Amin canım Allah razı olsun guzel dileklerin icin çok teşekkür ederimCnn bm çok mutlu oldum okuyunca ... Allah yavrunu ve yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar benim ara ara burnumdan pıhtı kan geliyodu yada burnumu temizlerken küçük küçük parçacıklar oluyodu bugün sabahtan beri sıvı pembe akıyo burnumu sildim mendil kan oldu rengi çok koyu değil ama korktum damarım mı çatladı acaba kan sulandırıcılar mı yaptı acaba
Benim de felaket cnm. Normalde migrenim ve boyun fıtığim var hamilelikte iyice arttı. Gözlerim cikacak gibi agriyo çok sık baş ağrısı yaşıyorum. Hatta bazen ağrıyla uyanıyorum. Progestan da baş dönmesi yapiyo. Sen ağrı için ne yapiyorsunGunaydin hanimlar
Bas agriniz falan oluyor mu?
Ay benim bazen oluyor hatta gozume kadar iniyor gozumu acamiyorum
Sol kalcama kramp gibi ağrı giriyo benim de kalsiyum ve magnezyum la ilgili sanirimGünaydın kızlar size bişey soracağım acaba benim gibi aynı durumu yaşayan var mı. Özür dileyerek soruyorum vajınadan poponun sol tarafına doğru ağrı hisseden var mı sanki tam sol iç bacağıma doğru bir ağrı var ve özellikle yürürken ve uzanınca çok ağrıyor. Doktora haftaya gideceğim ama aklıma çok takılıyor
Bendede boyunda duzlesme fitik ve migren varBenim de felaket cnm. Normalde migrenim ve boyun fıtığim var hamilelikte iyice arttı. Gözlerim cikacak gibi agriyo çok sık baş ağrısı yaşıyorum. Progestan da baş dönmesi yapiyo. Sen ağrı için ne yapiyorsun
İlaçlar da fayda etmiyor ki içmiyorum ağrı kesici. Yıllar önce iğne kırıp içerdim sonraları 7-8seruma döndüm artık o da kesmeyince sakinleştirici ile uyusturup uyutuyorlardi kafamı duvarlara çok vurduğumu bilirim. Tedavisi çıksa şu migrenin! Boynum için ortopedik yastığa basladimBendede boyunda duzlesme fitik ve migren var
Ilaç kullanıyordum bırakmak zorunda kaldım
Bugün migrenim arttıeşim masaj falan yaptı ama banamisin demiyor
Bende clexane ve coraspin kullanıyorum canım salı günü dr.uma sorucam bakalım ne diyecekCnm benimde burnumdan kan geliyor özellikle temizlerken çünkü kuru ve tıkanık hatta nefes alırken sızlıyor. Bunu doktorlarıma söyledim 3 ayrı branşta doktorlar tabi biri kan sulandırıcıların yapabileceğini ve gebelikte zaten burun kanamalarının olabileceğini bu arada ben de iğne ve coraspirin kullanıyorum. Bir diğeri claxene bırakabileceğimi kadın doğum da bir gün arayla ikisini alabileceğimi söyledi. Bir gün coraspirin ertesi gün iğne yapıyorum. Sizin de doktorunuz ile konuşmanızı tavsiye ederim.
Birde güneş kremi konusunda avene güneş kremini tavsiye ederim arkadaşlar. Dermatolog vermişti. Yalnız ben gebelikten çok öncesi kullanmaya başladım gebelik döneminde extra kullanılır mı diye araştırmadım. Alternatif olarak araştırmanızı tavsiye ederim.
Bende az once ..k var gibi secimle ilgoli konuya yazdim yazmaz olaydım başıma ağrı cıktıİlaçlar da fayda etmiyor ki içmiyorum ağrı kesici. Yıllar önce iğne kırıp içerdim sonraları 7-8seruma döndüm artık o da kesmeyince sakinleştirici ile uyusturup uyutuyorlardi kafamı duvarlara çok vurduğumu bilirim. Tedavisi çıksa şu migrenin! Boynum için ortopedik yastığa basladim
Benim başından beri kanıyor burnumBende clexane ve coraspin kullanıyorum canım salı günü dr.uma sorucam bakalım ne diyecek
tatlım burada devam etmeyelim ben sana özelden cevap attım.Buradaki bütün hamilelere de huzurlu rahat bir hamilelik diliyorum,hoşça kalınSenin kaç haftalık oldu cinsiyeti belli mikaju
Tesekkurler cnm bir deneyim sagolasinBende az once ..k var gibi secimle ilgoli konuya yazdim yazmaz olaydım başıma ağrı cıktı
Sanlı yeşil kutulu kremi iyi geliyor canim
bende progestan kullaniyorum ama vajinal aliyorum hem boyle daha etkiliymis hemde bas donmesi sersemlik gibi yan etkileri olmuyor. Dr.una danisarak boyle kullanabilirsin. Bas agrisi icin yapilacak bisey yok ama cok artarsa dinlenmeye calisiyorum sakin bi sekilde sonra geciyo. Bazen gece yatinca oluyo uyuyorjm sabah hala devam ediyo ama yapcak bisey yok.Benim de felaket cnm. Normalde migrenim ve boyun fıtığim var hamilelikte iyice arttı. Gözlerim cikacak gibi agriyo çok sık baş ağrısı yaşıyorum. Hatta bazen ağrıyla uyanıyorum. Progestan da baş dönmesi yapiyo. Sen ağrı için ne yapiyorsun
ne ignesi bu?Kızlar iğneyi karnimiza kaç haftaya kadar yapacaksınız kola bacağa ne zaman gecsek
Ben 8 haftadır kollarımdan yapıyorum hiçbir sıkıntım olmadı cok şükür morarma şişmeKızlar iğneyi karnimiza kaç haftaya kadar yapacaksınız kola bacağa ne zaman gecsek
Canım telaş etme olabilir kan basıncımız düzensizleşiyor benimde ara ara düşüyor ve ara ata yükseliyor tuzlu ayran içmekte iyi yapmıssın ayaklarının altına iki yastık koy yat bi 15 20 dkAnnişler başım birden ağrıdı çok tansiyonumu ölçtüm çarpıntı ve nefes darlığıda oldu 10 a 5 çıktı ayran içtim tuzlu uzandım eşim evde değil işte telaşlandırmak istemedim sizce önemli bişeymidir
Teşekkür ederim cnm daha iyiyim şimdi iyi geldi ayran ve uzanmakCanım telaş etme olabilir kan basıncımız düzensizleşiyor benimde ara ara düşüyor ve ara ata yükseliyor tuzlu ayran içmekte iyi yapmıssın ayaklarının altına iki yastık koy yat bi 15 20 dk
Evt tatlim bendede var normal dedi drGunaydin hanimlar
Bas agriniz falan oluyor mu?
Ay benim bazen oluyor hatta gozume kadar iniyor gozumu acamiyorum
evet normaldir diye dr.a sormamistim bile. Cunku daha once hic boyle olmuyordu. Kesin hamilelikten diyorum bende. Burnumda kaniyo, kasiklarimda agriyor. Hic bunlari sormuyorum. Oyle sehler atlattim ki saglikla bebis sahibi olabilmek icin bunlar bana cok normal geliyor.Evt tatlim bendede var normal dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?