- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
13 tane mi? Ne ilacı içiyosun canm o kadar ay ben 2 tane hap kullanıyorm illallah ettimBozma cnm moralini ben de çok kilo verdim hiç istahim yok. 13tane ilaç içiyorum. Önemli olan faydalı şeyler yemen. Az ve sık
Benimki 3. Ama 2 si düşükle sonuçlandı onların etkisinde kaybedecek korkusuyla kabullenmekte zorluk çekiyo benmki inşallah cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde kabullenirBenimkisi de laptopla meşgul çok fazla ilgilendiği yok benim 4.gebeligim ve çok zor oldu mucize yani. Ama eşim hep oyun oynuyor bosverdim ben de artık ilgisizliğini kafana takma canim
Kızlar 3 isim arasında kaldık, şimdiden mi demeyin eşim isim beğenmiyor. Sizede sormak istedim. Çok kararsızım.
1. Elif Ada 2. Nehir 3. Defne
Bazıları konuşmayı pek sevmiyor malesef , biz de kedinin ciğere baktıgı gibi gözünün içine bakıyoruz doktorların
Ben de bugun kontrole gittim kızlar. Cinsiyet erkek. Doktor hemen görür görmez dedi :) bir de başı asagida popo yukarıda uyuyordu. Yani ne dondurebildi ne de uyandirabildi:)) üstelik cikolata yemistim hareket etsin diye:)) ama çok şükür sağlıklı iyimiş bizim oglus❤
Artik hissediyorum cok sukur ya. Ilk gun emin olamastim. Dun oldum. Smdide hissedince paylasmak istedim. Buyudkce daha da belirginlesecektir eminim:))
Seninki sakindi sakin kalms o zmn:) benmki 9 aylik ama yetemiyrm :) ana karninda bi basladi tamam :)
Bakalim gozum korkmuyo ama basa gelmedn de anlamam herlde. Yani yas geçtikçe istekleri daha fazla olcak diye düşündüm hani cok anlamadan araya sokym dedim:)) yoksa okula yollama yasi gelmeden cesart edip yapamaZdm.Doğrudur canım her çocuk farklı oluyor kardeş geldiğinde sorun yaşamazsınız inş çünkü kızın da baya küçük ilgi isteyecek bolca. Hepimizin Allah yardımcısı olsun senin de öyle canım
Gebelikteki kadar olmuyodu ya. Bide gazi anlarsn zaten harekettn sonra cikiyo malum:))) he cikmiyosa iste o zmn bebisGazla karışıyor desek bile hamilelikten önce hiç mi gaz olmuyordu.Belkide şimdi kendimizi dinliyoruz ondan olsbilir bilmiyorum eşimle az önce hararetli bişey tartışırken bişey tik yaptı sanki içerde ya :)
Evetttt aklımdan geçirip de yazamadığım düşüncemi yazdınGebelikteki kadar olmuyodu ya. Bide gazi anlarsn zaten harekettn sonra cikiyo malum:))) he cikmiyosa iste o zmn bebis
Ben alistim herlde artik :) yani hamilelik boyunca da kimsenin yaninda yapmam ama dogumdan snra engel olamamstm. Aklnda olsun. Istemsiz cikiyo. Dedim esime artik 40 cikana kadr idare ediver. Sonra normle doncem diye:)Evetttt aklımdan geçirip de yazamadığım düşüncemi yazdın
Ben de iki kez kürtaj oldum, iki kez histereskopi ameliyati oldum, iki kez de rahim filmi çektirdim. Bana Dr progestani doğuma kadar günde 3kez kullanacaksın dedi. Rahim ağzı açılma ihtimali mi bana da söyledi maalesef. Allah yardımcımız olsun. Rahimdeki miyomdan polipler var ve rahim düzensizligi var bende. Geçen gün karnım çok agridi miyom plesantaya baskı yapıyormuş etrafını sarmış. Sıkıntılı gebelik dedi. Hiç kilo alma dedi
Alttan ultrason ile bakıyorlar.Rahim ağzı kısalığı!! Ultrasonla belli oluyor mu yoksa alttan muayene mi oldu?
Ben hep kıllı tüylü bir insandım o yüzden bendeki yeni olan birşey değil ancak hiç sivilcem yoktu zırt pırt bir yerlerden sivilce pörtlüyor.Sivilce bende de çok fazla çıktı, ergenlikte bile çıkmamıştı bu kadar. Erkek çocukta guzellesecektik oysaki, rengim de soldu iyice. Ne yapmak lazım acaba? Tüylenme sorunu yaşayan var mı?
Özellikle zayıfsan ve Kalp ritmi gibi düzenli bir atış hissediyorsan karnımızda bulunan büyük bir atardamar var, aort, onu hissediyorsundurBen uzandigimda elimi karnıma koydugumda özellikle toksam hissediyorum müthiş bir duygu tarif edilemez kalbi atıyor gibi. Sol tarafta benimki
Elif ada çok hoş ama kızlarda çift isim evlendikten sonra sorun bence. O yüzden nehir diyorum.Kızlar 3 isim arasında kaldık, şimdiden mi demeyin eşim isim beğenmiyor. Sizede sormak istedim. Çok kararsızım.
1. Elif Ada 2. Nehir 3. Defne
Valla benimkinin de ağzını bıçak açmaz ama olsun. Önceki sezeryanim öyle rahat geçti ki, normal doğudan dan erken ayaklandim falan. Bir de hastalarını yağlayıp bağlayan, hastasıyla can ciğer kuzu sarması olan sonra da iki dk süren sezeryanında dikişi bile asistanına yaptıran dr da gordum. O yüzden benim için konuşması değil icraatı önemli.Aynen ole o yüzden bn bu kadar dr gezdim ya. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Paramızla rezil oluyoruz. Sanki 40 kere doğurduk. Birkere hipokrat yemininde hastayla konuşmak diye bir bolum var . Ama okadar paragöz olmuşlar ki .... allah'an Bu drum ole değil. Seni anlıyor korkularını anlıyor. Hele proflar büyük bir çoğunluğunun hasta umurlarında değil. O yüzden resmen cımbızla çekip dru bulman gerekiyor. Ismi lazım değil bursada bir dra gittim bilmeyen yoktur bursada baya unlu yazmıştım hatta burdada hem dünyanın parasını verdim hemde gördüğüm muamele berbattı.
Benim oğlum karnımda çok sakindi. Doğduktan sonraki birkaç ay da rahat geçti. Sonra bir hareketlendi durdurabilene aşkolsun. Şimdi de hiperaktif diyorlar :)))Sonrasinda harektli bi bebekmiydi? Sundan soruyorum anne karninda harektli olan ko benm kizima ozel bisy yapmazdm inanlmaz harektliydi smdide oyle. Hani bu genel bisy mi yoksa farktmiyo mu onu merk ediyrm.
Allah razı olsun cnm çok sağolasın. Allah tüm olmayanlara da inşallah nasip etsin. Senin nasıl oldu normal yolla mi hamile kaldin? Hayırlı olsun Allah'ım tamamina erdirsin çok sevindim adınaS Semabuse canım bir yıldır seni takip ediyordum yaşadığın sıkıntıları üzüntülerini biliyorum(benimde 1 kaybım var ama 3 kürtajım var maalesef ve aynı yaştayız), arada da açıp ne yaptı bu kız diye bakıyordum bugün bir bakayım dedim okadar mutlu oldum Allah sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri göstersin bizeisteyen herkese de uğraştırmadan nasip etsin annne olmayı inşallah.
Ben haziran annelerindeyim ama senin vesilenle buraya da yazmış bulundum.Bu arada hanımlar benim eşim karnıma iğne vururken bebek ilk onanla iletişime geçti.Bir tepik attı babasına ben onu hiç hissedemezken.(eşim hatta sen mi yaptın dedi bir şey vurdu içerde dedi)Ben anca 18. haftayı doldurduğum gün hissetmiştim.
çok teşekkür ederim yorumunuz ilginiz için çevremde %90 hissiyat bu yönde geçen hafta kayınvalidem bu hafta annem rüyasında gördüler bebişimi ama ben hala göremedim :)Erkek gibiyani oyle hissettim kemik yapisi vs
Anlamaz cnm benim k.v yaşadıklarımı bildiğii halde kendi hamileliğini eltiminkini örnek gösteriyor. O çok iyi beslenmiş çocuğu sağlıklı doğmuş, o da benim gibi zayifmis ama benden güçlüymus falan bir sürü laf. Sakınan göze çöp batarmis.. onun da hiç riski ve kaybı yoktu mide bulantısı bile yaşamadı. Çayını bile kv. dolduruyordu. Balığını tabakta eşi kilcigindan ayırıyordu düşün artık. Güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim cnm. Senin ve tüm herkesin de kanamaları biter inşallah hepimiz kavuşturuz mis kokulu yavrularimizaAnlamak istemeyen ondan da anlamazdı gerçi :))
Hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah Sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Bugüne kadar Yaşadığınız olumsuz tecrübelerin mükafatı olsun bu bebek inşallah
Ben hayret ediyorum bu kadar tuye. Benimde gobegim çok tuylendi inşallah dökülür doğumdan sonra. Diğer tüylerim de çabuk uzuyor sık alıyorum. Mustela yi önerdi Dr um onu aldimBenim göbeğim tüylendi.Henüz bişey sürmeye de başlamadım karnıma
Çok şükür cnm sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu inşallahKızlar 4 lü tarama yaptırmıstım cok şükür iyi çıkmış kanama alanımda hafıften küçükmüş Allahıma şükürler olsun ya
Sonu güzel olur inşallahal benden de o kadar hayatimda olmadigi kadar sivilcem ve gobegimde acayip tuy var. Evet bazen olmasa keske diyorum ama bebişlerim icin her seye deger
Ruyamda pembe tulum gormustum kızım olcakmdıye dısunuyodum oglum olck hayırlısoyla :)çok teşekkür ederim yorumunuz ilginiz için çevremde %90 hissiyat bu yönde geçen hafta kayınvalidem bu hafta annem rüyasında gördüler bebişimi ama ben hala göremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?