Annişler başım birden ağrıdı çok tansiyonumu ölçtüm çarpıntı ve nefes darlığıda oldu 10 a 5 çıktı ayran içtim tuzlu uzandım eşim evde değil işte telaşlandırmak istemedim sizce önemli bişeymidir
Ben vok merak ediyorum cinsiyetini henuz belli degil 12. Haftada gitmistim en son kontrole dr erken dedi zaten bacaklari hep kapali duruyo bnde kiz diye hissediyorum ama cizgi cikmadi henuz 14. Haftadayim hayirlisi bakalim . su tahlil olayi oglumda dogru cikmisti bunda yuksek bakalim kizmi bu minnos merakla bekliyoruzYüzde 90 kız dedi doktor ondan mı çizgili acaba
Ayyy ben oglan nasil giydircem hic bilmiyorum :)))) kizimi susleyip pusluyordum kolaydi alternatif coktu erkege ne giydircem hic bilmiyorum baya arastirma yapmam lzimOglumdan kalan yelek suveter hirkalar kazaklar vs.
Yıkadım oyle kaldiricam bazanin altina.
En minnaklar icinde deterjan almadim henüz alinca yıkayıp kaldiricam.
6 battaniyesi oldu kuzumun.
Abisinden kalanlar ve hediye gelenler oldu simdiden.
Duyan bisi aliyo bereketli beybi
Bende hastane çıkışı bakiyorum 10lu buldum bitane alt kısmı bordo üstü krem
Mavi vs istemiyorum.
5li takımıda hediye geldi krem rengi.
Ona uydurcam krem renklerde olacak.
2li takımlara ve şu figürlü tulumlara bakiyorum onlarda gozum var.
Peluş ya da örme pratik falan alicam.
Kış malum ayakları sıcak tutmak muhim.
Oglumdan yine 6 tane örme pratik var.
Ayyy cok güzelmiş bakınmak netten alicam bir kac parca.
Nekadar almicam desemde aklımdakileri alirim.
Abisinden kalanlari evde giyer.
Misafir gelince disari ya da aşıya falan çıkarken içli dişli yelekli ya da hırkalı takımlarda gözüm var.
Özellikle bandana tarzi yakaliklar cok cool.
Eymencik azicik tarz olcak sanırsam.
Al benden de okadar ya icimi okudun resmen bu ikinci beni bitirdi tuketti valla ben de de hersey var 16. Haftalara gelcez ben hala halsizlikten olcem hersey var masallah :)Daha iyimissin sevindim.
Dusuklugu risk degil yukselirse evde atlatmaya calisma canim,biliyorsun zaten.
Bende de bazen durup dururken nefes darligi oluyor ikinci fena vurdu beni ya :))
Ilkinde olmayan ne varsa simdi varr
Clexan cnm kan sulandırıcı her gün vuruyorum. Progestan i bir ara vajinadan aliyodum ama Dr ağızdan almamı ve 8saatte bir kullanmamı söyledi doğuma kadar kullan dedi. Başim çok şiddetli agriyo gözlerim de oyle. Randevum Perşembe günü dayanamıyorumne ignesi bu?
Kendin mi yapiyosun kollarına. Kendin yapıyorsan nasıl yapılıyo anlatır mısın ben hiç koluma yapmadimBen 8 haftadır kollarımdan yapıyorum hiçbir sıkıntım olmadı cok şükür morarma şişme
ya cok kotu oluyor demekki sende daha siddetli daha once git istersen dr.aClexan cnm kan sulandırıcı her gün vuruyorum. Progestan i bir ara vajinadan aliyodum ama Dr ağızdan almamı ve 8saatte bir kullanmamı söyledi doğuma kadar kullan dedi. Başim çok şiddetli agriyo gözlerim de oyle. Randevum Perşembe günü dayanamıyorum
ne ignesi canim bu?Kendin mi yapiyosun kollarına. Kendin yapıyorsan nasıl yapılıyo anlatır mısın ben hiç koluma yapmadim
Aynen benmde cikmadi bu sefer. Ben her hamilelikte oluyor diye biliyordum acaba zamani mi var dahaBnmde ilk hamileligimde vardi . bu sefer yok ilki erkek bnm bu kez kiz galiba diye dusunuyordum .sizin bellimi consiyet
Aynen gerçekten ilkinde çok rahattım şimdi herşey var çok teşekkür ederim canımDaha iyimissin sevindim.
Dusuklugu risk degil yukselirse evde atlatmaya calisma canim,biliyorsun zaten.
Bende de bazen durup dururken nefes darligi oluyor ikinci fena vurdu beni ya :))
Ilkinde olmayan ne varsa simdi varr
Canım havası oluyor iğnenin az bişey havasını cıkar biraz yani içerde kabartı kalmasın daha sonra elini poz verir gbi beline koy kolunun baktıgında en ortada kalan bölümüne yapıyorsun ben hemşireyim evet kendim yapıyorumm canımKendin mi yapiyosun kollarına. Kendin yapıyorsan nasıl yapılıyo anlatır mısın ben hiç koluma yapmadim
Ins.rabbimin izniyle hepimiz saglikla kucagimiza aliriz cnmevet normaldir diye dr.a sormamistim bile. Cunku daha once hic boyle olmuyordu. Kesin hamilelikten diyorum bende. Burnumda kaniyo, kasiklarimda agriyor. Hic bunlari sormuyorum. Oyle sehler atlattim ki saglikla bebis sahibi olabilmek icin bunlar bana cok normal geliyor.
O ağrıdan bende de oluyor.Günaydın kızlar dünden beri araştırıyorum dünkü tarif ettiğim ağrının çatı ağrısı olduğunu anladım ama normalde 30 haftalardan sonra başlarmış benim çok erken başladı resmen alt tarafta iç bacaklarıma doğru ağrı ve baskı var inşallah kötü bişey olmaz
Canım ben evde yatarken dinlenirken bile ağrıyor yürüdüğümde biraz ayakta kaldığımda yada hafif bir iş yaptığımda dayanılmayacak kadar oluyor dediğin gibi iğne batıyor gibi ağrı ve baskı var valla korkmaya başladım doktor randevum da bir hafta sonraO ağrıdan bende de oluyor.
Ama genelde uzun yürüdüğümde kendimi yordugumda olduğuna karar verdim.
Denedim kendimi.
Hep evde oldum 2 gün ağrı baskı olmadı
Dün pazarı gezdimsonra 2 defa markete gittim geldim aksam ve sabah aşağıya baskı hissetmeye başladım yine
Ayrıca boyle sanki iğne batırma gibi bir ağrı oldu.
15 gun sonra kontrolüm var.
Eğer devam ederse dr. Aricam.
Günaydın kizlar vücudu aşırı kuruyan varmı buda mi hamilelige bagli acaba dustan sonra bebek yagida sürüyorum oda kaşıntı yapıyor sürmezsemde sızlıyor
Gözünaydın canımGunaydn tatlı anneler nasılsınız?cuma eşim gelcek 4 günlük kanamalara ragmen mutluyum emınım babamız gelınce oglum daha ıyı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?