yaptım , en bastan beridir de yapıyorum evin işlerini, dinlene dinlene yapıyorum ama..kanaman riskin varsa tavsiye etmem tabiki..
Kanamam cok az vardi 1 ay önce kadar ama cok sukur gecti
Cnn kanama olduğu için bede yasak. Sende eğer yapacaksan dikkatli yap terslik olmasın çekiş gücü yüksekse sıkıntı yaratmasın zorlanma
Ancak bir oda süpürebildim :)
bende dün izinliydim eşim yapıyordu hep hadi ben yapayım dedim bu sefer ama çok yoruldum ve bel ağrısı çok oldu zor durumda kalmadıkça yapmam bir daha
Belim agriyinca biraktim bende bir oda anca yapabildim en iyisi yardimci cagircam :)

cok.merak ettim.kim acaba? ben de doktor arayisindayim. yanlış birini seçmek istemiyorum

Bnmde bır arkadasın cok mıyomı varmıs hamılelıkte bebek onları bastırmıs yok etmıstı oyuzden korkma hayırlıso ıns

Ben de Kayseri de proftan azar işitmiştim Allah yardimcimiz olsun, kotu insanlarla kotu doktorlarla karsilastirmasin

evet ben de son iğneyi dün yaptırdım kes dedi doktor tüylenme yapıyor fazlaca :)

Ben iğneyi 36. Haftaya kadar kullancam maalesef dr öyle dedi

Kızlar 4 lü tarama yaptırmıstım cok şükür iyi çıkmış kanama alanımda hafıften küçükmüş Allahıma şükürler olsun ya

Oh çok şükür çok sevindim
Ben de yaptırdım haftaya alicam sonucu
İnsallah benim de iyi cikar da derin bir nefes alırım bende

Kızlar bn lazerliydim. Ilk düşükte de pruluton ve progestan alıyordum hep. Bu gebeliğimde de aynı. Ne lazer kaldı ne bisey. Her tarafımda felaket tüylenme var. Kesinlikle pruluton ve progestan tüylenme yapıyor

Aynen öyle ama bebeklerimiz iyi olsunda varsın Tüylenme olsun
Anne olmak kolay değil

Bende bugün sol tarafimda bir şeyler hissettim seyirme gibi bir anda heyecanlandim insallah bebeğimin hareketidir
İlk gebeligim ve merak ediyorum nasıl bir şey diye

Evet gazla cok karisiyo ama artik yavastan zamani geldi sayilir:))
Gazla karışıyor desek bile hamilelikten önce hiç mi gaz olmuyordu.Belkide şimdi kendimizi dinliyoruz ondan olsbilir bilmiyorum eşimle az önce hararetli bişey tartışırken bişey tik yaptı sanki içerde ya :)

Seninki sakindi sakin kalms o zmn:) benmki 9 aylik ama yetemiyrm :) ana karninda bi basladi tamam :)
Doğrudur canım her çocuk farklı oluyor kardeş geldiğinde sorun yaşamazsınız inş çünkü kızın da baya küçük ilgi isteyecek bolca. Hepimizin Allah yardımcısı olsun senin de öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…