Benim de kuruyor cildim zaten kuruydu hamilelikte daha da arttı Yüzüm falan da çok kuruyor nemlendirici sürüyorum.Günaydın kizlar vücudu aşırı kuruyan varmı buda mi hamilelige bagli acaba dustan sonra bebek yagida sürüyorum oda kaşıntı yapıyor sürmezsemde sızlıyor
Dr kanama alanın bıraz daha kuculmus dedıkten sonra daha ıyıym cnm yatıyrm bebıısın hareketşerını azda olsa hıssedıyorum mutluyum ons hayata tutuncaklar sen nasılsn bebıs nabıyoGözünaydın canım
Nasılsın iyi misin biraz daha
Kasinti karnimda degil bebek yagindan sonra batma seklinde oluyor ellerim bacaklarim nemlendirici vazelin hicbiri fayda etmiyorKasinti karnin buyudukcede olur hatta parmak uclarinla esya uzerinden kasimaya dikkat et,tirnaklama canim.Ama yagdan kasiniyorsan kasinmaman gerek icindeki bisy dokunuyor olabilir.
Bende de var ekstra kuruluk,ellerimin uzeri bile cabucak kuruyor.
Çok şükür canım inşalllah tamamen biter en kısa süredeDr kanama alanın bıraz daha kuculmus dedıkten sonra daha ıyıym cnm yatıyrm bebıısın hareketşerını azda olsa hıssedıyorum mutluyum ons hayata tutuncaklar sen nasılsn bebıs nabıyo
Bende kakao yağı kullanıyorum ama ilerde çatlak için krem alabilirim şuan nemli tutuyorKızlaar çatlaklar için neler kullanıyorsunuz ben kakao yağına başladım ama yeterli gelmeyecek gibi duruyor bir de göbiş büyüdükçe tüylenme arttı
Bende kakao yağı kullanıyorum ama ilerde çatlak için krem alabilirim şuan nemli tutuyor
Sagolasin cnm deneyeyim. Karnım çok morardi çünkü. 0.6lik vuruyorum benCanım havası oluyor iğnenin az bişey havasını cıkar biraz yani içerde kabartı kalmasın daha sonra elini poz verir gbi beline koy kolunun baktıgında en ortada kalan bölümüne yapıyorsun ben hemşireyim evet kendim yapıyorumm canım
Clexan kan pıhtılaşmasi için sulandırıcı igne canım. Gözlerim çıkacak gibi agriyo basım iyice uyuştu ağrıdan dayanabilirim inşallah perşembeye kadar. Ağrıdan bişey de yiyemiyorum. Annem üzüntüden keşke senin yerine ben hamile kalsaydım diyoya cok kotu oluyor demekki sende daha siddetli daha once git istersen dr.a
ne ignesi canim bu?
Simdiden gozun aydin canim benim, son zamanlar kv falan sıkıntı etti baya ama bak simdi guzel haber de gelmisGunaydn tatlı anneler nasılsınız?cuma eşim gelcek 4 günlük kanamalara ragmen mutluyum emınım babamız gelınce oglum daha ıyı olcak
AH cnm ya bu kanama be alanlar sıkıntılı işe nasıl gıderm dısarı nasıl ccıkarm bılmıyorm sankı bıanda heryer kan olcakmks gıbı hıssedıyorum pskolojım bozuldu doguma kdrda ıyı olamıcaz sanrm korkuyo ınsan bebıslere bısey olckmı dıye benımde kahbeler devm edıyo arada ıcımde bıseyn kımıldadıgonı hıssedıyorumSimdiden gozun aydin canim benim, son zamanlar kv falan sıkıntı etti baya ama bak simdi guzel haber de gelmiskanama alaninin kucukmesine de cok sevindim benim de lekelenmeler bitti ama carsamba gunu gittigimde doktor tamamen kapanmadigini soyledi. "Burasi aktif kanama alani degil hic kafana takma" dedi. Sanirim alisicam yine bu kanama alanlariyla yasamaya minikkuslar iyi olsunlar saglikla gelsinler de artk gerisi onemli degil
Aaaa senın yaramaz daha gostermedımı kendını bak ya benımkı ılk gostermedı sonra actı bavakları kaldırdı yukarı netlestı artık bn hıssedıyorum arada sırt ustu yatınca gnde 5. Kere falan sag sol orta bıyerler sertlesıyo hemen gecıyo kıprasıyo demekkıÇok şükür canım inşalllah tamamen biter en kısa sürede
Bende iyiyim çok şükür hareketleri daha hissetmiyorum herhalde bir iki haftaya hissedilir iki hafta sonra da ayrıntılıya gireceğim daha cinsiyeti göstermedi bebiş :)
Ben yiyorum canim ne zarari varmis kiHanimlar dun pazara gittim. Canim asiri sekilde meyve ve sebze cekiyokuzu kulagi otu ve tereyi gorunce de dayanamadim 2 ser bag aldim. Sabahlari tereyi cok severiz esimle liminlayip tuzlayip yemeye bayiliriz derken bi kac kuzu kulagi sonra da tereden yedim 10-15 yaprak. Icime bir kurt dustu netten bakayim dedim bunlar dokunur mu acep? Kuzu kulagi deil de tere cok zararliymis sok oldum, oncesinde hic duymamistim. Esim "az yedin o kadardan ne olacak" dese de icim rahat etmedi cok afedersiniz istifra edip cikardim bi yarim saat sonra falan.
Insallah bir zarari dokunmazay zaten hastaliktan kiriliyorum bi de korkudan helak oldum simdi
Lierac a iyi diyorlar ama emin olamadım henüz kullanan var mı acaba yorumlarını merak ediyorumEvet bende almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum canım
Göstermedi yaramaz :)Aaaa senın yaramaz daha gostermedımı kendını bak ya benımkı ılk gostermedı sonra actı bavakları kaldırdı yukarı netlestı artık bn hıssedıyorum arada sırt ustu yatınca gnde 5. Kere falan sag sol orta bıyerler sertlesıyo hemen gecıyo kıprasıyo demekkı
Bn cok ufak kıprasmada hıssedıyorum bugun baya kıprasıyo yaramaz yaGöstermedi yaramaz :)
Canım o sertleşme bende de oluyor ama hareketleri hissedemiyorum henüz
Maşalllah canımBn cok ufak kıprasmada hıssedıyorum bugun baya kıprasıyo yaramaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?