Bende çok yürüdüğümde ve lekelenme çoğaldığı zamanlar oluyorduGünaydın kızlar size bişey soracağım acaba benim gibi aynı durumu yaşayan var mı. Özür dileyerek soruyorum vajınadan poponun sol tarafına doğru ağrı hisseden var mı sanki tam sol iç bacağıma doğru bir ağrı var ve özellikle yürürken ve uzanınca çok ağrıyor. Doktora haftaya gideceğim ama aklıma çok takılıyor
evet onu bende deneyimledim. Az su ictigim zamanlar agri oluyor. Ama su icemiyorum midemi cok bulandiriyor. Birde uzun sure disarida oldugum zamanlar agri oluyor. Calisiyor musun bilmiyorum ama ben ise gidince midem bulanmaya basliyor. Evde kalsam ohh yan gel yat midemde bulanmaz basimda agrimazBol su icmemiz lazim canim. Az ictigim gunler agridigini fark ettim.Mide sorunlarimdan dolayi yeterince icemedigim gunler oluyor
Maden suyu da dokunmasa her gun icerim.Icinde kramplara agrilara iyi gelen mineraller var.
Ogretmenim canim. Okulda da bulaniyor benim evde de.Suyu ben de zor iciyorum malesef. Bu defa neden bu kadar uzun surdu bilmiyorum.Bitse de rahat etsek.evet onu bende deneyimledim. Az su ictigim zamanlar agri oluyor. Ama su icemiyorum midemi cok bulandiriyor. Birde uzun sure disarida oldugum zamanlar agri oluyor. Calisiyor musun bilmiyorum ama ben ise gidince midem bulanmaya basliyor. Evde kalsam ohh yan gel yat midemde bulanmaz basimda agrimaz
ben de ogretmenim okula girdigim o.odasina gectigim zaman midem bulanmaya basliyor. Ama evde olunca cok hissetmiyorum. Bana sanki hic bitmeyecekmis gibi geliyor. Her sabah agzimda tatsizlikla uyaniyorumOgretmenim canim. Okulda da bulaniyor benim evde de.Suyu ben de zor iciyorum malesef. Bu defa neden bu kadar uzun surdu bilmiyorum.Bitse de rahat etsek.
Ben ıngtagramda fln bakiniyorimda daha bisey almadim.bu gidişle annemden bana fırsat kalmayacak zaten sürekli bisiler aliyor.Bende de halen özellikle açsam bulantilar devam ediyor 16 haftalık olduk gecer inşallah ya. Kizlar kiyafet almaya başladınız mı cevremde herkes 30. Haftadan sonra almaya basla diyo zaten ne alacagimi neyden başlayacagimi da bilmiyorum ki :)
Gunaydin hanimlar
Bas agriniz falan oluyor mu?
Ay benim bazen oluyor hatta gozume kadar iniyor gozumu acamiyorum
Benim annemde 2 hurç bebek örgüleri örmüş bi hurç kız 1 hurç erkek daha cinsiyet belli değilde ondan ikisinede hazırlık yapmış :)Ben ıngtagramda fln bakiniyorimda daha bisey almadim.bu gidişle annemden bana fırsat kalmayacak zaten sürekli bisiler aliyor.
Ben aldım gayet güzel şimdilik ama daga çok sıcaklar gelmedği için koruyuculuğu için bişey diyemeyeceğim ama beyaz bir krem ten rengini bir ton açıyor sivilcw fln varsa kapatıyorKızlar güneş kremi alacağım da buradan yazan arkadaşlar olmuştu solante pregnayı onlardan sonra araştırıp almaya karar verdim ama yine de emin olamadım memnun musunuz gerçekten etkili bir ürün mü fikirlerinizi alayım dedim. Mutlaka her şey herkese iyi gelmez bunun bilincindeyim ama tavsiyelere de kesinlikle ihtiyacım var. Uygun olduğunuzda kullanmış olanlar varsa yazarsa çok sevinirim iyi geceler...
Bede oluyor bide mide bulantısı ekleniyor mahfoluyirumGunaydin hanimlar
Bas agriniz falan oluyor mu?
Ay benim bazen oluyor hatta gozume kadar iniyor gozumu acamiyorum
Bende başka bir modeli var :) sızlama... bazen ciddi zorluyor beni. Aniden giriyor birkaç sn sürüyorGünaydın kızlar size bişey soracağım acaba benim gibi aynı durumu yaşayan var mı. Özür dileyerek soruyorum vajınadan poponun sol tarafına doğru ağrı hisseden var mı sanki tam sol iç bacağıma doğru bir ağrı var ve özellikle yürürken ve uzanınca çok ağrıyor. Doktora haftaya gideceğim ama aklıma çok takılıyor
Bnmde ilk hamileligimde vardi . bu sefer yok ilki erkek bnm bu kez kiz galiba diye dusunuyordum .sizin bellimi consiyetHanımlar sizin göbek deliğinizin altından aşağı doğru uzayan bir çizgimsi birşey var mı acaba?
Bana doktor kız gibi dedi net konusmadı mesela. Ama içime doğan da kız. Serbest betamda ıkılı taramamda da kan degerım yuksek cıktı pek ınanmasam da taramadakı kan testınden cınsyet bakmaya :))) sımdı o cızgı erken cıkarsa genelde kız oluyomuş bana da dun arkadasım dedi onun erkek daha sonradan cıkmş onun. Bakalm hayırlısını yasayacagızBnmde ilk hamileligimde vardi . bu sefer yok ilki erkek bnm bu kez kiz galiba diye dusunuyordum .sizin bellimi consiyet
Yüzde 90 kız dedi doktor ondan mı çizgili acabaBnmde ilk hamileligimde vardi . bu sefer yok ilki erkek bnm bu kez kiz galiba diye dusunuyordum .sizin bellimi consiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?