2018 Ekim Anneleri

Günaydın kizlar vücudu aşırı kuruyan varmı buda mi hamilelige bagli acaba dustan sonra bebek yagida sürüyorum oda kaşıntı yapıyor sürmezsemde sızlıyor
Benim de kuruyor cildim zaten kuruydu hamilelikte daha da arttı Yüzüm falan da çok kuruyor nemlendirici sürüyorum.

Kasinti karnin buyudukcede olur hatta parmak uclarinla esya uzerinden kasimaya dikkat et,tirnaklama canim.Ama yagdan kasiniyorsan kasinmaman gerek icindeki bisy dokunuyor olabilir.
Bende de var ekstra kuruluk,ellerimin uzeri bile cabucak kuruyor.
Kasinti karnimda degil bebek yagindan sonra batma seklinde oluyor ellerim bacaklarim nemlendirici vazelin hicbiri fayda etmiyor

Dr kanama alanın bıraz daha kuculmus dedıkten sonra daha ıyıym cnm yatıyrm bebıısın hareketşerını azda olsa hıssedıyorum mutluyum ons hayata tutuncaklar sen nasılsn bebıs nabıyo
Çok şükür canım inşalllah tamamen biter en kısa sürede

Bende iyiyim çok şükür hareketleri daha hissetmiyorum herhalde bir iki haftaya hissedilir iki hafta sonra da ayrıntılıya gireceğim daha cinsiyeti göstermedi bebiş :)

Kızlaar çatlaklar için neler kullanıyorsunuz ben kakao yağına başladım ama yeterli gelmeyecek gibi duruyor bir de göbiş büyüdükçe tüylenme arttı

Hanimlar dun pazara gittim. Canim asiri sekilde meyve ve sebze cekiyo kuzu kulagi otu ve tereyi gorunce de dayanamadim 2 ser bag aldim. Sabahlari tereyi cok severiz esimle liminlayip tuzlayip yemeye bayiliriz derken bi kac kuzu kulagi sonra da tereden yedim 10-15 yaprak. Icime bir kurt dustu netten bakayim dedim bunlar dokunur mu acep? Kuzu kulagi deil de tere cok zararliymis sok oldum, oncesinde hic duymamistim. Esim "az yedin o kadardan ne olacak" dese de icim rahat etmedi cok afedersiniz istifra edip cikardim bi yarim saat sonra falan.

Insallah bir zarari dokunmaz ay zaten hastaliktan kiriliyorum bi de korkudan helak oldum simdi

Sagolasin cnm deneyeyim. Karnım çok morardi çünkü. 0.6lik vuruyorum ben

ya cok kotu oluyor demekki sende daha siddetli daha once git istersen dr.a

ne ignesi canim bu?
Clexan kan pıhtılaşmasi için sulandırıcı igne canım. Gözlerim çıkacak gibi agriyo basım iyice uyuştu ağrıdan dayanabilirim inşallah perşembeye kadar. Ağrıdan bişey de yiyemiyorum. Annem üzüntüden keşke senin yerine ben hamile kalsaydım diyo

Gunaydn tatlı anneler nasılsınız?cuma eşim gelcek 4 günlük kanamalara ragmen mutluyum emınım babamız gelınce oglum daha ıyı olcak
Simdiden gozun aydin canim benim, son zamanlar kv falan sıkıntı etti baya ama bak simdi guzel haber de gelmis kanama alaninin kucukmesine de cok sevindim benim de lekelenmeler bitti ama carsamba gunu gittigimde doktor tamamen kapanmadigini soyledi. "Burasi aktif kanama alani degil hic kafana takma" dedi. Sanirim alisicam yine bu kanama alanlariyla yasamaya minikkuslar iyi olsunlar saglikla gelsinler de artk gerisi onemli degil

AH cnm ya bu kanama be alanlar sıkıntılı işe nasıl gıderm dısarı nasıl ccıkarm bılmıyorm sankı bıanda heryer kan olcakmks gıbı hıssedıyorum pskolojım bozuldu doguma kdrda ıyı olamıcaz sanrm korkuyo ınsan bebıslere bısey olckmı dıye benımde kahbeler devm edıyo arada ıcımde bıseyn kımıldadıgonı hıssedıyorum

Aaaa senın yaramaz daha gostermedımı kendını bak ya benımkı ılk gostermedı sonra actı bavakları kaldırdı yukarı netlestı artık bn hıssedıyorum arada sırt ustu yatınca gnde 5. Kere falan sag sol orta bıyerler sertlesıyo hemen gecıyo kıprasıyo demekkı

Bende hissetme anlamında henüz bisi yok ama toplanıyor bir yere.
Genelde soluma.

Ben yiyorum canim ne zarari varmis ki

Göstermedi yaramaz :)

Canım o sertleşme bende de oluyor ama hareketleri hissedemiyorum henüz

Ya yarım saat kadar önce eşimle tartıştık ağlama krizine girdim ve resmen saniyelik bir hareket hissettim rahimde.Bir Ağrı kasılma leke filan olmadı şimdilik şükür.Kontrole gitmek istedim doktor çıkmış bişey olmuş mudur ki kızlar ya ne güzel bekliyordum normal randevuyu iki hafta Sonrasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…