2018 Ekim Anneleri

Daha iyimissin sevindim.
Dusuklugu risk degil yukselirse evde atlatmaya calisma canim,biliyorsun zaten.
Bende de bazen durup dururken nefes darligi oluyor ikinci fena vurdu beni ya :))
Ilkinde olmayan ne varsa simdi varr

China Oel diye bi yağ var çin yağı kızlar.
Diş ağrısı dahil bicok seyde kullanılıyor.
Internetten goz gezdirebilirsiniz.
Hamileliktede kullanılıyor.
Ağrı vb bicok seyle uğraşanlara fikir olsun.

Yüzde 90 kız dedi doktor ondan mı çizgili acaba
Ben vok merak ediyorum cinsiyetini henuz belli degil 12. Haftada gitmistim en son kontrole dr erken dedi zaten bacaklari hep kapali duruyo bnde kiz diye hissediyorum ama cizgi cikmadi henuz 14. Haftadayim hayirlisi bakalim . su tahlil olayi oglumda dogru cikmisti bunda yuksek bakalim kizmi bu minnos merakla bekliyoruz

Ayyy ben oglan nasil giydircem hic bilmiyorum :)))) kizimi susleyip pusluyordum kolaydi alternatif coktu erkege ne giydircem hic bilmiyorum baya arastirma yapmam lzim

Daha iyimissin sevindim.
Bende de bazen durup dururken nefes darligi oluyor ikinci fena vurdu beni ya :))
Al benden de okadar ya icimi okudun resmen bu ikinci beni bitirdi tuketti valla ben de de hersey var 16. Haftalara gelcez ben hala halsizlikten olcem hersey var masallah :)

ya cok kotu oluyor demekki sende daha siddetli daha once git istersen dr.a

Kendin mi yapiyosun kollarına. Kendin yapıyorsan nasıl yapılıyo anlatır mısın ben hiç koluma yapmadim
ne ignesi canim bu?

Daha iyimissin sevindim.
Aynen gerçekten ilkinde çok rahattım şimdi herşey var çok teşekkür ederim canımbebiler için katlanıcaz

Kendin mi yapiyosun kollarına. Kendin yapıyorsan nasıl yapılıyo anlatır mısın ben hiç koluma yapmadim
Canım havası oluyor iğnenin az bişey havasını cıkar biraz yani içerde kabartı kalmasın daha sonra elini poz verir gbi beline koy kolunun baktıgında en ortada kalan bölümüne yapıyorsun ben hemşireyim evet kendim yapıyorumm canım

Ins.rabbimin izniyle hepimiz saglikla kucagimiza aliriz cnm

Günaydın kızlar dünden beri araştırıyorum dünkü tarif ettiğim ağrının çatı ağrısı olduğunu anladım ama normalde 30 haftalardan sonra başlarmış benim çok erken başladı resmen alt tarafta iç bacaklarıma doğru ağrı ve baskı var inşallah kötü bişey olmaz

O ağrıdan bende de oluyor.
Ama genelde uzun yürüdüğümde kendimi yordugumda olduğuna karar verdim.
Denedim kendimi.
Hep evde oldum 2 gün ağrı baskı olmadı
Dün pazarı gezdimsonra 2 defa markete gittim geldim aksam ve sabah aşağıya baskı hissetmeye başladım yine
Ayrıca boyle sanki iğne batırma gibi bir ağrı oldu.
15 gun sonra kontrolüm var.
Eğer devam ederse dr. Aricam.

Canım ben evde yatarken dinlenirken bile ağrıyor yürüdüğümde biraz ayakta kaldığımda yada hafif bir iş yaptığımda dayanılmayacak kadar oluyor dediğin gibi iğne batıyor gibi ağrı ve baskı var valla korkmaya başladım doktor randevum da bir hafta sonra

Günaydın kizlar vücudu aşırı kuruyan varmı buda mi hamilelige bagli acaba dustan sonra bebek yagida sürüyorum oda kaşıntı yapıyor sürmezsemde sızlıyor

Günaydın kizlar vücudu aşırı kuruyan varmı buda mi hamilelige bagli acaba dustan sonra bebek yagida sürüyorum oda kaşıntı yapıyor sürmezsemde sızlıyor

Kasinti karnin buyudukcede olur hatta parmak uclarinla esya uzerinden kasimaya dikkat et,tirnaklama canim.Ama yagdan kasiniyorsan kasinmaman gerek icindeki bisy dokunuyor olabilir.
Bende de var ekstra kuruluk,ellerimin uzeri bile cabucak kuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…