2018 Ekim Anneleri

Bende çok yürüdüğümde ve lekelenme çoğaldığı zamanlar oluyordu

Bol su icmemiz lazim canim. Az ictigim gunler agridigini fark ettim.Mide sorunlarimdan dolayi yeterince icemedigim gunler oluyor
Maden suyu da dokunmasa her gun icerim.Icinde kramplara agrilara iyi gelen mineraller var.
evet onu bende deneyimledim. Az su ictigim zamanlar agri oluyor. Ama su icemiyorum midemi cok bulandiriyor. Birde uzun sure disarida oldugum zamanlar agri oluyor. Calisiyor musun bilmiyorum ama ben ise gidince midem bulanmaya basliyor. Evde kalsam ohh yan gel yat midemde bulanmaz basimda agrimaz

Tünaydınnn hanımlar ..Bugün bi dinlenmişim ki oh sormayın..Kaç gündür geceleri bi saat bile uyuyamayınca bugün 5-6 saat uyumak asır gibi geldi Bebişlerimizle geçireceğimiz güzel bir pazar olsun inş

Ogretmenim canim. Okulda da bulaniyor benim evde de.Suyu ben de zor iciyorum malesef. Bu defa neden bu kadar uzun surdu bilmiyorum.Bitse de rahat etsek.

Bende de halen özellikle açsam bulantilar devam ediyor 16 haftalık olduk gecer inşallah ya. Kizlar kiyafet almaya başladınız mı cevremde herkes 30. Haftadan sonra almaya basla diyo zaten ne alacagimi neyden başlayacagimi da bilmiyorum ki :)

Ogretmenim canim. Okulda da bulaniyor benim evde de.Suyu ben de zor iciyorum malesef. Bu defa neden bu kadar uzun surdu bilmiyorum.Bitse de rahat etsek.
ben de ogretmenim okula girdigim o.odasina gectigim zaman midem bulanmaya basliyor. Ama evde olunca cok hissetmiyorum. Bana sanki hic bitmeyecekmis gibi geliyor. Her sabah agzimda tatsizlikla uyaniyorum

Bu uyku halleri ne zaman geçecek acaba? Haziranda tez savunmam var gece gündüz çalışmam lazım. Ama dün 8de uyanıp 13te tekrar uyudum saat 16ya kadar. Akşam 10da yine uyudum. Sürekli uykum var ilk haftadan beri. Bugün dayanamadım kahve içtim. Birkaç saat daha ayakta tutar beni umarım.

Ben ıngtagramda fln bakiniyorimda daha bisey almadim.bu gidişle annemden bana fırsat kalmayacak zaten sürekli bisiler aliyor.

Kızlar benim ara ara burnumdan pıhtı kan geliyodu yada burnumu temizlerken küçük küçük parçacıklar oluyodu bugün sabahtan beri sıvı pembe akıyo burnumu sildim mendil kan oldu rengi çok koyu değil ama korktum damarım mı çatladı acaba kan sulandırıcılar mı yaptı acaba

Ben ıngtagramda fln bakiniyorimda daha bisey almadim.bu gidişle annemden bana fırsat kalmayacak zaten sürekli bisiler aliyor.
Benim annemde 2 hurç bebek örgüleri örmüş bi hurç kız 1 hurç erkek daha cinsiyet belli değilde ondan ikisinede hazırlık yapmış :)

Ben aldım gayet güzel şimdilik ama daga çok sıcaklar gelmedği için koruyuculuğu için bişey diyemeyeceğim ama beyaz bir krem ten rengini bir ton açıyor sivilcw fln varsa kapatıyor

Bende başka bir modeli var :) sızlama... bazen ciddi zorluyor beni. Aniden giriyor birkaç sn sürüyor

Bnmde ilk hamileligimde vardi . bu sefer yok ilki erkek bnm bu kez kiz galiba diye dusunuyordum .sizin bellimi consiyet
Bana doktor kız gibi dedi net konusmadı mesela. Ama içime doğan da kız. Serbest betamda ıkılı taramamda da kan degerım yuksek cıktı pek ınanmasam da taramadakı kan testınden cınsyet bakmaya :))) sımdı o cızgı erken cıkarsa genelde kız oluyomuş bana da dun arkadasım dedi onun erkek daha sonradan cıkmş onun. Bakalm hayırlısını yasayacagız

Herkese merhaba.. bayagidir yazmiyodum.. ozlemisim burayida 15 haftalik olduk 15+0 bugun.. devletde ki dr kiza benzetti 3 kiz kardes olacaklar gibi gibi.. carsamba ozelde randevumuz bende buyuk ihtimalle kiz diyorum erkek olsa ogrenirdik simdiye kadar sanki.. cok merakli ve heycanliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…