2018 Ekim Anneleri

Senin kaç haftalık oldu cinsiyeti belli mi kaju

Kızlar güneş kremi alacağım da buradan yazan arkadaşlar olmuştu solante pregnayı onlardan sonra araştırıp almaya karar verdim ama yine de emin olamadım memnun musunuz gerçekten etkili bir ürün mü fikirlerinizi alayım dedim. Mutlaka her şey herkese iyi gelmez bunun bilincindeyim ama tavsiyelere de kesinlikle ihtiyacım var. Uygun olduğunuzda kullanmış olanlar varsa yazarsa çok sevinirim iyi geceler...

Sarı alt tonlu beyaz tenim. 5. Haftadan beri kullanıyorum. Bana katı( yüzüme sürürken bi yerde donmaya başlıyor, dağıtamıyorum) ve çok beyaz geldi. Sürünce en az 1 saat dışarı çıkamıyorum, yüzüme oturmasını bekliyorum. Yüzü çok beyaz göstermesi ve katı olması dışında bir sıkıntım yok. Genelde güneş kremlerinin beyazlık problemleri oluyor ama bu tüpten sonra yves rocher ya da la roche posay a bi şans vereceğim.

İşte o boşluk hissi var ya mide de aç sanıyor insna kendini ama midem uçuyor gibi oluyor. Aynen ben de de aç kalınca çok bulanıyor geceden içiyorum sabaha karşı midem de kelebeklerle uyanıyorum

Benimki de yüzde 90 kız dedi doktor ondan mı çıktı acaba erkenden doğumdan sonra geçer dimi

Beslenme ve diyetetik alanindaki ogretim uyelerimize gore gunumuzde yedigimiz besinler, normalde icermeleri gereken vitamin/minarel vb. ni cok daha dusuk miktarda iceriyor. Bana su ornek verilmisti mesela: gercekten katkisiz bir sekilde yetisen bir seftalinin icerdigi ortalama besin degeri gunumuzde marketlerde pazarlarda satilan seftalilerin 3-4 kati yaklasik. Yani gercekten besleyicilik anlaminda bir seftali tuketmis olmak icin gunumuzdeki seftalilerden 4-5 adet tuketmek gerek. Bu da fruktoz yani meyve sekerini tavan yapiyor. Bence vitamin takviyesi bu nedenle oneriliyor. Yine farmakolojiden bir hocamiz ozellikle kadinlarda 30 yasindan sonra bazi vitamin duzeylerinde dusu olabilecegi ve takviye gerekebilecegini soyler hele 40 yasindan sonra vitamin takviyesi yuksek olcude sart der. Vitamin takviyelerinin fazlasi elbette zararli, sanirim ozellikle de karaciger icin. Ama hamilelik ozel bi surec ve 9 aylik bir surec. bu surecte bizim vucudumuzun ihtiyaclarinin yaninda bebegin gereksinimleri de var o yuzden ben vitamin takviyesine olumsuz bakmiyorum sahsen..

Kızlar 13+5 im bugün iki defa kustum bu bulantılar tam anlamı ile ne zman gececek ? Karnım acıkıyor bişey yiyemiyorum moralim bozuk yeniden geldi tam gecti azaldı dedim yine kusuyorum
Ac kalmaktan oluyor surekli atistir leblebi findik ceviz fln ara ogun yapmadimda bendede oluyor hala 16 haftam bitecek

Benimki de yüzde 90 kız dedi doktor ondan mı çıktı acaba erkenden doğumdan sonra geçer dimi

Hic erkek kiz ayriminda duymadim cizgi meselesini,bilmiyorum canım :)
Doğumdan sonra geçiyor evet,zaman alıyor ama biraz

Hamilelik takviminde yazanlarin hepsini yasiyorum burun tikanikligi bel ve sirt agrilari bulantida azalma fln vs.ama henuz bebegimin hareketlerini hissedemiyorum dr a bile sordum ulrsonda kipir kipir ama bende tik yok

Cnn bm çok mutlu oldum okuyunca ... Allah yavrunu ve yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Evde hır gür hat safada. Baba oğul sürekli çekişiyor. Bebek gelince iyice tahammülsüz olacaklar diye korkuyorum.

Oglumdan kalan yelek suveter hirkalar kazaklar vs.
Yıkadım oyle kaldiricam bazanin altina.

En minnaklar icinde deterjan almadim henüz alinca yıkayıp kaldiricam.

6 battaniyesi oldu kuzumun.
Abisinden kalanlar ve hediye gelenler oldu simdiden.
Duyan bisi aliyo bereketli beybi

Bende hastane çıkışı bakiyorum 10lu buldum bitane alt kısmı bordo üstü krem
Mavi vs istemiyorum.
5li takımıda hediye geldi krem rengi.
Ona uydurcam krem renklerde olacak.

2li takımlara ve şu figürlü tulumlara bakiyorum onlarda gozum var.
Peluş ya da örme pratik falan alicam.
Kış malum ayakları sıcak tutmak muhim.
Oglumdan yine 6 tane örme pratik var.

Ayyy cok güzelmiş bakınmak netten alicam bir kac parca.
Nekadar almicam desemde aklımdakileri alirim.

Abisinden kalanlari evde giyer.
Misafir gelince disari ya da aşıya falan çıkarken içli dişli yelekli ya da hırkalı takımlarda gözüm var.

Özellikle bandana tarzi yakaliklar cok cool.
Eymencik azicik tarz olcak sanırsam.

Hamilelik takviminde yazanlarin hepsini yasiyorum burun tikanikligi bel ve sirt agrilari bulantida azalma fln vs.ama henuz bebegimin hareketlerini hissedemiyorum dr a bile sordum ulrsonda kipir kipir ama bende tik yok
bende de var burun tikanikligi 1 haftadir falan mide bulantisi azaldi ama gecmedi kusmada var. Ne zaman gecr bilmiyorum

Günaydın kızlar size bişey soracağım acaba benim gibi aynı durumu yaşayan var mı. Özür dileyerek soruyorum vajınadan poponun sol tarafına doğru ağrı hisseden var mı sanki tam sol iç bacağıma doğru bir ağrı var ve özellikle yürürken ve uzanınca çok ağrıyor. Doktora haftaya gideceğim ama aklıma çok takılıyor

Ben de buradan onerilerde gorup aldim ama benim yuzumu bir gunde kuruttu.Mat gorunum icin bana fazla kati ve kuru geldi. Cok da beyaz bir tabaka oluyor surunce.Bir sure daha deneyecegim.Olmazsa sadece vucut icin kullanirim yazin. Ben vichy nin ideal soleil yuz kremini kullaniyordum normalde. O bana daha uygun.

Gunaydin hanimlar
Bas agriniz falan oluyor mu?
Ay benim bazen oluyor hatta gozume kadar iniyor gozumu acamiyorum
Bol su icmemiz lazim canim. Az ictigim gunler agridigini fark ettim.Mide sorunlarimdan dolayi yeterince icemedigim gunler oluyor
Maden suyu da dokunmasa her gun icerim.Icinde kramplara agrilara iyi gelen mineraller var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…