2018 Ekim Anneleri

Kızlaaar hamıle oldugunu ınternette paylasan var mı :)) ben daha paylaşamadım hala bir korku var içimde fotograf atmaya korkuyorum normal olsa da biri anlıycak diye :))

Benim rutin Dr da böyle konuşuyordu hep ve ben onunla tatmin olmayıp başka doktorlara bakındım.Bu sözler bu tavırlar pek hoşumuza gitmese de aslında doğruymuş biliyor musun nette de çok okudum araştırdım hep öyle yazıyor düşüğün ilacı olmaz iğnesi olmaz tatmin Amaçlı veriyoruz sadece deniliyor.Tatmin Amaçlı da olsa versinler çünkü psikolojimiz kafamızın rahat olması da çok önemli bizler için.yoksa eli kolu bağlı,kaderine terk edilmiş bi şekilde beklemek çok çok zor oluyor.

Bence geriden degilde bu kadar cok kontrol ve mudahale aileleride aslinda daha tedirgin ediyor.Bu kez susturmaya yonelik oluyor ilaclar diye dusunuyorum.
Zaten kilo meraki bile milletce var sağolsunlar.Yani gercekten ekstra durumlar harici bu 'standart' neden acaba,çok acı geliyor bana.
Ben doğduktan sonra kızıma bile ekstra ürün kullanmadım.

Kesinlikle katılıyorum sana cnm. Günlük almamız gereken magnezyum oranını bir avuç kabak çekirdeğinden alabiliyormuşuz. Aslında doktoruma da güveniyorum. Ama bunları okudukça duydukça kullanmak konusunda şüpheye düşüyorum.

Bende de ayni sekilde aksamlari tam bir hamisim sabahlari ise sanki cok yemisimde sismis gibi o kadarcik ben 3 kg almisim dr sitem etti henuz cok erken tuZu kesiyosun hemen diye bende cok cabuk yorulmaya basladim

Bende de ayni sekilde aksamlari tam bir hamisim sabahlari ise sanki cok yemisimde sismis gibi o kadarcik ben 3 kg almisim dr sitem etti henuz cok erken tuZu kesiyosun hemen diye bende cok cabuk yorulmaya basladim
Kilo konusunda benim dr. Fazla rahat geldi bana

Oglumda aldigin 23 kg söylerken en kisık sesimle soyledim resmen utanarak.
Yooo gayet normal dedi.
Höng!? Dedim.
Yani asla 20li kilolari tekrar görmek almak istemiyorum.
Gerekirse şekeri ekmeği tuzu va hepsini hayatından tamamen cikaririm.

Oglumda belim cok agriyordu
Fazla kilo hep bizi yoruyor.
Hani bebeğe gidecek olsa amenna.
Bebek zaten son aylarda kilo alıyor.
Şuan kalsiyum protein vitaminle desteklesek gelişimi icin yeterli.

Kızlaaar hamıle oldugunu ınternette paylasan var mı :)) ben daha paylaşamadım hala bir korku var içimde fotograf atmaya korkuyorum normal olsa da biri anlıycak diye :))
Ben resim vs koymayı sevmiyorum.
Yani test, gobek, ya da usg resmi vs.
Benim haz etmedigim birsey değil ama koyanada saygı duyarim.

Benim bir kac akrabam arkadasim esimin kardeşleri annesi ve ofisindekiler biliyor.
Şuan karnımdan kimse anlamiyor.
Anladıklarında cevremde öğrenir zaten.

Bebeğim doguncada resim koyarmiyim sosyal medyaya bilmiyorum.
Ama aklımda bir kac konsept resim var .
Onları mutlaka cekicem.
Ileride atarim tbt vs olarak.

Mesela oglumun'dan kalan bi tavşanlı bornoz var.
Bu da erkek.
Aynı bornozu ayni yaşlarda bu beybime giydirip aynı pozu alicam.

Hatıra kalsinlar.

Ben de ınsanların gozune cok fazla sokmaya calısanları anlamıyorum bu noktada. Her gun her gun atanlar var hamıleyım diye :))) benimde akrabalarım bilmiyor daha eşimın de anne tarafı öğrendi işyerimdekiler mecbur cıkıs saatım değiştiği için öğrendiler. İçim içime sığmıyor ama cocuguma nazar degmesını istemem . tbt seklınde guzel olur benım aklımda da su var. Uc tane fotoğraf karesi yanyana. ultrason resmi, onun yanına hamılelık fotografım esımle ondan sonra da doğduktan sonraki hali cerceve şeklinde duvarıma asıcam Allahın izniyle :))

kizlar size bisey sormak istiyorum. Ben ikili testimi yaptirdim 11 hafta 4 gunluktu yaptirdigimda ense kalinligi 2 mm cikti. Doktor biraz kalin dedi. Risk faktorlerimin hepsi 1/10000 cikti bisey yok gayet guzel sonuc diyor ama benim icim rahat etmiyor. İlk kalin dedi ya icim icimi yiyor benimle ayni durumu yasayan varmi

Ayy hiç sorma bide çikolata kokuyor ben hiç sevmem çikolatayı mahvediyo beni öğür öğür zor yutuyorm
Bende ilaç icemiyorum
İctigim an hooppp kusuyorum
Şu anda sadece coraspin kullanıyorum
Birde kan sulandırıcı iğne
Hamile kalmadan önce ilaç proplemim yoktu
Allah versin bütün ilaçları icebiliyordum
Midem iyice hassaslasti yaaa
İnsallah doğumdan sonra düzelir

12+1 de ense 3.2 çıktı sınırı geçmişti
2 li test de down riski 1/730 yaş riski 1/320 trozmi riski 1/6600 cikmisti dr normal dedi
16+1 de ultrason da hersey normal çıktı
20+1 de ayrıntılı ultrason var orda belli olur artik her şey
Ensenin kalın olması sadece down riskini elde etmiyor
Bazı kalp hastalıkları rahatsızlıklar olabiliyor ileride
Ama sapa sağlam olanda var
Şimdi bunları kafana takma hamileliğin doya doya yaşa
Bende öyle yapıyorum arrik
Hatta senin bebeğin den fazla ense kalınlığı benim bebegimin

Aynı şekilde benimde 2mm cıktı sınırda dedi doktor.kan testine göre yorumlarız dedi testte düşük risk cıktı doktor normal bi sorun yok dedi.ensesi kalın olucaktir yavrucağın bende başta çok taktım ama kesin sonuç veren testler değiller 3 'ün üzerinde de değil panik yapmaya gerek yok bence

Doktor zaten dediki bebek büyüdükce ense kalinligi artar dedi yani 13. Haftada yaptrsam demekki daha kalin cikicakti onu demeye getirdi. Sonra riskler hesaplaninca normal gozukuyor dedi ama.bi kere soktu fitneyi benim aklima. Sen ne güzel rahat konusuyosun ben niye boyle paronayak oldum iyice insallah cok saglikli dogar bebeklerimiz

Kalin olsun tek sagligi yerinde olsunda. Cok etkiledi beni bu olay. Benim ilk gebeligimde bebegimn kalbi durdu 8. haftada, simdi iknci hamileligmde bunu soyleyince korkuyorum ister istemez yinemi diyorum allahim.kimseye yasatmasin

İnşallah amin canım
Rabbim yavrularimiza sağlık sıhhat afiyet versin insallah
Bende ilk zamanlar çok taktım
Çünkü rabbim 13 seneden sonra nasip etti bebegimi
Perinotolog rahatlattı beni
Otur şukret hamileliğine dedi
Ayrıca çok hikayeler duydum
Ense 7 olup da sağlıklı bebeği olanlar hayli fazla
O yüzden sende hiç korkma
Rabbime Sığın çünkü hersey rabbimizden geliyor
Elimizde bir şey yok bol bol dua oku

Dogru soyluyosun elden bisey gelmez biraz icim rahatladi saol canim. bende oyle yaptim Allahtan gelen hersey kabulum hep dua ediyorum saglicakla aliriz insallah hepimiz kucagimiza

Ben öyle çok kilo aldım ki doktorum bana ekmeği kes dedi sadece tuzu kesme dedi böbreklerin süzmez falan gibi birşey dedi bende uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…