2018 Ekim Anneleri

Bende aynı sadece vitamin de içiyorm sağlık ocağıda vitamin veriyormş haftaya aşıya giderken vitaminimi de alıcam 1 tane yetmedi bi tane daha ilaç çıktı sağlıcakla bi doğursak inşallah. İnan ki iğne den zevk alır oldum bu vitaminleri yutmaktansa günde 3 kere iğne vururum kendime. Bilsem ki vitaminin iğnesi var onu alırım inanki. Yediklerimden hiç zevk almıyorm boğazım tahriş oluyo istifralardan

Haklısın. Bizimkisi bir umut ...

Allah razı olsun cnm çok sağolasın. Allah tüm olmayanlara da inşallah nasip etsin. Senin nasıl oldu normal yolla mi hamile kaldin? Hayırlı olsun Allah'ım tamamina erdirsin çok sevindim adına kaju
Amin canım amin.Yok canım benimde ıvf sayesinde oldu.Ama prednol kullandım onun sayesinde olduğunu düşünüyorum.Sen serum falan deniyordun ben ara verdiğimde,hatta bende istemiştim doktorumdan serum sana verdiklerini okuyunca :) , o sıralar onu çok araştırıyordum.Serum verdiler mi bunda sana tekrar?Kızlar kusura bakmayın belki yazdıklarımız biraz burayla alakalı olmadı ama bu arkadaştan güzel haberler bekliyordum çok sevindim mazur görün

İyi akşamlar hanımlar..Bugün dr a gittim daha 12.haftadayım ama dr %99 erkek dedi cinsiyete..Rabbim sağlıkla kavuştursun inş..ense kalınlığı normal dedi sayı bile söylemedi..Ben de sormadım bile.

Artık Bebişi görüp rahatladım diye bugün Hindistan cevizi yağı,kakao yağı ve susam yağı aldım ve aktar karıştırdı hepsini ..Süreceğim inş ..Her ne kadar çatlama kaçınılmaz olsa da ..

Ben 14+2 hamileyim. Bugün karnımın en sağı neredeyse böbreğime doğru 3 kere kuvvetli pıt pıt atma hissettim. Gaz ya da seyrimede hiç bu kadar net ve kuvvetli hissetmemiştim. Sizce bebek hareketi mi

Örketme benım de aynı coktı 4 lu yaptırdm sonra dr gayet ıyı dedı

Kızlar 13+5 im bugün iki defa kustum bu bulantılar tam anlamı ile ne zman gececek ? Karnım acıkıyor bişey yiyemiyorum moralim bozuk yeniden geldi tam gecti azaldı dedim yine kusuyorum

Kızlar, doktor bana demir hapı verdi. Geynoferon adı. Ama mide bulantısı yapıyor. Mİdemde sürekli bir boşluk hissi var siz de de böyle etkiler yaptımı acaba?
Gynoferrosanol kullanıyorum. Aç karına sabahları. Eğer çok aç kalırsam mide bulantısı oluyor ve kullandığım günden beri iştahım açıldı. Yiyorum ama doyma hissi yok. Yarım saate yine yiyorum. Daha 26 gün daha kullanacam. Bu süreçte çok kilo Alacam kesin.

Hanımlar sizin göbek deliğinizin altından aşağı doğru uzayan bir çizgimsi birşey var mı acaba?

O taa yukariya cikiyor ve koyulasiyor :)
Benimde kizimda cabuk belirmisti sua cikmadi daha aksam bakmistim :)

Ben 14+2 hamileyim. Bugün karnımın en sağı neredeyse böbreğime doğru 3 kere kuvvetli pıt pıt atma hissettim. Gaz ya da seyrimede hiç bu kadar net ve kuvvetli hissetmemiştim. Sizce bebek hareketi mi

Cok o kadar geride olmaz canim aslinda.
Ama rahim buyudugu icin gaz sancilarini boyle hissetmek normal artik Son aylarda sirtina yakin,yanlarsa fln hissediyor insan iyice.

Sirtustu yattiginda alt karninda artik sisligini bariz anlarsin elinle en axindan oralarda olur kucucuk kipirtilar

Eylul'de ve Ekim'de aşılama yaptirdik tutmadı, eşimin değerleri iyiyken birden çok dustu. Drlar tüp bebek için bile bu değerin enaz 10kat fazlası olması gerekiyor dedi. Eşimin hormon değerleri de kötü çıktı. Sonra bende tekrar polipler ve miyomlar çıktı 3.kez histereskopi ameliyati dediler ve dis gebelikten dolayı sol tupum kapalıydı onu laparoskopi ameliyatı ile alalım dediler tek tüp kalacaktim olmadım bu defa bu ameliyatları. 2ocakta günüm geçmişti bı umut yine gebelik için kan verdim yine hüsran hatta eşim kızdı olmayacağını biliyoorsun niye kendini uzup ttest yaptırıyorsun dedi. Yillardir herr ay yaptiriyorum sonuc ngatiif. Moralimiz çok bozuktu 8.yila gireceğiz. 3.bebek pıhtılaşma testi sonucunun yanlış olması yüzünden kaybetmiştik. Şubatta ttekrar günüm geçti bu defa testi yaptirmadik olmaz diyorlardı drlar çünku. Sonra yaptırdık ve o gece çok sukur keseyi gördük sevinçten saatlerce ağladım çığlık attım dualar ettim. O hafta da tüp bebek Dr undan randevu alacaktım nasip işte. Bu bebeğim mucize oldu hikayesi boyle. Yıllarca çok agladim, coook bebeğin kokusunu içime çektim. Her gece yanımda hayalini kurdum hep hasrettim. Çok dualar aldım ve çok dua ettim hamdolsun. Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasin. Tüm isteyenlere nasip etsin cnm. Bu arada devlette Ocak ayinda tüp bebek raporu çıkartmak için işlemlere başladık ve hala gidip geliyoruz rapor iiicin. Allah korusun bu bebeğime bişey olursa rapor olsun ve tüp bebek yaptırırız . Güzel kalbin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm kaju bu arada bişey almadım bebeğim için 7aylik falan olunca alayım diiyorum içimde hep korku var. Geçen hafta Dr her an kanaman olabilir dedi miyom plesantaya baskı yapıyormuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…