Sağolasın canım inşallah gecerTuylnme bu sefer henuz baslamadi. Ilk gebelgmde olmustu. Eger varsa dokunmamani tavsye ederim. Sonra zamanla geçiyor.
Ins cnm hepımz ınsÇok şükür cnm sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu inşallah
İnşallah canım kan pıhtılaşmasi var ben de, tekrarlayan düşükler ve rahim içi düzensizlik var. Dr yarın bile kanaman olabilir dedi. Korkuyla geçiyor bakalimBnmde bır arkadasın cok mıyomı varmıs hamılelıkte bebek onları bastırmıs yok etmıstı oyuzden korkma hayırlıso ıns
Ilac varmıştır sana cnm dr aman allah korusun banada dun dr bebegı besleyen damarlardan bırını begenmedım dedı aspırın kullanman lazım dedı ama kanaman var suan mumkun degıl dedı kanama gercekten kabus gıbı dısarı cıkarken dıkkat et kendını cok yorma ayakta kalma bı anda asırı sekılde kan bosalıyo Allahım cok kotu kımseye gostermesın önlemlı ol cnm çalışmıyosan bol dınlen genedeİnşallah canım kan pıhtılaşmasi var ben de, tekrarlayan düşükler ve rahim içi düzensizlik var. Dr yarın bile kanaman olabilir dedi. Korkuyla geçiyor bakalim
Genetik olarak folik asit ve b vitaminleri yokmuş bende. Pıhtılaşma var. Vücudum d vitaminini eritiyor. Düşük riskim var. İlaç gormek istemiyorum artık. Afedersin çıkartıp tekrar içiyorum. Folbiol, apikobal, coraspin, clexan iğne, progestan, osteocare, Solgar d vitamini, OMEGA 3, decavit. Doğuma kadar hepsi. Bakalım yeni ilaç eklenmezse13 tane mi? Ne ilacı içiyosun canm o kadar ay ben 2 tane hap kullanıyorm illallah ettim
İnşallah canımBenimki 3. Ama 2 si düşükle sonuçlandı onların etkisinde kaybedecek korkusuyla kabullenmekte zorluk çekiyo benmki inşallah cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde kabullenir
İşşn zor cnm 3 progestan 1 kan ılacı 1 suda erıtılen vıtamın 1 decabıt ıcıyorum kı cok zor oluyor ısın zorGenetik olarak folik asit ve b vitaminleri yokmuş bende. Pıhtılaşma var. Vücudum d vitaminini eritiyor. Düşük riskim var. İlaç gormek istemiyorum artık. Afedersin çıkartıp tekrar içiyorum. Folbiol, apikobal, coraspin, clexan iğne, progestan, osteocare, Solgar d vitamini, OMEGA 3, decavit. Doğuma kadar hepsi. Bakalım yeni ilaç eklenmezse
Sağolasin cnm Dr da böyle soyledi. 8saat arayla progestan alıyorum. İştahsızlık yaptı bende, baş dönmesi ve sersemlik yaptı. Doğuma kadar iç dedi. Çalışmıyorum cnm çocuk için yıllardır tedaviler derken... Annem kalıyor sagolsunIlac varmıştır sana cnm dr aman allah korusun banada dun dr bebegı besleyen damarlardan bırını begenmedım dedı aspırın kullanman lazım dedı ama kanaman var suan mumkun degıl dedı kanama gercekten kabus gıbı dısarı cıkarken dıkkat et kendını cok yorma ayakta kalma bı anda asırı sekılde kan bosalıyo Allahım cok kotu kımseye gostermesın önlemlı ol cnm çalışmıyosan bol dınlen genede
12+5 de gittim ben en son ama.ultrasonda 13+4 gözüküyordu erkeğe benziyor ama kesin konuşmayalım bi sonrakine soylerim dedi tahminde bulunabilir ama kesin konuşmuyorlar bu haftalardaSelamlar ekim anneleri
Kasım annesi olarak sayfanızı ziyaret edeyim 1 ay sonra bizi neler bekliyor bakayim dedim :) cinsiyetleri hangi haftalarda öğrendiniz. 12+5 haftalıkken randevum var. Görme şansımız olurmu acaba cinsiyeti
Sorma ilaç konusunda isyanlardayım isyanlarda:)İşşn zor cnm 3 progestan 1 kan ılacı 1 suda erıtılen vıtamın 1 decabıt ıcıyorum kı cok zor oluyor ısın zor
Progestan cok kotu mal gıbı yapıyo benıde yatıyorum uyuyuyo ebet cok yemek yemıyorum bende sadece acıkınca karnım doysn o bısey cekmıyo cnm cok kılo almamak lazm zaten drunla mutlaka ırtıbatta olSorma ilaç konusunda isyanlardayım isyanlarda:)
Kilo almak hiç istemiyorum. Yıllardır gebelik hayali kurardim herkes hamileliğini güle eğlence geçiriyordu tadını cikarta cikartta. Allah'ım beterinden korusun şikayet etmeye hakkım yok tabiki. Bugunler de geçer. Her hafta doktordayiz cnmProgestan cok kotu mal gıbı yapıyo benıde yatıyorum uyuyuyo ebet cok yemek yemıyorum bende sadece acıkınca karnım doysn o bısey cekmıyo cnm cok kılo almamak lazm zaten drunla mutlaka ırtıbatta ol
Allah herkese evlat nasıp etsın hamılelıkte bırgun ıyıysen bırgun kanamayla baska bıseyle kalkılabıkıyomus ben bunu gördm hepımızın ıaı zor tabı rahatsızlık olunca daha da zorKilo almak hiç istemiyorum. Yıllardır gebelik hayali kurardim herkes hamileliğini güle eğlence geçiriyordu tadını cikarta cikartta. Allah'ım beterinden korusun şikayet etmeye hakkım yok tabiki. Bugunler de geçer.
Ben öyleydim ilk zamanlar doktor dediki vitamini gündüz iç gece değilUyuyamıyorum kizlar, 2de zor yattım sabah 6.30 da uyandım. Bu süre zarfında da dönüp duurdum.. bazen geceleri sıçrayarak uyanıyorum. Dua ediyorum hep. Gündüz uykusu da yok. Tavsiyesi olan benim gibi olan var mi
Saglicakla dogsun kuzularimiz..çok teşekkür ederim yorumunuz ilginiz için çevremde %90 hissiyat bu yönde geçen hafta kayınvalidem bu hafta annem rüyasında gördüler bebişimi ama ben hala göremedim :)
Canım yapabiliyor aynı ilacı ben alıyorum hele sabah aldıysam kesin çıkarıyorum gecw aldıysam da bazen gün boyu midem bulanıyorKızlar, doktor bana demir hapı verdi. Geynoferon adı. Ama mide bulantısı yapıyor. Mİdemde sürekli bir boşluk hissi var siz de de böyle etkiler yaptımı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?