Bebegin kiz mi canim.Benim kizima hamileyken olusmustu o cizgi.Bu defa yok.Hanımlar sizin göbek deliğinizin altından aşağı doğru uzayan bir çizgimsi birşey var mı acaba?
Bende varHanımlar sizin göbek deliğinizin altından aşağı doğru uzayan bir çizgimsi birşey var mı acaba?
Benimde var canımHanımlar sizin göbek deliğinizin altından aşağı doğru uzayan bir çizgimsi birşey var mı acaba?
Bende ilaç icemiyorum
İctigim an hooppp kusuyorum
Şu anda sadece coraspin kullanıyorum
Birde kan sulandırıcı iğne
Hamile kalmadan önce ilaç proplemim yoktu
Allah versin bütün ilaçları icebiliyordum
Midem iyice hassaslasti yaaa
İnsallah doğumdan sonra düzelir
Haklısın. Bizimkisi bir umut ...Benim rutin Dr da böyle konuşuyordu hep ve ben onunla tatmin olmayıp başka doktorlara bakındım.Bu sözler bu tavırlar pek hoşumuza gitmese de aslında doğruymuş biliyor musun nette de çok okudum araştırdım hep öyle yazıyor düşüğün ilacı olmaz iğnesi olmaz tatmin Amaçlı veriyoruz sadece deniliyor.Tatmin Amaçlı da olsa versinler çünkü psikolojimiz kafamızın rahat olması da çok önemli bizler için.yoksa eli kolu bağlı,kaderine terk edilmiş bi şekilde beklemek çok çok zor oluyor.
Amin canım amin.Yok canım benimde ıvf sayesinde oldu.Ama prednol kullandım onun sayesinde olduğunu düşünüyorum.Sen serum falan deniyordun ben ara verdiğimde,hatta bende istemiştim doktorumdan serum sana verdiklerini okuyunca :) , o sıralar onu çok araştırıyordum.Serum verdiler mi bunda sana tekrar?Kızlar kusura bakmayın belki yazdıklarımız biraz burayla alakalı olmadı ama bu arkadaştan güzel haberler bekliyordum çok sevindim mazur görünAllah razı olsun cnm çok sağolasın. Allah tüm olmayanlara da inşallah nasip etsin. Senin nasıl oldu normal yolla mi hamile kaldin? Hayırlı olsun Allah'ım tamamina erdirsin çok sevindim adınakaju
Benim yok canım cizgi hamilelik cizgisi deniyor sanirimHanımlar sizin göbek deliğinizin altından aşağı doğru uzayan bir çizgimsi birşey var mı acaba?
Örketme benım de aynı coktı 4 lu yaptırdm sonra dr gayet ıyı dedıkizlar size bisey sormak istiyorum. Ben ikili testimi yaptirdim 11 hafta 4 gunluktu yaptirdigimda ense kalinligi 2 mm cikti. Doktor biraz kalin dedi. Risk faktorlerimin hepsi 1/10000 cikti bisey yok gayet guzel sonuc diyor ama benim icim rahat etmiyor. İlk kalin dedi ya icim icimi yiyor benimle ayni durumu yasayan varmi
Bende akşam yatarken iciyorum midemi bulandiriyor gündüz icince inşallah öylede faydasi olurTüm güne yayiyorum ilaçları decavit i sabah alıyorum cnm
2 mm cikmisti sizindeÖrketme benım de aynı coktı 4 lu yaptırdm sonra dr gayet ıyı dedı
Gynoferrosanol kullanıyorum. Aç karına sabahları. Eğer çok aç kalırsam mide bulantısı oluyor ve kullandığım günden beri iştahım açıldı. Yiyorum ama doyma hissi yok. Yarım saate yine yiyorum. Daha 26 gün daha kullanacam. Bu süreçte çok kilo Alacam kesin.Kızlar, doktor bana demir hapı verdi. Geynoferon adı. Ama mide bulantısı yapıyor. Mİdemde sürekli bir boşluk hissi var siz de de böyle etkiler yaptımı acaba?
Hanımlar sizin göbek deliğinizin altından aşağı doğru uzayan bir çizgimsi birşey var mı acaba?
Ben 14+2 hamileyim. Bugün karnımın en sağı neredeyse böbreğime doğru 3 kere kuvvetli pıt pıt atma hissettim. Gaz ya da seyrimede hiç bu kadar net ve kuvvetli hissetmemiştim. Sizce bebek hareketi mi
Eylul'de ve Ekim'de aşılama yaptirdik tutmadı, eşimin değerleri iyiyken birden çok dustu. Drlar tüp bebek için bile bu değerin enaz 10kat fazlası olması gerekiyor dedi. Eşimin hormon değerleri de kötü çıktı. Sonra bende tekrar polipler ve miyomlar çıktı 3.kez histereskopi ameliyati dediler ve dis gebelikten dolayı sol tupum kapalıydı onu laparoskopi ameliyatı ile alalım dediler tek tüp kalacaktim olmadım bu defa bu ameliyatları. 2ocakta günüm geçmişti bı umut yine gebelik için kan verdim yine hüsran hatta eşim kızdı olmayacağını biliyoorsun niye kendini uzup ttest yaptırıyorsun dedi. Yillardir herr ay yaptiriyorum sonuc ngatiif. Moralimiz çok bozuktu 8.yila gireceğiz. 3.bebek pıhtılaşma testi sonucunun yanlış olması yüzünden kaybetmiştik. Şubatta ttekrar günüm geçti bu defa testi yaptirmadik olmaz diyorlardı drlar çünku. Sonra yaptırdık ve o gece çok sukur keseyi gördük sevinçten saatlerce ağladım çığlık attım dualar ettim. O hafta da tüp bebek Dr undan randevu alacaktım nasip işte. Bu bebeğim mucize oldu hikayesi boyle. Yıllarca çok agladim, coook bebeğin kokusunu içime çektim. Her gece yanımda hayalini kurdum hep hasrettim. Çok dualar aldım ve çok dua ettim hamdolsun. Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasin. Tüm isteyenlere nasip etsin cnm. Bu arada devlette Ocak ayinda tüp bebek raporu çıkartmak için işlemlere başladık ve hala gidip geliyoruz rapor iiicin. Allah korusun bu bebeğime bişey olursa rapor olsun ve tüp bebek yaptırırız . Güzel kalbin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnmAmin canım amin.Yok canım benimde ıvf sayesinde oldu.Ama prednol kullandım onun sayesinde olduğunu düşünüyorum.Sen serum falan deniyordun ben ara verdiğimde,hatta bende istemiştim doktorumdan serum sana verdiklerini okuyunca :) , o sıralar onu çok araştırıyordum.Serum verdiler mi bunda sana tekrar?Kızlar kusura bakmayın belki yazdıklarımız biraz burayla alakalı olmadı ama bu arkadaştan güzel haberler bekliyordum çok sevindim mazur görün
İnşallah canımBende akşam yatarken iciyorum midemi bulandiriyor gündüz icince inşallah öylede faydasi olur
Hanımlar sizin göbek deliğinizin altından aşağı doğru uzayan bir çizgimsi birşey var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?