Senin kaç haftalık oldu cinsiyeti belli miAmin canım amin.Yok canım benimde ıvf sayesinde oldu.Ama prednol kullandım onun sayesinde olduğunu düşünüyorum.Sen serum falan deniyordun ben ara verdiğimde,hatta bende istemiştim doktorumdan serum sana verdiklerini okuyunca :) , o sıralar onu çok araştırıyordum.Serum verdiler mi bunda sana tekrar?Kızlar kusura bakmayın belki yazdıklarımız biraz burayla alakalı olmadı ama bu arkadaştan güzel haberler bekliyordum çok sevindim mazur görün
Sarı alt tonlu beyaz tenim. 5. Haftadan beri kullanıyorum. Bana katı( yüzüme sürürken bi yerde donmaya başlıyor, dağıtamıyorum) ve çok beyaz geldi. Sürünce en az 1 saat dışarı çıkamıyorum, yüzüme oturmasını bekliyorum. Yüzü çok beyaz göstermesi ve katı olması dışında bir sıkıntım yok. Genelde güneş kremlerinin beyazlık problemleri oluyor ama bu tüpten sonra yves rocher ya da la roche posay a bi şans vereceğim.Kızlar güneş kremi alacağım da buradan yazan arkadaşlar olmuştu solante pregnayı onlardan sonra araştırıp almaya karar verdim ama yine de emin olamadım memnun musunuz gerçekten etkili bir ürün mü fikirlerinizi alayım dedim. Mutlaka her şey herkese iyi gelmez bunun bilincindeyim ama tavsiyelere de kesinlikle ihtiyacım var. Uygun olduğunuzda kullanmış olanlar varsa yazarsa çok sevinirim iyi geceler...
İşte o boşluk hissi var ya mide de aç sanıyor insna kendini ama midem uçuyor gibi oluyor. Aynen ben de de aç kalınca çok bulanıyor geceden içiyorum sabaha karşı midem de kelebeklerle uyanıyorumGynoferrosanol kullanıyorum. Aç karına sabahları. Eğer çok aç kalırsam mide bulantısı oluyor ve kullandığım günden beri iştahım açıldı. Yiyorum ama doyma hissi yok. Yarım saate yine yiyorum. Daha 26 gün daha kullanacam. Bu süreçte çok kilo Alacam kesin.
Benimki de yüzde 90 kız dedi doktor ondan mı çıktı acaba erkenden doğumdan sonra geçer dimiO taa yukariya cikiyor ve koyulasiyor :)
Benimde kizimda cabuk belirmisti sua cikmadi daha aksam bakmistim :)
Cok o kadar geride olmaz canim aslinda.
Ama rahim buyudugu icin gaz sancilarini boyle hissetmek normal artik Son aylarda sirtina yakin,yanlarsa fln hissediyor insan iyice.
Sirtustu yattiginda alt karninda artik sisligini bariz anlarsin elinleen axindan oralarda olur kucucuk kipirtilar
Evt cnm2 mm cikmisti sizinde
Beslenme ve diyetetik alanindaki ogretim uyelerimize gore gunumuzde yedigimiz besinler, normalde icermeleri gereken vitamin/minarel vb. ni cok daha dusuk miktarda iceriyor. Bana su ornek verilmisti mesela: gercekten katkisiz bir sekilde yetisen bir seftalinin icerdigi ortalama besin degeri gunumuzde marketlerde pazarlarda satilan seftalilerin 3-4 kati yaklasik. Yani gercekten besleyicilik anlaminda bir seftali tuketmis olmak icin gunumuzdeki seftalilerden 4-5 adet tuketmek gerek. Bu da fruktoz yani meyve sekerini tavan yapiyor. Bence vitamin takviyesi bu nedenle oneriliyor. Yine farmakolojiden bir hocamiz ozellikle kadinlarda 30 yasindan sonra bazi vitamin duzeylerinde dusu olabilecegi ve takviye gerekebilecegini soyler hele 40 yasindan sonra vitamin takviyesi yuksek olcude sart der. Vitamin takviyelerinin fazlasi elbette zararli, sanirim ozellikle de karaciger icin. Ama hamilelik ozel bi surec ve 9 aylik bir surec. bu surecte bizim vucudumuzun ihtiyaclarinin yaninda bebegin gereksinimleri de var o yuzden ben vitamin takviyesine olumsuz bakmiyorum sahsen..Folik asit zaten tartışmasız gerekli. Ama dediğin gibi tahlil yok bisi yok dayıyorlar bisürü vitamin.benim gittiğim ozel hastanedeki kadın da 4vitamin verdi hergün ic dedi ama tanıdığım drlar yanlış dediler. Ablam yurtdısında yasıyor iki doğum yaptı folik asit dısında hiçbir şey içmedi. Türkiye bu konuları cok geriden takip ediyor. Ben haftada bir kere multivitamin iki yada üç kere demir hapını iciyorum bir iki kere de magnezyum kasılmalarım olduğu icin ama bir docente gore cok yanlış. Magnezyum icene kadar iki bucuk bardak süt ic demir hapı yerine pekmez iç vs diyor. Burada bakıyorum herkes kullanıyor insan ne yapcağını sasırıyor...
Ac kalmaktan oluyor surekli atistir leblebi findik ceviz fln ara ogun yapmadimda bendede oluyor hala 16 haftam bitecekKızlar 13+5 im bugün iki defa kustum bu bulantılar tam anlamı ile ne zman gececek ? Karnım acıkıyor bişey yiyemiyorum moralim bozuk yeniden geldi tam gecti azaldı dedim yine kusuyorum
Benimki de yüzde 90 kız dedi doktor ondan mı çıktı acaba erkenden doğumdan sonra geçer dimi
Cnn bm çok mutlu oldum okuyunca ... Allah yavrunu ve yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin inşallahEylul'de ve Ekim'de aşılama yaptirdik tutmadı, eşimin değerleri iyiyken birden çok dustu. Drlar tüp bebek için bile bu değerin enaz 10kat fazlası olması gerekiyor dedi. Eşimin hormon değerleri de kötü çıktı. Sonra bende tekrar polipler ve miyomlar çıktı 3.kez histereskopi ameliyati dediler ve dis gebelikten dolayı sol tupum kapalıydı onu laparoskopi ameliyatı ile alalım dediler tek tüp kalacaktim olmadım bu defa bu ameliyatları. 2ocakta günüm geçmişti bı umut yine gebelik için kan verdim yine hüsran hatta eşim kızdı olmayacağını biliyoorsun niye kendini uzup ttest yaptırıyorsun dedi. Yillardir herr ay yaptiriyorum sonuc ngatiif. Moralimiz çok bozuktu 8.yila gireceğiz. 3.bebek pıhtılaşma testi sonucunun yanlış olması yüzünden kaybetmiştik. Şubatta ttekrar günüm geçti bu defa testi yaptirmadik olmaz diyorlardı drlar çünku. Sonra yaptırdık ve o gece çok sukur keseyi gördük sevinçten saatlerce ağladım çığlık attım dualar ettim. O hafta da tüp bebek Dr undan randevu alacaktım nasip işte. Bu bebeğim mucize oldu hikayesi boyle. Yıllarca çok agladim, coook bebeğin kokusunu içime çektim. Her gece yanımda hayalini kurdum hep hasrettim. Çok dualar aldım ve çok dua ettim hamdolsun. Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasin. Tüm isteyenlere nasip etsin cnm. Bu arada devlette Ocak ayinda tüp bebek raporu çıkartmak için işlemlere başladık ve hala gidip geliyoruz rapor iiicin. Allah korusun bu bebeğime bişey olursa rapor olsun ve tüp bebek yaptırırız . Güzel kalbin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnmkaju bu arada bişey almadım bebeğim için 7aylik falan olunca alayım diiyorum içimde hep korku var. Geçen hafta Dr her an kanaman olabilir dedi miyom plesantaya baskı yapıyormuş
Aa bendede var ondanHanımlar sizin göbek deliğinizin altından aşağı doğru uzayan bir çizgimsi birşey var mı acaba?
Canım hiç bir şey istemiyor ki iştahsızım fazlası ileAc kalmaktan oluyor surekli atistir leblebi findik ceviz fln ara ogun yapmadimda bendede oluyor hala 16 haftam bitecek
bende de var burun tikanikligi 1 haftadir falan mide bulantisi azaldi ama gecmedi kusmada var. Ne zaman gecr bilmiyorumHamilelik takviminde yazanlarin hepsini yasiyorum burun tikanikligi bel ve sirt agrilari bulantida azalma fln vs.ama henuz bebegimin hareketlerini hissedemiyorum dr a bile sordum ulrsonda kipir kipir ama bende tik yok
Ben de buradan onerilerde gorup aldim ama benim yuzumu bir gunde kuruttu.Mat gorunum icin bana fazla kati ve kuru geldi. Cok da beyaz bir tabaka oluyor surunce.Bir sure daha deneyecegim.Olmazsa sadece vucut icin kullanirim yazin. Ben vichy nin ideal soleil yuz kremini kullaniyordum normalde. O bana daha uygun.Kızlar güneş kremi alacağım da buradan yazan arkadaşlar olmuştu solante pregnayı onlardan sonra araştırıp almaya karar verdim ama yine de emin olamadım memnun musunuz gerçekten etkili bir ürün mü fikirlerinizi alayım dedim. Mutlaka her şey herkese iyi gelmez bunun bilincindeyim ama tavsiyelere de kesinlikle ihtiyacım var. Uygun olduğunuzda kullanmış olanlar varsa yazarsa çok sevinirim iyi geceler...
Bol su icmemiz lazim canim. Az ictigim gunler agridigini fark ettim.Mide sorunlarimdan dolayi yeterince icemedigim gunler oluyorGunaydin hanimlar
Bas agriniz falan oluyor mu?
Ay benim bazen oluyor hatta gozume kadar iniyor gozumu acamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?