Amin canım hepimizin evlatlarını bağışlasın. Kızım çok aşırı hareketli değildi karnımdayken de yani sürekli hissediyordum hamileliğimde ama ne bileyim aynı dönem hamile olduğumuz arkadaşların daha fazlaydı tekmeleri. Ay şu hareketleri bir hissetmeye başlasak öyle güzel duygular kiÇok şükür :) Allah herkese bu duyguların en guzellerinj yasatsin insaAllah❤
Iki.aylıkken gittiğimde kolları hareket ediyordu. O zaman sadece findik yemistim:)) Bu sefer daha kıpır kıpır bekliyordum ama işe yaramadı cikolata:)) Bi dahakinde artık normal giderim insaAllah❤ rabbim kizinizi size bagislasin❤
benim kzıım inanılma hareketliydi karnımda gece yarılarında bile hareketlerine uyanıyodum o derece yani ama sakin bir kızım var :)Sonrasinda harektli bi bebekmiydi? Sundan soruyorum anne karninda harektli olan ko benm kizima ozel bisy yapmazdm inanlmaz harektliydi smdide oyle. Hani bu genel bisy mi yoksa farktmiyo mu onu merk ediyrm.
Ben de iki kez kürtaj oldum, iki kez histereskopi ameliyati oldum, iki kez de rahim filmi çektirdim. Bana Dr progestani doğuma kadar günde 3kez kullanacaksın dedi. Rahim ağzı açılma ihtimali mi bana da söyledi maalesef. Allah yardımcımız olsun. Rahimdeki miyomdan polipler var ve rahim düzensizligi var bende. Geçen gün karnım çok agridi miyom plesantaya baskı yapıyormuş etrafını sarmış. Sıkıntılı gebelik dedi. Hiç kilo alma dediBen clexane iğne coraspin ve crinone kullanıyorum iğnem ve coraspin doğuma kadar devam ama jel için bilgi vermemişti dr.um. yarın özel hastaneye gidicem bide o dr a sorayım diyorm benim erken doğum riskim var 2 kere kürtaj oldum düşükten dolayı. Rahim ağzını açıyormuşlar kürtajda. Bu sefer gebelikte açılma erken başlıyormuş crinone jel de bu açılmayı engelliyormş ondan bırakmaya korkuyorum
Hadi ya alakasi yokmus o zmn demekki:)Be
benim kzıım inanılma hareketliydi karnımda gece yarılarında bile hareketlerine uyanıyodum o derece yani ama sakin bir kızım var :)
Seninki sakindi sakin kalms o zmn:) benmki 9 aylik ama yetemiyrm :) ana karninda bi basladi tamam :)Çok değildi canım ya çok şükür bir seneyi çok rahat atlatmıştık biz bir de kızım çok sağlamcı daha bebekken bile kendini tehlikeye atacak bir şey yapmazdı. Bir yaştan sonra biraz hareketlendi. Ağlamayı bile beceremiyordu genel olarak sakin geçirdi bir yaşa kadar şimdiyse iki yaş etkisiyle her şeye mızmızlanarak ulaşmaya çalışıyor bazen fenalıklar geçiriyorum. Eşimle birbirimize soruyoruz ne oldu neden ağlıyor diye çığlık çığlığa anlayamadığımız için sakinleşmesini bekliyoruz.
Smdiden olmasi iyi. Ben gebe kalmadn ayarliyorm isimleri:)) cok planciyimdir da. Benim nehir hosuma gitti neden bilmyrm ama:)
Aminn insaAllah:) herkesin hareketleri farklı olur. Bakalım bu bebisin nasıl olacak:) benim ilk olacak bakalım. InşaAllah hareketlendigi günler hemencecik gelir de o duyguları da tadariz:)Amin canım hepimizin evlatlarını bağışlasın. Kızım çok aşırı hareketli değildi karnımdayken de yani sürekli hissediyordum hamileliğimde ama ne bileyim aynı dönem hamile olduğumuz arkadaşların daha fazlaydı tekmeleri. Ay şu hareketleri bir hissetmeye başlasak öyle güzel duygular ki
Kanamam cok az vardi 1 ay önce kadar ama cok sukur gectiBen az önce yaptım , en bastan beridir de yapıyorum evin işlerini, dinlene dinlene yapıyorum ama..kanaman riskin varsa tavsiye etmem tabiki..
Ancak bir oda süpürebildim :)Cnn kanama olduğu için bede yasak. Sende eğer yapacaksan dikkatli yap terslik olmasın çekiş gücü yüksekse sıkıntı yaratmasın zorlanma
Belim agriyinca biraktim bende bir oda anca yapabildim en iyisi yardimci cagircam :)bende dün izinliydim eşim yapıyordu hep hadi ben yapayım dedim bu sefer ama çok yoruldum ve bel ağrısı çok oldu zor durumda kalmadıkça yapmam bir daha
Nasıl bir his bende öğlen sirt üstü yatinca hissettim mi hissetmedim mi anlamadimArtik hissediyorum cok sukur ya. Ilk gun emin olamastim. Dun oldum. Smdide hissedince paylasmak istedim. Buyudkce daha da belirginlesecektir eminim:))
Sanki ben de hissettim bikaç defa.Bu duyguya çok yabancıyımArtik hissediyorum cok sukur ya. Ilk gun emin olamastim. Dun oldum. Smdide hissedince paylasmak istedim. Buyudkce daha da belirginlesecektir eminim:))
cok.merak ettim.kim acaba? ben de doktor arayisindayim. yanlış birini seçmek istemiyorumAynen ole o yüzden bn bu kadar dr gezdim ya. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Paramızla rezil oluyoruz. Sanki 40 kere doğurduk. Birkere hipokrat yemininde hastayla konuşmak diye bir bolum var . Ama okadar paragöz olmuşlar ki .... allah'an Bu drum ole değil. Seni anlıyor korkularını anlıyor. Hele proflar büyük bir çoğunluğunun hasta umurlarında değil. O yüzden resmen cımbızla çekip dru bulman gerekiyor. Ismi lazım değil bursada bir dra gittim bilmeyen yoktur bursada baya unlu yazmıştım hatta burdada hem dünyanın parasını verdim hemde gördüğüm muamele berbattı.
Bnmde bır arkadasın cok mıyomı varmıs hamılelıkte bebek onları bastırmıs yok etmıstı oyuzden korkma hayırlıso ınsBen de iki kez kürtaj oldum, iki kez histereskopi ameliyati oldum, iki kez de rahim filmi çektirdim. Bana Dr progestani doğuma kadar günde 3kez kullanacaksın dedi. Rahim ağzı açılma ihtimali mi bana da söyledi maalesef. Allah yardımcımız olsun. Rahimdeki miyomdan polipler var ve rahim düzensizligi var bende. Geçen gün karnım çok agridi miyom plesantaya baskı yapıyormuş etrafını sarmış. Sıkıntılı gebelik dedi. Hiç kilo alma dedi
Ben de Kayseri de proftan azar işitmiştimAynen ole o yüzden bn bu kadar dr gezdim ya. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Paramızla rezil oluyoruz. Sanki 40 kere doğurduk. Birkere hipokrat yemininde hastayla konuşmak diye bir bolum var . Ama okadar paragöz olmuşlar ki .... allah'an Bu drum ole değil. Seni anlıyor korkularını anlıyor. Hele proflar büyük bir çoğunluğunun hasta umurlarında değil. O yüzden resmen cımbızla çekip dru bulman gerekiyor. Ismi lazım değil bursada bir dra gittim bilmeyen yoktur bursada baya unlu yazmıştım hatta burdada hem dünyanın parasını verdim hemde gördüğüm muamele berbattı.
Evet gazla cok karisiyo ama artik yavastan zamani geldi sayilir:))Sanki ben de hissettim bikaç defa.Bu duyguya çok yabancıyım
Ben tarif edemicem ya:) cnku harkt etmedn kaslma gibi bsy oluyo ondan bile anliyrm artik tecrube oldu herldeNasıl bir his bende öğlen sirt üstü yatinca hissettim mi hissetmedim mi anlamadim
evet ben de son iğneyi dün yaptırdım kes dedi doktor tüylenme yapıyor fazlaca :)
Kızlar 4 lü tarama yaptırmıstım cok şükür iyi çıkmış kanama alanımda hafıften küçükmüş Allahıma şükürler olsun ya
Kızlar bn lazerliydim. Ilk düşükte de pruluton ve progestan alıyordum hep. Bu gebeliğimde de aynı. Ne lazer kaldı ne bisey. Her tarafımda felaket tüylenme var. Kesinlikle pruluton ve progestan tüylenme yapıyor
Bende bugün sol tarafimda bir şeyler hissettim seyirme gibi bir anda heyecanlandim insallah bebeğimin hareketidirAmin canım hepimizin evlatlarını bağışlasın. Kızım çok aşırı hareketli değildi karnımdayken de yani sürekli hissediyordum hamileliğimde ama ne bileyim aynı dönem hamile olduğumuz arkadaşların daha fazlaydı tekmeleri. Ay şu hareketleri bir hissetmeye başlasak öyle güzel duygular ki
Gazla karışıyor desek bile hamilelikten önce hiç mi gaz olmuyordu.Belkide şimdi kendimizi dinliyoruz ondan olsbilir bilmiyorum eşimle az önce hararetli bişey tartışırken bişey tik yaptı sanki içerde ya :)Evet gazla cok karisiyo ama artik yavastan zamani geldi sayilir:))
Doğrudur canım her çocuk farklı oluyor kardeş geldiğinde sorun yaşamazsınız inş çünkü kızın da baya küçük ilgi isteyecek bolca. Hepimizin Allah yardımcısı olsun senin de öyle canımSeninki sakindi sakin kalms o zmn:) benmki 9 aylik ama yetemiyrm :) ana karninda bi basladi tamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?